Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

Ντόρα Μπακογιάννη: Αμφιβάλλει κάποιος ότι ο Κουφοντίνας είναι καθοδηγητής του Ρουβίκωνα;



Φανερά ανήσυχη η Ντόρα Μπακογιάννη χαρακτηρίζει Καθοδηγητή του Ρουβίκωνα τον τρομοκράτη εκτελεστή καταδικασμένο σε ισόβια Δημήτρη Κουφοντίνα.

Με αιχμηρό σχόλιο που έκανε στα social media, αναφορικά με την νέα προκλητική άδεια που δόθηκε στον τρομοκράτη σύντροφο της κυβέρνησης και την επίθεση που εξαπέλυσαν μέλη του Ρουβίκωνα στην πρεσβεία των ΗΠΑ, ηγετικό μέλος των οποίων συνόδευε τον τρομοκράτη στην βόλτα του στο Σύνταγμα προκαλώντας τις οικογένειες των θυμάτων του και την κοινωνία.



Η ανάρτηση της Ντόρας Μπακογιάννη : «ο Κουφοντίνας κυκλοφορεί στους δρόμους όπου δολοφόνησε τα θύματά του, «προστατευόμενος» από τα μέλη του Ρουβίκωνα» και συνέχισε: «Σήμερα που νέα μέλη της οργάνωσης δραστηριοποιούνται στην αμερικανική πρεσβεία, υπάρχει κάποιος που να αμφιβάλλει ποιος είναι ο καθοδηγητής τους;».

Dora Bakoyannis - Ντόρα Μπακογιάννη
2 ώρες πριν
‪Ο Κουφοντίνας κυκλοφορεί στους δρόμους όπου δολοφόνησε τα θύματά του, «προστατευόμενος» από τα μέλη του Ρουβίκωνα. Σήμερα που νέα μέλη της οργάνωσης δραστηριοποιούνται στην αμερικανική πρεσβεία, υπάρχει κάποιος που να αμφιβάλλει ποιος είναι ο καθοδηγητής τους;‬


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου