Κυριακή 18 Αυγούστου 2024

Δικαιοσύνη, Αστυνομία και Πυροσβεστική κόκκινο πανί για την ακροαριστερά του ΣΥΡΙΖΑ

 


Ακροαριστερά με όλη την σημασία της λέξης ο ΣΥΡΙΖΑ, με πρώτα βιολιά τον τυχοδιώκτη Στέφανο Κασσελάκη, τον ακροαριστερό τραμπούκο Παύλο Πολάκη, και το εκκολαπτόμενο ακροαριστερό νούμερο Νίκο Παππά.

Το ερώτημα είναι μετά την επίθεση του Νίκου Παππά στην αστυνομία, η φρουρά που έχει το κάθε νούμερο από αυτά παραμένει στην θέση της; Εάν σεβόντουσαν το επάγγελμα τους θα είχαν κάνει επιστολή στο υπουργό προστασίας του πολίτη και τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. και θα είχαν φύγει αφήνοντας τα ακροαριστερά νούμερα μόνα τους.

Μετά την επίθεση και του Νικού Παππά στην αστυνομία, ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκάθαρα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, λάσπη, απάτη, fake news, προκλητικότητα.

Στόχος των παρακμιακών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και του τυχοδιώκτη με θολό οικονομικό παρελθόν Στέφανου Κασσελάκη, οι θεσμοί και τα σώματα ασφαλείας.

Αρχικά επίθεση στον Άρειο Πάγο, από Κασσελάκη - Πολάκη επειδή δεν τους άρεσε η απόφαση για τις νόμιμες παρακολουθήσεις και το παράνομο λογισμικό predator. Φτάνοντας στο σημείο να μαφισβητήσουν έμπειρους τους ανώτατους δικαστικούς λειτουργούς ως χειραγωγούμενους από την κυβέρνηση και να δηλώνει ο Κασσελάκης που είναι στα δικαστήρια χρόνια με την οικογένεια του για χρέη στο δημόσιο, όπως και για διάφορες άλλες υποθέσεις πως δεν έχει εμπιστοσύνη, ειδικά τώρα που ξέρει ότι θα αρχίσει να ελέγχεται απο την δικαιοσύνη και ο ίδιος για το πόθεν εσχες του και την παράνομη πισίνα.

Μετά θύμα της αθλιότητας του έπεσε και η Πυροσβεστική, με αφορμή την καταστροφική πυρκαγιά, παρουσιάζοντας ανίκανα τα στελέχη που έδωσαν τιτάνια μάχη ως ένα προσωπικό που την ώρα της φωτιάς καθόταν, και αμφισβητώντας τους πιλότους ότι πέταξαν για να σβήσουν τις φλόγες.

Σειρά της αθλιότητας των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ πήρε η Αστυνομία, με τον ακατάλληλο που έγινε ευρωβουλευτής Νίκο Παππά, μπασκετμπολίστα στο επάγγελμα, να κάνει επίθεση στους αστυνομικούς, χαρακτηρίζοντας τους σκουπίδια, και να απειλεί μάλιστα και ένα αστυνομικό. 

Φυσικά όπως και ο τραμπούκος Πολάκης, δεν θα αποπεμφθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ ούτε ο τραμπούκος Παππάς, γιατί αντιπροσωπεύουν τον Στέφανο Κασσελάκη που λατρεύει τέτοιες συμπεριφορές.




Συνελήφθη 80χρονος για τις 4 φωτιές στα Γλυκά Νερά την περασμένη Κυριακή


 

Συνελήφθη από Αξιωματικούς της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.), ημεδαπός, 80 ετών για την πρόκληση φωτιάς - και συγκεκριμένα τέσσερις - στα Γλυκά Νερά.

Ο 80χρονος συνελήφθη μετά από σχετικό ένταλμα, ως υπαίτιος πρόκλησης τεσσάρων (4) πυρκαγιών σε δασική έκταση, από πρόθεση και κατ’ εξακολούθηση στις 11 Αυγούστου 2024, στην περιοχή Γλυκά Νερά Αττικής.

Ο ηλικιωμένος κρατείται και θα οδηγηθεί αύριο Κυριακή 18 Αυγούστου 2024 στην Ανακρίτρια της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Ο 80χρονος κατηγορείται για 3 εστίες φωτιάς που ξέσπασαν ταυτόχρονα περίπου στις 13:30 στα Γλυκά Νερά, σε απόσταση 100 μέτρων μεταξύ τους και για άλλη μια φωτιά στις 20:30 της ίδιας ημέρας. Υπενθυμίζεται ότι το διάστημα που οι πυροσβεστικές δυνάμεις αντιμετώπιζαν τις παραπάνω φωτιές ξέσπασε η πυρκαγιά στα Μέγαρα (13:32) και ακολούθησε η μεγάλη φωτιά στο Βαρνάβα Αττικής (15:03) και η πυρκαγιά στην Αγία Κυριακή Ερέτριας (15:53).

Ο 80χρονος που είναι συνταξιούχος του ιδιωτικού τομέα -φέρεται κατά το παρελθόν να διατηρούσε κατάστημα- και δεν φαίνεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να έχει ιστορικό ψυχιατρικών προβλημάτων, δεν έχει ομολογήσει, ούτε έχει παραδεχθεί τις πράξεις του, ενώ φέρεται να αρνείται να πει οτιδήποτε.

Στο αυτοκίνητό του, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, βρέθηκαν άδεια μπιτόνια που χρησιμοποιούνται για βενζίνη, ενώ οι φωτιές για τις οποίες κατηγορείται φέρεται να μπήκαν με τη ρίψη φλεγόμενου αντικείμενου (πανί ή χαρτί). Στην τελευταία εστία βρέθηκε και ένας ανοιχτός αναπτήρας τύπου zippo.

Ο κατηγορούμενος 80χρονος εντοπίστηκε από βιντεοληπτικό υλικό και φέρεται να έβαζε τις φωτιές μετακινούμενος με το αυτοκίνητό του και συγκεκριμένα φέρεται να έκοβε ταχύτητα και να πετούσε το φλεγόμενο αντικείμενο σε ξερά χόρτα.



Νεκρά άλλα δύο υψηλόβαθμα στελέχη των τρομοκρατών της Χαμάς, σύμφωνα με τις IDF


 

Δύο Παλαιστίνιοι τρομοκράτες της Χαμάς σκοτώθηκαν όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν επλήγη χθες Σάββατο σε ισραηλινή αεροπορική επίθεση στην Τζενίν της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης, ανακοίνωσε το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας.

Το παλαιστινιακό πρακτορείο ειδήσεων WAFA μετέδωσε πως το αυτοκίνητο επλήγη από «ισραηλινό drone».

Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) επιβεβαίωσαν το πλήγμα στην περιοχή της Τζενίν, ωστόσο υπογράμμισαν πως στόχος ήταν ένοπλοι μαχητές.

Την ταυτότητα των δύο θυμάτων επιβεβαίωσε και το υπουργείο Υγείας της Παλαιστινιακής Αρχής, το οποίο ανέφερε ότι πρόκειται για τους Ραφάτ Νταουάσι και ο Αχμέντ Αμπού Άρα, οι οποίοι σκοτώθηκαν ακαριαία στην επίθεση.

Ο Νταουάσι ήταν από το Σιλάτ αλ-Χαριτίγια, ένα χωριό στην επαρχία Τζενίν, και ο Αμπού Άρα ήταν από την Άκαμπα, κοντά στην Τουμπάς, πρόσθεσε.




Τατουάζ επιβεβαίωσε ότι η σορός που βρέθηκε στο Πτελεό ανήκει στον 49χρονο Γιάννη που είχε εξαφανιστεί τον Απρίλιο

 



Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση με τη σορό που βρέθηκε νωρίτερα στο Πτελεό Μαγνησίας.

Σύμφωνα με το gegonota.news, ένα τατουάζ στην πλάτη επιβεβαίωσε ότι η σορός που βρέθηκε το πρωί στο ρέμα του Πτελεού, σε προχωρημενη σήψη, ανήκει στον εξαφανισμένο 49χρονο Γιάννη Καραμπάτση ο οποίος εξαφανίστηκε στις 23 Απριλίου.

Η ταυτοποίηση έγινε από το τατουάζ και η ιατροδικαστική εξέταση θα διενεργηθεί τη Δευτέρα, ενώ στο σημείο βρέθηκαν σήμερα δυο ιατροδικαστές.



Το χρονικό της εξαφάνισης

Ο Γιάννης Καραμπάτσης έμενε μόνος του εδώ και χρόνια στον μικρό παραθαλάσσιο οικισμό της περιοχής. Στο σπίτι του, το παράθυρο βρέθηκε ανοικτό, το ραδιόφωνο να παίζει, το φως αναμμένο. Το μπουφάν του με όλα τα προσωπικά του αντικείμενα εκτός του κινητού του, εντοπίστηκαν στο ελαιοτριβείο της περιοχής. Το κινητό του ήταν και παραμένει κλειστό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από μερικούς μήνες, κληρονόμησε μερικά χρήματα. Ο Γιάννης Καραμπάτσης το πρωί της ημέρας που χάθηκε κάλεσε ταξί, στο οποίο επιβιβάστηκε στις 7 παρά δέκα από τη διασταύρωση κοντά στο σπίτι του. Είπε στον οδηγό που τον μετέφερε να τον αφήσει στην πλατεία του Πτελεού, για να πάρει το λεωφορείο του ΚΤΕΛ, με προορισμό τον Βόλο. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής φαινόταν ανήσυχος. Ο οδηγός ταξί τον άφησε στην πλατεία και δεν είδε προς τα πού κατευθύνθηκε.

Στη συνέχεια τον αγνοούμενο είδε ένας ακόμη μάρτυρας, ο υπάλληλος του ΚΕΠ Πτελεού να περιφέρεται έξω από το σπίτι των θείων του. Ειδοποίησε τη θεία του, αλλά μέχρι εκείνη να κατέβει, ο 49χρονος είχε εξαφανιστεί. Τότε, εκείνη τον κάλεσε αμέσως στο τηλέφωνο αλλά την καθησύχασε. Της είπε ότι είναι καλά και κάνει κάποια ψώνια στην πλατεία. Λίγο μετά τις 9 το πρωί , τον κάλεσε ο θείος του. Ο αγνοούμενος του είπε ότι βρίσκεται στο ελαιοτριβείο και δεν ήξερε πώς θα φύγει από εκεί, κλείνοντας στη συνέχεια το τηλέφωνο.

Όταν αργότερα έσπευσαν στο σημείο ο υπάλληλος του ΚΕΠ με τον κοινοτάρχη δεν τον βρήκαν πουθενά. Το μόνο που εντόπισαν πίσω από κάποια τελάρα, ήταν το σκουρόχρωμο μπουφάν του. Στις τσέπες υπήρχε το πορτοφόλι του χωρίς χρήματα με την κάρτα τραπέζης και την ταυτότητά του. Στην κεντρική είσοδο των εγκαταστάσεων του ελαιοτριβείου, βρήκαν τις σακούλες με τα πράγματα που είχε πάρει από το περίπτερο και το μίνι Μμάρκετ του χωριού.

Σύμφωνα με τον θείο και την θεία του, όλα άλλαξαν από την μέρα που έλαβε 20.000 ευρώ από την πώληση ακίνητου που κληρονόμησε, εκτιμώντας ότι αποτελεί ικανό κίνητρο για να του κάνουν κάποιοι κακό.




Συνελήφθη 27χρονος για διακίνηση ναρκωτικών στα Νότια Προάστια Αττικής


 

Συνελήφθη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, απογευματινές ώρες της 16-8-2024 στην περιοχή της Βούλας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, 27χρονος ημεδαπός για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί όπλων και βία κατά υπαλλήλων.

Στο πλαίσιο δράσεων της ανωτέρω Υπηρεσίας, για τη σύλληψη εμπόρων-διακινητών  ναρκωτικών και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση του κατηγορουμένου στην διακίνηση ναρκωτικών, στην ευρύτερη περιοχή των Νοτίων Προαστίων Αττικής, εντοπίστηκε ο 27χρονος και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση.

Ο 27χρονος προκειμένου να ματαιώσει τη σύλληψή του, προέβαλε σθεναρή αντίσταση, ενώ από έρευνα στην οικία και την κατοχή του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

-4- γραμμ. κοκαΐνης,

-128- γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης,

-14- γραμμ. κατεργασμένης κάνναβης,

-27.150- ευρώ,

μοτοσικλέτα,

-2- ζυγαριές ακριβείας,

κινητό τηλέφωνο,

σιδερογροθιά και

αναδιπλούμενο μαχαίρι.

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.



Πέθανε ο ηθοποιός Αλέν Ντελόν


 


Πέθανε σήμερα Κυριακή ο Αλεν Ντελόν. 

Ο Γάλλος ηθοποιός, γεννημένος στις 8 Νοεμβρίου 1935, απεβίωσε σε ηλικία 88 ετών.




Βίντεο ντοκουμέντο με την στιγμή της αιματηρής συμπλοκής από Βούλγαρους κακοποιούς στην Χαλκιδική

 



Αλωνίζουν οι κακοποιοί κάθε εθνικότητας ειδικά την νύχτα, που έχει γεμίσει με αλλοδαπούς μπράβους.

Το αιματηρό περιστατικό ξεκίνησε στις 11:45 το βράδυ της Παρασκευής, όταν μια ομάδα πέντε Βουλγάρων κακοποιών επιτέθηκε στον ιδιοκτήτη του beach bar «Achinos Tuti Beach», υποτίθεται λόγω της καθυστέρησης της παραγγελίας τους.

Το επεισόδιο κλιμακώθηκε γρήγορα, με τους κακοποιούς να χτυπούν άγρια έναν σερβιτόρο και να χρησιμοποιούν ρόπαλα και μαχαίρια. Τρεις μπράβοι του μαγαζιού, επίσης Βούλγαροι κακοποιοί, οι οποίοι λειτουργούσαν ως «προστασία» ενός 55χρονου - που είναι αφανής μέτοχος στο μαγαζί -έφτασαν γρήγορα στο σημείο και άνοιξαν πυρ, τραυματίζοντας δύο άτομα, ένα εκ των οποίων σοβαρά, καθώς δέχτηκε σφαίρα στο στήθος.

Σύμφωνα με τον βουλγαρικό τύπο, όλοι οι εμπλεκόμενοι είναι γνωστά πρόσωπα του υποκόσμου της Βουλγαρίας, και αλωνίζουν στην Ελλάδα. 

Η περιοχή γέμισε αμέσως από αστυνομικούς, οι οποίοι συνέλαβαν πέντε άτομα, ηλικίας 30, 39, 40, 40 και 45 ετών, που σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία, με τις κατηγορίες της παράβασης του νόμου περί όπλων, της συμπλοκής και της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών.

Οι πέντε συλληφθέντες κακοποιοί θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής, ενώ οι αρχές αναζητούν και τους τρεις μπράβοι που κλήθηκαν στο beach bar για «προστασία». Ο ένας από αυτούς έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου. 



Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η σύγκρουση να οφείλεται σε διαφορές μεταξύ μελών της βουλγαρικής μαφίας, με την καθυστέρηση της παραγγελίας να αποτελεί μόνο την αφορμή. Παράλληλα, προανάκριση και έρευνα για το συμβάν διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Πολύγυρου.

Ο Βούλγαρος 45χρονος Αλοτζεϊλάτ Ελευθέριος, νόμιμος ιδιοκτήτης του beach bar στη Χαλκιδική, ο οποίος διατηρεί και ένα εστιατόριο στη Σόφια που αποτελεί στέκι της βουλγαρικής ελίτ και πολιτικών, φέρεται να είναι φίλος με τον 55χρονο αρχηγό της ομάδας που προκάλεσε το αιματηρό επεισόδιο, γνωστός στον υπόκοσμο ως «ο Βέλγος». 

Σύμφωνα με τα Βουλγάρικα ΜΜΕ, ο «Βέλγος» είναι γνωστός εγκληματίας που θα έπρεπε ήδη να έχει συλληφθεί, καθώς εκκρεμούν κατηγορίες σε βάρος του στη Βουλγαρία, αλλά κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος και αλωνίζει μαζί με την συμμορία του την Βόρεια Ελλάδα.

Οι αρχές που ερευνούν την υπόθεση έχουν στην κατοχή τους οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας του μαγαζιού, το οποίο θα εξετάσουν καρέ καρέ για να διαπιστώσουν αν υπήρξε κάποιο προηγούμενο επεισόδιο μεταξύ του ιδιοκτήτη και του «Βέλγου».

Στις κάμερες τα πρόσωπα όλων των εμπλεκόμενων κακοποιών φαίνεται πεντακάθαρα.

Κατά την άφιξη των αστυνομικών στο σημείο, διαπιστώθηκε ότι οι εμπλεκόμενοι κακοποιοί κατείχαν μαχαίρια και ρόπαλα. Ενημέρωσαν το κέντρο και ανέμεναν εξωτερικά του καταστήματος για ενίσχυση από ομάδα ΟΠΚΕ που βρισκόταν πλησίον. Μετά διάστημα λίγων λεπτών ακούστηκαν από το εσωτερικό του καταστήματος οι πυροβολισμοί και οι θαμώνες εξήλθαν από το κατάστημα.

Στο σημείο της συμπλοκής ανευρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4 κάλυκες πυροβόλων όπλων (διαμετρήματος 0,25’’ και 0,32’’), 3 μαχαίρια, 2 μεταλλικά πτυσσόμενα γκλοπ και 3 σπρέι πιπεριού.



Το πολιτικό ναυάγιο Ν. Παππάς απολογείται για τους αστυνομικούς λέγοντας ότι φταίει η κυβέρνηση


 

Σάλος στην ΕΛ.ΑΣ. και στην κοινή γνώμη έχει δημιουργηθεί για την νέα αθλιότητα στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ.

Η κοινή γνώμη αναρωτιέται γιατί μαζεύει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι να΄ναι μέσα στο κόμμα, τον κάθε ακατάλληλο, που δεν προσφέρει ούτε στο κόμμα, ούτε στην Ελλάδα, και το μόνο που κάνει είναι ξεφτιλίζεται. 

Μετά τις χυδαίες απειλές και τις ύβρεις του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παππά κατά των στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. Τόσο η Νέα Δημοκρατία όσο και η ένωση Αστυνομικών καταδίκασαν τη συμπεριφορά του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ενώ ζήτησαν την αποπομπή του από το κόμμα, με τον Στέφανο Κασσελάκη να επιλέγει τη σιωπή. Άλλωστε στον ΣΥΡΙΖΑ οι τραμπουκισμοί τύπου Πολάκη είναι πλέον κανονικότητα, και επικροτούνται από τον τυχοδιώκτη με θολό οικονομικό παρελθόν Στέφανο Κασσελάκη.

Κανένας από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν βρέθηκε να καταδικάσει την συμπεριφορά ακόμα ενός πολιτικού ναυαγίου που έχει μαζέψει, και που πληγώνει με την συμπεριφορά του το κόμμα.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην μπασκετμπολίστας όχι μόνο παραμένει στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά με ένα βίντεο στο Instagram αλλά Κασσελάκη απαντά, λέγοντας στον κόσμο ότι φταίει η κυβέρνηση για την χυδαιότητα του και για το ότι είναι τραμπούκος. Αντί να δείξει μετανιωμένος, κάνει επίθεση στην κυβέρνηση για τις φωτιές, και αναφέρεται ο ακροαριστερός τραμπούκος σε δήθεν ακροδεξιά τρολ και φασίστες που το έκαναν μεγάλο ζήτημα και υποτιμούν και προσβάλλουν τον ίδιο! 

Με λίγα λόγια το θρασίμι του ΣΥΡΙΖΑ, μας λέει υποτιμώντας την νοημοσύνη του κόσμου, ότι ακροδεξιά τρόλ φταίνε για την χυδαιότητα του και την τραμπούκικη συμπεριφορά του κατά των αστυνομικών, και όχι ο ίδιος.



Ακούστε για ακόμα μία φορά τον ακροαριστερό τραμπούκο :


Και η απάντηση του γελοίου στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ :


Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας

«Μετά την ανακοίνωση της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής για τις φρικώδεις επιθέσεις κατά των αστυνομικών που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς, είναι περισσότερο από προφανές ότι στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κυριαρχεί αποκλειστικά ο πολακισμός. Αδυνατούμε έστω και να αναπαράγουμε, τόσο τις εικόνες, όσο και τα ηχητικά που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο.

Η χυδαία και ανατριχιαστική συμπεριφορά του κ. Παππά αποτελεί βάναυση προσβολή απέναντι στους χιλιάδες αστυνομικούς μας, που με αυταπάρνηση, συνέπεια, ανθρωπιά και υπευθυνότητα επιτελούν το καθήκον της προστασίας των συμπολιτών μας. Είναι αδιανόητο ένας εκ των εκπροσώπων της χώρας μας στο ευρωκοινοβούλιο να συμπεριφέρεται σαν τον χειρότερο τραμπούκο και να εξαπολύει τη μία απειλή μετά την άλλη.

Περιμένουμε αυτή τη φορά από τον κ. Κασσελακη να κάνει το αυτονόητο και να αποπέμψει τον κ. Παππά. Ας ελπίσουμε να μην δούμε άλλη μία «μισή διαγραφή», όπως στην περίπτωση Πολάκη».


Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

«Αγαπητοί συνάδελφοι, μέσα από τις αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης , ορισμένοι συνεχίζουν να έχουν ανεξήγητα απωθημένα και ρατσιστικές ιδεοληψίες για τους αστυνομικούς. Το απύθμενο μίσος τους για τους αστυνομικούς εκδηλώνεται σε κάθε ευκαιρία. Με τον τρόπο αυτόν φρονούν ότι γίνονται αρεστοί , σε ποιους άραγε ;

Ο οποιοσδήποτε υποτιμητικός χαρακτηρισμός για τους αστυνομικούς δεν μας αγγίζει . Τουναντίον ίσως, να αποδεικνύει ότι κάνουμε καλά τη δουλειά μας , αφού η ισχνή μειοψηφία των εμμονικών συνεχίζει να μας εξυβρίζει. Το παράλογο είναι ότι ο υβριστής, ευρωβουλευτής κ.Νίκος ΠΑΠΠΑΣ, έπρεπε να εκπροσωπεί το λαό , λόγω της θέσης και της ιδιότητας του, και να μη εκφράζεται με υβριστικούς, ρατσιστικούς και υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς για τους μαχόμενους αστυνομικούς.

Αγαπητοί συνάδελφοι, εμείς συνεχίζουμε το έργο μας και εκτελούμε το καθήκον μας.. Η επιβράβευση έρχεται από τους ίδιους τους συμπολίτες μας, που είμαστε καθημερινά δίπλα τους για να τους παρέχουμε τη βοηθεια μας. Εμείς δεν κατηγοριοποιούμε σε ομάδες το συνάνθρωπο μας με κανένα κριτήριο. Υπερασπιζόμαστε και φυλάττομεν την πατρίδα μας, τα σύνορα μας, την ιστορία μας. Υπακούμε στο Σύνταγμα και τους Νόμους του Κράτους. Αυτές τις αρχές πρεσβεύει η Ελληνική Αστυνομία και αυτές υπηρετούμε ως Έλληνες Αστυνομικοί.

Καλή δύναμη στο έργο μας για να παρέχουμε στους συμπολίτες μας το πολύτιμο αγαθό της ασφάλειας.


Για το Δ.Σ


Ο Πρόεδρος.

Κανέλλος ΝΙΚΟΛΑΟΥ


Ο Γ.Γραμματέας

Ευάγγελος ΜΑΝΤΖΙΩΡΟΣ»