Κυριακή 18 Αυγούστου 2024

Δικαιοσύνη, Αστυνομία και Πυροσβεστική κόκκινο πανί για την ακροαριστερά του ΣΥΡΙΖΑ

 


Ακροαριστερά με όλη την σημασία της λέξης ο ΣΥΡΙΖΑ, με πρώτα βιολιά τον τυχοδιώκτη Στέφανο Κασσελάκη, τον ακροαριστερό τραμπούκο Παύλο Πολάκη, και το εκκολαπτόμενο ακροαριστερό νούμερο Νίκο Παππά.

Το ερώτημα είναι μετά την επίθεση του Νίκου Παππά στην αστυνομία, η φρουρά που έχει το κάθε νούμερο από αυτά παραμένει στην θέση της; Εάν σεβόντουσαν το επάγγελμα τους θα είχαν κάνει επιστολή στο υπουργό προστασίας του πολίτη και τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. και θα είχαν φύγει αφήνοντας τα ακροαριστερά νούμερα μόνα τους.

Μετά την επίθεση και του Νικού Παππά στην αστυνομία, ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκάθαρα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, λάσπη, απάτη, fake news, προκλητικότητα.

Στόχος των παρακμιακών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και του τυχοδιώκτη με θολό οικονομικό παρελθόν Στέφανου Κασσελάκη, οι θεσμοί και τα σώματα ασφαλείας.

Αρχικά επίθεση στον Άρειο Πάγο, από Κασσελάκη - Πολάκη επειδή δεν τους άρεσε η απόφαση για τις νόμιμες παρακολουθήσεις και το παράνομο λογισμικό predator. Φτάνοντας στο σημείο να μαφισβητήσουν έμπειρους τους ανώτατους δικαστικούς λειτουργούς ως χειραγωγούμενους από την κυβέρνηση και να δηλώνει ο Κασσελάκης που είναι στα δικαστήρια χρόνια με την οικογένεια του για χρέη στο δημόσιο, όπως και για διάφορες άλλες υποθέσεις πως δεν έχει εμπιστοσύνη, ειδικά τώρα που ξέρει ότι θα αρχίσει να ελέγχεται απο την δικαιοσύνη και ο ίδιος για το πόθεν εσχες του και την παράνομη πισίνα.

Μετά θύμα της αθλιότητας του έπεσε και η Πυροσβεστική, με αφορμή την καταστροφική πυρκαγιά, παρουσιάζοντας ανίκανα τα στελέχη που έδωσαν τιτάνια μάχη ως ένα προσωπικό που την ώρα της φωτιάς καθόταν, και αμφισβητώντας τους πιλότους ότι πέταξαν για να σβήσουν τις φλόγες.

Σειρά της αθλιότητας των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ πήρε η Αστυνομία, με τον ακατάλληλο που έγινε ευρωβουλευτής Νίκο Παππά, μπασκετμπολίστα στο επάγγελμα, να κάνει επίθεση στους αστυνομικούς, χαρακτηρίζοντας τους σκουπίδια, και να απειλεί μάλιστα και ένα αστυνομικό. 

Φυσικά όπως και ο τραμπούκος Πολάκης, δεν θα αποπεμφθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ ούτε ο τραμπούκος Παππάς, γιατί αντιπροσωπεύουν τον Στέφανο Κασσελάκη που λατρεύει τέτοιες συμπεριφορές.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου