Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024

Ήταν θέμα χρόνου! Ο ακροαριστερός τραμπούκος Πολάκης στηρίζει ακροαριστερό τραμπούκο Παππά

 


Από αυτούς αποτελείται ο ΣΥΡΙΖΑ, χυδαίους, προκλητικούς και επικίνδυνους ακροαριστερούς τραμπούκους που νομίζουν ότι μπορούν να επηρεάσουν την κοινή γνώμη.

Από την μία έχεις τους ανεξέλεγκτους ακροαριστερούς τραμπούκους, και από την άλλη έχεις ένα τυχοδιώκτη με θολό οικονομικό παρελθόν τον Στέφανο Κασσελάκη να σιωπά και να μην τολμάει να κατηγορήσει τέτοιες συμπεριφορές.

Σε αυτή την απόλυτη παρακμή έχει περιπέσει ο ΣΥΡΙΖΑ, τους έχει σιχαθεί ο κόσμος στην κυριολεξία.

Ήταν θέμα χρόνου ο ακροαριστερός τραμπούκος Παύλος Πολάκης να υποστηρίξει δημόσια τον χυδαίο τραμπούκο Νίκο Παππά, δείχνοντας για ακόμα μία φορά την ποιότητα του σαν άνθρωπος.

Ο τραμπούκος Παύλος Πολάκης επικροτεί τις ύβρεις, τις απειλές και τους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς κατά των αστυνομικών που συμμετείχαν στις διασώσεις κατά τη διάρκεια των πυρκαγιών στην βόρεια Αττική. Και τάσσεται τραμπουκοπερήφανος υπέρ του Νίκου Παππά δίχως δεύτερη κουβέντα, γιατί δεν ξέρει και άλλες κουβέντες εκτός από τις απειλή, ύβρεις, πρόκληση, χυδαιότητα, φαιδρότητα που τον διακρίνουν.

Γράφει χαρακτηριστικά ο ακροαριστερός τραμπούκος Παύλος Πολάκης και έπειτα παραθέτει την ανακοίνωση του Νίκου Παππά: «Με τον ΝΙΚΟ ΠΑΠΠΑ δίχως δεύτερη κουβέντα!! Ο καλός θέλει καλύτερο κι ο κακός θέλει χειρότερο, όπως έχω πει πολλές φορές!!». Εννοείται πως το καλύτερο σε όλη αυτήν την ιστορία είναι ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος το παίζει ευαίσθητος με τα ανθρώπινα δικαιώματα, σιωπά εκκωφαντικά, αφενός διότι θέλει να διασώσει τον φίλο του τον πρώην μπασκετμπολίστα και νυν ευρωβουλευτή, αφετέρου γνωρίζει ότι δεν μπορεί να τα βάλει με το σύστημα Πολάκη στον ΣΥΡΙΖΑ. Όσο για τις χυδαιολογίες κατά των αστυνομικών, είναι ελεύθεροι οι κύριοι Πολάκης και Παππάς να αφήσουν την αστυνομική τους συνοδεία, την οποία προφανώς δεν εκτιμούν, ώστε να επιστρέψουν σε περιπολίες προς όφελος των πολιτών και να κυκλοφορούν δίχως αστυνομική φύλαξη. 

Παύλος Πολάκης / Pavlos Polakis
21 ώρες πριν

Με το ΝΙΚΟ ΠΑΠΠΑ χωρις δευτερη κουβεντα!!
Ο καλος θελει καλυτερο κι ο κακος θελει χειροτερο,οπως εχω πει πολλες φορες!!

«Στην απάντησή του μέσω Instagram ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, κάνει λόγο για μικροπολιτική αντιπαράθεση που έχει ως «στόχο αλλαγή της ατζέντας από τις πυρκαγιές», λέγοντας μάλιστα ότι «καλό θα ήταν εκεί στο Μαξίμου να ασχοληθείτε με πιο σοβαρά θέματα. Ο κόσμος καίγεται, πεθαίνει, μένει στο δρόμο και εσείς πετάτε χαρταετό».

...Δείτε περισσότερα
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, αυτοκίνητο και κείμενο
Παυλος Πολακης
25 κοινοί φίλοι
21 ώρες

Με το ΝΙΚΟ ΠΑΠΠΑ χωρις δευτερη κουβεντα!!
Ο καλος θελει καλυτερο κι ο κακος θελει χειροτερο,οπως εχω πει πολλες φορες!!

«Στην απάντησή του μέσω Instagram ο ευρ...

Δείτε περισσότερα
900
30
26


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου