Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024

Σκληροί και επικίνδυνοι κακοποιοί δημιούργησαν το επεισόδιο σε μαγαζί της Χαλκιδικής


 

Η παρουσία των 7 Βούλγαρων κακοποιών, που ξεκίνησαν τον καβγά ως αφορμή επειδή καθυστέρησε η παραγγελία τους, κάθε άλλο παρά τυχαία θεωρείται, και το όλο σκηνικό παραπέμπει σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών

Ο ιδιοκτήτης του beach bar στην Χανιώτη και άλλοι τρεις που αντιμετωπίζουν το αδίκημα της συμπλοκής αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ κρατούνται τέσσερα άτομα που παραπέμπονται στην ανάκριση για απόπειρα ανθρωποκτονίας.



Από τους συλληφθέντες κακοποιούς ένας θέλει να απολογηθεί και σύμφωνα με πληροφορίες θα υποστηρίξει ότι είχε δήθεν άγνοια πως το γκλοπ και το σπρέι πιπεριού βρέθηκαν στο αυτοκίνητο του, το οποίο ανήκει σε εταιρία που εργάζεται. 

Ο δεύτερος κακοποιός θα ζητήσει προθεσμία και θα υποστηρίξει ότι είχε στις αποσκευές το γκλοπ αλλά δεν ήξερε ότι δεν επιτρέπεται στην Ελλάδα. 

Και οι δύο κακοποιοί που κατηγορούνται για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη θα ζητήσουν προθεσμία και θα υποστηρίξουν ότι χτύπησαν βρισκόμενοι σε άμυνα.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το τμήμα εκβιαστών της Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τις αρχές της Βουλγαρίας. 

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. και τα βουλγάρικα ΜΜΕ, ο αρχηγός των κακοποιών που προκάλεσε το επεισόδιο, είναι σκληρός κακοποιός και γνωστός έμπορος ναρκωτικών στην Σόφια. Ο κακοποιός διαθέτει το ψευδώνυμο «ο Ρώσος» και σύμφωνα με τον βουλγαρικό τύπο, φέρεται να ήταν το πρωτοπαλίκαρο στην εγκληματική οργάνωση «Τα σφυριά του Τάκι». 

Η συμμορία αυτή ανήκει στον βαρόνο της κοκαΐνης που αποκαλούν Εσκομπάρ της Βουλγαρίας και έχει το ψευδώνυμο «Τάκι». Ο «Εσκομπάρ» της Βουλγαρίας είναι Έλληνας και θεωρείται από τις βουλγαρικές αρχές, ως ο μαέστρος στο συνδικάτο του οργανωμένου εγκλήματος και το όνομα του, έχει εμπλακεί στην εξαφάνιση της βασίλισσας των bitcoin στη Βουλγαρία, γνωστή με το ψευδώνυμο Δόκτωρ Ρούζα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η βουλγαρική Δικαιοσύνη θα εκδώσει ένταλμα σύλληψης σε βάρος του κακοποιού με το ψευδώνυμο « ο Ρώσος» που βρίσκεται στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας, για σωρεία ποινικών αδικημάτων.

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει διαπιστώσει πως ο 55χρονος ιδιοκτήτης της επιχείρησης που δέχθηκε άγριο ξυλοδαρμό είναι στην πραγματικότητα «μπροστινός» ενός Νονού της νύχτας στην Βουλγαρία με τον οποίο φέρεται να έχει αντιπαλότητα ο κακοποιός με το ψευδώνυμο «ο Ρώσος» και φυσικά η συμμορία στην οποία ανήκει.

H έρευνα τώρα εστιάζεται και στον εντοπισμό και τη σύλληψη των ατόμων που διαφεύγουν και κατηγορούνται ότι αυτοί πυροβόλησαν εναντίον της παρέας των Βουλγάρων κακοποιών.

Οι διαφεύγοντες δεν είναι Βούλγαροι και αναζητούνται στους κύκλους των ελληνικών ομάδων προστασίας της νύχτας. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που κινητοποιήθηκαν άμεσα και οι αστυνομικοί της δίωξης εκβιαστών της ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Πηγές έλεγαν ότι ήδη από τους αναζητούμενους έχουν ταυτοποιηθεί δύο, οι οποίοι αναγνωρίστηκαν από τις εικόνες των κλειστών κυκλωμάτων τηλεόρασης, όταν διέφευγαν, λίγα λεπτά πριν φτάσει η αστυνομία.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου