Τετάρτη 1 Μαΐου 2019

Μητσοτάκης: Ο μεγαλύτερος χορηγός της ακροδεξιάς στην Ελλάδα είναι Τσίπρας



Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, πήρε θέση για όλα και μίλησε για τις σχέσεις Τσίπρα με την ακροδεξιά στην Ελλάδα

«Δεν υπάρχουν ακροδεξιοί στην ΝΔ, ο μεγαλύτερος χορηγός της ακροδεξιάς στην Ελλάδα είναι ο κ. Τσίπρας, ο οποίος συγκυβέρνησε με ακροδεξιά στοιχεία και καθυστερεί την δίκη της Χρυσής Αυγής, την οποία ο κ. Τσίπρας χαρακτήρισε ως «πολιτική δίκη», υιοθετώντας τα επιχειρήματα της Χρυσής Αυγής. Με την ακροδεξιά πέρασε τον εκλογικό νόμο, με την ακροδεξιά πέρασε τον διορισμό της κ. Θάνου στην Επιτροπή Ανταγωνισμού Το μεγαλύτερο ανάχωμα στην ακροδεξιά είναι μια ισχυρή κεντροδεξιά».




Προκαλώντας ΑΜΕΑ και κοινωνία Τσίπρας Πολάκης έφαγαν μαζί στην Κρήτη



Τσίπρας και Πολάλης αδιαφορούν για τις αντιδράσεις ΑΜΕΑ, κοινωνίας και εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ

Κανένα ίχνος ηθικής και φιλότιμου από τον Αλέξη Τσίπρα , έδειξε στην κοινωνία ότι ο Πολάκης έχει μεγαλύτερη σημασία για τον ίδιο από τα ΑΜΕΑ και την κοινωνία.

Δεν φτάνει που ο Τσίπρας δεν υποχρέωσε τον Πολάκη σε μία συγνώμη, είπε να προκαλέσει περισσότερο όλους τους Έλληνες και να φάει μαζί τον Νεάντερταλ με εμφάνιση που γελάει ο κόσμος μαζί του.

Σε φωτογραφία που δημοσιεύει το Πρώτο Θέμα, ο Αλέξης Τσίπρας, βρέθηκε σε παραθαλάσσια ταβέρνα σε παραλία της περιοχής Ροδάκινο με σορτσάκι παντόφλες και καπέλο για να γελάει ο κόσμος μαζί του. Εκεί συναντήθηκε με τον ακατάλληλο για την κοινωνία Πολάκη, ο οποίος κατάγεται από τον Αργουλέ Σφακίων, το χωριό που απέχει λίγα χιλιόμετρα από τις παραλίες του νότιου Ρεθύμνου.




Νεκρός στις φυλακές Τρικάλων των μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου



Δεν έχει τέλος η ανεξέλεγκτη κατάσταση στις φυλακές της χώρας!!

Νέα άγρια συμπλοκή μεταξύ κρατουμένων στις φυλακές Τρικάλων το πρωί της Πρωτομαγιάς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr η συμπλοκή σημειώθηκε στην πτέρυγα των Αλβανών κρατουμένων, έπεσαν μαχαιριές και ο ένας εξ αυτών τραυματίστηκε σοβαρά. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Τρικάλων όπου και εξέπνευσε.

Είναι ο δεύτερος νεκρός κρατούμενος στις φυλακές Τρικάλων το τελευταίο 20ημερο, στις 12 Απριλίου είχε χάσει τη ζωή του από χτυπήματα στην ίδια φυλακή, ένας 60χρονος κρατούμενος.


Στο πλευρό του δικτάτορα Μαδούρο ο ΣΥΡΙΖΑ



Ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε πριν από λίγο ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει «κάθε αντιδημοκρατική παρέμβαση ενάντια στην εκλεγμένη κυβέρνηση της Βενεζουέλας»

Παράλληλα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ «επιμένει ότι πρέπει να δοθεί δημοκρατική διέξοδος στην κρίση μέσα από το διάλογο μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης  και τη διενέργεια νέων προεδρικών εκλογών». 

«Χρέος της διεθνούς κοινότητας είναι να μεσολαβήσει για την εκτόνωση της κρίσης και την αποφυγή της βίας και της αιματοχυσίας και όχι να πυροδοτήσει περαιτέρω την ένταση», καταλήγει. 


Σοκ στη Βρετανία: Εκατοντάδες νεκροί σε νοσοκομείο λόγω λάθος αγωγής



Μια «εμπεριστατωμένη» ποινική έρευνα άρχισε σε νοσοκομείο του Χαμσάιρ, στη νότια Αγγλία, όπου σύμφωνα με ανεξάρτητη έρευνα εκατοντάδες άνθρωποι πέθαναν αφού τους συνταγογραφήθηκαν οπιοειδή χωρίς να τα χρειάζονται, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία του Κεντ.

Η έρευνα θα επικεντρωθεί στις θεραπείες ασθενών που απεβίωσαν στο νοσοκομείο Gosport War Memorial από το 1987 έως το 2001, διευκρίνισε η αστυνομία.

Μια ανεξάρτητη έρευνα είχε καταλήξει τον Ιούνιο 2018 στο συμπέρασμα πως περισσότεροι από 450 άνθρωποι απεβίωσαν πρόωρα αφού είχαν δεχθεί με μη αρμόζοντα τρόπο παυσίπονα φάρμακα και πως σε 200 άλλους είχαν «πιθανόν» χορηγηθεί οπιοειδή χωρίς ιατρική αιτία στο διάστημα από το 1989 έως το 2000.

Αυτή η νέα εμπεριστατωμένη έρευνα, η οποία πραγματοποιήθηκε έπειτα από τρεις προηγούμενες έρευνες για ύποπτους θανάτους ασθενών σ’ αυτό το νοσοκομείο, αποφασίσθηκε μετά την εξέταση αυτό την αστυνομία του Κεντ και του Έσεξ στοιχείων που παρουσιάζονται στην έκθεση αυτή.

Αναφερόμενος στις οικογένειες των θυμάτων, ο υπαρχηγός της αστυνομίας του Κεντ Νικ Ντάουνινγκ δήλωσε πως ελπίζει ότι «η είδηση ότι θα διεξαγάγουμε εμπεριστατωμένη έρευνα θα τους προσφέρει κάποια ανακούφιση».

Οι ερευνητές σχεδιάζουν να συναντηθούν μεμονωμένα με τις οικογένειες «καθώς οι αφηγήσεις τους για την απώλεια οικείων τους είναι αυτές που θα βοηθήσουν να εντάξουμε σ’ ένα πλαίσιο τις ιατρικές εκτιμήσεις που έχουμε».



Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ


Προσήχθη 54χρονος που παραδέχθηκε πως έριξε με περίστροφο



Σύμφωνα με πληροφορίες ο 54χρονος, ιδιοκτήτης πρατηρίου καυσίμων, είχε μεταβεί από την Αθήνα στο χωριό Λεοντάρι σε σπίτι φίλων του για να γιορτάσουν και από εκεί πυροβόλησε κατά τη διάρκεια του γλεντιού στον αέρα με πιστόλι που κατείχε παράνομα. 

Το σπίτι που έπεσαν οι πυροβολισμοί απέχει 300-350 μέτρα από το σημείο που η αδέσποτη σφαίρα τραυμάτισε σοβαρά το μικρό κορίτσι

Η αστυνομία διεξήγαγε έρευνες σε τρία σπίτι στο χωριό Λεοντάρι, καθώς από εκεί είχαν ακουστεί οι πυροβολισμοί. Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν κάλυκες μέσα σε μία γλάστρα και έτσι οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του 54χρονου που παραδέχθηκε πως πυροβόλησε, ενώ είπε στους αστυνομικούς πως θα παρουσιαζόταν αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα να πει πως ήταν ένας από αυτούς που έριξαν μπαλωθιές.

Το όπλο έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. Προκειμένου να εξεταστεί και να γίνει ταυτοποίηση με τη βολίδα που τραυμάτισε σοβαρά την άτυχη 8χρονη.





Τελειώνει το υπόδειγμα ηγέτη για Αλέξη Τσίπρα, Νικόλας Μαδούρο;



Στρατιώτες που πρόσκεινται στην αντιπολίτευση έχουν καταλάβει στρατηγικά σημεία στο Καράκας και κτίρια, ενώ συλλαμβάνουν τους υπεύθυνους των εγκαταστάσεων και τους απομακρύνουν από τα σημεία.

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν υποστηρίζουν τον Μαδούρο»

«Oι ένοπλες δυνάμεις δεν υποστηρίζουν τον Μαδούρο», υποστηρίζει ο Χουάν Γκουαιδό σε συνέντευξή του στο ισπανόφωνο CNN. 

«Προφανώς, δεν υπάρχει στήριξη των ενόπλων δυνάμεων στο καθεστώς του Νικολάς Μαδούρο», τόνισε ο ηγέτης της αντιπολίτευσης λίγες ώρες μετά την δημοσιοποίηση του βίντεο με το οποίο καλεί σε εξέγερση το λαό της Βενεζουέλας. 

«Είναι μεγάλη είδηση για ολόκληρη τη χώρα ότι ο στρατός των ενόπλων δυνάμεων της Βενεζουέλας έκανε αυτό το βήμα. Αυτό ήταν θεμελιώδες όχι μόνο για τη μετάβαση, αλλά για την ανάκτηση της κυριαρχίας της Βενεζουέλας. Είμαστε δίπλα στους νομοθέτες μας, τον στρατό και σύντομα στον λαό της Βενεζουέλας. Είμαστε αποφασισμένοι να κατακτήσουμε την ελευθερία για τη χώρα μας», υποστήριξε.



Στους δρόμους έχουν βγει υποστηρικτές του ηγέτη της αντιπολίτευσης, ο οποίος έχει αυτοανακηρυχθεί πρόεδρος της Βενεζουέλας, αλλά και ο στρατός. Σοκαριστικό βίντεο δείχνει τη στιγμή που τεθωρακισμένο όχημα της εθνοφρουράς έπεσε πάνω σε διαδηλωτές, που είχαν συγκεντρωθεί έξω από τη στρατιωτική βάση στο Καράκας, όπου είχε εμφανιστεί νωρίτερα ο Γκουαϊδό.

WATCH: Video shows armored military vehicle slamming into pro-Guaidó protesters amid unrest in Caracas.


0:21
476 χιλ. προβολές