Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

Συμφωνεί και ο Μπελαβίλας με τον ακροαριστερό φασισμό Πολάκη - Το ίδια σκέφτεται και αυτός


 


Μια δήλωση στήριξης του ακροαριστερού φασίστα Παύλου Πολάκη, κοινοποίησε ο υποψήφιος Βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Πειραιά, επίσης ακροαριστερός Νίκος Μπελαβίλας, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του. 

Ο ακροαριστερός βουλευτής προκαλώντας την κοινωνία τόνισε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι «ο Παύλος αψύς, ενοχλητικός, παρορμητικός είπε φανερά ότι πολλές και πολλοί από εμάς λέμε κρυφά, κατ’ ιδίαν και μαζί μας ολόκληρος ο ελληνικός λαός».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Νίκου Μπελαβίλα:

Η ιδέα να ρίξουμε τον Παύλο Πολάκη στα σκυλιά για να τα χορτάσουμε και να ηρεμήσουν είναι πάρα πολύ κακή. Τα σκυλιά στη συνέχεια θα πέσουν επάνω μας, ήδη έχουν πέσει.

Ο Παύλος αψύς, ενοχλητικός, παρορμητικός είπε φανερά ότι πολλές και πολλοί από εμάς λέμε κρυφά, κατ’ ιδίαν και μαζί μας ολόκληρος ο ελληνικός λαός. Ακόμη και το κορυφαίο αμάρτημα του, η αμφισβήτηση της «γραμμής» του κόμματος ουδέποτε αποτελούσε για αυτόν τον πολιτικό μας χώρο αιτία αποπομπής. Ο Παύλος Πολάκης ούτε αξιοποίησε τις θέσεις του για ίδιο όφελος, ούτε έκλεψε ταμεία, ούτε έδειρε νέους σε πλατείες και εργαζόμενους σε νοσοκομεία, ούτε έστησε παρακρατικούς μηχανισμούς, ούτε απείλησε τη Δημοκρατία. Αντίθετα έδωσε μάχες θαρραλέες από όπου υπηρέτησε, από το Κρατικό της Νίκαιας ως τον Τομέα της Διαφάνειας και τράβηξε (φραστικά και μόνο φραστικά, βίαια) την κουρτίνα αποκαλύπτοντας την παρακρατική σαπίλα, υπερασπίζοντας με νύχια και δόντια τη δημόσια υγεία, τη Δημοκρατία και τη διαφάνεια. Ναι…καπνίζοντας και βρίζοντας. Ε…και;

Ίσως δεν τα έγραφα αυτά αν δεν είχα γνωρίσει τον Παύλο Πολάκη στη μάχη που έδωσε στα Σφακιά με τους τραμπούκους απέναντι του για να επαναφέρει τη δημοκρατική αυτοδιοίκηση στην πατρίδα του μετά από τριάντα χρόνια. Αν δεν τον είχα γνωρίσει να πολεμάει να σώσει ξημερώματα χωρίς να με γνωρίζει τη μητέρα μου, ότι έκανε πάντα σε χειρουργεία και μονάδες εντατικής για να σώσει τις ζωές των ανθρώπων, όλων των ανθρώπων. Αν δεν είχα δει την αγάπη των συμπατριωτών του στα ορεινά χωριά της Κρήτης. Αν δεν τον είχαμε εδώ στον Πειραιά δίπλα μας σε κάθε στιγμή, σε κάθε δημόσια ανάγκη.

Ο Πρόεδρος του Κόμματος έχει και το δικαίωμα και την ευθύνη να πάρει τις τελικές αποφάσεις. Τα στελέχη μας όμως όφειλαν να ακολουθήσουν και να υποδείξουν τη λογική του κατευνασμού και όχι να πυροδοτούν επί τρεις μέρες το λιντσάρισμα. Γιατί εκτός των άλλων πρέπει να θυμούνται ότι ο σύντροφος μας Παύλος Πολάκης επέλεξε στη ζωή του να μην είναι επαγγελματίας των διαδρόμων αλλά ενεργός πολίτης στην ανοιχτωσιά της κοινωνίας.



Αμετανόητος ο ακροαριστερός φασίστας Πολάκης συνεχίζει να απειλεί δημοσιογράφους

 


Κακά τα ψέματα, η ακροαριστερά πλησίαζε τον Αλέξη Τσίπρα, και ήταν θέμα χρόνου να αποκαλυφθεί πλήρως η σχέση του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ με την ακροαριστερά.

Μέχρι στιγμής ακούμε λόγια ότι ο Τσίπρας ΘΑ διαγράψει από τα ψηφοδέλτια, ότι ΘΑ διαγράψει από το κόμμα, και το μόνο που ξέρουμε στα σίγουρα είναι ότι τον έβγαλε από τομεάρχη τον ακροαριστερό φασίστα.

Ο ίδιος ο ακροαριστερός φασίστας Παύλος Πολάκης, χωρίς να φοβάται κανένα, έχοντας στο χέρι όπως φαίνεται τον Αλέξη Τσίπρα συνεχίζει τις αναρτήσεις και τις επιθέσεις.

Σήμερα ξεκίνησε μια νέα επίθεση κατά δημοσιογράφων  υποστηρίζοντας μάλιστα ότι «τα αφιερώματα» τηλεοπτικών σταθμών όπως ο Alpha και το Mega «ήταν ο ορισμός της σάπιας ενημέρωσης και η καλύτερη απόδειξη της ορθότητας αυτών που έγραψα προχθές και για τους μεγαλοδημοσιογράφους της διαπλοκής!!!”

Και καταλήγει ο ακροαριστερός φασίστας  “ΣΑΣ ΈΧΩ, ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΤΕ και θα σας το δείχνω!!!» και το σλόγκαν «Πετσοταισμένα και Πετσοταισμένοι»

Δείτε την νέα κατάπτυστη ανάρτηση:





Μητσοτάκης για Πολάκη: Οπως στρώνεις, κοιμάσαι -Τα υπόλοιπα δεν με αφορούν καθόλου

 



Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το Μενίδι κατά τη διάρκεια της σημερινής επίσκεψής του στην περιοχή αναφέρθηκε στον ακροαριστερό φασισμό Παύλου Πολάκη και την συμπεριφορά του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας πως «όπως στρώνεις, κοιμάσαι».



Ο πρωθυπουργός κατά την ομιλία του στους κατοίκους της περιοχής σημείωσε πως «γι’ αυτά τα ευτράπελα που συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στον ΣΥΡΙΖΑ θα πω μια κουβέντα μόνο. Όπως στρώνεις, κοιμάσαι. Τα υπόλοιπα δεν με αφορούν καθόλου. Ας λύσουν τα εσωτερικά τους, ας αναλογιστούν ποιοι είναι αυτοί που ανήγαγαν τον Πολακισμό σε κεντρική γραμμή του κόμματος».

«Και από εκεί και πέρα ας αφήσουν εμάς να κάνουμε την δουλειά μας, να μιλάμε για το μέλλον και να αποφύγουμε την τοξικότητα. Αν τα κάνουμε όλα αυτά στις εκλογές που έρχονται θα πετύχουμε και θα ξεπεράσουμε τους στόχους τους οποίους έχουμε θέσει».

«Εμείς θα πορευτούμε προς τις εκλογές που έρχονται με γνώμονα το μέλλον. Θα τηρήσουμε την συμφωνία αλήθειας την οποία υπογράψαμε μαζί στο ακέραιο. Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι».



Προκλητικός Κατρούγκαλος ξεπλένει Πολάκη χωρίς ίχνος ντροπής

 



Αυτός που έχει καταστρέψει τους συνταξιούχους, που ήταν ότι χειρότερο και ακατάλληλο έχει περάσει από τον υπουργείο εξωτερικών επί ΣΥΡΙΖΑ, προκαλεί την κοινωνία και κάνει προσπάθεια να ξεπλύνει τον ακροαριστερό φασίστα Παύλο Πολάκη.

Ο προκλητικός Γιώργος Κατρούγκαλος, μιλώντας στο πρώτο πρόγραμμα της ΕΡΤ, χαρακτήρισε λανθασμένη τη στοχοποίηση προσώπων, αλλά τόνισε πως δεν θεωρεί πως πρέπει να διαγραφεί ο Πολάκης από το κόμμα, προκαλώντας έτσι την κοινωνία που είναι σοκαρισμένη με την ακροαριστερή φασιστική συμπεριφορά Πολάκη.

Ο προκλητικός Κατρούγκαλος τόνισε πως κανείς δεν πρέπει να θέτει μια προσωπική ατζέντα, αντί για αυτή που ακολουθεί το κόμμα. Όπως ανέφερε αρχικά για το ζήτημα με τον Παύλο Πολάκη: «Ό,τι και να πιστεύουμε, δεν μπορούμε να θέτουμε μια προσωπική ατζέντα αντί για τη συνολική που θέτει το κόμμα μας και δεν μπορεί να τη θέτουμε και με τον τρόπο που μπήκε. Νομίζω επομένως ότι η αντίδραση του Αλέξη Τσίπρα, να θέσει εκτός ψηφοδελτίων τον Παύλο, είναι σωστή. Αντιλαμβάνομαι από την άλλη πλευρά ότι ο ίδιος βλέπει διαφορετικά τα πράγματα».

Σχετικά με τα μηνύματα μιας μερίδας της κοινωνίας που λειτουργεί υποστηρικτικά στην ανάρτηση και τα πιστεύω του κ. Πολάκη, ο Γιώργος Κατρούγκαλος είπε προκαλώντας: «Ο λόγος είναι προφανής. Έχει αναδείξει πάρα πολλά σκάνδαλα διαφθοράς του κυβερνητικού συστήματος (κανένα σκάνδαλο δεν έχει αναδείξει σημειώνουμε έχει πολλά ψέματα και γιαυτό είναι κατηγορούμενος στα δικαστήρια) ο κ. Πολάκης και επίσης -μολονότι το έχει κάνει με έναν τρόπο που προφανώς δεν είναι δικός μου, άλλο ύφος έχουμε- υπάρχουν πολλοί από τους συμπολίτες μας που μπροστά σε αυτή τη συσσώρευση σκανδάλων, θέλουν κάποιος να τα πει, όπως τα λέει ο Παύλος. Και να προσθέσω και επιπλέον ότι εγώ αντιλαμβάνομαι και ότι μπορεί να αισθάνεται πικρία ο ίδιος ο κ. Πολάκης. Υπάρχει όμως μια ηθική της Αριστεράς. Να σας θυμίσω τον Πλουμπίδη, τον λέγανε καταδότη και δεν σκέφτηκε ποτέ να διαφοροποιηθεί».

Ο Κατρούγκαλος προκλητικά χωρίς ίχνος ηθικής υποστήριξε πως δεν πρέπει να προχωρήσει ο ΣΥΡΙΖΑ στη διαγραφή του Παύλου Πολάκη από το κόμμα.

«Δεν νομίζω ότι πρέπει να προχωρήσει στη διαγραφή του κ. Πολάκη. Αυτά τα οποία κάνει ο Παύλος δεν απάγουν κάποιοι ηθική απαξία στο πρόσωπό του. Είναι, κατά τη γνώμη μου, μεγάλο πολιτικό σφάλμα, αλλά δεν δείχνουν διαφθορά, δεν δείχνουν κάποια έκθεση, κάποια σύγκρουση με τις αρχές του ΣΥΡΙΖΑ», είπε και πρόσθεσε πως φυσικά και η στοχοποίηση προσώπων είναι απόλυτα λανθασμένη. «Δεν μιλάμε ποτέ ατομικά. Και να σας πω την αλήθεια, και αρκετούς από τους δικαστές του Συμβουλίου της Επικρατείας τους γνωρίζω και προσωπικά και τους σέβομαι. Δεν ξέρω πώς σκέφτηκαν θα διαβάσω την απόφαση, αλλά έτερον εκάτερον», ανέφερε χωρίς να ντρέπεται για ακόμα μία φορά.



Νέα φασιστική μέθοδο Πολάκη - Δημοσίευσε την διεύθυνση της Σοφίας Νικολάου

 


Παύλος Πολάκης, ένας επικίνδυνος ακροαριστερός φασίστας που δεν διστάζει πουθενά και σε τίποτα.

Επίθεση στον Παύλο Πολάκη εξαπολύει με ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΝΔ, με αφορμή τη δημοσιοποίηση της διεύθυνσης κατοικίας της Σοφίας Νικολάου.

«Το να δίνει κάποιος τη διεύθυνση του σπιτιού ενός δημοσίου προσώπου, όπως της κ. Νικολάου, διεγείροντας έμμεσα σε τραμπουκισμούς, είναι καθαρά φασιστική μέθοδος», αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση.

Και συνεχίζει: «Η αντιπολίτευση έχει κάθε δικαίωμα να ασκεί κοινοβουλευτικό έλεγχο και να ζητάει την παρέμβαση της Δικαιοσύνης, όπου κρίνει. Δεν μπορεί όμως να στοχοποιεί πρόσωπα και την οικογένειά τους».




Δικαστές ΣτΕ κατά Πολάκη

 


Στην ανάρτηση του Παύλου Πολάκη για το «βαθύ κράτος» απάντησε η Ένωση Δικαστικών Λειτουργών του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης Λειτουργών του ΣτΕ για την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«Οι πρόσφατες δηλώσεις του κ. Παύλου Πολάκη περί "βαθέος κράτους' δεν είναι δυνατόν να αφήσουν αδιάφορες τις Ενώσεις των Δικαστών της Χώρας.

Δηλώσεις σαν και αυτές απαιτούν απάντηση.

Οι δηλώσεις του κ. Π. Πολάκη μάς καλούν σε απάντηση όχι λόγω της, μικρής ασφαλώς, δυνατότητας που έχουν, αυτές καθ' αυτές, να πλήξουν την Ελληνική Δικαιοσύνη στη συνείδηση των Συμπολιτών μας.

Είναι τόσο εμφανώς εμπαθείς, ώστε είναι βέβαιο ότι δεν θα εισακουσθούν απ' όσους Έλληνες και όσες Ελληνίδες δεν έχουν απολέσει την ικανότητα να σκέπτονται κριτικά, και το ήθος να κρίνουν αμερόληπτα.

Είναι πρόδηλο ότι η κριτική σε δικαστικές αποφάσεις που τέμνουν μεγάλα και επίμαχα ζητήματα του πολιτικού, κοινωνικού και οικονομικού βίου μας είναι ευλόγως αναμενόμενη, και από τους Δικαστές και τους Εισαγγελείς καλοδεχούμενη.

Ακόμα και η αμεροληψία –η σημαντικότερη αρετή όσων αρθρώνουν (δημόσιο) κριτικό λόγο –είναι κατανοητό να υποχωρεί κατά την άσκηση της κριτικής σε δικαστικές αποφάσεις, αφού τίποτα από εκείνα που θίγουν ή πλήττουν σημαντικά αγαθά της ανθρώπινης ζωής δεν είναι ανθρωπίνως εφικτό να ιδωθεί αμερόληπτα απ' όσους θίγονται ή πλήττονται σε αυτά.

Η δήλωση του κ. Π. Πολάκη είναι λοιπόν άξια αποδοκιμασίας όχι γιατί είναι οξεία, ούτε γιατί δεν είναι αμερόληπτη. Είναι άξια αποδοκιμασίας γιατί διαπνέεται από το ήθος που για να εύρει τη δύναμη να εξωτερικευθεί και να γίνει δημόσιος λόγος πρέπει να προσλάβει τους χαρακτήρες αγενούς θυμικού, και για να ακουστεί πρέπει να γίνει δυσηχής βρυχηθμός.

Όμως ο δημόσιος λόγος σαν και αυτόν που εν προκειμένω άρθρωσε ο κ. Π. Πολάκης είναι περισσότερο από αγενής και δυσηχής. Είναι επικίνδυνος, και τούτο εξ αιτίας αυτού που τον παρακινεί: της χλεύης στους δημοκρατικούς και φιλελεύθερους θεσμούς με τους οποίους οι Έλληνες και οι Ελληνίδες έχουν αποφασίσει να οργανώσουν την κρατικά οργανωμένη κοινωνική συμβίωσή τους, και χλεύης στην πεποίθηση που οι Ελληνίδες και οι Έλληνες τρέφουν στην αξία των δικαστικών θεσμών ως θεσμών του κράτους δικαίου.

Ο κ. Π. Πολάκης συμπεριφέρθηκε εν προκειμένω κατά τρόπο που δείχνει πως ούτε ευμενώς διάκειται έναντι των δικαστικών θεσμών του Ελληνικού κράτους δικαίου, ούτε την τέχνη να εκφέρει ποιοτικό δημόσιο λόγο κατέχει.

Η ιδιότητα του κ. Π. Πολάκη ως μέλους του Ελληνικού Κοινοβουλίου και ως τέως κατόχου υπουργικού αξιώματος είναι αυτή που μας κινητοποίησε να απευθύνουμε τις ανωτέρω γραμμές στον Ελληνικό Λαό».



Στάση εργασίας στο ΜΕΤΡΟ την Τετάρτη

 



Στάση εργασίας στο Μετρό έχουν προκηρύξει οι εργαζόμενοι για αύριο, Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023.

Σύμφωνα με το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθήνας (ΣΕΛΜΑ), η στάση εργασίας θα διαρκέσει από τις 18:00 μέχρι τη λήξη της βάρδιας.

Οι εργαζόμενοι προχωρούν στην κινητοποίηση καθώς καταγγέλλουν μη τήρηση των συμφωνηθέντων από την εταιρεία, μετά από γραπτές δεσμεύσεις.



17: 00 σήμερα αποφασίζουν για τον φασίστα Πολάκη - Η ακροαριστερά του ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει την διαγραφή του

 


Για τον Αλέξη Τσίπρα δείχνει ότι ο κύβος ερρίφθη, έχει πάρει τις αποφάσεις του για τον άμεσο συνεργάτη του ακροαριστερό φασίστα Παύλο Πολάκη.

Το κόψιμο του φασίστα Πολάκη από τα ψηφοδέλτια, με την απομάκρυνση του από τον τομέα Διαφάνειας και την παραπομπή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας., δείχνει ότι όλα έχουν τελειώσει για την ντροπή της Κρήτης.

Σήμερα το απόγευμα συνεδριάζει το Εκτελεστικό Γραφείο και αμέσως μετά ή το αργότερο αύριο η Επιτροπή Δεοντολογίας που θα κρίνει το μέλλον του Παύλου Πολάκη.

Παρά τον ακροαριστερό φασισμό Πολάκη, που σόκαρε την κοινωνία, χθες υπήρχαν κάποιες φωνές όπως αυτή του Γιώργου Κατρούγκαλου που ζήτησαν από την ηγεσία να μην προχωρήσει στη διαγραφή και να μείνει στην απομάκρυνση από τα ψηφοδέλτια και την καθαίρεση από τον Τομέα Διαφάνειας ωστόσο κάτι τέτοιο θεωρείται απίθανο από τη στιγμή που ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί ότι ο «αψύς Σφακιανός» αμφισβήτησε τον ίδιο και την πολιτική του.

Μέχρι αυτή την στιγμή καταδίκη από τον Αλέξη Τσίπρα για την ακροαριστερή φασιστική ανάρτηση του Παύλου Πολάκη δεν υπάρχει και αυτό δείχνει πώς ότι κάνει σήμερα θα το κάνει με βαριά καρδιά γιατί οι απόψεις Πολάκη δεν είναι μακριά από τις απόψεις του Αλέξη Τσίπρα.