Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

17: 00 σήμερα αποφασίζουν για τον φασίστα Πολάκη - Η ακροαριστερά του ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει την διαγραφή του

 


Για τον Αλέξη Τσίπρα δείχνει ότι ο κύβος ερρίφθη, έχει πάρει τις αποφάσεις του για τον άμεσο συνεργάτη του ακροαριστερό φασίστα Παύλο Πολάκη.

Το κόψιμο του φασίστα Πολάκη από τα ψηφοδέλτια, με την απομάκρυνση του από τον τομέα Διαφάνειας και την παραπομπή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας., δείχνει ότι όλα έχουν τελειώσει για την ντροπή της Κρήτης.

Σήμερα το απόγευμα συνεδριάζει το Εκτελεστικό Γραφείο και αμέσως μετά ή το αργότερο αύριο η Επιτροπή Δεοντολογίας που θα κρίνει το μέλλον του Παύλου Πολάκη.

Παρά τον ακροαριστερό φασισμό Πολάκη, που σόκαρε την κοινωνία, χθες υπήρχαν κάποιες φωνές όπως αυτή του Γιώργου Κατρούγκαλου που ζήτησαν από την ηγεσία να μην προχωρήσει στη διαγραφή και να μείνει στην απομάκρυνση από τα ψηφοδέλτια και την καθαίρεση από τον Τομέα Διαφάνειας ωστόσο κάτι τέτοιο θεωρείται απίθανο από τη στιγμή που ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί ότι ο «αψύς Σφακιανός» αμφισβήτησε τον ίδιο και την πολιτική του.

Μέχρι αυτή την στιγμή καταδίκη από τον Αλέξη Τσίπρα για την ακροαριστερή φασιστική ανάρτηση του Παύλου Πολάκη δεν υπάρχει και αυτό δείχνει πώς ότι κάνει σήμερα θα το κάνει με βαριά καρδιά γιατί οι απόψεις Πολάκη δεν είναι μακριά από τις απόψεις του Αλέξη Τσίπρα.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου