Κυριακή 9 Ιουνίου 2024

Με ποσοστά που θα κυμανθούν από 14,5% έως 16% ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πήρε το μήνυμα

 


Δεν έχουν καταλάβει τίποτα στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν ιδρώνει το αυτί τους, δεν προβληματίζονται καθόλου και μιλάνε για ξεκάθαρο μήνυμα προς την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη που νίκησε με μεγάλη διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ και αυτές τις εκλογές.

Η νίκη με 13-14 μονάδες του Κυριάκου Μητσοτάκη έναντι του Στέφανου Κασσελάκη, για τον ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει... αποδοκιμασία, αντί να προβληματίζεται για τον αρχηγό που έχει και για τα χαμηλά ποσοστά που δεν έγιναν χαμηλότερα γιατί είχε μόλις 35% συμμετοχή.

«Μια σαφής αποδοκιμασία των πολιτικών του. Ο ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνεται ως η πρωταγωνιστική δύναμη της ευρύτερης Κεντροαριστερής παράταξης. Διαψεύδοντας τις Κασσάνδρες που μέχρι πρότινος προέβλεπαν την κατάρρευση του» αναφέρουν οι πηγές του κόμματος χωρίς να ντρέπονται και προσθέτουν:

«Είναι σαφές πως είναι πλέον στο χέρι του να αναλάβει πρωτοβουλίες για την ανασυγκρότηση του προοδευτικού χώρου. Είναι επίσης σαφές πως δεν επιβραβεύτηκε η τακτική του κ. Ανδρουλάκη για μόνομέτωπη στόχευση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Στέφανου Κασσελάκη».

Δηλαδή στο κόσμο του.



Οι πολίτες απαξίωσαν τις ευρωεκλογές - Νίκη Ν.Δ. χάνοντας 4-5% - Χάνει 9-10% ο ΣΥΡΙΖΑ

 


Με συμμετοχή μόλις 35% κάτι που πρέπει να προβληματίσει τους πάντες, μεγάλη νίκη για την Νέα Δημοκρατία που θα φτάσει μεταξύ 27%-31%, τον ΣΥΡΙΖΑ από 13,8%-17,2% και το ΠΑΣΟΚ από 11,5%-14,5%, αλλά και τα στοιχεία που έδειχναν ότι οδεύουμε προς αποχή-ρεκόρ, στελέχη του κυβερνώντος κόμματος σχολίαζαν:

Η Νέα Δημοκρατία με συμμετοχή μόλις 35%, θα χάσει όπως φαίνεται 4 με 5% μονάδες από τις ευρωεκλογές του 2019 που πήρε 33%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ θα χάσει 9 με 10% από τις ευρωεκλογές του 2019 όπου είχε πάρει 23% και δύο έδρες λιγότερες από 6 σε 4.






Αστήριχτες εξωφρενικές δηλώσεις από την Καρυστιανού για δήθεν 28 αταυτοποίητα θύματα στα Τέμπη - Την διαψεύδουν γονείς θυμάτων

 


Ειλικρινά δεν ξέρουμε τι ρόλο παίζει εκτός από μητέρα θύματος των Τεμπών η Μαρία Καρυστιανού, αυτό που σίγουρα ξέρουμε ότι είναι κοντά, πάρα πολύ κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ, και υπέρ εκτίθεται όπου βρει πόρτα ανοιχτεί, κάτι που δεν κάνει καλό στην αλήθεια και στους συγγενείς των θυμάτων. Δεν ξέρουμε επίσης τον ρόλο ορισμένων διορισμένων από τον σύλλογο «Τέμπη 2023», τεχνικών συμβούλων που κάνουν αυθαίρετες εκτιμήσεις προσβάλλοντας την μνήμη των θυμάτων και τους διαψεύδουν σοβαροί γονείς θυμάτων. 

Για αστήρικτες εκτιμήσεις, εικασίες και συγκεχυμένες διαρροές σχετικά με τον αριθμό των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη κάνουν λόγο σε νεότερη επιστολή τους, οι τεχνικοί σύμβουλοι του Συλλόγου «Τέμπη 2023».

Όλα ξεκίνησαν την Πέμπτη 6 Ιουνίου του 2024, όταν η πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών, Μαρία Καρυστιανού που δεν ξέρουμε πόσους εκπροσωπεί ακριβώς, μίλησε στον Focus FM της Θεσσαλονίκης και την εκπομπή «Κόντρα στο Σύστημα», όπου έκανε μια απολύτως ξεκάθαρη όσο και σοκαριστική δήλωση: «Από μαρτυρίες και από πραγματογνώμονες τα θύματα είναι περισσότερα από 57. Βρέθηκαν 85 διαφορετικά DNA».

Την επόμενη μέρα, ο Χρήστος Κωνσταντινίδης, συγγενής θύματος των Τεμπών κατέθεσε στην Εισαγγελία Λάρισας μια νέα συμπληρωματική τεχνική έκθεση της ομάδας των τεχνικών συμβούλων με επικεφαλής τον απόστρατο πυροσβέστη Βασίλη Κοκοτσάκη, η οποία αποδείχθηκε ότι ήταν η πηγή της πληροφορίας που είχε ήδη αρχίσει να κυκλοφορεί σε αναπαραγωγές στο διαδίκτυο. 

Σε αυτήν την τεχνική έκθεση, οι διορισμένοι τεχνικοί σύμβουλοι -που εκπροσωπούν και τον Σύλλογο «Τέμπη 2023»- δίνουν τη δική τους αυθαίρετη ερμηνεία στην αρίθμηση των ευρημάτων και της διασταύρωσης των δειγμάτων DNA και θέτουν τις σοβαρές επιφυλάξεις τους για την επίσημη ταυτοποίηση των 56 θυμάτων, επιπλέον της 57ης αγνοούμενης.

Άμεση ήταν η αντίδραση σοβαρών συγγενών των θυμάτων με σχετικές αναρτήσεις στο διαδίκτυο: ο Βαγγέλης Βλάχος, ο Νίκος Πλακιάς και ο Θοδωρής Ελευθεριάδης έσπευσαν να καταδικάσουν τη διασπορά εντελώς αστήρικτων φημών που, κατά τη γνώμη τους, κάνουν ζημιά στην υπόθεση.

Όπως γράφει ο Βαγγέλης Βλάχος: «Τα έχουμε εξηγήσει πάρα πολλές φορές, με όλους τους τρόπους, και είναι θέματα λυμένα εδώ και ένα χρόνο. Δεν θα καθίσω να εξηγήσω κάτι παραπάνω επειδή κάποιοι που αποδεδειγμένα δεν μπορούν να δουν την πραγματικότητα συνεχίζουν να μη βλέπουν την πραγματικότητα και στο θέμα του αριθμού των νεκρών» 

Ο Νίκος Πλακιάς απαντά σε σχόλιο: «Εάν εμείς γνωρίζαμε κάτι, θα το αφήναμε έτσι; Θα ήταν σημαία στον αγώνα που κάνουμε. Αλλά εμείς θα πάμε με την αλήθεια και όχι με θεωρίες και σαχλαμάρες».

Ο Θοδωρής Ελευθεριάδης συνοψίζει: «Προς όλους τους εμπλεκόμενους της υπόθεση, παρακαλώ να είστε προσεκτικοί. Στο τέλος δεν θα μπορεί ο κόσμος να ξεχωρίσει την αλήθεια. Έτσι κι αλλιώς αυτό που έχει κάνει η κυβέρνηση είναι εγκληματικό. Δεν χρειάζονται ψέματα και σάλτσες για να ενισχυθεί αυτό».

Ούτε 24 ώρες αργότερα, οι ίδιοι τεχνικοί σύμβουλοι προχωρούν σε δήλωση αναδίπλωσης, καθώς  παραδέχονται ότι «δεν εγείρεται θέμα περί του αριθμού των νεκρών θυμάτων», αφού φαίνεται ότι διαπίστωσαν πως η αντιστοίχιση υπάρχει και είναι πλήρης, όπως, άλλωστε, προκύπτει από τα στοιχεία που ήδη υπάρχουν στη δικογραφία από πέρυσι.




Νεκρός ο παρουσιαστής του BBC - Βρέθηκε από τον δήμαρχο και δημοσιογράφους


 

Σε βραχώδη περιοχή της παραλίας της Αγίας Μαρίνας, εκεί όπου είχαν επικεντρωθεί οι έρευνες για τον αγνοούμενο παρουσιαστή του BBC στη Σύμη, βρέθηκε η σορός του Μάικλ Μόσλεϊ, έπειτα από πέντε μέρες.

Ο δήμαρχος της Σύμης, Λευτέρης Παπακαλοδούκας, είχε μπει σε βάρκες μαζί με δημοσιογράφους, για να τους δείξει τα επικίνδυνα σημεία. Εκεί, οι κάμερες των κινητών εντόπισαν τη σορό του 67χρονου παρουσιαστή, καθώς τραβούσαν βίντεο και πλάνα από την περιοχή.

Στις βάρκες που ανακάλυψαν την σωρό βρίσκονταν Έλληνες και ξένοι δημοσιογράφοι.

Σύμφωνα με τον Independent, οι πυροσβέστες ερευνούσαν ένα σύστημα σπηλαίων, που οι κάτοικοι χαρακτηρίζουν ως «η άβυσσος». Όπως εξηγούν, το δίκτυο των σπηλαίων, το οποίο βρίσκεται σε μια γραφική παραλία, αποτελείται από δεκάδες τούνελ, που μπορούν γρήγορα να γεμίσουν με θαλασσινό νερό.

Ο Δρ Mosley εθεάθη για τελευταία φορά να φεύγει από την παραλία του Αγίου Νικολάου στις 13:30 την Τετάρτη, όταν πιστεύεται ότι κατευθυνόταν στο παραλιακό μονοπάτι πίσω στο κοντινό Πέδι.

«Είναι σαν ένα βαθύ σύστημα τούνελ, αλλά είναι γεμάτο νερό και μπορεί να εξαπλωθεί για χιλιόμετρα. Υπάρχει λόγος που το αποκαλούν έτσι. Υπάρχει κάτι πολύ περίεργο που συμβαίνει εκεί», είπε ένας σερβιτόρος στην Daily Telegraph.



Η καθηγήτρια Βάσω Κιντή κατά Κασσελάκη: Αύριο ψηφίζουμε και σηκώνουμε τείχος στην αθλιότητα


 

Η Βάσω Κιντή, καθηγήτρια Φιλοσοφίας της Επιστήμης και Αναλυτικής Φιλοσοφίας στο τμήμα Ιστορίας και Φιλοσοφίας της Επιστήμης του ΕΚΠΑ, σχολιάζει την πολιτική επικαιρότητα και με μια ανάρτησή της έθεσε εύστοχα το διακύβευμα των αυριανών ευρωεκλογών ενώ επιτέθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανάρτηση της κ. Κιντή :

Διέτρεξα τα της συγκέντρωσης του Κασσελάκη στο Σύνταγμα. Δεν ήταν συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν του Κασσελάκη. Ο Κασσελάκης δεν κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ. Κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν τον Κασσελάκη: "Στηρίξτε με, αν θέλετε να αντέξω". Όσα είπε, βόρβορος, που ούτε ο Πολάκης έχει τολμήσει να ξεστομίσει. Είναι δε η πρώτη φορά που πολιτικός αρχηγός σε κατ' εξοχήν πολιτική συγκέντρωση, χαιρετάει μόνος με τη/τον σύζυγό του. Ούτε στελέχη, ούτε κόμμα, τίποτε.

Αυτή η θλιβερή εικόνα της πολιτικής μας ζωής είναι άλλο ένα επίτευγμα ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρα. Αυτοί, και διάφοροι απελπισμένοι που στήριξαν τον Κασσελάκη με διάφορους τρόπους για να ξαναμπούν στο πολιτικό παιχνίδι, είναι υπεύθυνοι για αυτή την κατάντια. Πήγε και ο Τσίπρας να στηρίξει. "Πώς είναι δυνατόν να λείπω;" είπε. Αλίμονο! Λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή; Κατά άλλα θέλει και Ίδρυμα για να κάνει δήθεν σοβαρά συνέδρια. 

Τι να γίνονται κι αυτοί που μας έλεγαν να μην κόβουμε τις γέφυρες με τον ΣΥΡΙΖΑ! Όχι μόνο τις κόβουμε αλλά υψώνουμε και τείχη απέναντι σε αυτή την αθλιότητα.

Διέτρεξα τα της συγκέντρωσης του Κασσελάκη στο Σύνταγμα. Δεν ήταν συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν του Κασσελάκη. Ο Κασσελάκης δεν κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ. Κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν τον Κασσελάκη: "Στηρίξτε με, αν θέλετε να αντέξω". Όσα είπε, βόρβορος, που ούτε ο Πολάκης έχει τολμήσει να ξεστομίσει. Είναι δε η πρώτη φορά που πολιτικός αρχηγός σε κατ' εξοχήν πολιτική συγκέντρωση, χαιρετάει μόνος με τη/τον σύζυγό του. Ούτε στελέχη, ούτε κόμμα, τίποτε.
Αυτ...

Δείτε περισσότερα
806
15
59


Κάτω από τον μέσο όρο της ΕΕ οι τιμές του ρεύματος στην Ελλάδα


 

Χαμηλότερη από το μέσο όρο της ΕΕ, τόσο σε απόλυτες τιμές όσο και σε μονάδες αγοραστικής δύναμης, ήταν οι τιμές της ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα τον Μάιο.

Τα τιμολόγια του Ιουνίου είναι αυξημένα σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα, ωστόσο οι προσφορές των περισσότερων προμηθευτών παραμένουν σε χαμηλότερα επίπεδα σε σχέση με τον Ιανουάριο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την μηνιαία έρευνα HEPI για τις λιανικές τιμές του ηλεκτρικού σε χώρες της Ευρώπης που διεξάγουν οι ρυθμιστικές αρχές ενέργειας της Αυστρίας και της Ουγγαρίας και η εταιρεία Vaasa ETT, η μέση τιμή της ηλεκτρικής ενέργειας το Μάιο στην Ελλάδα μαζί με τους φόρους ήταν 19,63 σεντς ανά κιλοβατώρα έναντι 23,93 σεντς που ήταν ο μέσος όρος στην ΕΕ. Σε μονάδες αγοραστικής δύναμης, αφού ληφθεί δηλαδή υπόψη η διαφορά των εισοδημάτων, η τιμή στην Ελλάδα διαμορφώνεται στα 23,77 σεντς έναντι 25,69 σεντς στην ΕΕ.

Περαιτέρω σύμφωνα με τα στοιχεία της Ρυθμιστικής Αρχής Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων τα «πράσινα» τιμολόγια του Ιουνίου για τους περισσότερους παρόχους (μεταξύ αυτών και η ΔΕΗ που είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής) είναι χαμηλότερα σε σχέση με αυτά του Ιανουαρίου, όποτε ξεκίνησε η εφαρμογή των χρωματικών διαφορών. Υπάρχουν ωστόσο και προμηθευτές που προχώρησαν σε σημαντικές αυξήσεις, που σημαίνει ότι οι καταναλωτές - όπως ανέφερε άλλωστε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Θόδωρος Σκυλακάκης - έχουν κάθε λόγο να εξετάσουν τις εναλλακτικές επιλογές και να επιλέξουν την πιο συμφέρουσα για τους ίδιους πρόταση. Το σύνολο των τιμολογίων ηλεκτρικής ενέργειας παρουσιάζονται συγκεντρωμένα στην ιστοσελίδα της ΡΑΑΕΥ https://invoices.rae.gr ενώ υπενθυμίζεται ότι η αλλαγή προμηθευτή τόσο για το «πράσινο» όσο και για το κίτρινο τιμολόγιο γίνεται δωρεάν.

Η άνοδος των τιμών το τελευταίο διάστημα αποδίδεται στην αύξηση της ζήτησης - λόγω υψηλότερων θερμοκρασιών - που συνεπάγεται μείωση της συμμετοχής των ΑΠΕ στην κάλυψη του φορτίου - αλλά και στην άνοδο των διεθνών τιμών του φυσικού αερίου, συνδυασμός που εκτιμάται ότι μπορεί να διατηρήσει τις ανοδικές πιέσεις στις τιμές τουλάχιστον κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Ως προς το φυσικό αέριο ανησυχία έχει προκαλέσει στην ευρωπαϊκή και διεθνή αγορά το ενδεχόμενο διακοπής τροφοδοσίας της Αυστρίας από τη ρωσική Gazprom σε εφαρμογή σχετικής δικαστικής απόφασης.



Δημοσιογράφος καταγγέλει ότι δέχτηκε χυδαίες ύβρεις από τον Στέφανο Κασσελάκη

 


Η συμπεριφορά του Στέφανου Κασσελάκη γενικότερα. δείχνει ότι είναι στην φύση του να είναι χυδαίος. Η αγωνία του για την επόμενη ημέρα τον κάνει επικίνδυνο αφού έχει ξεφύγει, και επειδή έρχεται η ώρα του οικονομικού ελέγχου για τον ίδιο και την οικογένεια του, όπως και το θέμα απομάκρυνσης του από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, βρίζει και φέρεται όπως αυτός νομίζει.

Όταν δεν φεύγει απο τις συνεντεύξεις γιατί του κάνουν σοβαρές ερωτήσεις και δεν ξέρει να απαντήσει, μιλάει απαξιωτικά σε δημοσιογράφους και τους βρίζει χυδαία δείχνοντας την αλαζονεία που τον διακατέχει.

Η καταγγελία δημοσιογράφου ότι δέχτηκε χυδαίες  για ακόμα μία φορά να δείξει το πόσο φαιδρός και χυδαίος είναι, άλλο επίπεδο χυδαιότητας, καθώς δημοσιογράφος καταγγέλλει ότι δέχθηκε χυδαίες ύβρεις από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Χατζηδημητρίου της «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ», ο οποίος βρισκόταν εχθές μαζί με άλλους δημοσιογράφους στο γεύμα που παρέθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στο Θησείο, προβαίνει σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία. 

Σύμφωνα με ανάρτηση του δημοσιογράφου στο Facebook, ο Στέφανος Κασσελάκης συμπεριφέρθηκε με έναν ακραία επιθετικό τρόπο ενώ τον έβρισε με χυδαίους χαρακτηρισμούς, απλά επειδή τον ρώτησε σχετικά με την επίδειξη πλούτου και ακριβής ζωής που κάνει και κατά πόσο αυτή συνάδει με την αριστερή ιδεολογία και το αφήγημα ότι ο κόσμος πεινάει. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο ο Στέφανος Κασσελάκης όχι μόνο δεν του απάντησε αλλά τον εξύβρισε λέγοντας τον «είσαι μ@@@@@ς».

Σύμφωνα με την ίδια καταγγελία, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξύβριζε με τους ίδιους και άλλους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς και άλλους δημοσιογράφους, απλά επειδή δεν του άρεσαν οι ερωτήσεις που έκαναν. Και όλα αυτά στο γεύμα που ο ίδιος παρέθεσε στους δημοσιογράφους, ως είθισται στο τέλος της προεκλογικής εκστρατείας. Μάλιστα ο Γιώργος Χατζηδημητρίου καταγγέλλει ότι φεύγοντας από το γεύμα, ο Στέφανος Κασσελάκης συνέχισε το επεισόδιο και τον χαιρέτησε με έναν ειρωνικό τρόπο, λέγοντας του «γεια σου,  αριστερόμετρο».

Η ανάρτηση του δημοσιογράφου έχει ως εξής:

«Καθένας είναι γιος του μπαμπά του!

Μας έβγαλε για ένα κρασί, στην Αδάμαντος στο Θησείο κάτω απ΄ την Ακρόπολη, εμάς που καλύπτουμε το ρεπορτάζ του ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα Σάββατο μεσημέρι, παραμονές της κάλπης ο Στέφανος Κασσελάκης.

Αφήνω στη μπάντα που ήρθε με μιάμιση ώρα καθυστέρηση, έδωσε το σκυλί του στον σύζυγο και κάθησε δίπλα στις τηλεοράσεις. Λες κι εμείς οι εφημεριδάδες, είμαστε τίποτε αργόσχολοι παρακατιανοί… Κι αφήνω όσα είπε και είναι off για τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ και τις διαθέσεις του να γα@@@ το εναπομείναν σύμπαν…

Έρχεται και στο τραπέζι μας κάποια στιγμή και τον ρωτάω, αν ο επιδεικτικός τρόπος του, να δείχνει δηλαδή τα πανάκριβα σπίτια του την ώρα που ο κόσμος δεν ημπορεί να σταθεί πουθενά συνάδει με το Ήθος της Αριστεράς που αυτός επικαλείται.

«Είσαι μ@@@@ς!» μου απαντά. «Άντε γ@@@ ρε φλώρε. Μ@@@@ς είσαι και φαίνεσαι» του λέω κι εγώ και σηκώθηκε κι έφυγε θυμωμένος δείχνοντας τα όριά του και κάπου εκεί η σεμνή τελετή έλαβε τέλος…

Υ.Γ: Για να μην παρεξηγηθώ και νομίσει κανείς πως είμαι εξαίρεση- που όντως είμαι!.. Την προσφώνηση «μ@@@@ς», «είσαι μ@@@@ς» ή «λες μ@@@@ς», την είχε πολλές φορές χρησιμοποιήσει νωρίτερα και για άλλους συναδέλφους. Απλά εγώ δεν το ανέχτηκα.

Υ.Γ2: Ήρθε μετά στην αποχώρησή του να με χαιρετήσει ενοχικά λέγοντας «γειά σου αριστερόμετρο». Τον έγραψα στ' αρ@@@@ μου. Έστριβα επιμελώς το τσιγαράκι μου εκείνη την ώρα».



Οι καταγγελίες του δημοσιογράφου είναι πολύ σοβαρές για να αγνοηθούν από την ΕΣΗΕΑ, η οποία πρέπει σαφώς να πάρει θέση για τον τραμπουκισμό που δέχονται συστηματικά οι δημοσιογράφοι από τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ. 

Φυσικά ούτε λόγος για ελευθερία του Τύπου και του λόγου, που δήθεν κόπτεται ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ο πρόεδρός τους έχει ξεπεράσει πλέον κάθε όριο χυδαιότητας, λαϊκισμού και αλαζονείας. 




Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου: χρυσός ο Τεντόγλου με άλμα 8,65

 


Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι πρωταθλητής Ευρώπης στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στη Ρώμη για 3η φορά στην αθλητική του πορεία καθώς έκανε άλμα στα 8,65, που είναι η κορυφαία επίδοση για φέτος στον κόσμο.

 Ο Έλληνας πρωταθλητής κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου της Ρώμης. Ο Τεντόγλου γιατί είναι ο κορυφαίος άλτης του κόσμου, αφού σημείωσε ξανά επίδοση στα 8,65 μ.!

Μητσοτάκης για Τεντόγλου: Μας έκανε υπερήφανους για ακόμα μία φορά

Συγχαρητήρια στον Μίλτο Τεντόγλου που κατέκτησε για τρίτη συνεχόμενη φορά το χρυσό μετάλλιο σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα έστειλε με ανάρτησή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Μας έκανε υπερήφανους για ακόμα μία φορά, γράφει στην ανάρτησή του στην πλατφόρμα X.