Κυριακή 9 Ιουνίου 2024

Με ποσοστά που θα κυμανθούν από 14,5% έως 16% ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πήρε το μήνυμα

 


Δεν έχουν καταλάβει τίποτα στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν ιδρώνει το αυτί τους, δεν προβληματίζονται καθόλου και μιλάνε για ξεκάθαρο μήνυμα προς την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη που νίκησε με μεγάλη διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ και αυτές τις εκλογές.

Η νίκη με 13-14 μονάδες του Κυριάκου Μητσοτάκη έναντι του Στέφανου Κασσελάκη, για τον ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει... αποδοκιμασία, αντί να προβληματίζεται για τον αρχηγό που έχει και για τα χαμηλά ποσοστά που δεν έγιναν χαμηλότερα γιατί είχε μόλις 35% συμμετοχή.

«Μια σαφής αποδοκιμασία των πολιτικών του. Ο ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνεται ως η πρωταγωνιστική δύναμη της ευρύτερης Κεντροαριστερής παράταξης. Διαψεύδοντας τις Κασσάνδρες που μέχρι πρότινος προέβλεπαν την κατάρρευση του» αναφέρουν οι πηγές του κόμματος χωρίς να ντρέπονται και προσθέτουν:

«Είναι σαφές πως είναι πλέον στο χέρι του να αναλάβει πρωτοβουλίες για την ανασυγκρότηση του προοδευτικού χώρου. Είναι επίσης σαφές πως δεν επιβραβεύτηκε η τακτική του κ. Ανδρουλάκη για μόνομέτωπη στόχευση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Στέφανου Κασσελάκη».

Δηλαδή στο κόσμο του.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου