Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020

Παράνομο «καζίνο» στο κέντρο της Αθήνας εν μέσω lockdown

 



Από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας εντοπίστηκε χθες (9 Νοεμβρίου 2020) στο κέντρο της Αθήνας, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος με παράνομα τυχερά παίγνια, το οποίο λειτουργούσε κατά παράβαση των μέτρων για την αποτροπή διάδοσης του κορωνοϊού.

Σε βάρος του προσωρινά υπεύθυνου και (67) παικτών, που βρέθηκαν εντός του καταστήματος, επιβλήθηκαν συνολικά διοικητικά πρόστιμα (43.100) ευρώ, για μη χρήση μάσκας και παραβίαση των μέτρων για τη διασπορά του κορωνοϊού.

Άπαντες συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για τα παράνομα τυχερά, ενώ σε βάρος του προσωρινά υπεύθυνου η δικογραφία περιλαμβάνει και παραβίαση της νομοθεσίας για την πρόληψη ασθενειών και τα προσωπικά δεδομένα.

Αναζητούνται προκειμένου συλληφθούν ο διαχειριστής και ο νόμιμος εκπρόσωπος της ιδιοκτήτριας εταιρείας του καταστήματος, οι οποίοι απουσίαζαν κατά τον έλεγχο.

Επιπλέον, οι χώροι του καταστήματος επιτηρούνταν συνολικά από (21) κάμερες, ενώ άλλες (2) κάμερες επιτηρούσαν τον εξωτερικό χώρο, χωρίς να είναι ενήμεροι οι θαμώνες και άνευ αδείας της αρμόδιας Αρχής.

Από την έρευνα στο κατάστημα και στην κατοχή των συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:





(24) πλήρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές,

(5) κεντρικές μονάδες – server

πλήρης ηλεκτρονικός υπολογιστής, συνδεδεμένος με κάμερες,

ηλεκτρονική ρουλέτα μεγάλου μεγέθους, συνδεδεμένη με οκτώ θέσεις,

(8) σκληροί δίσκοι, που εξήχθησαν από την ηλεκτρονική ρουλέτα,

ηλεκτρονικό παιγνιομηχάνημα, τύπου «ρουλέτα»,

(3) κεντρικές μονάδες και (3) οθόνες ηλεκτρονικού υπολογιστή,

ασύρματο τηλεχειριστήριο (μπουτόν),

(23) κάμερες κυκλώματος παρακολούθησης, που λειτουργούσαν χωρίς να είναι ενήμεροι οι θαμώνες και άνευ αδείας της αρμόδιας Αρχής,

(6) επιτραπέζιες ρουλέτες και (6) μηχανισμοί ρουλέτας,

(4) τραπέζια χαρτοπαιξίας, τύπου «Black Jack»,

πλήθος μαρκών και (20) δέσμες τραπουλόχαρτων,

(3) κινητά τηλέφωνα και (11.510) ευρώ.

Οι ρουλέτες, οι κάμερες, οι κεντρικές μονάδες ηλεκτρονικού υπολογιστή, το μπουτόν και οι πλαστικές μάρκες θα αποσταλούν για φύλαξη στις αποθήκες της Διεύθυνσης Διαχείρισης Δημόσιου Υλικού και το χρηματικό ποσό θα αποδοθεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων, ενώ τα ηλεκτρονικά πειστήρια θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εξέταση.





Ξύλο του γαμπρού του Ερντογάν με το νέο διοικητή της κεντρικής τράπεζας έξω απο το παλάτι του δικτάτορα

 



Πρωτοφανείς σκηνές εκτυλίχθηκαν στην έξοδο του παλατιού του δικτάτορα Ερντογάν. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα Τζουμχουριέτ και έναν βουλευτή του Καλού Κόμματος, ο γαμπρός του δικτάτορα Ερντογάν και παραιτηθείς υπουργός Οικονομικών Μπεράτ Αλμπαϊράκ πιάστηκε στα χέρια με τον νέο διοικητή της κεντρικής τράπεζας Νατσί Αγκμπάλ! 

Το Σάββατο το βράδυ ο τούρκος δικτάτορας κάλεσε τον νέο διοικητή της κεντρικής τράπεζας για ενημέρωση για την οικονομία. Ο Αγκμπάλ δήλωσε στον Ερντογάν ότι δεν υπάρχουν συναλλαγματικά αποθέματα. Ο πρόεδρος της Τουρκίας κάλεσε τον Αλμπαϊράκ, στο προεδρικό μέγαρο για εξηγήσεις, ο οποίος ήταν εξοργισμένος με τον νέο κεντρικό τραπεζίτη, με αποτέλεσμα στην έξοδο του προεδρικού μεγάρου να πιαστούν στα χέρια!

Ο Αγκμπάλ διετέλεσε υπουργός Οικονομικών από το 2015 έως το 2018, και ο Αλμπαϊράκ είχε καρατομήσει όλους τους συνεργάτες του όταν τον διαδέχθηκε. 




Πρωθυπουργός Αρμενίας: «Οδυνηρή» η συμφωνία για να τερματιστούν οι εχθροπραξίες

 



Ο πρωθυπουργός της Αρμενίας Νικόλ Πασινιάν επιβεβαίωσε σήμερα ότι υπέγραψε συμφωνία, την οποία χαρακτήρισε «οδυνηρή», για να τερματιστεί η ένοπλη σύρραξη στον θύλακα Ναγκόρνο Καραμπάχ.

Σε ανακοίνωσή του που αναρτήθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στον λογαριασμό του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Facebook, ο Πασινιάν επιβεβαίωσε ότι «υπέγραψα κοινή δήλωση με τους προέδρους της Ρωσίας και του Αζερμπαϊτζάν για τον τερματισμό του πολέμου στο (Ναγκόρνο) Καραμπάχ», χαρακτηρίζοντας το κείμενο αυτό «απίστευτα οδυνηρό για εμένα» όσο «και για τον λαό μας».

Η συμφωνία προβλέπει «πλήρη κατάπαυση του πυρός και τερματισμό όλων των εχθροπραξιών στην περιοχή του Ναγκόρνο-Καραμπάχ», διευκρίνισε ο Πεσκόφ.

Όπως γράφει το BBC, το Αζερμπαϊτζάν θα κρατήσει τις περιοχές του Ναγκόρνο Καραμπάχ που κατέλαβε κατά τη διάρκεια της σύρραξης αλλά συμφώνησε να αποσυρθεί από άλλες κοντινές περιοχές μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Μέχρι στιγμής, ωστόσο, δεν έχει αποσαφηνιστεί τι θα γίνει με τη Σούσα - της «Ιερουσαλήμ του Ναγκόρνο-Καραμπάχ».

Ο Αζέρος πρόεδρος Ιλχάμ Αλίγιεφ ανακοίνωσε, επίσης, ότι εμπλοκή στην ειρηνευτική διαδικασία θα έχουν και οι Τούρκοι.



Για τα μάτια του κόσμου καλούν για εξηγήσεις Πολάκη η Γεροβασίλη και Τζανακόπουλος

 



Μετά τις αντιδράσεις στον ΣΥΡΙΖΑ θέλουν να περάσουν στο κόσμο ότι και καλά κάθε άλλο παρά αδιάφορους τους άφησε η ανάρτηση του πρώην Υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, με φόντο το σπιτικό τσιμπούσι εν μέσω πανδημίας και εθνικής καραντίνας.

Παράλληλα θα έπρεπε να καλέσουν για εξηγήσεις και τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος με τη σειρά του, του παρείχε κάλυψη με αστερίσκους στο προκλητικό Πολάκη.

Τόσο η εξόφθαλμη παραβίαση των περιοριστικών μέτρων, όσο και η βαρύνουσα διπλή ιδιότητα του κ. Πολάκη, δηλαδή αυτή του γιατρού και βουλευτή ταυτόχρονα, είχαν ως αποτέλεσμα οι αντιδράσεις να είναι πολλές. Αποστάσεις από τον Πολάκη έλαβαν ακόμη και στελέχη όπως ο τομεάρχης Εσωτερικών, Κώστας Ζαχαριάδης.

Αύριο λοιπόν και για τα μάτια του κόσμου ο Πολάκης αναμένεται να δώσει και καλά εξηγήσεις, με επίκεντρο το περιεχόμενο της χθεσινής ανάρτησής του από κοινού με την Γραμματέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, αλλά και το Γραμματέα του κόμματος, Δημήτρη Τζανακόπουλο, προκειμένου ο πρώην υπουργός να εκθέσει τα επιχειρήματά του για το τσιμπούσι.



Τα προϊόντα που απαγορεύεται να πωλούνται από την Τετάρτη στα σούπερ μάρκετ

 



Η πώληση των προϊόντων αυτών θα απαγορεύεται από τα σούπερ μάρκετ από την Τετάρτη και έως τις 30 Νοεμβρίου.

Σε ό,τι αφορά στα είδη που απαγορεύεται να πωλούν τα καταστήματα τροφίμων (π.χ. σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ, φούρνοι, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία), τα φαρμακεία και τα συνεργεία αυτοκινήτων, με εξαίρεση το ηλεκτρονικό εμπόριο, στην απόφαση αναφέρονται οι εξής Κωδικοί Αριθμού Δραστηριότητας:

α) Λιανικό εμπόριο ηλεκτρονικών υπολογιστών, περιφερειακών μονάδων υπολογιστών και λογισμικού σε εξειδικευμένα καταστήματα/ΚΑΔ 47.41,

β) λιανικό εμπόριο τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού σε εξειδικευμένα καταστήματα/ΚΑΔ 47.42,

γ) λιανικό εμπόριο εξοπλισμού ήχου και εικόνας σε εξειδικευμένα καταστήματα/ΚΑΔ 47.43,

δ) λιανικό εμπόριο κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων σε εξειδικευμένα καταστήματα/ΚΑΔ 47.51,

ε) λιανικό εμπόριο χαλιών, κιλιμιών και επενδύσεων δαπέδου και τοίχου σε εξειδικευμένα καταστήματα/ΚΑΔ 47.53, στ) λιανικό εμπόριο ηλεκτρικών οικιακών συσκευών σε εξειδικευμένα καταστήματα/ ΚΑΔ 47.54,

ζ) λιανικό εμπόριο επίπλων, φωτιστικών και άλλων ειδών οικιακής χρήσης σε εξειδικευμένα καταστήματα, εξαιρουμένων των ανταλλακτικών (π.χ. λαμπτήρες), του λιανικού εμπορίου σαρώθρων για οικιακή καθαριότητα (ΚΑΔ 47.59.58.35), καθώς και του λιανικού εμπορίου σκουπών και βουρτσών για την οικιακή καθαριότητα (ΚΑΔ 47.59.58.37)/ΚΑΔ 47.59,

η) λιανικό εμπόριο βιβλίων σε εξειδικευμένα καταστήματα/ΚΑΔ 47.61,

θ) λιανικό εμπόριο παιχνιδιών κάθε είδους σε εξειδικευμένα καταστήματα/ΚΑΔ 47.65,

ι) λιανικό εμπόριο ενδυμάτων σε εξειδικευμένα καταστήματα, με εξαίρεση τα καλσόν (ΚΑΔ 47.71.71.43)/ΚΑΔ 47.71 και

ια) λιανικό εμπόριο υποδημάτων και δερμάτινων ειδών σε εξειδικευμένα καταστήματα/ΚΑΔ 47.72.



Υφ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης : Δεν υπάρχει θέμα κόφτη στα sms του 13033 !

 



«Δεν υπάρχει θέμα “κόφτη” στα μηνύματα sms στο 13033 που στέλνει ο κάθε πολίτης», είπε μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ (105,8) ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γρηγόρης Ζαριφόπουλος, και πρόσθεσε ότι όπως και η μάσκα όλα είναι θέμα ατομικής ευθύνης.

Ο κ. Ζαριφόπουλος είπε ότι όσον αφορά στα sms ισχύουν όσα ίσχυαν και στο πρώτο lockdown. Όπως εξήγησε το sms είναι σαν ένα κομμάτι, όπως ακριβώς η έγγραφη βεβαίωση που μπορεί να κάνει κανείς για να μπορέσει να κυκλοφορήσει και μετά καταστρέφεται. 

«Δεν αποθηκεύονται τα μηνύματα. Δεν τα κρατάμε τα μηνύματα αυτά. Δεν ήταν ποτέ ο στόχος του 13033 αυτός», είπε χαρακτηριστικά. Επανέλαβε ότι σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει χρέωση στο 13033.  

Οι πολίτες στέλνουν το sms για να δηλώνουν τον σκοπό της μετακίνησής τους και μόνο αυτό. 

 



Ακόμα να πει ο Τσίπρας "Συγνώμη λάθος" για την ανάρτηση του που αφορούσε την τηλεκπαίδευση

 



Γνήσιος Συριζαίος ο Αλέξης Τσίπρας προτιμά την ξεφτίλα από την σοβαρότητα, και δεν τολμάει να πει ένα "Συγνώμη λάθος" για την ανάρτηση του, που ακολούθησε των αναρτήσεων υπολοίπων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που ξεφτιλίστηκαν πριν από αυτόν για την τηλεκπαίδευση.

Ένας σοβαρός πολιτικός και όχι ο Αλέξης Τσίπρας, θα είχε διορθώσει με ανακοίνωση του τις επιπόλαιες ανακοινώσεις των στελεχών του κόμματός του για το ζήτημα της τηλεκπαίδευσης. Αλλά αυτό θα το έκανε ένας σοβαρός πολιτικός και έτσι ο Αλέξης Τσίπρας επιχείρησε και αυτός με ανάρτησή του να επιρρίψει ευθύνες στο υπουργείο Παιδείας χωρίς να έχει εξετάσει το θέμα με αποτέλεσμα να ξεφτιλιστεί όπως γίνεται καθημερινά και ο ίδιος. 

Εάν υπήρχε ίχνος σοβαρότητας θα το έψαχνε ο ίδιος ο Τσίπρας πριν κάνει την ανακοίνωση, και θα έβλεπε ότι η ευθύνη για τις δυσκολίες στην πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης, οφείλονταν σε πανευρωπαϊκό πρόβλημα και συγκεκριμένα σε τεχνικό σφάλμα ενός από τα data center της εταιρίας στο Λονδίνο. 

Αυτό ανακοίνωσε η ίδια η Cisco και εξευτέλισε όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που έβγαλαν ανακοινώσεις. 

Η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα στο instagram που γελοιοποιήθηκε : 

Η κυβέρνηση των «αρίστων» και του «επιτελικού κράτους» συνεχίζει να αυτογελοιοποιείται. Μετά τις μάσκες- τεντόπανα στα σχολεία, τώρα αποδεικνύουν την ανικανότητά τους και στην αδυναμία τους να οργανώσουν την τηλεκπαίδευση, αφού επί τόσους μήνες δε φρόντισαν να ετοιμάσουν τίποτα άλλο παρά την αυτοπροβολή τους στα αδρώς επιχορηγούμενα ΜΜΕ της λίστας Πέτσα.

Έτσι, σήμερα η πλατφόρμα της τηλεκπαίδευσης που τόσο πολύ διαφήμιζε η Υπουργός Παιδείας, ως απόδειξη ετοιμότητας σε ενδεχόμενο νέο lockdown, έπεσε λίγα μόλις λεπτά αφότου άνοιξε, παρά τις αστείες συστάσεις στους πολίτες να μη μπαίνουν στα social media και στις πλατφόρμες streaming τις ώρες αιχμής, για να αντέξει το δίκτυο.

Ακόμα όμως και αν κάποια στιγμή η πλατφόρμα της τηλεκπαίδευσης εν τέλει λειτουργήσει, τα μεγάλα προβλήματα παραμένουν.

Έχουν άραγε όλοι οι μαθητές πρόσβαση σε διαδίκτυο υψηλών ταχυτήτων που απαιτεί η πλατφόρμα του υπουργείου, για να μπορέσουν να ενταχθούν όλοι στην εκπαιδευτική διαδικασία;

Υπάρχει σε κάθε σπίτι ανάλογος αριθμός ηλεκτρονικών υπολογιστών ώστε να καλύψουν ενδεχομένως δυο ή παραπάνω παιδιά στη τηλεκπαίδευση και ταυτόχρονα κάποιον γονέα που εργάζεται από το σπίτι;

Ή όσοι λόγω οικονομικής δυσχέρειας της οικογένειάς τους δεν έχουν αυτές τις δυνατότητες, θα αποκλείονται από την εκπαιδευτική διαδικασία και θα τιμωρούνται και με απουσίες από πάνω;

Κάποιος μάλλον θα πρέπει να εξηγήσει στον κύριο Μητσοτάκη και την κυρία Κεραμέως, οι οποίοι προφανώς δεν έχουν ιδέα σε ποιους απευθύνονται, ότι στη χώρα που κυβερνούν η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων είναι εξαρτημένοι από τον μισθό τους.

Και ότι υπάρχουν χιλιάδες νοικοκυριά χωρίς γρήγορο Ίντερνετ. Ακόμη και νοικοκυριά που δεν έχουν υπολογιστές. Και δεκάδες χιλιάδες άλλα που δυσκολεύονται να αγοράσουν δεύτερο ή τρίτο για να αντεπεξέλθουν.

Το πρόβλημα, λοιπόν, δεν είναι μόνο η ανικανότητά τους. Αλλά ότι δεν μπορούν να κατανοήσουν τις ανάγκες των ανθρώπων, γιατί είναι πολύ μακριά από την καθημερινότητα και τη ζωή τους.




Απόπειρα αρπαγής 13χρονης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

 


Ένα 13χρονο κορίτσι επιχείρησε να αρπάξει άνδρας το απόγευμα της Δευτέρας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, περίπου στις 19:00 άνδρας αποπειράθηκε να αρπάξει την ανήλικη στη συμβολή των οδών Ολύμπου και υπουργού Φιλ. Δραγούμη.

Περαστικός ο οποίος εκείνη την ώρα είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο του, επενέβη και κατάφερε να αποτρέψει την αρπαγή του κοριτσιού, με τον επίδοξο απαγωγέα της να τρέπεται σε φυγή.

Χαρακτηριστική είναι η μαρτυρία του ανθρώπου που έσωσε την ανήλικη: «Τον είδα να τη σφίγγει με τα δυο του χέρια. Η μικρή φοβήθηκε και κινήθηκε προς το μέρος μου ζητώντας βοήθεια. Του είπα να την αφήσει και εκείνος τράπηκε σε φυγή», δήλωσε στο thestival.gr.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της Ελληνικής Αστυνομίας για το περιστατικό. Επί τόπου έσπευσαν  περιπολικό της Άμεσης Δράσης και αστυνομικοί της δίκυκλης ΟΠΚΕ.

Η 13χρονη μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου προκειμένου να δώσει κατάθεση.



Τσίπρας καλύπτει προκλητικό Πολάκη - Πολάκης χαρακτηρίζει τσογλάνια όσου κατέκριναν την ανάρτηση του

 



Προκλητικός και ανήθικος ο Πάυλος Πολάκης, καλύπτεται και πάλι απο τον Αλέξη Τσίπρα, αναγκάζεται να απολογηθεί για την ανάρτηση του και αποκαλεί τσογλάνια όσους τον κατέκριναν.

Σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία τονίζει: Ο ιατρός και πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Πολάκης, γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τα μέτρα για την καταπολέμηση της πανδημίας και παρακινεί τους πολίτες να παρανομούν.

Αν αυτό δεν αποτελεί κεντρική γραμμή από τον κ. Τσίπρα, τότε οφείλει άμεσα να διαγράψει τον κ. Πολάκη από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Η αρχική ανάρτηση Πολάκη:

«Σήμερα στα Χανια μετά από δυο χειρουργεία στο σπίτι του αγαπημένου φίλου και συντρόφου του Γιάννη του Κουφαρδακη και της γυναικας του της Κατερινας .

«Εμείς θα το γλεντιζομε κι όπου το βγάλει η βράση ή που θα σιάξει η δουλειά ή που θα σιοχαλασει»

Ιστορία θα γράψουν οι παρέες και στην καραντίνα!!! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ !!!»


Παυλος Πολακης
15 ώρες πριν

Σήμερα στα Χανια μετά από δυο χειρουργεία στο σπίτι του αγαπημένου φίλου και συντρόφου του Γιάννη του Λουφαρδακη και της γυναικας του της Κατερινας για τη γιορτή του γιου τους του Μιχάλη! .
«Εμείς θα το γλεντιζομε κι όπου το βγάλει η βράση ή που θα σιάξει η δουλειά ή που θα σιοχαλασει»
Ιστορία θα γράψουν οι παρέες και στην καραντίνα!!! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ !!!

ΥΓ .Επειδη ειδα πως έδωσε γραμμή το υπόγειο του Μοσχατου να μπουν τα τρολ του εδώ να κάνουν φασαρία για να καλύψουν την...

Δείτε περισσότερα
Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, άτομα που κάθονται, άτομα που τρώνε, πίνακας, φαγητό και εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, άτομα που κάθονται, άτομα που τρώνε, πίνακας, φαγητό και εσωτερικός χώρος
2 χιλ.
140
246


Τσίπρας: Λάθος η ανάρτηση, αλλά επαρκής η εξήγηση

«Νομίζω ότι ήτανε λάθος όσον αφορά την ανάρτηση, όσον αφορά την εξήγηση όμως, η εξήγηση είναι επαρκής» απάντησε σχετικά ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του, στον τηλεοπτικό σταθμό, προσθέτοντας μάλιστα πως «ένας γιατρός που χειρουργεί είναι μέσα στο χειρουργείο και έχει τεστ τις τελευταίες 30 ώρες είναι προφανές ότι δεν είναι κίνδυνος και δεν είναι επικίνδυνος, για να διαδώσει τον ιό». Μολονότι ο κ. Τσίπρας επέλεξε την μέση οδό απέναντι στις μαζικές αντιδράσεις, δεν δίστασε να αποδοκιμάσει δημόσια τον πρώην Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ για δεύτερη φορά σε λίγες ημέρες, μετά την επίθεση του κ. Πολάκη κατά του Καθηγητή Τσιόδρα.

ΝΔ: Ο κ. Τσίπρας καλύπτει πλήρως τις παρανομίες του κ. Πολάκη

Σχολιάζοντας όσα δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας, η ΝΔ ανέφερε:

«Αν κατι συγκρατήσαμε από την ασυνάρτητη συνέντευξη του κ. Τσίπρα είναι η πλήρης κάλυψη στον κ. Πολάκη. Δεν τον ενόχλησε η παράνομη πράξη αλλά η δημοσιοποίηση της. Και αφού δεν την καταδικάζει, την καλύπτει. «Παρανομείτε αλλά στα κρυφά» λέει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τη στιγμή που η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών δείχνει υπευθυνότητα. Αυτός ήταν πάντα. Και μένει πάντα ίδιος και ανεύθυνος.»

Ο Πολάκης έσπευσε να ανασκευάσει την αρχική του ανάρτηση, χαρακτηρίζοντας τσογλάνια όσους τον κατέκριναν και προσθέτοντας πως:

«ΥΓ .Επειδη ειδα πως έδωσε γραμμή το υπόγειο του Μοσχατου να μπουν τα τρολ του εδώ να κάνουν φασαρία για να καλύψουν την αισχρή αποτυχία της διαχείρισης του Μητσοτακη για την πανδημία ,ενημερώνω πως είμαι με τεστ Pcr αρνητικός για τον κορωναιο με προχθεσινό τεστ (αλλιώς δεν θα χειρουργούσα ασθενείς)

ΑΝΤΕ τσογλανια κάντε καμία άλλη δουλειά !!!ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΡΩ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ!!!».
























Παραδόθηκε και τρίτος ανήλικος για τη δολοφονία της 50χρονης! Σεσημασμένοι οι 17χρονοι

 



Ο 17χρονος Ρουμάνος σύντροφος της 15χρονης ζούσε στο σπίτι της οικογένειας στην Αγία Βαρβάρα το τελευταίο εξάμηνο. Οι καβγάδες και οι εντάσεις ήταν συνεχείς, με τη 15χρονη να κατηγορεί τη μητέρα της για καταπίεση και την 50χρονη να μην θέλει για τη σχέση της με τον 17χρονο που είναι σεσημασμένος.

Το θύμα φέρεται να απείλησε τη 15χρονη ότι θα την κλείσει σε αναμορφωτήριο. Αυτή ήταν η αφορμή που έκανε τη 15χρονη και τον 17χρονο να συναποφασίσουν τη δολοφονία της 50χρονης.

Αρχικά επιχείρησαν να δολοφονήσουν την 50χρονη ρίχνοντάς της υπνωτικά χάπια σε κάποιο ρόφημα αλλά δεν τα κατάφεραν να την δολοφονήσουν, στη συνέχεια έψαξαν για κάποιο δηλητήριο.

Ο 17χρονος σεσημασμένος Ρουμάνος βρήκε έναν 17χρονο  Έλληνα σεσημασμένο και φίλο του και στις 5:00 το απόγευμα την περασμένη Παρασκευή οι δυο τους έδεσαν την 50χρονη με υφασμάτινες ζώνες στο κρεβάτι. 

Ο 17χρονος Ρουμάνος έβαλε ένα μαξιλάρι στο πρόσωπο, ενώ ο 17χρονος Ελληνας φέρεται να τη μαχαίρωσε 20 φορές. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, η 15χρονη ήταν στο διπλανό δωμάτιο και γνώριζε τι συμβαίνει.

Ακολούθως και οι τρεις έφυγαν από το διαμέρισμα, όπου ο 17χρονος Ρουμάνος και η 15χρονη, επιβιβάστηκαν σε ΚΤΕΛ όπου διέφυγαν προς τις Σέρρες.

.Οι δύο τους σχεδίαζαν να περάσουν τα σύνορα και να φτάσουν στη Ρουμανία, όπου όπου κατάγεται ο 17χρονος, μέσω Βουλγαρίας.

Εχθές παραδόθηκε και ο τρίτος ανήλικος για τη δολοφονία της 50χρονης στην Αγία Βαρβάρα.

Ο 17χρονος Ρουμάνος είναι σεσημασμένος για κλοπές και ο 17χρονος επίσης σεσημασμένος Ελληνας για παράβαση του νόμου περί όπλων.