Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020

Για τα μάτια του κόσμου καλούν για εξηγήσεις Πολάκη η Γεροβασίλη και Τζανακόπουλος

 



Μετά τις αντιδράσεις στον ΣΥΡΙΖΑ θέλουν να περάσουν στο κόσμο ότι και καλά κάθε άλλο παρά αδιάφορους τους άφησε η ανάρτηση του πρώην Υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, με φόντο το σπιτικό τσιμπούσι εν μέσω πανδημίας και εθνικής καραντίνας.

Παράλληλα θα έπρεπε να καλέσουν για εξηγήσεις και τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος με τη σειρά του, του παρείχε κάλυψη με αστερίσκους στο προκλητικό Πολάκη.

Τόσο η εξόφθαλμη παραβίαση των περιοριστικών μέτρων, όσο και η βαρύνουσα διπλή ιδιότητα του κ. Πολάκη, δηλαδή αυτή του γιατρού και βουλευτή ταυτόχρονα, είχαν ως αποτέλεσμα οι αντιδράσεις να είναι πολλές. Αποστάσεις από τον Πολάκη έλαβαν ακόμη και στελέχη όπως ο τομεάρχης Εσωτερικών, Κώστας Ζαχαριάδης.

Αύριο λοιπόν και για τα μάτια του κόσμου ο Πολάκης αναμένεται να δώσει και καλά εξηγήσεις, με επίκεντρο το περιεχόμενο της χθεσινής ανάρτησής του από κοινού με την Γραμματέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, αλλά και το Γραμματέα του κόμματος, Δημήτρη Τζανακόπουλο, προκειμένου ο πρώην υπουργός να εκθέσει τα επιχειρήματά του για το τσιμπούσι.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου