Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021

Επικίνδυνος Κυρίτσης: Όταν βάλετε αστυνομία στα πανεπιστήμια, κάθε εβδομάδα θα έχουμε σκηνικά Νέας Σμύρνης


 

Ακόμα δεν έχει επέμβει εισαγγελέας!!!

Σε επικίνδυνο ακροαριστερό εξελίσσεται ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και γνωστός ακροαριστερός αντιεξουσιαστής Γιώργος Κυρίτσης.

Ο ακροαριστερός και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, απειλεί ευθέως φοιτητές, πολίτες, καθηγητές και αστυνομικούς λέγοντας ότι "Αν δεν θέλετε τέτοιες εικόνες, πάρτε πίσω τον ν. Κεραμέως. Όταν βάλετε αστυνομία στα πανεπιστήμια, κάθε βδομάδα θα έχουμε σκηνικά Νέας Σμύρνης".  

Η ανησυχητική ανάρτηση του Κυρίτση πρέπει να αντιμετωπιστεί από εισαγγελέα άμεσα γιατί τέτοιες απειλές δεν πρέπει να μένουν ατιμώρητες.

 




Συνελήφθη ο 30χρονος κακοποιός που έριξε από το μηχανάκι τον αστυνομικό

 


Ένας 30χρονος σεσημασμένος Ελληνο-ιρακινός, για ναρκωτικά, είναι ο κακοποιός που την Τρίτη το απόγευμα έριξε τον αστυνομικό από τη μηχανή στην Νέα Σμύρνη και προσπάθησε μαζί με άλλους να τον δολοφονήσει.

Ο συγκεκριμένος, που είναι γνωστός κακοποιός χούλιγκαν, συνελήφθη στη Μαγούλα Αττικής μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Η ταυτοποίηση του συγκριμένου ατόμου έγινε από το οπτικό υλικό και είναι θέμα χρόνου να βρεθούν και οι υπόλοιποι κακοποιοί.

Νωρίτερα είχε συλληφθεί 22χρονος συνεργός που συμμετείχε στην απόπειρα ανθρωποκτονίας του αστυνομικού.



Τρομοκρατούν και σήμερα γειτονιές οι ακροαριστεροί και συνεχίζουν τις δολοφονικές επιθέσεις

 


Επεισόδια σημειώθηκαν σήμερα το απόγευμα στη Νίκαια μετά τη συγκέντρωση ακροαριστερών που πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Δαβάκη.

Στη συγκέντρωση συμμετείχαν περίπου 300 επικίνδυνοι ακροαριστεροί που έσπαγαν, έκαιγαν και τρομοκρατούσαν τους πολίτες.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν λίγο μετά τις 7 το απόγευμα,  στην Πέτρου Ραλλη, όταν περίπου 40 άτομα επιτέθηκαν σε διμοιρία των ΜΑΤ και στο λεωφορείο που μετέφερε τους αστυνομικούς. 

Οι διαδηλωτές πέταξαν πέτρες και καπνογόνα, έβαλαν φωτιές σε κάδους ενώ η αστυνομία απάντησε με χημικά και κρότου λάμψης.

Γίνονται έρευνες στους γύρω δρόμους για να ανακαλύψουν τους δράστες.



Αθλιότητα απο υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ - Ανέβασε σκίτσο του Μητσοτάκη ως Χίτλερ

 


Δέν έχουν τέλος οι προκλήσεις της ακροαριστερής συμμορίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάζουμε στην Ομάδα Αλήθειας

Σκίτσο που απεικονίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως Χίτλερ, ανέβασε στα social media ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικός φίλος του Παύλου Πολάκη, Μιχάλης Χαιρετάκης.

 Ο υποψήφιος βουλευτής Χανίων με τον ΣΥΡΙΖΑ, έκανε μια χυδαία ανάρτηση στο Facebook, μετά την άγρια επίθεση στον αστυνομικό στη Νέα Σμύρνη, ένα σκίτσο που απεικονίζει τον πρωθυπουργό με μουστάκι του Αδόλφου Χίτλερ, γράφοντας: 

 "Περαστικά στον νέο άνθρωπο που ξυλοκοπήθηκε χθες χωρίς λόγο και περαστικά στον αστυνομικό που τραυματίστηκε σήμερα, ευτυχώς όχι σοβαρά.. Η βία είναι καταδικαστέα από όπου κι αν προέρχεται! Τον «εμφύλιο» που κάποιοι πάνε να επιβάλουν έχει ονοματεπώνυμο.."

 Ακολουθεί η ανάρτησή του: 


 Ο ίδιος φαίνεται να είναι και φίλος με τον βουλευτή Χανίων, Παύλο Πολάκη, με τον οποίο έχει φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

 

Πηγή :omadaalithias.gr



Ο Παναγούλης κάνει αποκαλύψεις και σήμερα για την εγκληματική δραστηριότητα του ΣΥΡΙΖΑ

 


Ο Παναγούλης συνεχίζει να αποκαλύπτει την εγκληματική δραστηριότητα του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι υποκινεί τα επεισόδια.

Μετά το χθεσινό post στο Facebook, του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθη Παναγούλη, με το οποίο κατηγορούσε ευθέως τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ για υποκινητές των συγκεντρώσεων και των επεισόδίων, εμφανίστηκε και σήμερα δίνοντας συνέχεια.

«Από εχθές το πρωί νωρίς μέλη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έπαιρναν μηνύματα ή τηλεφωνήματα "όλοι το βράδυ στη Νέα Σμύρνη". Τα μηνύματα ήταν από οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Σε εμένα δεν ήρθε, αλλά ήρθε σε πολλούς φίλους μου που ήταν στον ΣΥΡΙΖΑ και έχουν αποχωρίσει», είπε μιλώντας στο Mega και συνεχίζοντας τόνισε ότι η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ «ήταν στην πρώτη γραμμή». «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μεταβληθεί σε τροχονόμο του κορωνοϊού. Αν χθες εδώ στην Αττική είχαμε 1.500 και πλέον κρούσματα αυτό οφείλεται σε αυτές τις συγκεντρώσεις που γίνονται καθημερινά. Είτε για τον πολυδιαφημισμένο Κουφοντίνα, είτε για άλλα θέματα».

«Χθες υπήρχαν δεκάδες κουκουλοφόροι εκεί (σ.σ.: στη Νέα Σμύρνη). Είναι υπεύθυνος ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί έχει καθημερινά 2-3 χιλιάδες ανθρώπους που τους μετακινεί καθημερινά». Ο ΣΥΡΙΖΑ υποκινεί τα επεισόδια είπε ο πρώην βουλευτής του κόμματος «στο μεγαλύτερο μέρος της χθεσινής συγκέντρωσης και άλλων συγκεντρώσεων αυτή είναι η πραγματικότητα. Βεβαίως υποκινεί τα επεισόδια. Γιατί δεν έχουν γίνει ποτέ επεισόδια όταν την κινητοποίηση την έχει κάνει το ΚΚΕ; Γιατί υπάρχει περιφρούρηση».




Συνελήφθη ένας από τους δράστες της απόπειρας ανθρωποκτονίας του αστυνομικού

 


Για βαρύτατα αδικήματα κατηγορούνται οι 16 συλληφθέντες κατά τη διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων στη Νέα Σμύρνη, και ένας εξ αυτών κατηγορείται και για απόπειρα ανθρωποκτονίας, του αστυνομικού.

Πρόκειται για έναν νεαρό, ο οποίος αναγνωρίστηκε ότι συμμετείχε στην ομάδα που επιτέθηκε προσπαθώντας να δολοφονήσει τον αστυνομικό της ομάδας ΔΡΑΣΗ.

Σύμφωνα με την ΓΑΔΑ, σε βάρος των 16 συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία, σωματικής βλάβης από κοινού, απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης από κοινού, απόπειρας σωματικής βλάβης από κοινού, βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, διατάραξης κοινής ειρήνης, εμπρησμού κατά συναυτουργία από τον οποίο προέκυψε κίνδυνος για άνθρωπο, έκρηξης κατά συναυτουργία από την οποία προέκυψε κίνδυνος για άνθρωπο, κατασκευής και κατοχής εκρηκτικών υλών κατά συναυτουργία, εξύβρισης, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας κατά συναυτουργία και παράβαση της Νομοθεσίας περί ρύθμισης θεμάτων που αφορούν όπλα, πυρομαχικά, εκρηκτικές ύλες, εκρηκτικούς μηχανισμούς και παραβίαση μέτρων για τη διασπορά ασθενειών.

Οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. 




Ο Ραγκούσης μάλλον δεν του επιτρέπει το IQ του να καταλάβει τις ΒΛΑΚΕΙΕΣ που λέει



Ο προκλητικός Γιάννης Ραγκούσης που βρήκε στέγη στον ΣΥΡΙΖΑ, εμφανίστηκε στην ΕΡΤ και μας άφησε και πάλι άφωνους με την λογική του που ξεπερνάει και το IQ των Συριζαίους.

Ο Ραγκούσης δίνει ρεσιτάλ βλακείας, προσπαθώντας να κάνει αντιπολίτευση με τις διαδηλώσεις, και αναρωτιέται αφήνοντας άφωνους όσους έκαναν το λάθος να τον ακούσουν : 

1η εκδοχή Ραγκούση για να προκαλέσει τους πολίτες:  Αν κινδυνεύει η δημόσια υγεία, γιατί δεν διαλύει η κυβέρνηση τις διαδηλώσεις;

2η εκδοχή Ραγκούση για να προκαλέσει υγειονομικούς και πολίτες : Που είναι οι γνωματεύσεις της επιτροπής λοιμωξιολόγων ότι οι συγκεντρώσεις πρέπει να απαγορευτούν;

3η εκδοχή Ραγκούση που είτε καταλαβαίνει, είτε δεν του επιτρέπει το μυαλό του να καταλάβει ότι προκαλεί με τις ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΤΟΥ : Αν απαγορεύσει η κυβέρνηση τις διαδηλώσεις, ουσιαστικά καταλύει τη Δημοκρατία.





Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο εν μέσω πανδημίας με συνθήματα για τον Κουφοντίνα



Σε εξέλιξη πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας εν μέσω πανδημίας με συνθήματα για τον εκτελεστή της 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα.

Φοιτητές και εκπαιδευτικοί είχαν συγκεντρωθεί στα Προπύλαια, έναν χρόνο μετά το κλείσιμο πανεπιστημίων και σχολείων και την έναρξη της εξ αποστάσεως λειτουργίας τους, διαμαρτύρονται για τα προβλήματα που έχουν προκύψει με την ολοκλήρωση των σπουδών, τη θέσπιση Ομάδων Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων, αλλά και την απουσία λήψης επαρκών μέτρων για την προστασία της υγείας εκπαιδευτικών και μαθητών. 

Αυτό που έκανε εντύπωση εκτός από την ανευθυνότητα λόγω πανδημίας, είναι ότι μέσα από την πορεία ακούγονται συνθήματα υπέρ του εκτελεστή της 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα που δεν έχουν καμία σχέση με την εκπαίδευση και τα πανεπιστήμια.

«Μπροστά στη συμπλήρωση ενός χρόνου κλειστών πανεπιστημίων, οι φοιτητές σε όλη τη χώρα ζητούν άνοιγμα των σχολών με όλα τα μέτρα προστασίας. Δίνουν απάντηση στην καταστολή και τρομοκρατία της κυβέρνησης σε βάρος του λαού και της νεολαίας», αναφέρει το ΜΑΣ (Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών). 

Αυτή τη στιγμή, κλειστοί είναι οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας, όπως και ο σταθμός «Πανεπιστήμιο» του μετρό.



Σε λειτουργία η ανανεωμένη ιστοσελίδα του e-ΕΦΚΑ

 


Σε λειτουργία τέθηκε η ανανεωμένη ιστοσελίδα του e-ΕΦΚΑ, με κύρια χαρακτηριστικά της την ανάδειξη των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του φορέα, την ευκολία πλοήγησης του κάθε χρήστη και τη βελτίωση της αισθητικής της, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Η ιστοσελίδα διαθέτει 45 ηλεκτρονικές υπηρεσίες, αριθμός που διαρκώς αυξάνει, καθώς συνεχώς εντάσσονται νέες που εξαλείφουν την υποχρέωση φυσικής παρουσίας των ασφαλισμένων στα υποκαταστήματα του e-ΕΦΚΑ.

Είναι ενδεικτικό πως μόνο για το μήνα Φεβρουάριο, μέσω της ιστοσελίδας, πραγματοποιήθηκαν 331.000 ηλεκτρονικές συναλλαγές ασφαλισμένων. Το 2020 επισκέφθηκαν την ιστοσελίδα 3,2 εκατομμύρια μοναδικοί επισκέπτες, ενώ το σύνολο των επισκέψεων ανήλθε στα 29 εκατομμύρια.

Η ανανεωμένη ιστοσελίδα εντάσσεται σε μία συνολική στρατηγική για ποιοτική αναβάθμιση της εξυπηρέτησης του πολίτη τόσο μέσα από τον επίσημο διαδικτυακό τόπο του e-EΦΚΑ όσο και με τη μελλοντική αναδιοργάνωση των τηλεφωνικών κέντρων και την ενίσχυση των φυσικών σημείων εξυπηρέτησης, μέσω της προσθήκης υπηρεσιών του e-ΕΦΚΑ στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ).



Στις 14 Μαΐου η επίσημη έναρξη της τουριστικής περιόδου ”All I want is Greece”

 


Η επίσημη έναρξη της τουριστικής περιόδου τοποθετείται στις 14 Μαΐου αναφέρει η κυβέρνηση. 

Έως τότε θα αίρονται σταδιακά οι περιορισμοί, εφόσον το επιτρέπουν οι εκτιμήσεις της Επιτροπής των λοιμωξιολόγων για την εξέλιξη της πανδημίας. Στο μεταξύ προγραμματίζεται για τον Απρίλιο πιλοτική, δοκιμαστική εφαρμογή των μέτρων που έχουν σχεδιαστεί σε πρώτη φάση με επισκέπτες από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και κράτη στα οποία ο εμβολιασμός έχει προχωρήσει, όπως π.χ. το Ισραήλ.

Στα βασικά υγειονομικά πρωτόκολλα τα οποία θα εφαρμοστούν στις πύλες εισόδου προβλέπεται ότι θα επιτρέπεται η είσοδος σε ταξιδιώτες οι οποίοι είτε θα έχουν εμβολιαστεί είτε θα διαθέτουν ανοσία λόγω ανάρρωσης είτε θα έχουν βρεθεί αρνητικοί στον COVID-19 σε πρόσφατο τεστ.

Επιπλέον, όλοι οι τουρίστες ενδέχεται να υποβληθούν σε τυχαία τεστ, κατά τον ίδιο τρόπο με πέρσι. Το κόστος για τη νοσηλεία ή οποιαδήποτε άλλη επιβεβλημένη ενέργεια, με στόχο την προστασία της υγείας τουριστών, επαγγελματιών και πολιτών, θα βαρύνει το Κράτος. Ό,τι ισχύει για τους Έλληνες πολίτες, θα ισχύει και για τους τουρίστες, χωρίς καμία διαφορά ή εξαίρεση, όπως π.χ. η υποχρεωτική χρήση της μάσκας σε δημόσιους χώρους.

Στα πλεονεκτήματα που διαθέτει η Ελλάδα ως τουριστικός προορισμός, προστίθεται η δέσμευση ότι κάθε τουρίστας ο οποίος επιλέγει τη χώρα μας θα είναι απολύτως ασφαλής. Γι’ αυτό το νέο σύνθημα για τον ελληνικό τουρισμό είναι:« ”All I want is Greece”. Το μόνο που θέλετε, είναι η Ελλάδα. Για να βρείτε ξανά το χαμόγελο, για να πάρετε πίσω τη ζωή σας, το μόνο που θέλετε, είναι η Ελλάδα».



Κανείς συμπολίτης μας χωρίς ιατρονοσηλευτική φροντίδα

 


Από την πρώτη ημέρα αυτής της πρωτοφανούς κρίσης, ενεργεί η κυβέρνηση βάσει ενός συγκροτημένου, ρεαλιστικού και δυναμικού σχεδίου, για την προάσπιση της Δημόσιας Υγείας. 

Στο πλαίσιο αυτό και τώρα που η Αττική δέχεται τη μεγαλύτερη πίεση από την αρχή της πανδημίας, υλοποιούμε το σχέδιο έκτακτης ανάγκης, ενώνοντας δυνάμεις με τον ιδιωτικό τομέα: 

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών παραχωρεί εθελουσίως στο Ε.Σ.Υ. το Ιατρικό Περιστερίου, με την πλήρη στελέχωσή του σε ιατρονοσηλευτικό, διοικητικό και πάσης φύσεως προσωπικό που ήδη υπηρετεί εκεί. Το Ιατρικό Περιστερίου θα νοσηλεύει Covid περιστατικά από την Πέμπτη 11 Μαρτίου και θα τελεί υπό τη διοίκηση της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας. 

Ο Όμιλος Hellenic Healthcare Group παραχωρεί εθελουσίως στο Ε.Σ.Υ. την ιδιωτική κλινική ΛΗΤΩ, με την πλήρη στελέχωσή της σε ιατρονοσηλευτικό, διοικητικό και πάσης φύσεως προσωπικό που ήδη υπηρετεί εκεί. Η ιδιωτική κλινική ΛΗΤΩ θα νοσηλεύει Covid περιστατικά από την Πέμπτη 11 Μαρτίου και θα τελεί υπό τη διοίκηση της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας. 

Σε αυτά θα προστεθεί ένα ιδιωτικό Κέντρο Αποκατάστασης για τα περιστατικά κορονοϊού που θα χρήζουν στήριξης με φυσιοθεραπείες.

Επιπλέον ο ιδιωτικός τομέας παραχωρεί 215 κλίνες για νοσηλεία non covid περιστατικών.  

Υπενθυμίζεται ότι το υπουργείο Υγείας έχει προχωρήσει σε αναδιάταξη των δυνάμεων του ΕΣΥ. Έτσι:

Το Σισμανόγλειο μετατρέπεται σε all Covid Νοσοκομείο και το αντίστοιχο κομμάτι της εφημερίας το παίρνει το ιδιωτικό θεραπευτήριο «Ερρίκος Ντυνάν», το οποίο παραχωρείται για πλήρη χρήση, ως υποστηρικτικό Νοσοκομείο non Covid περιστατικών. 

Το στρατιωτικό νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ με 120 κλίνες  λειτουργεί ως non Covid Νοσοκομείο, υπό την επιστημονική και διοικητική διαχείριση της 1η Υγειονομικής Περιφέρειας, με την ενσωμάτωση παθολογικών κλινικών  από τα Νοσοκομεία Ευαγγελισμός, Γεννηματάς, Κοργιαλένειο-Μπενάκειο και Ιπποκράτειο. Οι παθολογικές κλινικές των παραπάνω νοσοκομείων έγιναν κλινικές περιστατικών Covid.  

Το Ωνάσειο καλύπτει καθημερινά τις εφημερίες των καρδιοχειρουργικών περιστατικών σε όλη τη Νότια Ελλάδα. 

Το Υπουργείο Υγείας έκανε, κάνει και θα συνεχίσει να κάνει ό,τι είναι απαραίτητο, προκειμένου να μη μείνει κανείς συμπολίτης μας χωρίς ιατρονοσηλευτική φροντίδα.



Προτεραιότητα είναι πριν το τέλος του μήνα να ανοίξουν λιανεμπόριο και σχολεία


 

Το χρονοδιάγραμμα για την επανεκκίνηση των οικονομικών δραστηριοτήτων αναφέρεται στις προτεραιότητες της Κυβέρνησης πάντα υπό την αίρεση των επιδημιολογικών δεδομένων.

Προτεραιότητα είναι πριν το τέλος του μήνα να ανοίξουν το λιανεμπόριο με κανόνες και με ασφάλεια, καθώς και τα σχολεία.

Τον Απρίλιο εφόσον τα δεδομένα είναι καλύτερα -ευελπιστούμε ότι θα βοηθήσει και ο καιρός- να μπορέσει να ανοίξει η εστίαση σε ανοιχτούς χώρους. Θα συμβάλουν σε αυτό και οι εμβολιασμοί.

Στόχος είναι μέχρι τέλος Απριλίου, αρχές Μαΐου, να έχουν εμβολιαστεί τουλάχιστον με μία δόση όλοι οι συμπολίτες μας των 60 ετών και άνω γιατί είναι οι ομάδες που κατεξοχήν αντιμετωπίζουν αυξημένο κίνδυνο βαριάς νόσησης από τον κορονοϊό  και εισαγωγής στις Μ.Ε.Θ.. Αυτό θα αποσυμπιέσει το Σύστημα Υγείας και θα μιλάμε πλέον για νέα φάση, καθώς  θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε στην άρση των περισσότερων περιοριστικών μέτρων.



Η βία φέρνει βία των Συριζαίων είναι υπεκφυγή για το καλά του κάνανε

 


Από το πρωί όσοι από τον ΣΥΡΙΖΑ που οργάνωσε την χθεσινή συγκέντρωση, τολμάνε να σχολιάσουν χωρίς να ντρέπονται την χθεσινή απόπειρα ανθρωποκτονίας του αστυνομικού από συντρόφους, προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από το "Η βία φέρνει βία".

Με απλά λόγια για να μην πουν ευθέως στον ελληνικό λαό "καλά του κάνανε" και όπου τους βρίσκουν πολίτες τους πετάνε πέτρες, κρύβονται στο η βία φέρνει βία που σημαίνει σε απλά Συριζαίικα καλά του κάνανε.

Βέβαια τώρα υπάρχει πρόβλημα γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ ανίκανος για αντιπολίτευση έχει σηκώσει σημαία για την πανδημία και την αστυνομική βία, και από εχθές με την συγκέντρωση που διοργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ και την απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του αστυνομικού απο συντρόφους, κατέβασαν την σημαία κακήν κακώς και την έκρυψαν.

Ο ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά ο τελειωμένος πολιτικά ψεύτης, και στυγνός λαοπλάνος Αλέξης Τσίπρας, ποντάρει στην κοινωνική αναταραχή, για να ανατρέψει την κυβέρνηση, αυτός είναι ο εγκληματικός στόχος του, με αυτή την αλητεία κοιμάται και ξυπνάει ο Αλέξης Τσίπρας.

Εκμεταλλεύεται την κόπωση των πολιτών από την καραντίνα, και θέλει να τους αγανακτήσει και άλλο, και να τους χρησιμοποιήσει για να επιβιώσει πολιτικά.

Η κυβέρνηση όμως με σοβαρότητα, και σοβαρό πρωθυπουργό, κάτι που δεν διαθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ ,αντέχει και αυτό δεν μπορεί να το δεχτεί ο ακροαριστερός επικίνδυνος Αλέξης Τσίπρας.

Η αλητεία του Αλέξη Τσίπρα για να αντιπολιτευτεί είναι να χρησιμοποιεί ψεύτικες φωτογραφίες για την πανδημία, ψεύτικες πληροφορίες για την πανδημία, λέει ασύδοτα και ανήθικα ψέματα για τα πάντα, παρά την αλήθεια που τον διαψεύδει και κοροιδεύει τον ελληνικό λαό.

Λέει πως «η Αθήνα θα γίνει Μπέργκαμο» για να σπείρει τον πανικό στους πολίτες για τέτοιο αλήτη μιλάμε που θέλει να ξανακυβερνήσει και να εδραιώσει καθεστώς.

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει ηθικά όρια, και είναι πάρα πολύ επικίνδυνος για την Ελλάδα και την πολιτική γενικότερα.

Ποντάρει και ελπίζει χρησιμοποιώντας την νεολαία του και τους κακοποιούς συντρόφους που ελέγχει, στο να επικρατήσει το μπάχαλο των κουκουλοφόρων, όπως το 2008 και το 2011 με την πλατεία των Αγανακτισμένων.

Είναι τέτοια η αθλιότητα του Αλέξη Τσίπρα που τόλμησε να χαρακτηρίσει τον πρωθυπουργό «επικίνδυνο για τη Δημοκρατία», ενώ ξέρει ότι επικίνδυνος είναι ο ίδιος που επενδύει στον υποδαυλισμό της βίας στην ένταση και την πόλωση, και αυτά είναι τελικά οι εχθροί της δημοκρατίας.

Θέλει να επανέλθει παρά το ότι γνωρίζουν όλοι στην Ελλάδα και το εξωτερικό ότι είναι ψεύτης, απατεώνας, ανεπαρκής και επικίνδυνος με μοναδικό στόχο να καταλύσει και πάλι κάθε έννοια κράτους δικαίου και δημοκρατικής λειτουργίας, καταστρέφοντας τους θεσμούς, και κυβερνώντας ως μονάρχης.

Ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν και οι λογικοί, ότι οι ημέρες του Αλέξη Τσίπρα στην πολιτική είναι μετρημένες, για το καλό της δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ.



Η Κανέλη θύμισε στην κοινωνία τι σημαίνει Κομουνιστής

 


Η Λιάνα Κανέλλη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή ΣΗΜΕΡΑ του ΣΚΑΙ.

Αντί να καταδικάσει ανθρώπινα την απόπειρα ανθρωποκτονίας του αστυνομικού από ακροαριστερούς κακοποιούς συντρόφους, η Λιάνα Κανέλη χωρίς ίχνος ηθικής είπε να θυμίσει στην κοινωνία τι σημαίνει Κομουνιστής.

Έκανε άθλια κριτική η Κανέλη εκμεταλλευόμενη την στιγμή που οι αστυνομικοί της ομάδας Δράσης ακούνε στον ασύρματο για την απόπειρα ανθρωποκτονίας του συναδέλφου τους και ανεβαίνουν αγανακτισμένοι στην μηχανές να πάνε πίσω και να σώσουν τον άτυχο συνάδελφο τους, λέγοντας εκφράσεις αγανάκτησης, "τελειώσανε" και "πάμε να τους γ@@@, πάνε να τους σκοτώσουμε", εννοώντας όλους τους ακροαριστερούς που έκαναν την απόπειρα ανθρωποκτονίας εκείνη την ώρα.

Αυτό βρήκε να πει για να δείξει τι σημαίνει στην κοινωνία κομουνιστής και δεν βρήκε ούτε μία κουβέντα για να χαρακτηρίσει του ακροαριστερούς συντρόφους που διέπραξαν απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής Δημήτρης Οικονόμου διέκοψε την κ. Κανέλλη και της ζήτησε να ζητήσει συγγνώμη για τη μεταφορά των απαράδεκτων εκφράσεων που ακούγονται από τους αστυνομικούς.

"Αυτά δεν τα επιτρέπουμε εμείς στην εκπομπή, την ευθύνη την έχουμε εμείς εδώ. Δεν σας επιτρέπουμε να μιλάτε έτσι.", είπε ο Δημήτρης Οικονόμου και διέκοψε τη σύνδεση λίγο αργότερα.

Και η αθλιότητα της Λιάνας Κανέλη συνεχίστηκε "Αυτό ακούστηκε στο βίντεο. Παίξτε το βίντεο και θα δείτε ότι έχω δίκιο", του απάντησε η Λιάνα Κανέλλη. "Ζητώ συγγνώμη για τη μεταφορά...", πρόσθεσε.

Το video με τους αγανακτισμένους αστυνομικούς μόλις ακούν ότι έγινε απόπειρα ανθρωποκτονίας από ακροαριστερούς κακοποιούς σε συνάδελφο τους, και πριν φτάσουν να κάνουν κλοιό γύρω από το ματωμένο σώμα του που γλίτωσε από τύχη :





Πράξη μέγιστης ανευθυνότητας η πρόσκληση για συμμετοχή σε διαδηλώσεις

 


Προφανώς η εικόνα στη Ν. Σμύρνη ενόχλησε. Φαίνεται όμως ότι στο ΣΥΡΙΖΑ εκμεταλλεύονται την οριακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η κοινωνία. Όλο αυτό το αφήγημα περί αστυνομοκρατίας μοιάζει σαν να θέλουν νέους αγανακτισμένους στις πλατείες εκμεταλλευόμενοι ακριβώς την ψυχολογική αυτή κόπωση. 

Η άσκοπη βία δεν δικαιολογείται και το περιστατικό διερευνάται. Αυτή τη στιγμή, η Αστυνομία έχει γίνει «σάκος του μποξ». Το περιστατικό αυτό δεν ακυρώνει τη συνολική εικόνα και τη δουλειά που κάνουν οι αστυνομικοί σε συνθήκες ακραίες τον τελευταίο ενάμιση χρόνο επιτηρώντας τα περιοριστικά μέτρα κατά της διασποράς του ιού. Βρίσκονται στην πρώτη γραμμή είναι όλοι κουρασμένοι, είμαστε όλοι κουρασμένοι, αλλά  χρειάζεται ψυχραιμία από όλους.

Να θυμίσουμε ότι αστυνομικοί δέχονται πολύ συντεταγμένες επιθέσεις το τελευταίο διάστημα. Επιθέσεις με γκαζάκια στα σπίτια τους και άλλου τύπου επιθέσεις.

Βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή σε lockdown με νέα στοχευμένα μέτρα, τα οποία πρέπει να τηρηθούν για να μπορέσουμε να βγούμε. Και όλα αυτά -και οι διαδηλώσεις και οι πορείες και όσοι καλούν σε αυτές-  υπονομεύουν την τήρηση των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού. 

Όπως δήλωσε και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης:

Η επίσημη πρόσκληση του ΣΥΡΙΖΑ για συμμετοχή των πολιτών σε διαδηλώσεις εν μέσω έξαρσης της πανδημίας συνιστά πράξη μέγιστης ανευθυνότητας. Υπονομεύει τα μέτρα για τη μείωση της διασποράς του ιού. Και προσβάλλει τον αγώνα που δίνουν, νύχτα και μέρα, οι υγειονομικοί μας στο ΕΣΥ.

Επιμένει, άραγε, ακόμη και τώρα ο κ. Τσίπρας, να "δέχεται το ρίσκο" για τη δημόσια υγεία; Τον καλώ δημόσια να αναλογιστεί το βάρος των ολέθριων επιλογών του.

Ύστερα από ένα χρόνο δοκιμασίας, η κοινωνία βρίσκεται σε οριακό σημείο. Καθήκον μας είναι να δίνουμε λύσεις στα προβλήματα και όχι να υποδαυλίζουμε κοινωνικές εντάσεις. Η Δημοκρατία, πράγματι, δεν μπαίνει σε καραντίνα. Ούτε, όμως, και οι τεράστιες ευθύνες του κ. Τσίπρα.

Δήλωση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη μετά την απόπειρα δολοφονίας του αστυνομικού:

Οι θλιβερές εικόνες βίας που είδαμε όλοι, στην Αθήνα πρέπει να είναι οι τελευταίες. Και η ζωή ενός συμπολίτη μας, του νεαρού αστυνομικού που κινδύνευσε, να μας αφυπνίσει. Αυτές τις στιγμές πρέπει να επικρατήσει απ’ όλους αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία. Και απευθύνομαι ειδικά στους νέους μας, που είναι προορισμένοι να δημιουργούν. Όχι να καταστρέφουν. Η τυφλή οργή δεν οδηγεί πουθενά.

Δυστυχώς, κάποιοι αγνόησαν τις προειδοποιήσεις μας. Και σε όσους επιχειρούν να σπείρουν το μίσος και το διχασμό στην κοινωνία για να καλύψουν το δικό τους αδιέξοδο, όπως έκαναν και στο παρελθόν, απαντώ το εξής: Το βράδυ των εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019 τόνισα ότι είμαι εδώ για να εγγυηθώ την ενότητα, την ασφάλεια και την ευημερία όλων των Ελλήνων. Αυτό επαναλαμβάνω και τώρα. Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να μας διχάσει. Δεν θα αφήσουμε κανέναν να μας γυρίσει πίσω.



Αναζητούνται οι ακροαριστεροί κακοποιοί της Νέας Σμύρνης και θα βρεθούν!!!

 


3.200 κρούσματα και ο ΣΥΡΙΖΑ με διοργανωτή τον Αλέξη Τσίπρα, αποφάσισε να παίξει και πάλι με τις ζωές όλων μας.

Παράλληλα φρόντισε να αμολήσει μαζί με τον Ρουβίκωνα και το indymedia σκληρούς ακροαριστερούς κακοποιούς για να κάνουν κακό σε αστυνομικούς και πολίτες, με την ελπίδα ότι θα καταφέρουν να κάποιον αστυνομικό.




Σε ελέγχους που έγιναν από την ΕΛ.ΑΣ. πριν από την έναρξη των επιθέσεων εναντίον πολιτών και αστυνομικών δυνάμεων, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν τσάντες γεμάτες μολότοφ και άλλους εύφλεκτους μηχανισμούς, πράγμα που επιβεβαίωσε ότι υπήρχε ακροαριστερό σχέδιο για μεγάλη ένταση.


Οι ακροαριστεροί κακοποιοί και όσοι τους συνέδραμαν, προκάλεσαν σημαντικές φθορές στην πλατεία της Νέας Σμύρνης και στους γύρω δρόμους, καθώς και στις περιουσίες κατοίκων της Νέας Σμύρνης. Σύμφωνα με μαρτυρίες και εικόνες, οι κουκουλοφόροι έσπασαν πεζοδρόμια και πεζούλια, τα κομμάτια των οποίων χρησιμοποίησαν εναντίον των αστυνομικών σε επιθέσεις που πραγματοποίησαν σε διάφορα σημεία της περιοχής και εναντίον παρκαρισμένων αυτοκινήτων.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε δεκάδες προσαγωγές υπόπτων για συμμετοχή στα επεισόδια, ενώ αναζητούνται τα άτομα που επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν άγρια τον αστυνομικό της ομάδας «ΔΡΑΣΗ». Παράλληλα σημειώθηκαν και δέκα συλλήψεις. 




Ο Τσίπρας είναι επικίνδυνος αδιαφορεί για την πανδημία και οργανώνει κακοποιούς στους δρόμους

 


Ήρθε η ώρα να τελειώνει η αριστερά με τον επικίνδυνο, ανεπαρκή και ανεύθυνο Αλέξη Τσίπρα.

Η συμπεριφορά Τσίπρα είναι κάτι που προβληματίζει την αριστερά εδώ και καιρό, και όσο περνάει ο καιρός γίνεται επιτακτική ανάγκη να απομονωθεί πολιτικά ο αποδεδειγμένα επικίνδυνος Αλέξης Τσίπρας που τρομάζει ακόμα και τους συντρόφους του.

Οι εικόνες συνωστισμού την ώρα που η χώρα έχει έξαρση της πανδημίας με 3.200 κρούσματα, το εγκληματικά ανεύθυνο κάλεσμα στις πλατείες για τον Κουφοντίνα, τα στημένα επεισόδια από ακροαριστερούς που είχαν εντολή να πλήξουν την κυβέρνηση, οι δολοφονικές απόπειρες κατά αστυνομικών από ακροαριστερούς κακοποιούς, η ανικανότητα να γίνει ουσιαστική αντιπολίτευση από τον  ΣΥΡΙΖΑ έχουν ένα και μόνο υπεύθυνο τον Αλέξη Τσίπρα.

Και μόνο από αυτό που είπε ο Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξη του στον alpha ότι δέχεται το ρίσκο να κολλήσουν κορωνοϊό διαδηλωτές σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, δείχνει το πόσο υπολογίζει την ανθρώπινη ζωή και τις συνέπειες των πράξεων του, και επιβεβαιώνει συνέχεια στην κοινωνία πόσο επικίνδυνος και εγκληματικά ανεύθυνος είναι.






Τα νεότερα για την υγεία του τραυματία αστυνομικού που του έγινε απόπειρα ανθρωποκτονίας

 


Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, για την υγεία του τραυματία 27χρονου αστυνομικού, έχει διαφύγει τον κίνδυνο ενώ η αξονική έδειξε καθαρή. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, τον περίμεναν δύο συνάδελφοί του. Εκείνη τη στιγμή ο τραυματίας αστυνομικός σήκωσε το κεφάλι έχοντας ανακτήσει τις αισθήσεις του, και τους είπε: «Μη φοβάστε, θα αντέξω». 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αστυνομικός έχει πολλά οιδήματα και αιμορραγία από το κεφάλι, αλλά η αξονική τομογραφία βγήκε καθαρή. Από την αστυνομία έγινε γνωστό ότι υπάρχουν και τουλάχιστον άλλοι 4 αστυνομικοί τραυματίες, αλλά ελαφρά.



Το 401 ΓΣΝΑ,  επισκέφθηκαν ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Μιχάλης Καραμαλάκης, προκειμένου να ενημερωθούν για την κατάσταση της υγείας των πέντε τραυματισθέντων αστυνομικών.

Με εντολή της Πολιτικής και Στρατιωτικής Ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας το 401 ΓΣΝΑ είχε τεθεί σε πλήρη ετοιμότητα για να υποδεχτεί τους τραυματίες αστυνομικούς.



Παναγούλης : Ο ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε κόσμο στην Νέα Σμύρνη - Αίσχος και Ντροπή

 



Ο Στάθης Παναγούλης φανερά αγανακτισμένος για την εγκληματική συμπεριφορά του Αλέξη Τσίπρα, με ανάρτησή του κάνει λόγο για αίσχος και ντροπή του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τα όσα συνέβησαν στη Νέα Σμύρνη.

Επιτίθεται προσωπικά και στον Αλέξη Τσίπρα, που απηύθυνε κάλεσμα συμμετοχής του κόσμου εν μέσω έξαρσης της πανδημίας.

Σχολιάζοντας το χθεσινό έγκλημα με τον συνωστισμό, που έχει ονοματεπώνυμο Αλέξης Τσίπρας - ΣΥΡΙΖΑ και προηγήθηκε των άγριων επεισοδίων στη Νέα Σμύρνη, ο Στάθης Παναγούλης καυτηριάζει την επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ: «Ετσι ξέρει ο Τσίπρας να κάνει αντιπολίτευση, με συγκεντρώσεις για τον Κουφοντίνα και σαν την σημερινή. Πήρε το ρίσκο ο Τσίπρας για τη μεταδοτικότητα του Covid-19. Αίσχος και ντροπή!» αναφέρει μεταξύ άλλων.