Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021

Αναζητούνται οι ακροαριστεροί κακοποιοί της Νέας Σμύρνης και θα βρεθούν!!!

 


3.200 κρούσματα και ο ΣΥΡΙΖΑ με διοργανωτή τον Αλέξη Τσίπρα, αποφάσισε να παίξει και πάλι με τις ζωές όλων μας.

Παράλληλα φρόντισε να αμολήσει μαζί με τον Ρουβίκωνα και το indymedia σκληρούς ακροαριστερούς κακοποιούς για να κάνουν κακό σε αστυνομικούς και πολίτες, με την ελπίδα ότι θα καταφέρουν να κάποιον αστυνομικό.




Σε ελέγχους που έγιναν από την ΕΛ.ΑΣ. πριν από την έναρξη των επιθέσεων εναντίον πολιτών και αστυνομικών δυνάμεων, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν τσάντες γεμάτες μολότοφ και άλλους εύφλεκτους μηχανισμούς, πράγμα που επιβεβαίωσε ότι υπήρχε ακροαριστερό σχέδιο για μεγάλη ένταση.


Οι ακροαριστεροί κακοποιοί και όσοι τους συνέδραμαν, προκάλεσαν σημαντικές φθορές στην πλατεία της Νέας Σμύρνης και στους γύρω δρόμους, καθώς και στις περιουσίες κατοίκων της Νέας Σμύρνης. Σύμφωνα με μαρτυρίες και εικόνες, οι κουκουλοφόροι έσπασαν πεζοδρόμια και πεζούλια, τα κομμάτια των οποίων χρησιμοποίησαν εναντίον των αστυνομικών σε επιθέσεις που πραγματοποίησαν σε διάφορα σημεία της περιοχής και εναντίον παρκαρισμένων αυτοκινήτων.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε δεκάδες προσαγωγές υπόπτων για συμμετοχή στα επεισόδια, ενώ αναζητούνται τα άτομα που επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν άγρια τον αστυνομικό της ομάδας «ΔΡΑΣΗ». Παράλληλα σημειώθηκαν και δέκα συλλήψεις. 




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου