Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021

Τα νεότερα για την υγεία του τραυματία αστυνομικού που του έγινε απόπειρα ανθρωποκτονίας

 


Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, για την υγεία του τραυματία 27χρονου αστυνομικού, έχει διαφύγει τον κίνδυνο ενώ η αξονική έδειξε καθαρή. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, τον περίμεναν δύο συνάδελφοί του. Εκείνη τη στιγμή ο τραυματίας αστυνομικός σήκωσε το κεφάλι έχοντας ανακτήσει τις αισθήσεις του, και τους είπε: «Μη φοβάστε, θα αντέξω». 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αστυνομικός έχει πολλά οιδήματα και αιμορραγία από το κεφάλι, αλλά η αξονική τομογραφία βγήκε καθαρή. Από την αστυνομία έγινε γνωστό ότι υπάρχουν και τουλάχιστον άλλοι 4 αστυνομικοί τραυματίες, αλλά ελαφρά.



Το 401 ΓΣΝΑ,  επισκέφθηκαν ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Μιχάλης Καραμαλάκης, προκειμένου να ενημερωθούν για την κατάσταση της υγείας των πέντε τραυματισθέντων αστυνομικών.

Με εντολή της Πολιτικής και Στρατιωτικής Ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας το 401 ΓΣΝΑ είχε τεθεί σε πλήρη ετοιμότητα για να υποδεχτεί τους τραυματίες αστυνομικούς.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου