Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022

Αυτός είναι ο δήθεν "άντρας", το κτήνος της Αργυρούπολης που χτύπησε την σύντροφό του

 



Σύμφωνα με το protothema,  το 46χρονο κτήνος της Αργυρούπολης, είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών και ξυλοκόπησε άγρια την περασμένη Παρασκευή την 40χρονη φίλη του μέσα στο διαμέρισμα του.

Ο 46χρονος, σύμφωνα και με το ρεπορτάζ του protothema.gr, στο παρελθόν είχε παντρευτεί τρεις φορές και είχε χωρίσει και τις τρεις λόγω του επιθετικού  χαρακτήρα του ενώ απέκτησε και τέσσερα παιδιά. 

Την άτυχη 40χρονη κοπέλα, η γειτονιά του 46χρονου «τέρατος», δεν την γνώριζε καλά καθώς επρόκειτο για μία σχέση λίγων μηνών  ωστόσο οι γείτονες αναφέρουν  ότι  έμοιαζαν ερωτευμένοι,  σύχναζαν στα καφέ της περιοχής  και πηγαίναν  βόλτα τον μεγάλο καφέ σκύλο τους.

Την αφορμή για την οποία χτύπησε άγρια της 40χρονη φίλη του δεν την γνωρίζει - ωστόσο,  όλη η γειτονιά άκουσε την Παρασκευή το πρωί τις εκκλήσεις για βοήθεια της άτυχης γυναίκας.

Οι γείτονες κάλεσαν την Αστυνομία , ωστόσο ο δράστης είχε προλάβει να εξαφανιστεί πριν οι ασυνομικοί  εντοπίσουν  την 40χρονη γυναίκα σε πολύ άσχημη κατάσταση . 

Η γυναίκα, δίνει μάχη για τη ζωή της, καθώς νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, καθώς  έχει δεχθεί πολλά χτυπήματα σε όλο της το σώμα και κυρίως στο πρόσωπο.



ΝΔ για Πολάκη: Απαράδεκτο να τον καλύπτει ο Τσίπρας διά της σιωπής του, παρά τις αποκαλύψεις

 


Ο Αλέξης Τσίπρας, ήταν, είναι και θα είναι προκλητικός γιατί απλά είναι φαιδρός και δεν τον αγγίζει τίποτα από όσα λέει και κάνει ο ακροαριστερός Πολάκης, αντίθετα μάλλον σίγουρα το απολαμβάνει.

Σε νέα, δεύτερη, ανακοίνωση της, η ΝΔ επισημαίνει ότι παρά τα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας, με την κατάθεση του αστυνομικού που επιβεβαιώνει ότι τον απείλησε ο κ. Πολάκης, κατά το επεισόδιο της Παρασκευής στην ψαροταβέρνα, ο κ. Τσίπρας σιωπά.

Και σχολιάζει η ΝΔ για τον Αλέξη Τσίπρα : «Δείχνει για άλλη μια φορά το πώς αντιλαμβάνεται τη λειτουργία της πολιτείας και του κράτους δικαίου. Προφανώς αυτά που τους συνδέουν με τον συνεργάτη και φίλο του, είναι τόσα πολλά ώστε όλοι αντιλαμβάνονται πλέον ότι ο κ.Πολάκης είναι η άλλη όψη του κ.Τσίπρα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας:

Παρά τα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την παρέμβαση του κ.Πολάκη ο οποίος χρησιμοποιώντας τη βουλευτική του ιδιότητα απαίτησε από αστυνομικό να μην καταγράψει παράβαση που διαπίστωσε, απειλώντας τον μάλιστα "να δεις που θα σε στείλω", ο κ.Τσίπρας εξακολουθεί να τηρεί σιγή. Είναι απαράδεκτο ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δια της σιωπής του, να καλύπτει την ανεπίτρεπτη σε δημοκρατική χώρα παρέμβαση βουλευτή του που ζητούσε από πρόσωπο επιφορτισμένο με την εφαρμογή του νόμου, να παραβεί τα καθήκοντά του. Δείχνει για άλλη μια φορά το πώς αντιλαμβάνεται τη λειτουργία της πολιτείας και του κράτους δικαίου. Προφανώς αυτά που τους συνδέουν με τον συνεργάτη και φίλο του, είναι τόσα πολλά ώστε όλοι αντιλαμβάνονται πλέον ότι ο κ.Πολάκης είναι η άλλη όψη του κ.Τσίπρα».




Αντιεξουσιαστές δημιούργησαν επεισόδια στην Θεσσαλονίκη - 27 συλλήψεις

 



Οι κακοποιοί πέταγαν μολότοφ που είναι πλέον κακούργημα!!

Ένας κακοποιός αντιεξουσιαστής, τα ρούχα του πήραν φωτιά την ώρα που πήγε να επιτεθεί προς τις αστυνομικές δυνάμεις.

Ο διαδηλωτής με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του την ώρα που έτρεχε προς τα ΜΑΤ γλίστρησε και έπεσε στην άσφαλτο όπου έκαιγε φωτιά. Άγνωστη παραμένει η κατάσταση της υγείας του.

Κακοποιοί του αντιεξουσιαστικού χώρου, επειδή δεν τους αφήνουν να κάνουν γιάφκες τα πανεπιστήμια, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις αστυνομικές επιχειρήσεις εκκένωσης των καταλήψεων στο κτίριο του τμήματος Βιολογίας της Σχολής Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ και του εργαστηρίου Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, δημιούργησαν επεισόδια.

Οι συμμετέχοντες στην πορεία συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Καμάρας και μετά τις δύο το μεσημέρι πραγματοποίησαν πορεία στο κέντρο της πόλης, στις οδούς Εγνατία, Τσιμισκή, Ίωνος Δραγούμη, Αγίου Δημητρίου και Ιασωνίδου φωνάζοντας συνθήματα υπέρ των παράνομων καταλήψεων, για την μετατροπή χώρων σε γιάφκες.

Κατά τη λήξη της πορείας στην περιοχή της Καμάρας, αντιεξουσιαστές κακοποιοί, έριξαν αντικείμενα και μολότοφ προς τους αστυνομικούς, οι οποίοι τους απώθησαν και επεισόδια επεκτάθηκαν στους γύρω δρόμους. 

Σύμφωνα με πληροφορίες έγιναν 30 προσαγωγές και 27 συλλήψεις στα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη.







Έχασε τη δίκη ο Τζόκοβιτς -Απελαύνεται από την Αυστραλία


 

Η απόφαση ήταν ομόφωνη μεταξύ των τριών δικαστών, που επικύρωσαν ουσιαστικά την ακύρωση της βίζας του και ο Σέρβος τενίστας αναμένεται, εντός της ημέρας να απελαθεί.

Με αυτή την εξέλιξη, ο τενίστας δεν θα μπορέσει να διεκδικήσει στη Μελβούρνη τον 21ο Grand Slam τίτλο του. Θα αντικατασταθεί με κλήρωση από κάποιον αθλητή που αποκλείστηκε στα προκριματικά του θεσμού.




Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα Μέγαρα



«Αυτή η κυβέρνηση δίνει πάντα έμφαση στην αποτελεσματικότητα. Μας αρέσουν τα έργα και όχι τα λόγια. Και γι’ αυτό θα κριθούμε τελικά σε εθνικό επίπεδο αλλά και σε τοπικό επίπεδο. Και νομίζω ότι όταν θα έρθει η ώρα όλοι να κάνουμε τον απολογισμό μας, η δημοτική αρχή αλλά και η κυβέρνηση, θα είμαστε ικανοποιημένοι διότι τα πράγματα θα έχουν μετακινηθεί ουσιωδώς προς θετική κατεύθυνση. Με έργα και όχι με λόγια», τόνισε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια ευρείας σύσκεψης στο Δημαρχείο Μεγάρων, όπου εξετάστηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή και τα προγράμματα που έχουν δρομολογηθεί από την κυβέρνηση για την ανάπτυξή της.

Ο Πρωθυπουργός στάθηκε στη σημασία των πρωτοβουλιών και των χρηματοδοτούμενων προγραμμάτων, που μπορούν να τονώσουν ουσιαστικά τις υποδομές και τις προοπτικές της τοπικής κοινωνίας.

«Πολύ σημαντικό εργαλείο το Πρόγραμμα “Τρίτσης”, έχει ξεκινήσει από τον Υπουργό όταν ήταν στο Υπουργείο Εσωτερικών, το συνεχίζει τώρα ο Στέλιος Πέτσας. Νομίζω ακούσατε σημαντικές εξαγγελίες σήμερα σχετικά με την ένταξη αυτής της πολύ σημαντικής αστικής αναζωογόνησης στο Πρόγραμμα “Τρίτσης”, αλλά και μελλοντικές εντάξεις σχετικά με τη διαχείριση των απορριμμάτων», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προσθέτοντας ότι «σε μεγάλο βαθμό η ταχύτητα ένταξης εξαρτάται και από την ποιότητα και την ωριμότητα των μελετών που εσείς θα καταθέσετε στο Υπουργείο».

«Υπάρχουν όμως σημαντικοί πόροι να υποστηρίξουν τους Δήμους και νομίζω ότι τα έργα αυτά θα είναι έργα εμβληματικά για το Δήμο Μεγαρέων και μετά θα είναι στο χέρι σας αγαπητέ δήμαρχε -άπαξ και εξασφαλίσετε τη χρηματοδότηση- να τα τρέξετε πολύ γρήγορα», συμπλήρωσε.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας αναφέρθηκε στα έργα που θα ενταχθούν στη χρηματοδότηση του ΥΠΕΣ, εξηγώντας παράλληλα ότι όποιο έργο χαρακτηρίζεται από υψηλό επίπεδο ωριμότητας από πλευράς μελετών περνά άμεσα στις επιτροπές αξιολόγησης. Τόνισε ακόμα ότι αποδίδεται ιδιαίτερη σημασία στα έργα που σχετίζονται με την αντιμετώπιση καταστροφών.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε επίσης στη σημασία της σωστής αξιοποίησης και χρήσης γης. Πολύ σημαντικό το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο, στο οποίο αναφερθήκατε και γνωρίζω το προσωπικό ενδιαφέρον του Νίκου Ταγαρά για την περίπτωση αυτή, έχει βάλει και το χεράκι του ο Θοδωρής Λιβάνιος ο οποίος με την προηγούμενη ιδιότητά του ως προκάτοχος ουσιαστικά του Στέλιου, διατηρεί έντονο το ενδιαφέρον του για την περιοχή, καθώς ο ίδιος προέρχεται από την Ελευσίνα», είπε.

Όλες αυτές οι πρωτοβουλίες έρχονται να ενισχύσουν τον ευρύτερο σχεδιασμό για την πολιτική προστασία. «Έχουν γίνει ήδη σημαντικά βήματα σε όλες τις περιοχές οι οποίες επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές σχετικά με τα βασικά αντιδιαβρωτικα έργα ανάσχεσης των εδαφών έτσι ώστε να μπορέσουμε αφενός να προστατεύσουμε τις περιοχές από πλημμυρικά φαινόμενα, αφετέρου να επιτρέψουμε στη φύση μέσω της φυσικής αναγέννησης και αναδάσωσης να αναλάβει το μακροχρόνιο, αλλά συνήθως πολύ ωραίο και αποτελεσματικό δρόμο, να ακολουθήσει η φύση το δρόμο της, της φυσικής αναγέννησης», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Είστε μία περιοχή που χτυπήθηκε από φυσικές καταστροφές και έχουμε μία υποχρέωση να θωρακίσουμε την περιοχή σας από πλημμυρικά φαινόμενα. Αλλά ταυτόχρονα έχουμε και μία υποχρέωση να σχεδιάσουμε -και το κάνουμε ήδη- την επόμενη αντιπυρική περίοδο, έτσι ώστε το καλοκαίρι του ‘22 να είναι πολύ καλύτερο από το πολύ δύσκολο καλοκαίρι του ‘21», προσέθεσε ο Πρωθυπουργός, συμπληρώνοντας ότι σε οργανωτικό και διοικητικό επίπεδο είναι «πάρα πολύ σημαντικό το γεγονός πια ότι τα Δασαρχεία πέρασαν στην αρμοδιότητα του Υπουργείου Περιβάλλοντος».

Ο Κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι οι βουλευτές ΝΔ της Δυτικής Αττικής τον κρατούν ενήμερο για όλα τα ζητήματα της περιοχής. «Εξάλλου, εγώ εξακολουθώ να είμαι βουλευτής Δυτικής Αθήνας. Επομένως, είμαστε ουσιαστικά όμορες περιφέρειες, το ενδιαφέρον μου για τα δυτικά νομίζω είναι δεδομένο και το έχουμε αποδείξει στην πράξη», προσέθεσε.

Στήριξη των παραγωγών και προστασία των καταναλωτών

Κάνοντας μία επισκόπηση της επίσκεψής του στα Μέγαρα, ο Πρωθυπουργός δήλωσε ότι με τους επιχειρηματίες της περιοχής συζητήθηκαν οι προκλήσεις που προκαλούνται από τις αναταράξεις στην παγκόσμια αγορά ενέργειας, και οι πρωτοβουλίες που έχουν ενεργοποιηθεί ώστε να αντιμετωπιστούν οι αναπόφευκτες πληθωριστικές συνέπειες της ενεργειακής κρίσης.

«Ξέρω ότι γίνεται μία πολύ μεγάλη προσπάθεια και απ’ όλες τις παραγωγικές μονάδες να μην περάσουν αυτές οι αυξήσεις στον τελικό καταναλωτή. Και ακριβώς σε αυτήν την κατεύθυνση έχουμε ανακοινώσει και ένα πλαίσιο στήριξης των επιχειρήσεων από τον μήνα Ιανουάριο, όλων των επιχειρήσεων, με μία σημαντική επιδότηση του λογαριασμού ηλεκτρικού ρεύματος έτσι ώστε να καλύψουμε ως κράτος ένα μέρος της αύξησης που είδαν ήδη οι επιχειρηματίες στους λογαριασμούς τους τους περασμένους μήνες», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Όπως γνωρίζετε υπήρχε ήδη ένα πλαίσιο στήριξης για τα νοικοκυριά -το οποίο και συνεχίζεται- ειδικά για τα νοικοκυριά με χαμηλή κατανάλωση ως 300 κιλοβατώρες η στήριξη αυτή είναι πολύ μεγάλη. Αλλά τώρα υπάρχει και μία πρόσθετη στήριξη για όλες τις επιχειρήσεις. Πιστεύω ότι είναι κάτι το οποίο θα εκτιμηθεί και από τις επιχειρήσεις της περιοχής», συμπλήρωσε.

Μείωση της εγκληματικότητας και έργα κατά της ενδοοικογενειακής βίας

Αναφερόμενος στα θέματα δημόσιας τάξης, ο Πρωθυπουργός ανέφερε ότι «τα στατιστικά στοιχεία συνολικά σε όλη τη χώρα αλλά και ειδικά στην Αττική δείχνουν μία μείωση στην εγκληματικότητα».

«Από την πρώτη στιγμή είχαμε δεσμευτεί ότι η ασφάλεια του πολίτη -όπως το είπατε κύριε Δήμαρχε- είναι προϋπόθεση ελευθερίας. Προτεραιότητα για την κυβέρνηση μας και σκοπός μας είναι αυτή τη δέσμευσή μας κάθε μέρα να την κάνουμε πράξη», συνέχισε, ενώ ειδικά για την ενδοοικογενειακή βία επισήμανε ότι το ΑΤ της περιοχής θα αποκτήσει ειδικό γραφείο για την πρόληψη και την αντιμετώπιση τέτοιων φαινομένων.

«Είναι επίσης σημαντικό ότι αποκτά το Αστυνομικό Τμήμα και ένα ειδικό γραφείο ενδοοικογενειακής βίας. Μου μεταφέρθηκε ότι είναι ουκ ολίγα τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στα οποία καταγγέλλονται στο Αστυνομικό Τμήμα. Είναι μία κατάκτηση για την Ελληνική κοινωνία πια, ότι μπορούν αυτά τα περιστατικά να καταγγέλλονται και τα θύματα της ενδοοικογενειακής βίας να αναζητούν στήριξη πρώτα και πάνω απ’ όλα στην Ελληνική Αστυνομία. Και θέλουμε αυτό το γραφείο με την κατάλληλη εκπαίδευση να δίνει τη δυνατότητα σε όποια ή σε όποιον είναι θύμα ενδοοικογενειακής βίας να γνωρίζει πού μπορεί να απευθυνθεί και να έχει τη στήριξη του κράτους σε αυτό το τόσο ευαίσθητο ζήτημα», ανέφερε.

Σε ό,τι αφορά την εκστρατεία εμβολιασμού, ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισε τη σημασία της παρότρυνσης σε τοπικό επίπεδο, ώστε να πειστούν οι πολίτες που ακόμα διστάζουν.

«Είμαστε λίγο κάτω από τους εθνικούς μέσους όρους στην περιοχή σας. Γνωρίζουμε νομίζω όλους τους λόγους. Αλλά θέλω να απευθυνθώ ειδικά σε εσάς, στα στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και να σας πω ότι πια για να μπορέσουμε να πείσουμε και τους λίγους καχύποπτους, οι οποίοι ενδεχομένως να το σκέφτονται ακόμα να εμβολιαστούν, έχει πολύ μεγάλη σημασία η δική σας βοήθεια», είπε.

Στη σύσκεψη έλαβαν μέρος ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης και βουλευτής Δυτικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κώτσηρας, ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Θεόδωρος Λιβάνιος, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης και οι βουλευτές Δυτικής Αττικής της ΝΔ, Θανάσης Μπούρας και Ευάγγελος Λιάκος.

Πρώτη επίσκεψη Πρωθυπουργού εκτός προεκλογικής περιόδου

«Είναι η πρώτη φορά που εν ενεργεία Πρωθυπουργός, εκτός προεκλογικής περιόδου, επισκέπτεται τον Δήμο μας για να συζητήσουμε τα προβλήματα που μας απασχολούν», δήλωσε κατά την έναρξη της σύσκεψης ο Δήμαρχος Μεγαρέων, Γρηγόρης Σταμούλης, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι η επίσκεψη «δεν είναι τυπική» αλλά αντικατοπτρίζει ενδιαφέρον για την περιοχή και την επιθυμία να δοθούν λύσεις στα ζητήματα που εκκρεμούν.

Ολοκληρώνοντας την περιοδεία του στα Μέγαρα, ο Πρωθυπουργός είχε την ευκαιρία να πιει έναν καφέ στο κέντρο της πόλης με νέους της περιοχής και στελέχη της ΟΝΝΕΔ από τα Μέγαρα και τη Μάνδρα-Ειδυλλία, μαζί με τον νέο Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Παύλο Μαρινάκη.



Ολόκληρη η τοποθέτηση του Πρωθυπουργού στο Δημαρχείο

Κύριε Δήμαρχε, αγαπητέ Γρηγόρη, κύριε Αντιδήμαρχε, κύριε Περιφερειάρχα, κυρίες και κύριοι, με πολύ μεγάλη χαρά επισκέπτομαι σήμερα το Δήμο Μεγαρέων, πληροφορούμενος μάλιστα ότι είμαι ο πρώτος εν ενεργεία Πρωθυπουργός ο οποίος επισκέπτεται τον Δήμο εκτός προεκλογικής περιόδου, για να κάνουμε μία ουσιαστική και παραγωγική συζήτηση για το πώς μπορούμε να βοηθήσουμε τον Δήμο Μεγαρέων, τη Δυτική Αττική συνολικά, να αντιμετωπίσει τις μεγάλες προκλήσεις, αλλά και να αξιοποιήσει τις σημαντικές ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά μας.

Είχα τη δυνατότητα στην περιοδεία την οποία έκανα να επισκεφθώ καταρχάς μία μονάδα χαρακτηριστική της δυναμικής που αναπτύσσει η περιοχή σας στον αγροδιατροφικό τομέα, μία αυγοπαραγωγικη μονάδα -έχετε πολλές τέτοιες στην περιοχή- και έχετε δίκιο κύριε Δήμαρχε όταν επισημαίνετε ότι ο πρωτογενής τομέας στην περιοχή σας είναι δυναμικός ανταγωνιστικός και μπορεί να στηριχθεί ακόμα περισσότερο, καθώς είστε μία περιοχή με ιδιαίτερα κλιματολογικά χαρακτηριστικά πολύ κοντά στη μεγαλύτερη αγορά που υπάρχει στην Ελλάδα, που είναι η αγορά της Αττικής.


Είχαμε τη δυνατότητα να συζητήσουμε με τους επιχειρηματίες τις μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζει συνολικά η παραγωγή σήμερα στη χώρα μας, ως αποτέλεσμα των μεγάλων διεθνών αυξήσεων, αφενός στις τιμές του φυσικού αερίου που αντανακλώνται και στις τιμές του λογαριασμού του ηλεκτρικού ρεύματος, αφετέρου στις αυξήσεις στις ζωοτροφές.

Ξέρω ότι γίνεται μία πολύ μεγάλη προσπάθεια και απ’ όλες τις παραγωγικές μονάδες να μην περάσουν αυτές οι αυξήσεις στον τελικό καταναλωτή. Και ακριβώς σε αυτήν την κατεύθυνση έχουμε ανακοινώσει και ένα πλαίσιο στήριξης των επιχειρήσεων από τον μήνα Ιανουάριο, όλων των επιχειρήσεων, με μία σημαντική επιδότηση του λογαριασμού ηλεκτρικού ρεύματος έτσι ώστε να καλύψουμε ως κράτος ένα μέρος της αύξησης που είδαν ήδη οι επιχειρηματίες στους λογαριασμούς τους τους περασμένους μήνες.

Όπως γνωρίζετε υπήρχε ήδη ένα πλαίσιο στήριξης για τα νοικοκυριά -το οποίο και συνεχίζεται- ειδικά για τα νοικοκυριά με χαμηλή κατανάλωση ως 300 κιλοβατώρες η στήριξη αυτή είναι πολύ μεγάλη. Αλλά τώρα υπάρχει και μία πρόσθετη στήριξη για όλες τις επιχειρήσεις. Πιστεύω ότι είναι κάτι το οποίο θα εκτιμηθεί και από τις επιχειρήσεις της περιοχής.

Ταυτόχρονα, είχαμε τη δυνατότητα να συζητήσουμε και τις σημαντικές προοπτικές που ανοίγονται στα πλαίσια των πόρων που έχουμε στη διάθεση μας μέσα από το πρόγραμμα αγροτικής ανάπτυξης, για νέες επενδύσεις σε νέες μορφές παραγωγής, αλλά και στη δυνατότητα που θα δώσουμε στις επιχειρήσεις, τη δίνουμε ήδη, να μπορούν οι ίδιες να εγκαθιστούν μονάδες ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, φωτοβολταϊκά πρωτίστως, έτσι ώστε να μπορούν να μειώσουν το κόστος της ενέργειας τους.

Στη συνέχεια επισκεφθήκαμε -για να έρθω στα θέματα τα οποία θίξατε κύριε Δήμαρχε- το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής μαζί με τον Υπουργό τον κ. Θεοδωρικακο. Έχει ενισχυθεί το Αστυνομικό Τμήμα. Χαίρομαι γιατί υπάρχει μία πολύ καλή συνεργασία με την τοπική

κοινωνία και αναγνωρίζω τις ιδιαιτερότητές της περιοχής στα ζητήματα της αστυνόμευσης. Το γνωρίζει πολύ καλά και ο Υπουργός.

Όμως τα στατιστικά στοιχεία συνολικά σε όλη τη χώρα αλλά και ειδικά στην Αττική δείχνουν μία μείωση στην εγκληματικότητα. Από την πρώτη στιγμή είχαμε δεσμευτεί ότι η ασφάλεια του πολίτη -όπως το είπατε κύριε Δήμαρχε- είναι προϋπόθεση ελευθερίας. Προτεραιότητα για την κυβέρνηση μας και σκοπός μας είναι αυτή τη δέσμευσή μας κάθε μέρα να την κάνουμε πράξη.


Πάλι ευχαριστώ τους άντρες και τις γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας και ειδικά εδώ του Τμήματος στα Μέγαρα για τη σημαντική δουλειά την οποία κάνουν. Και βέβαια άκουσα αυτό το οποίο είπατε για το ζήτημα της Κινέτας, καταλαβαίνω ότι υπάρχει ήδη μία πρόθεση από το Υπουργείο να υπάρχει μία κινητή σε πρώτη φάση η οποία θα καλύψει τις ανάγκες της περιοχής και νομίζω ότι αυτό θα είναι σημαντικό για τους λόγους τους οποίους εκθέσατε.


Όπως είναι επίσης σημαντικό ότι αποκτά το Αστυνομικό Τμήμα και ένα ειδικό γραφείο ενδοοικογενειακής βίας. Μου μεταφέρθηκε ότι είναι ουκ ολίγα τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στα οποία καταγγέλλονται στο Αστυνομικό Τμήμα. Είναι μία κατάκτηση για την Ελληνική κοινωνία πια, ότι μπορούν αυτά τα περιστατικά να καταγγέλλονται και τα θύματα της ενδοοικογενειακής βίας να αναζητούν στήριξη πρώτα και πάνω απ’ όλα στην Ελληνική Αστυνομία. Και θέλουμε αυτό το γραφείο με την κατάλληλη εκπαίδευση να δίνει τη δυνατότητα σε όποια ή σε όποιον είναι θύμα ενδοοικογενειακής βίας να γνωρίζει πού μπορεί να απευθυνθεί και να έχει τη στήριξη του κράτους σε αυτό το τόσο ευαίσθητο ζήτημα.

Στη συνέχεια επισκέφθηκα το Κέντρο Υγείας, όπου είδα σε μία σχετικά παλιά δομή ένα εξαιρετικό κλίμα συνεργασίας ανάμεσα στους υπεύθυνους της δομής, στους γιατρούς, στο νοσηλευτικό προσωπικό. Είναι μεγάλη νομίζω παρακαταθήκη για την περιοχή το γεγονός ότι έχετε ένα Κέντρο Υγείας το οποίο λειτουργεί πια σύμφωνα με σύγχρονες προδιαγραφές. Έχει ενισχυθεί σημαντικά, έχουμε καταγράψει τις όποιες ελλείψεις, θα κοιτάξουμε και αυτές να τις συμπληρώσουμε, είτε είναι ελλείψεις σε προσωπικό είτε είναι ελλείψεις σε εξοπλισμό.

Πιστεύω ότι κάποια στιγμή, σε συνεννόηση με την ΥΠΕ, θα μπορούμε να κάνουμε και μία προσπάθεια κτηριολογικής αναβάθμισης του υφιστάμενου Κέντρου Υγείας. Και βέβαια θέλω και πάλι να ευχαριστήσω την Τοπική Αυτοδιοίκηση για την προσπάθεια την οποία καταβάλλετε να μας βοηθήσετε αλλά να βοηθήσετε και τους δημότες σας σχετικά με την αύξηση των ποσοστών εμβολιασμού.

Είχα την ευκαιρία σήμερα να συναντήσω γονείς και παιδιά τα οποία έσπευσαν να εμβολιαστούν στις νέες γραμμές εμβολιασμού που ανοίξαμε για τα παιδιά. Είναι πολύ σημαντικό να αυξήσουμε και άλλο την εμβολιαστική κάλυψη. Είμαστε λίγο κάτω από τους εθνικούς μέσους όρους στην περιοχή σας. Γνωρίζουμε νομίζω όλους τους λόγους. Αλλά θέλω να απευθυνθώ ειδικά σε εσάς, στα στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και να σας πω ότι πια για να μπορέσουμε να πείσουμε και τους λίγους καχύποπτους, οι οποίοι ενδεχομένως να το σκέφτονται ακόμα να εμβολιαστούν, έχει πολύ μεγάλη σημασία η δική σας βοήθεια. Είναι όλο ζήτημα πια προσωπικής επαφής. Του γιατρού, του ανθρώπου τον οποίον οι καχύποπτοι αυτοί οι συμπολίτες μας εμπιστεύονται.

Να σας ζητήσω, κύριε Δήμαρχε, να συνεχίσουμε αυτήν την προσπάθεια, διότι και σήμερα ακόμα που μιλάμε, κάθε μέρα δυστυχώς, χάνονται συμπολίτες μας οι οποίοι κατά κανόνα είναι ανεμβολίαστοι. Θα μπορούσαν να αποφύγουν τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ή το θάνατο αν είχαν κάνει την επιλογή να εμβολιαστούν.

Ναι, είμαστε σε μία καλύτερη κατάσταση. Βλέπουμε μία κάμψη στα κρούσματα πια της Όμικρον. Όμως εξακολουθούμε να έχουμε και κρούσματα Δέλτα, η οποία είναι πολύ πιο επικίνδυνη. Και πρέπει αυτή την προσπάθεια να αυξήσουμε τα ποσοστά εμβολιασμού, να μην τη σταματήσουμε, παρότι πια έχουμε φτάσει στους ευρωπαϊκούς μέσους όρους, αλλά μπορούμε ακόμα καλύτερα από αυτό το οποίο έχουμε πετύχει.

Να έρθω τώρα λίγο στα ζητήματα τα οποία θίξατε, κύριε Δήμαρχε. Καταρχάς χαίρομαι γιατί υπάρχει μία πολύ καλή συνεργασία μεταξύ της αυτοδιοίκησης πρώτου βαθμού, της Περιφέρειας, του Υπουργείου. Να πω κιόλας ότι έχουμε την τύχη ως Νέα Δημοκρατία να έχουμε τρεις εξαιρετικούς βουλευτές εμπειρότερους και νεότερους, τον Θανάση, τον Γιώργο, τον Βαγγέλη. Με κρατάνε πάντα πολύ ενήμερο για τα ζητήματα της Δυτικής Αττικής, εξάλλου εγώ εξακολουθώ να είμαι βουλευτής Δυτικής Αθήνας. Επομένως, είμαστε ουσιαστικά όμορες περιφέρειες, το ενδιαφέρον μου για τα δυτικά νομίζω είναι δεδομένο και το έχουμε αποδείξει στην πράξη.

Πολύ σημαντικό εργαλείο το Πρόγραμμα Τρίτσης, έχει ξεκινήσει από τον Υπουργό όταν ήταν στο Υπουργείο Εσωτερικών, το συνεχίζει τώρα ο Στέλιος Πέτσας. Νομίζω ακούσατε σημαντικές εξαγγελίες σήμερα σχετικά με την ένταξη αυτής της πολύ σημαντικής αστικής αναζωογόνησης στο Πρόγραμμα Τρίτσης, αλλά και μελλοντικές εντάξεις σχετικά με τη διαχείριση των απορριμμάτων.

Ένα πολύ σημαντικό χρηματοδοτικό εργαλείο και σε μεγάλο βαθμό η ταχύτητα ένταξης εξαρτάται και από την ποιότητα και την ωριμότητα των μελετών που εσείς θα καταθέσετε στο Υπουργείο. Υπάρχουν όμως σημαντικοί πόροι να υποστηρίξουν τους Δήμους και νομίζω ότι τα έργα αυτά θα είναι έργα εμβληματικά για το Δήμο Μεγαρέων και μετά θα είναι στο χέρι σας αγαπητέ δήμαρχε -άπαξ και εξασφαλίσετε τη χρηματοδότηση- να τα τρέξετε πολύ γρήγορα.

Πολύ σημαντικό το ΓΠΣ στο οποίο αναφερθήκατε και γνωρίζω το προσωπικό ενδιαφέρον του Νίκου Ταγαρά για την περίπτωση αυτή, έχει βάλει και το χεράκι του ο Θοδωρής Λιβάνιος ο οποίος με την προηγούμενη ιδιότητά του ως προκάτοχος ουσιαστικά του Στέλιου, διατηρεί έντονο το ενδιαφέρον του για την περιοχή, καθώς ο ίδιος προέρχεται από την Ελευσίνα, αλλά πολύ σημαντικό εργαλείο το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο. Γενικά η τακτοποίηση των θεμάτων χρήσης γης είναι κρίσιμη, αναγκαία, όχι ικανή, αλλά αναγκαία συνθήκη για να συζητήσουμε οποιαδήποτε μακροχρόνια αναπτυξιακή δυναμική οποιασδήποτε περιοχής.

Γνωρίζω επίσης ότι έχει γίνει σημαντική, σπουδαία δουλειά από την Περιφέρεια στα ζητήματα των μεγάλων αντιπλημμυρικών έργων, τα ανέφερε ο Γιώργος. Είστε μία περιοχή που χτυπήθηκε από φυσικές καταστροφές και έχουμε μία υποχρέωση να θωρακίσουμε την περιοχή σας από πλημμυρικά φαινόμενα. Αλλά ταυτόχρονα έχουμε και μία υποχρέωση να σχεδιάσουμε -και το κάνουμε ήδη- την επόμενη αντιπυρική περίοδο, έτσι ώστε το καλοκαίρι του ‘22 να είναι πολύ καλύτερο από το πολύ δύσκολο καλοκαίρι του ‘21.

Έχουν γίνει ήδη σημαντικά βήματα σε όλες τις περιοχές οι οποίες επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές σχετικά με τα βασικά αντιδιαβρωτικα έργα ανάσχεσης των εδαφών έτσι ώστε να μπορέσουμε αφενός να προστατεύσουμε τις περιοχές από πλημμυρικά φαινόμενα, αφετέρου να επιτρέψουμε στη φύση μέσω της φυσικής αναγέννησης και αναδάσωσης να αναλάβει το μακροχρόνιο, αλλά συνήθως πολύ ωραίο και αποτελεσματικό δρόμο, να ακολουθήσει η φύση το δρόμο της, της φυσικής αναγέννησης.

Και θεωρώ επίσης πάρα πολύ σημαντικό το γεγονός πια ότι τα Δασαρχεία πέρασαν στην αρμοδιότητα του Υπουργείου Περιβάλλοντος. Έφυγαν από τις Αποκεντρωμένες έτσι ώστε να υπάρχει πια ένας φυσικός προϊστάμενος που δεν είναι άλλος από τη Γενική Διεύθυνση Δασών του Υπουργείου Περιβάλλοντος. Αυτό απελευθερώνει δυνάμεις στα Δασαρχεία μας και στους δασάρχες μας να ασχοληθούν πραγματικά με τον κύριο αντικείμενό τους που δεν είναι άλλο από την προστασία και την ανάδειξη των δασών.

Τέλος, κρατώ αυτό με πολύ ενδιαφέρον αυτό το οποίο είπατε για το εσπερινό ΕΠΑΛ, θα μιλήσω με την Υπουργό ο ίδιος. Έχω πάρα πολύ μεγάλη εκτίμηση στη δουλειά που γίνεται στα εσπερινά Επαγγελματικά Λύκεια. Θέλω πάντα να δίνω τη δυνατότητα όχι μόνο δεύτερης ευκαιρίας αλλά ιδιαιτέρως στα παιδιά τα οποία μπορεί να εργάζονται αλλά θέλουν να συνεχίσουν τις σπουδές τους να μπορούν να το κάνουν απρόσκοπτα κοντά στον τόπο στον οποίο μένουν.

Είναι νομίζω μία απτή απόδειξη μιας πολιτικής κοινωνικής συνοχής η οποία στρέφει την προσοχή της κυρίως στους πιο αδύναμους συμπολίτες μας, κάτι το οποίο αποτελεί -όπως ξέρετε- την πρώτη προτεραιότητα αυτής της κυβέρνησης.

Κλείνοντας, αγαπητέ Δήμαρχε, να σε ευχαριστήσω και πάλι για την υποδοχή. Θέλω να ξέρετε ότι αυτές οι επισκέψεις -θα μπορούν να σας το πιστοποιήσουν και άλλοι συνάδελφοί σας- δεν έχουν καθόλου επικοινωνιακά χαρακτηριστικά, είναι πάντα επισκέψεις εργασίας. Και επειδή είμαστε πολύ καλοί πιστεύω στο να παρακολουθούμε τα έργα τα οποία υλοποιούμε και οι Υπουργοί γνωρίζουν ότι όταν αναλαμβάνουμε δεσμεύσεις σε κορυφαίο επίπεδο αυτές πρέπει να υλοποιούνται.

Οπότε είναι μία πολύ καλή ευκαιρία και για εμένα προσωπικά να θα σχηματίσω μία προσωπική άποψη για τα προβλήματα της περιοχής αλλά και για τις ευκαιρίες που έχουμε μπροστά μας. Αλλά και για τους Υπουργούς, νομίζω και τα στελέχη της αυτοδιοίκησης, να συμφωνήσουμε σε ένα κοινό πρόγραμμα δράσης για να στηρίξουμε αυτόν τον -όπως είπες- πολύ ωραίο τόπο. Γιατί και εδώ στα Μέγαρα έχετε ουσιαστικά τα πάντα. Έχετε βουνό, έχετε θάλασσα, έχετε πρωτογενή τομέα, έχετε πολιτισμό. Έχετε δίκιο να λέτε ότι δεν έχει αναδειχθεί επαρκώς η πολιτιστική παρακαταθήκη μιας πόλης η οποία ήταν από τις κορυφαίες πόλεις-κράτη της κλασικής, της αρχαίας Ελλάδος. Και νομίζω ότι και στον τομέα αυτό έχουμε να κάνουμε ακόμα σημαντικά βήματα.

Κλείνω λέγοντάς σας ότι αυτή η κυβέρνηση δίνει πάντα έμφαση στην αποτελεσματικότητα. Μας αρέσουν τα έργα και όχι τα λόγια. Και γι’ αυτό θα κριθούμε τελικά σε εθνικό επίπεδο αλλά και σε τοπικό επίπεδο. Και νομίζω ότι όταν θα έρθει η ώρα όλοι να κάνουμε τον απολογισμό μας, η δημοτική αρχή αλλά και η κυβέρνηση, θα είμαστε ικανοποιημένοι διότι τα πράγματα θα έχουν μετακινηθεί ουσιωδώς προς θετική κατεύθυνση. Με έργα και όχι με λόγια.

Οπότε και πάλι σας ευχαριστώ πολύ για τη θερμή υποδοχή και εύχομαι καλή χρονιά σε όλες και σε όλους.



Ακροαριστερός φασισμός Πολάκη - Σταμάτησε πρόστιμο σε έλεγχο covid-19

 


Σε άλλη χώρα, ο αρχηγός του κόμματος που εντάσσεται ένας τέτοιος ακροαριστερός φασίστας, θα είχε διαγραφεί και θα του ζητούσαν και την βουλευτική έδρα πίσω, αλλά εδώ μιλάμε για ότι φαιδρό υπάρχει στην πολιτική ζωή της χώρας και λέγεται ΣΥΡΙΖΑ - Αλέξης Τσίπρας.

Φασιστικό περιστατικό με πρωταγωνιστές τον ακροαριστερό βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλο Πολάκη και αστυνομικούς που είχαν πάει για έλεγχο σε ψαροταβέρνα του Μοσχάτου συνέβη το βράδυ της Παρασκευής

Ο ακροαριστερός πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας είχε πάει για φαγητό μαζί με την παρέα του σε γνωστή ψαροταβέρνα της περιοχής η οποία είναι στέκι του εδώ και χρόνια. Λίγο μετά τις 11.30 το βράδυ, στο εστιατόριο μπήκε ένα κλιμακίο της Αστυνομίας προκειμένου να κάνει έναν τυπικό έλεγχο για την τήρηση των υγειονομικών μέτρων.

Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε πως ένας υπάλληλος του καταστήματος δεν φορούσε μάσκα με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να βεβαιώσουν το πρόστιμο για παράβαση των μέτρων κατά του COVID 19.

Ο υπεύθυνος του καταστήματος ζήτησε από τους αστυνομικούς να μην επιβάλουν το πρόστιμο με τη δέσμευση να μην επαναληφθεί η παράλειψη εκ μέρους του υπαλλήλου. Οι αστυνομικοί αρνήθηκαν και κάπου εκεί «άναψαν τα αίματα» με τον ακροαριστερό φασίστα Παύλο Πολάκη να παρεμβαίνει σε έντονο ύφος και να λέει με θράσος στον αστυνομικό " Να δείς που θα σε στείλω"

Ο Πολάκης, φασιστικά και ακροαριστερά, απαίτησε από τους αστυνομικούς να διαγράψουν το πρόστιμο και εκείνοι απάντησαν πως κάτι τέτοιο είναι αδύνατο. Όπως έλεγαν στον Πολάκη, αφενός δεν μπορούν οι ίδιοι να διαγράψουν βεβαιωμένη παράβαση και αφετέρου είναι υποχρεωμένοι να ελέγχουν όποιον δεν φορά μάσκα.

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο Παύλος Πόλακης φασιστικά λές και θα τον φοβηθούν, άρχισε να φωνάζει όμως το περιστατικό έλαβε τέλος με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων. 

Ο ακροαριστερός Συριζαίος που καλύπτεται σε ότι λέει και ότι κάνει από τον Αλέξη Τσίπρα,  επέστρεψε στο τραπέζι του και οι αστυνομικοί αποχώρησαν έχοντας κόψει κανονικά το πρόστιμο στον «απείθαρχο» υπάλληλο.

Δέν παρέλειψε δε να κάνει και ανάρτηση κάνοντας τον επαναστάτη 

Παυλος Πολακης
15 ώρες πριν

Χθες βράδυ πήγα να φάω οικογενειακως στο γνωστό και εξαιρετικής ποιότητας μαγαζί «Ψαρομεζέδες « στο Μοσχατο.
Εκεί έγινα μάρτυρας του εξης απαράδεκτου και ελεεινου περιστατικού:
Το εστιατόριο έχει 5-6 γκαρσόνια ευγενέστατα,τα οποία τηρούσαν κατά γράμμα όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας έναντι του κορωναιου.
Μας έλεγξαν τα πιστοποιητικά όπως μπήκαμε να καθίσουμε ,όλα τα τραπεζια είχαν αντισηπτικά και το προσωπικό φορούσε διαρκώς τη μάσκα του κατά το σερβίρισμα και την κυκλοφορία τους...

Δείτε περισσότερα
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πολάκης- 一 -επεισόδιο σε ταβέρνα: Σύγκρουση με αστυνομικούς που έκοψαν πρόστιμο ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ Ευτυχία Παπούλια 15.01 15:52 ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΥΡΙΖΑ GRoodnyT ΣΥΡΙΖ Πολάκης επεισόδιο σε ταβέρνα: To περιστατικό σημειώθηκε χθες To βράδυ, στις 14 Ιανουαρίου σε εστιατόριο όπου έτρωγε κ. Πολάκης με φίλους του στο Μοσχάτο"


Άμεση ήταν η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας μετά το συμβάν 

Συγκεκριμένα η ΝΔ, σε ανακοίνωση της, σημείωσε τα εξής:  «Μετά τις επιθέσεις στην ανεξάρτητη Δικαιοσύνη, χθες ο πρώην αναπληρωτής υπουργός υγείας της κυβέρνησης Τσίπρα, κ. Πολάκης, απείλησε αστυνομικούς που έκαναν τη δουλειά τους πραγματοποιώντας έλεγχο για την τήρηση μέτρων κατά του covid σε εστιατόριο στο Μοσχάτο. Ο κ. Πολάκης απείλησε, όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι, με δυσμενή μετάθεση αν δεν έσβηναν πρόστιμο για παράβαση που εντόπισαν. Τους απείλησε δηλαδή επειδή εφάρμοζαν τον νόμο.

Το alter ego του κ. Τσίπρα για μια ακόμη φορά αποδεικνύει στην πράξη πως αντιλαμβάνεται την ισονομία, την έννομη τάξη και το κράτος δικαίου με την πλήρη ανοχή του και κάλυψη του προέδρου του. Επιβεβαιώνοντας παράλληλα ότι με τα αντιεμβολιαστικά κηρύγματα, το "αναλαμβάνω το ρίσκο" και την αντίδραση στην τήρηση των μέτρων, το “βάζουμε πλάτη” του ΣΥΡΙΖΑ στον πόλεμο κατά της πανδημίας, μόνο ως ανέκδοτο μπορεί να εκληφθεί».

Την αναφορά που υπέβαλε ο αστυνομικός που πραγματοποίησε τον έλεγχο και επέβαλε πρόστιμο στην ψαροταβέρνα που έτρωγε ο Παύλος Πολάκης, ανάρτησε στο λογαριασμό του στο twitter ο βουλευτής Α' Πειραιώς της Ν.Δ. Χριστόφορος Μπουτσικάκης.

Όπως γράφει ο αστυνομικός, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ: «μας δήλωσε ρητά και κατηγορηματικά να σταματήσουμε τον έλεγχο και την επιβολή προστίμου και να αποχωρήσουμε».

Όπως τονίζει ο κ. Μπουτσικάκης στην ανάρτησή του: «Ο Πολάκης απειλεί αστυνομικούς εν ώρα υπηρεσίας! «Τώρα θα πάρω τον Αρχηγό σας κ. Καραμαλάκη, να σβηστεί η κλήση κ να δεις που θα σε στείλω». Μετά τις απόψεις του για τη δικαιοσύνη, το alter ego του Α. Τσίπρα ξαναχτυπά εναντίον αστυνομικών οι οποίοι απλά έκαναν τη δουλειά τους!»

Στην αναφορά του ο αστυνομικός γράφει μεταξύ άλλων: «στις 11 το βράδυ της 14η Ιανουαρίου στην ψαροταβέρνας «Ψαρομεζές», διαπιστώθηκε ότι υπάλληλος δεν φορούσε μάσκα. Την ώρα της σύνταξης της πράξης επιβολής προστίμου, καθήμενος πελάτης ο οποίος τυγχάνει και βουλευτής εν ενεργεία της Ελληνικής Βουλης κύριος ΠΟΛΑΚΗΣ Παύλος (τον οποίο αναγνώρισα λόγω της ιδιότητάς του καθώς και ότι η Υπηρεσια μου έχει αναλάβει την φρούρηση της οικίας του) μας προσέγγισε και μας δήλωσε ρητά και κατηγορηματικά να σταματήσουμε τον έλεγχο και την επιβολή προστίμου και να αποχωρήσουμε.

Άμεσα του εξηγήθηκε ότι κάτι τέτοιο αντικρούεται στο αστυνομικό μας καθήκον και ότι ο έλεγχος θα συνεχιστεί».