Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022

Ακροαριστερός φασισμός Πολάκη - Σταμάτησε πρόστιμο σε έλεγχο covid-19

 


Σε άλλη χώρα, ο αρχηγός του κόμματος που εντάσσεται ένας τέτοιος ακροαριστερός φασίστας, θα είχε διαγραφεί και θα του ζητούσαν και την βουλευτική έδρα πίσω, αλλά εδώ μιλάμε για ότι φαιδρό υπάρχει στην πολιτική ζωή της χώρας και λέγεται ΣΥΡΙΖΑ - Αλέξης Τσίπρας.

Φασιστικό περιστατικό με πρωταγωνιστές τον ακροαριστερό βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλο Πολάκη και αστυνομικούς που είχαν πάει για έλεγχο σε ψαροταβέρνα του Μοσχάτου συνέβη το βράδυ της Παρασκευής

Ο ακροαριστερός πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας είχε πάει για φαγητό μαζί με την παρέα του σε γνωστή ψαροταβέρνα της περιοχής η οποία είναι στέκι του εδώ και χρόνια. Λίγο μετά τις 11.30 το βράδυ, στο εστιατόριο μπήκε ένα κλιμακίο της Αστυνομίας προκειμένου να κάνει έναν τυπικό έλεγχο για την τήρηση των υγειονομικών μέτρων.

Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε πως ένας υπάλληλος του καταστήματος δεν φορούσε μάσκα με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να βεβαιώσουν το πρόστιμο για παράβαση των μέτρων κατά του COVID 19.

Ο υπεύθυνος του καταστήματος ζήτησε από τους αστυνομικούς να μην επιβάλουν το πρόστιμο με τη δέσμευση να μην επαναληφθεί η παράλειψη εκ μέρους του υπαλλήλου. Οι αστυνομικοί αρνήθηκαν και κάπου εκεί «άναψαν τα αίματα» με τον ακροαριστερό φασίστα Παύλο Πολάκη να παρεμβαίνει σε έντονο ύφος και να λέει με θράσος στον αστυνομικό " Να δείς που θα σε στείλω"

Ο Πολάκης, φασιστικά και ακροαριστερά, απαίτησε από τους αστυνομικούς να διαγράψουν το πρόστιμο και εκείνοι απάντησαν πως κάτι τέτοιο είναι αδύνατο. Όπως έλεγαν στον Πολάκη, αφενός δεν μπορούν οι ίδιοι να διαγράψουν βεβαιωμένη παράβαση και αφετέρου είναι υποχρεωμένοι να ελέγχουν όποιον δεν φορά μάσκα.

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο Παύλος Πόλακης φασιστικά λές και θα τον φοβηθούν, άρχισε να φωνάζει όμως το περιστατικό έλαβε τέλος με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων. 

Ο ακροαριστερός Συριζαίος που καλύπτεται σε ότι λέει και ότι κάνει από τον Αλέξη Τσίπρα,  επέστρεψε στο τραπέζι του και οι αστυνομικοί αποχώρησαν έχοντας κόψει κανονικά το πρόστιμο στον «απείθαρχο» υπάλληλο.

Δέν παρέλειψε δε να κάνει και ανάρτηση κάνοντας τον επαναστάτη 

Παυλος Πολακης
15 ώρες πριν

Χθες βράδυ πήγα να φάω οικογενειακως στο γνωστό και εξαιρετικής ποιότητας μαγαζί «Ψαρομεζέδες « στο Μοσχατο.
Εκεί έγινα μάρτυρας του εξης απαράδεκτου και ελεεινου περιστατικού:
Το εστιατόριο έχει 5-6 γκαρσόνια ευγενέστατα,τα οποία τηρούσαν κατά γράμμα όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας έναντι του κορωναιου.
Μας έλεγξαν τα πιστοποιητικά όπως μπήκαμε να καθίσουμε ,όλα τα τραπεζια είχαν αντισηπτικά και το προσωπικό φορούσε διαρκώς τη μάσκα του κατά το σερβίρισμα και την κυκλοφορία τους...

Δείτε περισσότερα
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πολάκης- 一 -επεισόδιο σε ταβέρνα: Σύγκρουση με αστυνομικούς που έκοψαν πρόστιμο ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ Ευτυχία Παπούλια 15.01 15:52 ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΥΡΙΖΑ GRoodnyT ΣΥΡΙΖ Πολάκης επεισόδιο σε ταβέρνα: To περιστατικό σημειώθηκε χθες To βράδυ, στις 14 Ιανουαρίου σε εστιατόριο όπου έτρωγε κ. Πολάκης με φίλους του στο Μοσχάτο"


Άμεση ήταν η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας μετά το συμβάν 

Συγκεκριμένα η ΝΔ, σε ανακοίνωση της, σημείωσε τα εξής:  «Μετά τις επιθέσεις στην ανεξάρτητη Δικαιοσύνη, χθες ο πρώην αναπληρωτής υπουργός υγείας της κυβέρνησης Τσίπρα, κ. Πολάκης, απείλησε αστυνομικούς που έκαναν τη δουλειά τους πραγματοποιώντας έλεγχο για την τήρηση μέτρων κατά του covid σε εστιατόριο στο Μοσχάτο. Ο κ. Πολάκης απείλησε, όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι, με δυσμενή μετάθεση αν δεν έσβηναν πρόστιμο για παράβαση που εντόπισαν. Τους απείλησε δηλαδή επειδή εφάρμοζαν τον νόμο.

Το alter ego του κ. Τσίπρα για μια ακόμη φορά αποδεικνύει στην πράξη πως αντιλαμβάνεται την ισονομία, την έννομη τάξη και το κράτος δικαίου με την πλήρη ανοχή του και κάλυψη του προέδρου του. Επιβεβαιώνοντας παράλληλα ότι με τα αντιεμβολιαστικά κηρύγματα, το "αναλαμβάνω το ρίσκο" και την αντίδραση στην τήρηση των μέτρων, το “βάζουμε πλάτη” του ΣΥΡΙΖΑ στον πόλεμο κατά της πανδημίας, μόνο ως ανέκδοτο μπορεί να εκληφθεί».

Την αναφορά που υπέβαλε ο αστυνομικός που πραγματοποίησε τον έλεγχο και επέβαλε πρόστιμο στην ψαροταβέρνα που έτρωγε ο Παύλος Πολάκης, ανάρτησε στο λογαριασμό του στο twitter ο βουλευτής Α' Πειραιώς της Ν.Δ. Χριστόφορος Μπουτσικάκης.

Όπως γράφει ο αστυνομικός, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ: «μας δήλωσε ρητά και κατηγορηματικά να σταματήσουμε τον έλεγχο και την επιβολή προστίμου και να αποχωρήσουμε».

Όπως τονίζει ο κ. Μπουτσικάκης στην ανάρτησή του: «Ο Πολάκης απειλεί αστυνομικούς εν ώρα υπηρεσίας! «Τώρα θα πάρω τον Αρχηγό σας κ. Καραμαλάκη, να σβηστεί η κλήση κ να δεις που θα σε στείλω». Μετά τις απόψεις του για τη δικαιοσύνη, το alter ego του Α. Τσίπρα ξαναχτυπά εναντίον αστυνομικών οι οποίοι απλά έκαναν τη δουλειά τους!»

Στην αναφορά του ο αστυνομικός γράφει μεταξύ άλλων: «στις 11 το βράδυ της 14η Ιανουαρίου στην ψαροταβέρνας «Ψαρομεζές», διαπιστώθηκε ότι υπάλληλος δεν φορούσε μάσκα. Την ώρα της σύνταξης της πράξης επιβολής προστίμου, καθήμενος πελάτης ο οποίος τυγχάνει και βουλευτής εν ενεργεία της Ελληνικής Βουλης κύριος ΠΟΛΑΚΗΣ Παύλος (τον οποίο αναγνώρισα λόγω της ιδιότητάς του καθώς και ότι η Υπηρεσια μου έχει αναλάβει την φρούρηση της οικίας του) μας προσέγγισε και μας δήλωσε ρητά και κατηγορηματικά να σταματήσουμε τον έλεγχο και την επιβολή προστίμου και να αποχωρήσουμε.

Άμεσα του εξηγήθηκε ότι κάτι τέτοιο αντικρούεται στο αστυνομικό μας καθήκον και ότι ο έλεγχος θα συνεχιστεί».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου