Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022

Απογοητευμένος ο ΣΥΡΙΖΑ στεναχωρήθηκε για την αύξηση στον κατώτατο μισθό

 


Όλη η αντιπολίτευση, δεν είχε ένα καλό λόγο να εκφράσει για την νέα αύξηση στον κατώτατο μισθό, που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός από την συχνότητα του ΑΝΤ1.

Αυτός που κάνει και πάλι εντύπωση για την αθλιότητα της αντιπολιτευτικής του τακτικής είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, παγωμένος και απογοητευμένος που ο πρωθυπουργός τους χάλασε το αφήγημα, κατηγορεί τον κ. Μητσοτάκη ότι υποτιμά τη νοημοσύνη των εργαζομένων και ζητά, τώρα αλλάζοντας την πρόταση του, άμεσα αύξηση του κατώτατου μισθού στα 800 ευρώ.

Για πάμε να δούμε πόσο νούμερα είναι στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, που λέει σήμερα, επαναλαμβάνουμε σήμερα και μετά τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού «άμεση αύξηση στα 800 ευρώ», με την πρόταση που κατέθεσε το 2020, στη Βουλή, η Εφη Αχτσιόγλου, είχε προτείνει για τον κατώτατο μισθό αύξηση από τα 650 ευρώ στα 698 και εν ευθέτω χρόνω από τα 698 στα 750 ευρώ. 

Αυτά τον Μάρτιο του 2020, σήμερα, μετά από δύο χρόνια πανδημίας, και μετά τις εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο ΣΥΡΙΖΑ απαιτεί «άμεση αύξηση του κατώτατου μισθού στα 800 ευρώ». Παράλληλα, κάνει λόγο για πρόχειρες και βιαστικές εξαγγελίες, για προσπάθεια της κυβέρνησης να περιορίσει τη ραγδαία φθορά της, ενώ ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μεγάλο νούμερο της Κουμουνδούρου, Νάσος Ηλιόπουλος, είπε ότι «η κοινωνία πληρώνει πολύ ακριβά την κυβέρνηση Μητσοτάκη» και κανένας δεν κατάλαβε γιατί το είπε, αλλά ο συγκεκριμένος είναι γνωστό νούμερο που δεν πρέπει να τον παίρνεις στα σοβαρά ποτέ.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου