Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

Λήστεψαν 15χρονο στο Ζάππειο -Ανήλικοι τον ξυλοκόπησαν και του άρπαξαν το κινητό

   


Το Ζάππειο είναι ένα πολύ επικίνδυνο μέρος, και δεν μιλάμε μόνο μέσα στον κήπο, αλλά και στο πάρκινγκ του Ζαππείου που είναι δίπλα στο προεδρικό μέγαρο και το Μαξίμου.

Υποτίθεται ότι η περιοχή είναι η καλύτερα φυλασσόμενη, και βρίσκεται αστυνομία συνέχεια για την προστασία της περιοχής. Η αλήθεια είναι ότι μόνο καλά δεν φυλάσσεται η περιοχή, αφού μέσα και έξω από τον κήπο κυκλοφορούν κακοποιοί, που ληστεύουν, κλέβουν πολίτες και παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Δεν είναι λίγες οι φορές που εργαζόμενοι στο Προεδρικό μέγαρο και στο Μαξίμου πηγαίνοντας να πάρουν τα αυτοκίνητα τους τα βρίσκουν λεηλατημένα, εξωτερικά και εσωτερικά, αστυνομία απούσα η κάνει τα στραβά μάτια.

Θύμα ληστείας έπεσε ένας 15χρονος από στο Ζάππειο από άλλους ανήλικους (ηλικίας 15,14 και 13) το βράδυ της Κυριακής.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 15χρονος είχε κλείσει ραντεβού με έναν από τους ανήλικους δράστες. Όταν συναντήθηκαν του ζήτησαν το κινητό του. Εκείνος αρνήθηκε και τότε αφού τον χτύπησαν του το πήραν με τη βία, ενώ του πήραν και το καπέλο που φορούσε.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως με το θύμα, είχαν γνωριστεί μέσω Instagram, καθώς είχαν κοινά ενδιαφέροντα, όπως τη μουσική. 

Οι τρεις ανήλικοι, συνελήφθησαν επι τόπου από αστυνομικούς.



Δεν τον αγγίζει η ξεφτίλα δεν τον νοιάζει που γελάει κόσμος αυτός συνεχίζει να ζητά εκλογές


 

Έχει γίνει πρώτο νούμερο στην κοινωνία και το twitter μετά το σώου που έδωσε στην βουλή και ειδικά από την ώρα που ζήτησε εκλογές.

Από προχθές η ξεφτίλα πάει σύννεφο και γελάει ακόμα κόσμος, αλλά ο Αλέξης Τσίπρας ψυχρός χωρίς να έχει αίσθηση τι γίνεται γύρω του ώστε να αντιληφθεί πόσο μεγάλο νούμερο έχει γίνει, συνεχίζει να ζητάει εκλογές.

Είναι ο μοναδικός πολιτικός στον πλανήτη, που ζητάει εκλογές για να την χάσει, με μοναδικό σκοπό να μην περάσει δεύτερο το ΚΙΝΑΛ, γιατί τότε θα είναι το πολιτικό του τέλος.

Φυσικά και δεν υπάρχει κανένας λόγος για εκλογές, αυτό το ξέρει και το τελευταίο χωριό της Ελλάδας με 3 κατοίκους, αλλά για τον αποτυχημένο και απαξιωμένο Τσίπρα αυτά είναι ψηλά γράμματα.

Το αίτημά του για προκήρυξη εκλογών επανέλαβε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στο Digital Economy Forum του Συνδέσμου Εταιριών Πληροφορικής και Επικοινωνιών.

Στην εναρκτήρια ομιλία του συνεδρίου ο Τσίπρας ανέφερε την δικιά του εικόνα, όπως βλέπει αυτός την πορεία της χώρας, που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα που βιώνουν οι Έλληνες πολίτες: «Σήμερα, η χώρα βρίσκεται εγκλωβισμένη σε διπλό κλοιό πανδημίας και ακρίβειας. Αλλά και εγκλωβισμένη από μια κυβέρνηση που έχει αποτύχει παταγωδώς στη διαχείριση των κρίσεων που μας ταλανίζουν και αδυνατεί να εκπέμψει στοιχειώδη εμπιστοσύνη που είναι το πιο σημαντικό στοιχείο σε μια περίοδο κρίσης. Εμπιστοσύνη είναι η πιο ισχυρή άμυνα για την αντιμετώπιση και της πανδημίας αλλά και της ακρίβειας. Όπως γνωρίζετε, όμως, στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Γι’ αυτό και κατά τη συζήτηση για τον προυπολογισμό ζήτησα να οδηγηθούμε στη μόνη ενδεδειγμένη δημοκρατική λύση: Τις εκλογές».

Ο Τσίπρας επειδή έχει γελοιοποιηθεί εξήγησε ότι ζητά τώρα εκλογές «ακριβώς για τον λόγο που ήταν διστακτικός να το ζητήσει το προηγούμενο διάστημα: Γιατί πρωτεύον σήμερα είναι η προστασία της ανθρώπινης ζωής και της κοινωνικής συνοχής. Υπήρχαν και υπάρχουν δυνατότητες για να προστατευθεί η ανθρώπινη ζωή και η κοινωνική συνοχή. Η παραμονή της κυβέρνησης εγκυμονεί κινδύνους», είπε βρισκόμενος σε ένα δικό του κόσμο αποτυχίας!!


Κ.Β.



Ο «Θεματοφύλακας του Συντάγματος» Αλέξης Τσίπρας πρόσφερε γέλιο στην βουλή

 

Γελάνε με τον Αλέξη Τσίπρα εκτός βουλής εδώ και χρόνια, ήρθε η ώρα να γελάνε και εντός βουλής!!

Ότι χειρότερο για έναν σοβαρό πολιτικό, και όχι τον Αλέξη Τσίπρα, είναι να «τον παίρνουν στο ψιλό» εντός βουλής. 

Την ώρα που ζήτησε εκλογές, δεν μπορούσε κανένας να κρατηθεί εντός και εκτός βουλής και ξέσπασαν όλοι σε γέλια, γιατί μόνο ένας γελοίος ζητάει εκλογές για να τις χάσει.

Εκεί που γέλασε περισσότερο και ο κάθε πικραμένος, είναι όταν οι Συριζαίοι μετά την γελοιότητα Τσίπρα να ζητήσει εκλογές, σηκώθηκαν και χειροκρότησαν τον "ηγέτη" Αλέξη.

Μόλις κατάλαβε ο Αλέξης Τσίπρας τι είπε, στην ψηφοφορία πάτησε ΝΑΙ σε άρθρα του προυπολογισμού μην τυχόν και γίνει κανένα λάθος και πάμε σε εκλογές.

Σύμφωνα με πληροφορίες και ο Νίκος Ανδρουλάκης που βρισκόταν στο γραφείο του στην βουλή δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα γέλια, περισσότερο γιατί ο Τσίπρας τόλμησε να νομίζει ότι ζητώντας εκλογές θα συσπείρωση αυτούς που λακίζουν από τον θίασο ΣΥΡΙΖΑ.

 Ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε στο σημείο να ζήτησε από τους Έλληνες πολίτες να αντισταθούν, τους κάλεσε να επιβάλουν το συνταγματικό τους καθήκον και δικαίωμα. Σε ανάκληση της πληρεξουσιότητας των αντιπροσώπων καλούν οι Θεματοφύλακες του συντάγματος Αλέξη, και η δήλωση αυτή που έκανες δείχνει την απόγνωση στην οποία έχεις περιέλθει γιατί τελειώνεις πολιτικά και θα γραφτείς στις μαύρες σελίδες της Ελληνικής ιστορίας.

Άκουσε ο "συνταγματάρχης" της οργάνωσης «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» Πάνος Αποστολόπουλος, την βλακεία Τσίπρα και έγραψε στα κοινωνικά δίκτυα: «Ο Τσίπρας ζήτησε από εμάς να φυλάξουμε το Σύνταγμα… κι ο Κυριάκος του είπε τις ίδιες απόψεις έχουν και οι θεματοφύλακες. Μήπως κλείνουν προς τα εσάς…!» Και καταλήγει προς τους ομοϊδεάτες του: Τι είπαμε ότι θα έχει η γέννηση του Κυρίου; Δωράκι δεν σας είπα;»

Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ικανός στην απόγνωση του, και να το θυμηθείτε, να πλασαριστεί ώς στρατηγός των αρνητών ψεκασμένων, και όταν τους μπουζουριάζουν για τις αθλιότητες που κάνουν να επικαλούνται τον Αλέξη Τσίπρα, ότι αυτός τους κάλεσε δεν φταίνε αυτοί, κάτι σαν Αρτέμης Σώρρας δηλαδή.

Με λίγα λόγια Α. Τσίπρας πέτυχε να έχει 70% αρνητικές γνώμες στους πολίτες, να προσφέρει πολύ γέλιο σε κάθε του δήλωση, σε κάθε του τοποθέτηση, και τελικά κάποιος πρέπει να του πει ότι τελείωσε πολιτικά, δεν χρειάζεται να διασύρετε καθημερινά.


Κ.Β.



Αθλιότητα ηλικιωμένου Τούρκου δημοσιογράφου - Χαστούκισε τεχνικό

 



Ο άθλιος ηλικιωμένος δημοσιογράφος της HaberTurk Μουχαρέμ Σαρίκαγια ζήτησε συγγνώμη, ωστόσο το κανάλι τερμάτισε τη συνεργασία μαζί του.

Σάλος ξέσπασε στην Τουρκία μετά από βίντεο που δείχνει τον ηλικιωμένο δημοσιογράφο Μουχαρέμ Σαρίκαγια της HABERTURK να χαστουκίζει τεχνικό ήχου την ώρα που ο δεύτερος προσπαθούσε να τον βοηθήσει.

Η Ένωση Δημοσιογράφων της Τουρκίας καταδίκασε το περιστατικό: «Καταδικάζουμε την άσχημη ενέργεια του δημοσιογράφου Μουχαρέμ Σαρίκαγια κατά του τεχνικού ήχου Αχμέτ Ντεμίρ. Αναμένουμε από τον Σαρίκαγια μία συγγνώμη».

Εκ των υστέρων και ενώ το βίντεο έγινε viral σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της χώρας, o δημοσιογάφος της HABERTURK ζήτησε συγγνώμη, ωστόσο ο τεχνικός δήλωσε πως θα υποβάλει μήνυση.

Λίγο αργότερα ανακοινώθηκε πως το κανάλι τερμάτισε την συνεργασία του με τον γνωστό δημοσιογράφο.




Αλβανοί επιτέθηκαν στον τέως διοικητή της Ασφάλειας Ασπροπύργου μέσα στον Κορυδαλλό

 



Δύσκολη καθίσταται πλέον η διαβίωση στις φυλακές για τον επίορκο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. ο οποίος έχει κριθεί προφυλακιστέος για την εμπλοκή του στην εγκληματική οργάνωση που έκανε παράνομες ελληνοποιήσεις και «ξέπλενε» αλλοδαπούς ποινικούς, καθώς δέχτηκε επίθεση κατά τον προαυλισμό του στις Φυλακές Κορυδαλλού.

Την Πέμπτη Αλβανοί βαρυποινίτες έστησαν ενέδρα στον τέως διοικητή της Ασφάλειας Ασπροπύργου τη στιγμή που έβγαινε από τη ΣΤ’ πτέρυγα, όπου κρατείται, για τον απογευματινό προαυλισμό και όρμησαν κατά πάνω του επιχειρώντας να τον λιντσάρουν! Άμεσα επενέβησαν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι, οι οποίοι τον απομάκρυναν προτού λάβει έκταση το επεισόδιο σε βάρος του. Με δεδομένο ότι και άλλες φορές αλλοδαποί έγκλειστοι ποινικοί έχουν εκδηλώσει επιθετικές συμπεριφορές σε βάρος του πρώην διοικητή της Ασφάλειας Ασπροπύργου, καθώς φέρεται ότι «επέδειξε προκλητική συμπεριφορά» κατά την είσοδό του στη φυλακή, τέθηκε θέμα άμεσης μεταφοράς του από τη ΣΤ’ πτέρυγα, όπου κρατείται από τις 4 Δεκεμβρίου. Έτσι, για λόγους προσωπικής του ασφάλειας ο προφυλακισμένος αστυνομικός μεταφέρθηκε άμεσα στη Ζ’ πτέρυγα.

Ωστόσο, προκύπτει ένα σοβαρό ζήτημα για τον χώρο εγκλεισμού του, καθώς στην πτέρυγα εκτίουν ποινές μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς, του Επαναστατικού Αγώνα και αντιεξουσιαστές. Ο επίορκος αξιωματικός είχε συμμετάσχει στις έρευνες της Αντιτρομοκρατικής για την εξάρθρωση αναρχικής ομάδας, μέλη της οποίας διατηρούσαν επαφές με τους Πυρήνες, και υπάρχει φόβος να γίνει στόχος εκδικητικής επίθεσης!

Έτσι από τη διοίκηση της φυλακής υποβλήθηκε αίτημα προς τη γενική γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής και το υπουργείο Δικαιοσύνης, ώστε να εξεταστεί η περίπτωση του συγκεκριμένου κρατουμένου και να ληφθεί η δέουσα απόφαση για τη διασφάλιση της ακεραιότητάς του εντός του σωφρονιστικού καταστήματος.

Υπενθυμίζεται ότι στην υπόθεση με τις κακουργηματικές κατηγορίες για παράνομες ελληνοποιήσεις μη νόμιμων μεταναστών και τις παράτυπες χορηγήσεις δελτίων αστυνομικής ταυτότητας σε αλλοδαπούς βαρυποινίτες, ώστε να «ξεπλένουν» το ποινικό τους μητρώο, εμπλέκονται συνολικά 20 κατηγορούμενοι, εκ των οποίων έξι έχουν κριθεί προσωρινά κρατούμενοι.

Μεταξύ των προφυλακισμένων για τη συμμετοχή τους στο κύκλωμα, εκτός από τον πρώην διοικητή της Ασφάλειας Ασπροπύργου, είναι μια γυναίκα αστυνομικός, που υπηρετούσε στο Τμήμα Διαβατηρίων της Ασφάλειας Ελευσίνας, ένας ομογενής από χώρα της πρώην Σοβιετικής Ενωσης, που φέρεται ως ο «εγκέφαλος» της εγκληματικής ομάδας και ο θετός γιος του, μια δημοτική υπάλληλος του Ληξιαρχείου του Δήμου Αχαρνών και ένας Αλβανός, ο οποίος είχε κεντρικό ρόλο στη δομή της εγκληματικής οργάνωσης.


Νάντια Αλεξίου

espressonews



Καταδίωξη κακοποιών Ρομά στην Εθνική οδό

 


Άγρια καταδίωξη Ρομά κακοποιών τα ξημερώματα στην Αττική οι οποίοι δεν δίστασαν ακόμη και να σπάσουν τις μπάρες διοδίων για να ξεφύγουν από τους αστυνομικούς που πυροβόλησαν για να μπορέσουν να τους ακινητοποιήσουν τραυματίζοντας ελαφρά έναν απ΄αυτούς.

Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες ότι ένα αυτοκίνητο με δύο Ρομά κακοποιούς μεταφέρει μεγάλη ποσότητα ηρωϊνης.

Οι αστυνομικοί έκαναν μπλόκο στα πρώτα διόδια κοντά στον Ασπρόπυργο με τους κακοποιούς να αναπτύσσουν ταχύτητα να σπάνε την μπάρα και να ακολουθεί καταδίωξη.

Στο ύψος των Μεγάρων αδιαφορώντας για τον κίνδυνο διερχόμενων οδηγών οι Ρομά κακοποιοί έκαναν αναστροφή και στην προσπάθεια τους οι αστυνομικοί να τους ακινητοποιήσουν πυροβόλησαν με αποτέλεσμα ένας από τους Ρομά επικίνδυνους κακοποιούς να τραυματιστεί ελαφρά.

Το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε τελικά πέφτοντας πάνω σε ένα τσιμεντένιο διάζωμα ενώ λίγα μέτρα νωρίτερα οι αστυνομικοί εντόπισαν και περισυνέλεξαν ένα δέμα με ηρωϊνη το οποίο σύμφωνα με τις Αρχές πέταξαν λίγο νωρίτερα οι κακοποιοί.

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν και όπως αποδείχθηκε είναι σεσημασμένοι για διάφορα αδικήματα ενώ το πακέτο που πέταξαν οι κακοποιοί μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Οι δύο δράστες θα οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα.



Γερμανία: 29.348 κρούσματα και 180 νέοι θάνατοι από κορωνοϊό σε ένα 24ωρο

 



Η Γερμανία ανέφερε 29.348 νέα κρούσματα μόλυνσης από την COVID-19, με το συνολικό αριθμό των μολύνσεων να έχει αυξηθεί στα 6.739.536 κρούσματα, σύμφωνα με τα στοιχεία του Ινστιτούτου Ρόμπερτ Κοχ.

Αναφέρθηκαν επίσης, 180 νέοι θάνατοι, με το συνολικό αριθμό των θανάτων από την πανδημία να έχει φτάσει στους 108.233 θανάτους.




Συνελήφθη ο 33χρονος που ξυλοκόπησε άγρια ανήλικη 17χρονη

 



Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο 33χρονος που ξυλοκόπησε 17χρονη ανήλικη στην Έδεσσα επειδή του ζήτησε να χωρίσουν.

Η σύλληψη του δράστη πραγματοποιήθηκε έπειτα από πολύωρο ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσε η αστυνομία, το οποίο ξεκίνησε αμέσως μετά την κατάθεση της μήνυσης από την πλευρά της μητέρας του θύματος με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Ο δράστης συνελήφθη σε μια απομονωμένη καλύβα σε χωριό της Αλμωπίας, όπου και κρυβόταν.

Πλέον έχει οδηγηθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Πέλλας και σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.