Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

Λήστεψαν 15χρονο στο Ζάππειο -Ανήλικοι τον ξυλοκόπησαν και του άρπαξαν το κινητό

   


Το Ζάππειο είναι ένα πολύ επικίνδυνο μέρος, και δεν μιλάμε μόνο μέσα στον κήπο, αλλά και στο πάρκινγκ του Ζαππείου που είναι δίπλα στο προεδρικό μέγαρο και το Μαξίμου.

Υποτίθεται ότι η περιοχή είναι η καλύτερα φυλασσόμενη, και βρίσκεται αστυνομία συνέχεια για την προστασία της περιοχής. Η αλήθεια είναι ότι μόνο καλά δεν φυλάσσεται η περιοχή, αφού μέσα και έξω από τον κήπο κυκλοφορούν κακοποιοί, που ληστεύουν, κλέβουν πολίτες και παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Δεν είναι λίγες οι φορές που εργαζόμενοι στο Προεδρικό μέγαρο και στο Μαξίμου πηγαίνοντας να πάρουν τα αυτοκίνητα τους τα βρίσκουν λεηλατημένα, εξωτερικά και εσωτερικά, αστυνομία απούσα η κάνει τα στραβά μάτια.

Θύμα ληστείας έπεσε ένας 15χρονος από στο Ζάππειο από άλλους ανήλικους (ηλικίας 15,14 και 13) το βράδυ της Κυριακής.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 15χρονος είχε κλείσει ραντεβού με έναν από τους ανήλικους δράστες. Όταν συναντήθηκαν του ζήτησαν το κινητό του. Εκείνος αρνήθηκε και τότε αφού τον χτύπησαν του το πήραν με τη βία, ενώ του πήραν και το καπέλο που φορούσε.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως με το θύμα, είχαν γνωριστεί μέσω Instagram, καθώς είχαν κοινά ενδιαφέροντα, όπως τη μουσική. 

Οι τρεις ανήλικοι, συνελήφθησαν επι τόπου από αστυνομικούς.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου