Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

Συνελήφθησαν στην Πρέβεζα δύο ακόμη μέλη της συμμορίας της Πολυτεχνειούπολης

 



Σε δύο ακόμα συλλήψεις προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ σχετικά με την υπόθεση της εξάρθρωσης των τριών συμμοριών που δρούσαν στην Αττική, έχοντας ως αρχηγείο την φοιτητική εστία στην Πολυτεχνειούπολη στου Ζωγράφου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, συνελήφθησαν απογευματινές ώρες χθες, Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022, στην Πρέβεζα, δύο άτομα, μέλη συμμορίας που διέπραττε ένοπλες ληστείες σε καταστήματα και κλοπές οχημάτων, σε Αττική, Λαμία, Κόρινθο και Ναύπακτο.

Παράλληλα, ταυτοποιήθηκαν ως μέλη μίας απ’ τις εγκληματικές οργανώσεις που δρούσαν με έδρα και ορμητήριο την Πολυτεχνειούπολη του Ζωγράφου (σχετ. το από 28-09-2022 Δελτίο Τύπου).

Όπως προέκυψε από την έρευνα, τα μέλη της συμμορίας τουλάχιστον από τον Ιούλιο του 2022, δραστηριοποιούνταν στη διάπραξη ένοπλων ληστειών σε καταστήματα, ενώ προέβαιναν και στην κλοπή οχημάτων τα οποία χρησιμοποιούσαν ως μέσα μετάβασης και διαφυγής από τα σημεία των ληστειών.

Εξιχνιάστηκαν 3 περιπτώσεις ενόπλων ληστειών και μία απόπειρα ληστείας σε καταστήματα, καθώς και 2 περιπτώσεις κλοπών οχημάτων.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

υποπολυβόλο,

Κλείσιμο

2 γεμιστήρες,

50 φυσίγγια,

535 ευρώ,

ρολόι χειρός,

είδη ρουχισμού και παπούτσια που χρησιμοποιήθηκαν σε ληστείες,

αυτοκίνητο και

3 κινητά τηλέφωνα.

Στη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, περιλαμβάνονται δύο ακόμη άτομα τα οποία είναι έγκλειστα σε Καταστήματα Κράτησης. Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγούνται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.




Στο 10,4% η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση

 


Διαφορά 10,4 ποσοστιαίων μονάδων για τη ΝΔ δείχνει πανελλαδική δημοσκόπηση της Metron Analysis για Το Βήμα» και παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega.




Στην πρόθεση ψήφου η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ κινείται στο 8,4%, με τη ΝΔ να συγκεντρώνει 29% έναντι 20,6% του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στο 12,2%.

Στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ ανεβαίνει στο 10,4%.

Ειδικότερα, η ΝΔ εμφανίζεται να έχει ποσοστό 35,8% έναντι 25,4% του ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ στο 15%.

Επτά στους δέκα λένε ότι θα κερδίσει η ΝΔ



Στην παράσταση νίκης, η ΝΔ έχει ένα εντυπωσιακό 70%, έναντι 16% που πιστεύουν ότι θα κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ.



Το 30% εκτιμά πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι εκείνος που μπορεί να εγγυηθεί την καλή λειτουργία των δημοκρατικών θεσμών, έναντι 19% που πιστεύει το ίδιο για τον Αλέξη Τσίπρα.

Οι πολίτες αξιολογούν θετικά την κυβέρνηση στην προσέλκυση τουρισμού, στον ψηφιακό μετασχηματισμό, στην αμυντική θωράκιση της χώρας και στην εξωτερική πολιτική. Αντίθετα, χαμηλό βαθμό βάζουν στα εργασιακά, στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, του πληθωρισμού και της διαφθοράς.

Ως σημαντικότερο πρόβλημα θεωρούν οι πολίτες την οικονομία (31%), ακολουθεί η ακρίβεια (26%), το 11% απαντά η ενεργειακή κρίση και το 8% η εξωτερική πολιτική και ο πόλεμος στην Ουκρανία.



Αλβανοί πήγαν να φυγαδεύσουν από το νοσοκομείο τον μαφιόζο της Πανεπιστημιούπολης

 


Συναγερμός σήμανε το απογευμα της Πέμπτης στον Ερυθρο Σταυρό, όπου νοσηλεύεται ο επικίνδυνος Αλβανος αρχηγός της μαφίας της Πανεπιστημιούπολης.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Αλβανός ήταν αρχηγός συμμοριών που μαζί με άλλους 32 συνεργούς του, πουλούσαν ναρκωτικά, βίαζαν έκαναν ληστείας απειλούσαν και λήστευαν φοιτητές, και είχαν κάνει κατάληψη σε δωμάτια που προορίζονταν για φοιτητές.

Όλα αυτά με την κάλυψη του ΣΥΡΙΖΑ, ακροαριστερών οργανώσεων, και της Αλβανικής μαφίας που έκανε ότι ήθελε μέσα στα πανεπιστήμια με τις ευχές του ΣΥΡΙΖΑ.

Δυο αυτοκίνητα με 10 Αλβανούς κακοποιούς και συγγενείς των κακοποιών, έφθασαν έξω απο το νοσοκομείο, κινούνταν περίεργα και αμέσως έγιναν αντιληπτοι απο την ομάδα ΟΠΚΕ που βρισκόταν εκει. 

Οι αστυνομικοί κάλεσαν ενισχύσεις, στο σημείο έφθασε άμεσα και δεύτερη ομάδα ΟΠΚΕ, με αποτέλεσμα τα δυο αυτοκίνητα των Αλβανών κακοποιών να σπεύσουν να εξαφανιστούν, με τους οδηγους να κινούνται ανάποδα στα στενά, βάζοντας σε κίνδυνο ζωές πολιτών.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν έναν Αλβανό, ο οποίος δεν πρόλαβε να μπει σε κάποιο από τα οχήματα και κρύφτηκε σε μια πρασιά. Όπως προέκυψε, ο Αλβανός είναι θείος του τραυματία και οδηγήθηκε στην Υποδιευθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες εχθες, στο νοσοκομείο οπου νοσηλέυεται ο σκληρός κακοποιός «Εσκο», μπήκε ενας Αλβανός ζητώντας να μάθει πληροφορίες απο τους γιατρούς για την κατάσταση του τραυματία. Αυτό που εξετάζεται, είναι το ενδεχόμενο να πρόκειται για οργανωμένη επιχείρηση αρπαγής του αρχηγού της αλβανικής μαφίας της Πανεπιστημιούπολης, και οι αρχές είναι σε εγρήγορση για να συλλάβουν και τους υπόλοιπους κακοποιούς που διαφεύγουν.

Ο Αλβανός κακοποιός δεν φυλάσσεται από άντρες των ΕΚΑΜ όπως θα έπρεπε, και εάν σήμερα υπήρχε η απαιτούμενη φύλαξη από αστυνομικούς οι 10 Αλβανοί κακοποιοί δεν θα εξαφανιζόντουσαν εύκολα.




Και επίσημα η ΑΥΓΗ του ΣΥΡΙΖΑ υπέρ των ναρκέμπορων ζητάει εξέγερση φοιτητών υπέρ ναρκωτικών


 

Το θράσος των ακροαριστερών του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει όριο.



Η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ αμφισβητεί τα ευρήματα μέσα στις φοιτητικές εστίες. Δηλαδή τα ναρκωτικά και όπλα που είχαν οι σύντροφοι κακοποιοί, τους υπερασπίζεται κανονικά και ζητάει εξέγερση φοιτητών για να ρίξουν την κυβέρνηση ώστε να κυκλοφορούν ναρκέμποροι και κακοποιοί ελεύθερα στα πανεπιστήμια.

Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, υπόκοσμος!!!







Οι ΡώSSοι σαμποτάρουν τους αγωγούς και μετά αμολάνε την Ζαχάροβα να κατηγορήσεις του Αμερικάνους



Ο κόσμος το έχει τούμπανο και οι Ρώσοι κρυφό καμάρι όπως λέει και ο λαός.

Ποιός δεν πιστεύει ότι οι Ρώσοι δεν σαμποτάρισαν τον αγωγό φυσικού αερίου; Κανένας!! Όλοι είναι σίγουροι ότι οι Ρώσοι με τα βρώμικα παιχνίδια τους έχουν σαμποτάρει τον αγωγό.

Το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας δήλωσε πως οι ρωγμές στους αγωγούς του Nord Stream που προκάλεσαν διαρροές αερίου ανοικτά των ακτών της Δανίας και της Σουηδίας συνέβησαν σε μια περιοχή που βρίσκεται "πλήρως υπό τον έλεγχο" των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ.

Η προκλητική εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών και του δικτάτορα Πούτιν Μαρία Ζαχάροβα δήλωσε σε ένα προσκείμενο στο Κρεμλίνο μέσο ενημέρωσης πως η Ουάσινγκτον έχει τον “πλήρη έλεγχο” στα ύδατα γύρω από τη Δανία και τη Σουηδία όπου εντοπίστηκαν τέσσερις διαρροές στους αγωγούς Nord Stream 1 και Nord Stream 2, που διατρέχουν τον πυθμένα της Βαλτικής θάλασσας ανάμεσα στη Ρωσία και στη Γερμανία.

“Συνέβη(σαν) στις εμπορικές και οικονομικές ζώνες της Δανίας και της Σουηδίας. Είναι ΝΑΤΟκεντρικές χώρες”, δήλωσε η Ζαχάροβα σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στη διαδικτυακή εκπομπή Soloviev Live.

“Είναι χώρες που είναι πλήρως ελεγχόμενες από τις υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ.”

Η Δανία είναι μέλος της στρατιωτικής συμμαχίας του ΝΑΤΟ, ενώ η ένταξη της Σουηδίας επίκειται αφού εγκατέλειψε την ιστορική πολιτική της ουδετερότητας που ακολουθούσε, μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Η Ζαχάροβα δεν έδωσε κανένα στοιχεία για τον έλεγχο που ασκούν οι ΗΠΑ στη Σουηδία και στη Δανία, απλά είπε ότι της είπε ο δικτάτορας να πεί. Η Ρωσία διαμαρτύρεται συχνά για την αμερικανική επιρροή και την αμερικανική στρατιωτική υποστήριξη στην Ευρώπη.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση υποπτεύεται ότι οι διαρροές οφείλονται σε δολιοφθορά στους υποθαλάσσιους αυτούς αγωγούς που μεταφέρουν αέριο από τη Ρωσία στην Ευρώπη και έχει προειδοποιήσει ότι θα δώσει “σθεναρή” απάντηση σε οποιαδήποτε σκόπιμη διακοπή της ευρωπαϊκής ενεργειακής υποδομής.




15χρονος αλλοδαπός επιτέθηκε σε 16χρονο στην Καισαριανή


 

Συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε έξω από σχολείο στην περιοχή της Καισαριανής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης και συνελήφθη ένας 15χρονος αλλοδαπός, ο οποίος απείλησε και επιτέθηκε με μαχαίρι σε έναν 16χρονο. Μάλιστα, ο 15χρονος κακοποιός τραυμάτισε με το μαχαίρι το θύμα σε διάφορα σημεία του σώματος. Στη συνέχεια, ο τραυματίας διακομίστηκε σε νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Πριν την επίθεση, είχε προηγηθεί φραστικό επεισόδιο του 16χρονου με άλλο ανήλικο για προσωπικές διαφορές τους, έξω από το σχολικό συγκρότημα. Μετά από λίγο εμφανίστηκε στο σημείο ομάδα από θρασύδειλους τζάμπα μάγκες με σκοπό να συνδράμουν τον ανωτέρω ανήλικο και κάποιοι από αυτούς άσκησαν βία σε βάρος του 16χρονου.




Οι Τούρκοι τρώνε "χαστούκια" από όλη την διεθνή κοινότητα και συνεχίζουν να απειλούν την Ελλάδα

 


Οι Τούρκοι δεν βάζουν μυαλό παρά τα "χαστούκια" που τρώνε από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη.

Nέες απειλές κατά της Ελλάδας εξαπέλυσε ο προκλητικός υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου για τη στρατιωτικοποίηση των νησιών του Αιγαίου, νομίζοντας ότι κάποιος θα τον φοβηθεί.

Το θράσος των Τούρκων είναι τέτοιο που απειλούν πλέον και τις ΗΠΑ, ο Τσαβούσογλου είπε ότι η Τουρκία «θα κάνει τα απαραίτητα βήματα».

«Η μεταφορά αμερικανικών τεθωρακισμένων οχημάτων στα αποστρατιωτικοποιημένα νησιά της Λέσβου και της Σάμου ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Οι αντιδράσεις μας απέναντι στις ελληνικές προκλήσεις θα είναι συνεχείς. Θα κάνουμε τα απαραίτητα βήματα όσο η Ελλάδα στρατιωτικοποιεί τα νησιά», είπε ο προκλητικός Τούρκος Τσαβούσογλου. 



Μητσοτάκης: Η επένδυση της Google θα φέρει 2 δισ. ευρώ ως το 2030 και 20.000 νέες θέσεις εργασίας

 


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε σε εκδήλωση της Google, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Στην ομιλία του ο πρωθυπουργός, τόνισε πως η επένδυση της Google θα φέρει πάνω από 2 δισ. ευρώ στο ΑΕΠ έως το 2030, αλλά και 20.000 καλοπληρωμένες θέσεις εργασίας.

«Τιμή μας να συνεργαζόμαστε με την Ελλάδα»

Η Πρόεδρος της Google Cloud International, Adaire Fox Martin, στην ομιλία της τόνισε πως σύμφωνα με τη σχετική μελέτη η επένδυση θα συνεισφέρει ως το 2030 συνολικά 2,2 δισ δολ. στο ελληνικό ΑΕΠ και θα υποστηρίξει τη δημιουργία πάνω από 19.400 νέων θέσεων εργασίας.

«Ήταν τιμή μας που συνεργαστήκαμε τα τελευταία 15 χρόνια με την Ελλάδα, είναι τιμή μας να συνεργαζόμαστε με την Ελλάδα και στο μέλλον»



Η ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη

Αυτά τα 15 χρόνια η Google όχι απλά έμεινε στη χώρα μας σε δύσκολες στιγμές, αλλά ενίσχυσε τη θέση της.

Βοήθησε στην αναπτυξιακή τροχιά στη χώρα μας.

Ο ρυθμός ενίσχυσης του ΑΕΠ ξεπερνά κατά πολύ τον ευρωπαϊκό μέσο όρο

η έκρηξη επενδύσεων και το ρεκόρ των εξαγωγών, η μείωση της ανεργίας

νέοι που έφυγαν στην κρίση επιλέγουν να επιστρέψουν και η πολιτεία είναι στο πλευρο των νοικοκυριών και επιχειρήσεων

Οι αριθμοί λένε πολλά όμως οι ιστορίες των ανθρώπων τα λένε όλα

Ενα καλύτερο αύριο για την οικονομία και την κοινωνία

Από την πρώτη στιγμή που μας ανέθεσε ο ελληνικός λαός την ευθύνη διακυβέρνησης της χώρας όραμα μας ήταν ο ψηφιακός μετασχηματισμός της ψώρας

Η επένδυση της Google θα φέρει πάνω από 2 δισ. ευρώ στο ΑΕΠ έως το 2030 και 20.000 καλοπληρωμένες θέσεις εργασίας

Προχωρά και η διαδικασία θωράκισης των προσωπικών δεδομένων

Η τεχνολογία δεν είναι αυτοσκοπός αλλά και ένα μέσο για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη Σιωπηρή επανάσταση όσα συνέβησαν τα τελευταία τρία χρόνια με το gov.gr

Λιγότερη ταλαιπωρία αλλά και κέρδος για τη διοίκηση καθώς υπάλληλοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε άλλους τομείς

Η αισιοδοξία είναι σημαντική γιατί σε βοηθάει να τολμάς πράγματα που πολλοί δεν θα έκαναν

εμείς τολμάμε και είμαι σίγουρος ότι θα σας έχουμε στο πλευρό μας



Ο Συριζαίος Χαρτζησωκράτης θέλει την ΕΛ.ΑΣ. να φυλάει το σπίτι του αλλά όχι τα πανεπιστήμια


 

Κυνικά και προκλητικά όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, προκαλούν την κοινωνία με τις δηλώσεις τους.

Στην εκπομπή του ΣΚΑΪ ΣΗΜΕΡΑ, υπήρξε διαμάχη με πρωταγωνιστές τον Δημήτρη Χατζησωκράτη από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Βασίλη Ντούμα, τον πρόεδρο των Ειδικών Φρουρών, με αφορμή την επιχείρηση της ΕΛΑΣ στις φοιτητικές εστίες στην Πολυτεχνειούπολη στου Ζωγράφου.

Το προκλητικό μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε για την παρουσία της Πανεπιστημιακής Αστυνομία ότι «αν ήμουν φοιτητής και έβλεπα αστυνομία στον χώρο θα αντιδρούσα κι εγώ».

«Δηλαδή η παρουσία της αστυνομίας έξω από το σπίτι σας, σας ενοχλεί;» τον ρώτησε αμέσως ο Βασίλης Ντούμας με τον προκλητικό χωρίς ίχνος ντροπής Δημήτρη Χατζησωκράτη να απαντά «έξω απο το σπίτι μου να είναι, εκεί μέσα να μην είναι» και τον πρόεδρο των Ειδικών Φρουρών να επιμένει «σας ενοχλεί έξω από τα διδακτήρια;».

Με λίγα λόγια η αστυνομία να φυλάει τον Χατζησωκράτη και να αφήνει ελεύθερους τους ποινικούς στα πανεπιστήμια να κάνουν ότι θέλουν!!

Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ!!!



Κυριάκος Μητσοτάκης: Όποιος παραβιάζει τα σύνορα τιμωρείται, τα νερά μας είναι απορθητα

 



Στην τελετή ονοματοδοσίας και ένταξης στο Πολεμικό Ναυτικό του νεότευκτου Ταχέος Περιπολικού Κατευθυνόμενων Βλημάτων (ΤΠΚ) «ΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΒΛΑΧΑΚΟΣ», που πραγματοποιήθηκε στη Διοίκηση Ταχέων Σκαφών, στην περιοχή του Ναυτικού Οχυρού Σκαραμαγκά παραβρέθηκε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.



Αναλυτικά ο χαιρετισμός του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη:


«Κύριε Πρόεδρε της Βουλής, κύριοι Υπουργοί, κύριοι Αρχηγοί, κυρίες και κύριοι,

Σήμερα δεν υποδεχόμαστε μόνο ένα ακόμα σύγχρονο σκάφος στο στόλο μας, αλλά μία πρόσθετη εγγύηση ασφάλειας και σταθερότητας στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο.

Γιατί κάθε ελληνικό όπλο αποτελεί δύναμη ειρηνικής αποτροπής, ασπίδα δυναμικής προστασίας των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, αλλά και της διεθνούς νομιμότητος. Όμως, ταυτόχρονα και γέφυρα συνεννόησης μεταξύ των λαών της γειτονιάς μας. Κι αυτό πλέον το αναγνωρίζει και το συμμερίζεται τόσο η Ευρώπη, όσο και οι υπερατλαντικοί μας σύμμαχοι στο ΝΑΤΟ.

Είναι πολλά τα μηνύματα τα οποία στέλνει σήμερα το νέο απόκτημα του Πολεμικού μας Ναυτικού. Η ταχύτητα και ο εξοπλισμός του δηλώνουν πως τα νερά μας θα παραμείνουν απόρθητα.

Το γεγονός ότι χτίστηκε από ελληνικά χέρια, δικαιώνει τελικά την επιλογή μας να αναστηθούν τα ναυπηγεία της Ελευσίνας, μαζί με αυτά του Σκαραμαγκά. Ξεχωριστές ευχαριστίες στους εργαζόμενους της Ελευσίνας που παρά τις μεγάλες αντιξοότητες έφεραν εις πέρας το έργο της παράδοσης της έβδομης πυραυλακάτου, ενός προγράμματος το οποίο, όπως είπε και ο Υπουργός, ξεκίνησε πριν από σχεδόν δύο δεκαετίες.

Έτσι θωρακίζουμε την οικονομική ανάπτυξη, μαζί με την άμυνα της χώρας. Ενώ πάνω απ΄ όλα, το ίδιο το όνομα του πλοίου θα διαλαλεί ότι η πατρίδα μας μένει πιστή στην παράδοσή της: οι ήρωες να γεννούν νέους ήρωες.

Σε λίγο το ταχύ περιπολικό κατευθυνόμενων βλημάτων θα αρμενίζει τιμώντας τον Παναγιώτη Βλαχάκο, που θυσιάστηκε δίπλα στον Υποπλοίαρχο Καραθανάση και στον Αρχικελευστή Γιαλοψό, ταξιδεύοντας παντού την αλήθεια της ιστορίας: Ότι τα σύνορά μας έχουν χρώμα γαλάζιο και όχι γκρίζο. Σε μία ιερή αποστολή, στην οποία σε λίγο θα ενταχθούν τρεις νέες φρεγάτες Belharra, τέσσερις αναβαθμισμένες φρεγάτες ΜΕΚΟ, ανθυποβρυχιακά ελικόπτερα Romeo, ενώ σύντομα αναμένονται και άλλες αποφάσεις για την περαιτέρω ενίσχυση του Πολεμικού μας Ναυτικού.

Το ναυτικό μας έτσι γίνεται πιο ισχυρό, όπως εξάλλου, κύριε Αρχηγέ, και η αεροπορία μας, με τα 24 νέα μαχητικά Rafale, τα ανανεωμένα F-16 Viper, το νέο Διεθνές Κέντρο Εκπαίδευσης στην Καλαμάτα και δίπλα τους βέβαια ο στρατός ξηράς που με μέθοδο και με σχέδιο εκσυγχρονίζει το σύνολο των μέσων του.

Ποτέ εξάλλου δεν έκρυψα ότι η ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων αποτελεί προτεραιότητα αυτής της κυβέρνησης. Καρδιά των οποίων, όμως, είναι οι άνθρωποί τους. Αυτοί που τιμούν τη στολή αλλά και το εθνόσημο.

Γνωρίζετε καλά ότι παρά τις σημαντικές οικονομικές δυσκολίες, διευθετήθηκε η εξέλιξη των εθελοντών μακράς διάρκειας αλλά και των οπλιτών βραχείας ανακατάταξης.

Επεκτάθηκε η μάχιμη πενταετία και θεσπίζεται πρόσθετη αμοιβή στα πληρώματα των πλοίων που βρίσκονται σε αποστολές.

Ασφαλώς και δεν πρόκειται για μέτρα που λύνουν όλα τα προβλήματα των ενστόλων. Είναι, όμως, κινήσεις που φανερώνουν το έμπρακτο ενδιαφέρον της πολιτείας. Και να είστε απολύτως σίγουρες και σίγουροι, ότι οι κινήσεις αυτές θα συνεχιστούν.

Όταν μιλάμε για την πατρίδα, ωστόσο, τον πρώτο λόγο πάντα έχει το εθνικό καθήκον. Κανείς, λοιπόν, δεν πρέπει να προεξοφλεί ούτε πώς η Ελλάδα θα οργανώσει τον αμυντικό της σχεδιασμό, ούτε πώς θα στηρίξει το έμψυχο δυναμικό της.

Αυτό το οποίο προέχει σήμερα είναι η άγρυπνη ετοιμότητα, είναι η ατσάλινη ενότητα, είναι η ώριμη αποφασιστικότητα. Αρχές που διαπερνούν τις δικές σας αθόρυβες καθημερινές πράξεις. Που αποτελούν όμως και τις πιο ηχηρές απαντήσεις στα μεγάλα λόγια κάποιων άλλων.

Να ξέρετε ότι για την στάση σας αυτή σάς ευγνωμονεί η κάθε Ελληνίδα και ο κάθε Έλληνας. Νιώθουν ότι η ασφάλειά τους είναι σε καλά χέρια. Γι’ αυτό και κλείνουν τα αυτιά τους στα πυροτεχνήματα και στις απειλές. Ακούγοντας μόνο τη φωνή της δικαιοσύνης αλλά και της ιστορίας. Αυτή που διδάσκει ότι όποιος παραβιάζει τελικά τα σύνορα τιμωρείται. Και ότι στον 21ο αιώνα δεν χωρούν αυτοκρατορικά οράματα άλλων εποχών. Πολύ περισσότερο, δεν έχουν θέση κάθε λογής επίδοξοι τοπικοί ταραχοποιοί.

Θα το ξαναπώ ακόμα μια φορά: τα προβλήματα λύνονται ειρηνικά και με γνώμονα το Διεθνές Δίκαιο. Αυτό απαιτούν οι λαοί μας και είναι λάθος, μεγάλο λάθος, κάποιοι να επιχειρούν να δηλητηριάζουν την κοινή τους γνώμη, ανακαλύπτοντας εχθρούς εκεί που απλά δεν υπάρχουν.

Η μέρα, όμως, σήμερα ανήκει στο Πολεμικό μας Ναυτικό. Σε αυτό, λοιπόν, θα επιστρέψω καταλήγοντας και συγχαίροντας και πάλι όλους όσοι συνέβαλαν ώστε το νέο αυτό σκάφος να σηκώσει άγκυρες. Στο εξής θα πλέει στο Αιγαίο ως πρεσβευτής ειρήνης αλλά και ως ακρίτας των εθνικών μας δικαιωμάτων.

Καλά και ασφαλή ταξίδια στο νέο υπερσύγχρονο απόκτημα του Πολεμικού μας Ναυτικού».

Μετά το πέρας της τελετής, ακολούθησε σύντομη ξενάγηση του Πρωθυπουργού στην πυραυλάκατο, όπου είχε την ευκαιρία να υπογράψει στο βιβλίο επισκεπτών, να χαιρετήσει το πλήρωμα και να ευχηθεί καλά ταξίδια.

Τον Πρωθυπουργό υποδέχτηκαν ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς, ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης ΠΝ.



Πανεπιστημιούπολη: Η συμμορία των κακοποιών είχε απαγάγει παιδί δημοσιογράφου

 


Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις αναφορικά με τη δράση της συμμορίας κακοποιών που ζούσαν μέσα στην Πανεπιστημιούπολη στου Ζωγράφου.

Σοκάρει το ιστορικό δράσης των κακοποιών που ζούσαν στην Πανεπιστημιούπολη στου Ζωγράφου. Η εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» έκανε μία αποκάλυψη αναφορικά με το παρελθόν της συμμορίας που αφορά την απαγωγή ενός παιδιού.

Σχετικά μίλησαν στην εκπομπή οι γονείς του θύματος. Το περιστατικό συνέβη πριν 3 χρόνια, όταν το παιδί ήταν 17 ετών. Σύμφωνα με την περιγραφή του πατέρα, η συμμορία άρπαξε το θύμα μπροστά από την Πανεπιστημιούπολη, το πήγε στο χώρο των φοιτητικών εστιών, έσκαψαν έναν λάκκο και το απείλησαν πως θα τον θάψουν, εάν δεν δώσουν οι γονείς του τα λεφτά που ζητούν.

«Δυστυχώς η ελληνική κοινωνία γυρνάει την πλάτη. Όλοι γοητευόμαστε από μία εγκληματική ενέργεια αλλά απευχόμαστε να πρωταγωνιστούμε σε αυτήν. Και δυστυχώς και να ήταν κάποιος εκεί και να έβλεπε το περιστατικό, μας έχει δείξει η ιστορία τα τελευταία χρόνια, πως η κοινωνία γυρνάει την πλάτη και δεν ασχολείται» είπε χαρακτηριστικά, ο πατέρας του θύματος, Μάκης Παπαδάτος.

Στη συνέχεια, ανέφερε πως η συμμορία πήρε τα κλειδιά του σπιτιού τους, εισέβαλλε μέσα και τους λήστεψε. «Εμένα με μαχαίρωσαν και με χτύπησαν με πιστόλι και όταν πήραν χρήματα, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα μεγάλης αξίας, τον άφησαν ελεύθερο και φύγανε» συμπλήρωσε ο κ. Παπαδάτος.

«Έμειναν στο σπίτι μας 20′. Σε αυτά τα 20′ πήραν τα πάντα, μας χτύπησαν, εμένα με απειλούσαν με ένα μαχαίρι, μέχρι και το σκυλάκι μας με ένα μαχαίρι το είχαν» περιγράφει η μητέρα του θύματος.

Σημείωσε πως εισέβαλλαν στο σπίτι στις 2 το πρωί και μέχρι εκείνη την ώρα χτύπαγαν το 17χρονο αγόρι για να τους αποκαλύψει πού μένει.

Ο πατέρας του θύματος ανέφερε πως οι δράστες έβαλαν τον γιο του στο πορτ – μπαγκάζ του αυτοκινήτου. «Είχε τη ψυχραιμία να βγάλει το ρολόι που φορούσε και να το κρύψει στο πορτ – μπαγκάζ, προκειμένου εάν βρισκόταν ποτέ το αυτοκίνητο να το συνέδεαν με την απαγωγή του» προσέθεσε.

Ο κ. Παπαδάτος αποκάλυψε πως το αυτοκίνητο βρισκόταν στα χέρια της Αστυνομίας από την πρώτη στιγμή, καθώς ο ίδιος καταδίωξε έναν από τη συμμορία και φοβήθηκαν και τράπηκαν σε φυγή.

«Από την πρώτη στιγμή, λοιπόν, η αστυνομία είχε τα στοιχεία τους, το DNA τους, σημειωτέον πως το αυτοκίνητο δεν ήταν κλεμμένο» τόνισε ο ίδιος.

Ερωτώμενος εάν η συμμορία τους είχε στοχοποιήσει, ο κ. Παπαδάτος απάντησε πως τα στοιχεία έως τώρα δεν αποδεικνύουν κάτι τέτοιο και πως ο 17χρονος βρέθηκε εκείνο το βράδυ στο σημείο τυχαία.

Η μητέρα του 17χρονου ανέφερε πως η αστυνομία είχε ταυτοποιήσει τους δράστες, ωστόσο δεν μπορούσε να προχωρήσει στη σύλληψή τους καθώς τότε η Πανεπιστημιούπολη αποτελούσε άσυλο.

«Τα δικαστήρια δεν έχουν γίνει ακόμη, έχουν πάρει 3 αναβολές και τώρα είναι να γίνει στις 13/1 του 2023» είπε η μητέρα του θύματος.

Μάλιστα αποκάλυψε, πως ανάμεσα στους κακοποιούς ήταν και η σύζυγος του ενός, στην κατοχή της οποίας ήταν και το αυτοκίνητο.

Ο κ. Παπαδάτος ανέφερε πως τότε ο γιος τους ήταν ακόμη μαθητής σχολείου και έπρεπε να πηγαίνει στην αστυνομία να καταθέτει. «Στο σχολείο του γράφανε απουσίες, όταν πήγαμε να τις δικαιολογήσουμε για να σβηστούν, αυτό δεν έγινε και έμεινε στην ίδια τάξη» είπε.

«Ωστόσο, σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία με την οποία η Ελλάδα είναι εναρμονισμένη, ένα παιδί – θύμα εγκληματικής ενέργειας δικαιούται εκπαίδευση κατ’ οίκον» προσέθεσε ο κ. Παπαδάτος.

Αποκάλυψε επίσης, πως οι δράστες όσο είναι προφυλακισμένοι δικαιούνται αποζημίωση από το κράτος, από το Ταμείο Αλληλεγγύης. «Οι δράστες δικαιούνται υπεράσπιση από το ελληνικό κράτος, ενώ τα θύματα δεν δικαιούνται υπεράσπιση από την Πολιτική Αγωγή» επισήμανε.

Μετά από αυτήν την περιπέτεια, ο κ. Παπαδάτος και η οικογένειά αποφάσισαν να ιδρύσουν τον Σύλλογο «Νέμεσις» για τη στήριξη των θυμάτων εγκληματικών ενεργειών.





Με εντολή Τσίπρα κλείνει πάλι το μάτι στους αντιεμβολιαστές ο Πολάκης

 



Στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν τους βγήκαν, οι φωτιές, δεν τους βγήκαν οι υποκλοπές, δεν τους βγαίνει τίποτα από ότι στήνουν πάμε πάλι στην πανδημία.

Ο φαιδρός Αλέξης Τσίπρας είπε να παίξει και πάλι με τους αντιεμβολιαστές και αμόλησε τον Παύλο Πολάκη να φωνάζει πάλι κατά των εμβολίων, αλλά είπε και στον Ξανθό να έχει διαφορετική γνώμη.

Ο αντιεμβολιαστής Παύλος Πολάκης, επέστρεψε με εντολή Τσίπρα και αφορμή τη νέα μελέτη του καθηγητή, Θεόδωρου Λύτρα, για τους θανάτους που προκλήθηκαν από κορονοϊό, σε όσους διασωληνώθηκαν εντός και εκτός ΜΕΘ.

Η μελέτη στάθηκε αφορμή για νέα αντιπολιτευτική κατεύθυνση απο τον ΣΥΡΙΖΑ με τον Παύλο Πολάκη  διαστρεβλώνοντας σκόπιμα και πλήρως τα στοιχεία της έρευνας, προσπάθησε να βγάλει το συμπέρασμα ότι το εμβόλιο δεν προστάτευσε τους πολίτες και ήταν αχρείαστο, κλείνοντας το μάτι στους ξεχασμένους αντιεμβολιαστές.

Ο φαιδρός αντιεμβολιαστής Πολάκης σχολίασε άμεσα την έρευνα Λύτρα στα social media, αφήνοντας τις γνωστές αιχμές του κατά του εμβολίου, πήρε όμως άμεσα την απάντησή του από τον κ. Λύτρα, ο οποίος με ένα σχεδιάγραμμα του απέδειξε πως όσα λέει ήταν λάθος.

Ο Πολάκης εκ του ασφαλούς φυσικά γιατί έχει εμβολιαστεί άρχισε το γνωστό παλιό παραμύθι, και όσα θύματα τσιμπήσουν, τσίμπησαν.

Για να παίζει σε δύο ταμπλό ο Τσίπρας, είπε και στον Ξανθό να πει ότι αυτά που λέει ο Πολάκης δεν είναι θέση του κόμματος, για να εξαπατήσουν έτσι περισσότερο τους πολίτες.

Ο αρμόδιος τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Ξανθός άδειασε στην βουλή τον Παύλο Πολάκη : «Οχι! Δεν είναι αυτή η θέση του ΣΥΡΙΖΑ. Το έχουμε πει χίλιες φορές».

Με λίγα λόγια εντολή Τσίπρα, πάμε από την αρχή γιατί είμαστε ανίκανοι για οτιδήποτε άλλο!!



Ο Αλβανός κακοποιός «Θα κάρφωνε το κατσαβίδι στην καρωτίδα μου»

 



Η μαρτυρία της 35χρονης ανθυπαστυνόμου σοκάρει.

Ο Αλβανός καταζητούμενος κακοποιός στην Πολυτεχνειούπολη κινούνταν απειλητικά προς το μέρος της, με στόχο να την τραυματίσει θανάσιμα.

Δημόσια μίλησε για πρώτη φορά η ανθυπαστυνόμος που πυροβόλησε και τραυμάτισε με το υπηρεσιακό της πιστόλι τον Αλβανό κακοποιό στην Πολυτεχνειούπολη, ο οποίος κρατούσε κατσαβίδι.

Η ανθυπαστυνόμος, που προέβη σε δηλώσεις στον Alpha, μίλησε για την εμπειρία της και γιατί αποφάσισε να πυροβολήσει τον δράστη.

«Αρχικά, πρέπει να πω ότι όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Με πλησίασε την ώρα που πήγα να μπω στο αυτοκίνητο του συγγενή μου, που είχε έρθει στο σημείο για να με παραλάβει, και ξαφνικά ακούω μια φωνή πίσω μου να μου λέει "αυτό που φοράς είναι αλεξίσφαιρο;".

Χωρίς να σκεφτώ, γύρισα και τον ρώτησα "ποιος είσαι και τι θέλεις;" και, χωρίς να απαντήσει τίποτα, σήκωσε γρήγορα το χέρι του και στόχευσε απευθείας στο λαιμό μου με το κατσαβίδι που κρατούσε. Σχεδόν ενστικτωδώς έβαλα το χέρι μου μπροστά και δέχτηκα εκεί το τρύπημα από το κατσαβίδι και γλίτωσα από ένα πιθανό χτύπημα στην καρωτίδα μου. Φαινόταν ότι εκεί στόχευε.

Στη συνέχεια, προσπαθώντας να τον απωθήσω, έκανα χρήση του όπλου μου, αλλά το μόνο που με ενδιέφερε εκείνη τη στιγμή ήταν να μην υπάρχει κάποιος κοντά, γιατί ήμασταν σε πανεπιστημιακό χώρο, σε πρωινή ώρα και όλα ήταν πιθανά. Προσπάθησα να διασφαλίσω την ασφάλεια όλων και όχι μόνο τη δική μου», είπε η αστυνομικός.



Οικονόμου για Τσίπρα: Η δημοκρατία στην Ελλάδα δεν έχει σχέση με τα ολοκληρωτικά καθεστώτα που θαύμαζε

 



Ο Αλέξης Τσίπρας είχε καιρό να δείξει στην Ευρώπη πόσο χυδαίος και ψεύτης είναι, και αποφάσισε με αφορμή την μνήμη του Μανώλη Γλέζου να ξεφτιλιστεί για ακόμα μία φορά, ξεχνώντας το παρελθόν του.

Σφοδρή επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρα με αφορμή τις χυδαίες δηλώσεις του από τις Βρυξέλλες για τις παρακολουθήσεις και το Κράτος Δικαίου στην Ελλάδα εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο Γιάννης Οικονόμου σε δήλωσή του σημείωσε:

«Ο κ. Τσίπρας έσπευσε να συναντήσει την Επίτροπο της Ε.Ε. κ. Γιούροβα μια μέρα προτού αυτή έλθει στην Ελλάδα. Όπως προκύπτει από τις δηλώσεις του η ολοφάνερη πρόθεσή του ήταν να κατηγορήσει την Κυβέρνηση και την Πατρίδα του, παρότι βρισκόμαστε σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη διεθνή συγκυρία.

Η Κυβέρνηση συνεργάζεται στενά με την κ. Γιουρόβα και τους αρμόδιους ευρωπαϊκούς θεσμούς σε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος. Η συνεργασία μας είναι αγαστή και δημιουργική, σε εντελώς διαφορετικό κλίμα και επίπεδο από όσα ψευδώς -κατά πάγια τακτική του- διασπείρει ο κ. Τσίπρας, του οποίου δύο σημαίνοντες υπουργοί των κυβερνήσεών του -ο ένας αρμόδιος για τον Τύπο και ο άλλος για τη Δικαιοσύνη και την αντιμετώπιση της διαφθοράς- έχουν παραπεμφθεί από την ελληνική Δικαιοσύνη σε Ειδικό Δικαστήριο.

Το πλέον προκλητικό όμως είναι ότι ο κ. Τσίπρας μιλάει για «αποκατάσταση της δημοκρατίας». Η φράση αυτή προδίδει ατελή κατανόηση των εννοιών και λεκτική σύγχυση, που ούτως ή άλλως τον χαρακτηρίζουν, και λυσσαλέο αντιπολιτευτικό μένος. Στην Ελλάδα, από το 1974, λειτουργεί μια ισχυρή φιλελεύθερη δημοκρατία, η οποία δεν έχει καμία σχέση με τα ολοκληρωτικά καθεστώτα των οποίων θαυμαστής υπήρξε ο κ. Τσίπρας».




Πέθανε ξαφνικά ο ράπερ Coolio

 



Πέθανε ο ράπερ Coolio, σε ηλικία 59 ετών, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός τη δεκαετία του 1990.

Ο επί χρόνια μάνατζέρ του, Jarez, ανέφερε ότι ο Coolio πήγε στην τουαλέτα στο σπίτι του φίλου του, στο Λος Άντζελες, αλλά αργούσε να βγει με τον φίλο του μπαίνει στην τουαλέτα μετά από λίγο και να τον βρίσκει ξαπλωμένο στο πάτωμα χωρίς τις αισθήσεις του και πιθανόν η αιτία ήταν ανακοπή καρδιάς.

Ο Coolio, του οποίου το πραγματικό όνομα ήταν Artis Leon Ivey Jr. , εμφανίστηκε στη ραπ σκηνή του Λος Άντζελες στα τέλη της δεκαετίας του ’80, αλλά η φήμη του εκτοξεύθηκε το 1995 όταν κυκλοφόρησε το Gangsta’s Paradise για το soundtrack της ταινίας Dangerous Minds με τη Μισέλ Φάιφερ.





Να θυμίσουμε στον Αλέξη Τσίπρα όταν ο Μανώλης Γλέζος ζήτησε συγνώμη από τους Έλληνες που τον εμπιστεύθηκε

 


Ο ακροαριστερός Αλέξης Τσίπρας, απαξιωμένος από τον Ελληνικό λαό και ξέροντας καλά πλέον ποιος είναι οι Ευρωπαίοι, πήγε στις Βρυξέλλές προκειμένου να παραστεί στα εγκαίνια της αίθουσας “Μανώλης Γλέζος” στο Ευρωκοινοβούλιο για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του.

Με λίγα λόγια ο αρχηγός των παράνομων παρακολουθήσεων Αλέξης Τσίπρας πήγε να καπηλευτεί τον Μανώλη Γλέζο, που είχε ζητήσει συγνώμη από τον Ελληνικό λαό που εμπιστεύθηκε τον Αλέξη Τσίπρα και να καταγγείλει την κυβέρνηση για υποκλοπές.

Ο Μανώλης Γλέζος μόλις είχε αποχωρήσει από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, αποστασιοποιήθηκε από τον Αλέξη Τσίπρα. Και σε ένα πύρινο άρθρο του ζητούσε συγνώμη από τους Έλληνες διότι συμμετείχε «σε αυτή την ψευδαίσθηση», όπως χαρακτήρισε την πρώτη φορά αριστερή κυβέρνηση…

Από τότε συνέχισε σε κάθε συγκέντρωση να ζητάει συγνώμη λέγοντας : «Ζητώ για πολλοστή φορά συγνώμη από τον ελληνικό λαό διότι εμπιστεύθηκα τον Αλέξη Τσίπρα που βλέπει μόνο την εξουσία».

Αυτά για την ιστορία.



Προκλητικοί οι κακοποιοί και οι συγγενείς τους γιατί τους έκαναν έξωση και τους έπιασαν

 



Στα Δικαστήρια Ευελπίδων μεταφέρθηκαν οι συλληφθέντες στην έφοδο της ΕΛ.ΑΣ. στην Πολυτεχνειούπολη.

Κατά τη μεταφορά τους, οργισμένοι συγγενείς των συλληφθέντων κακοποιών επιτέθηκαν φραστικά στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο σημείο για να καλύψουν το γεγονός.



Η οργή τους φαίνεται είναι μεγάλη, γιατί η αστυνομία τους χάλασε στημένη δουλειά με τα ναρκωτικά και τις ληστείες, και το χειρότερο τους έκαναν έξωση από διαμερίσματα που έμεναν τζάμπα, που πληρώνει ο ελληνικός λαός, και δικαιούται φοιτητές και όχι Αλβανοί και Έλληνες κακοποιοί.

Οι συλληφθέντες διώκονται κατά περίπτωση για τα εξής αδικήματα:


Εγκληματική οργάνωση (Συμμορία)

Διακεκριμένη περίπτωση κλοπής

ληστεία

διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

επικίνδυνη σωματική βλαβη

αντίσταση κατά της αρχήσ

απείθεια

Παράβαση του νόμου περι όπλων( πλημμεληματική και κακουργηματική).

Οι κατηγορούμενοι στους οποίους ασκήθηκε δίωξη για κακουργήματα οδηγήθηκαν στον ανακριτή προκειμένου να λάβουν προθεσμία για να απολογηθούν. Οι υπόλοιποι που αντιμετωπίζουν πλημμεληματικές κατηγορίες θα οδηγηθούν αύριο στο Αυτόφωρο για να δικαστούν. Μέχρι τότε παραμένουν κρατούμενοι.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ σε οικίες, καταστήματα και χώρους αποθήκευσης συνολικά της σπείρας που διακινόταν στο εμπόριο ναρκωτικών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

4 αυτοκίνητα ,

2 πιστόλια,

4 γεμιστήρες,

67 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων,

πτυσσόμενα μεταλλικά γκλοπ και σουγιάδες,

πλήρης εξοπλισμός από 2 εξοπλισμένα εργαστήρια για την παραγωγή κάνναβης υδροπονικής προέλευσης,

2.770,28 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,

218,77 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα),

42,27 γραμμάρια κοκαΐνης,

7.515 ευρώ και

εξοπλισμός για επεξεργασία - παρασκευή κατεργασμένης κάνναβης (πρέσα).


Στις έρευνες που διενεργήθηκαν τόσο στο χώρο των φοιτητικών εστιών όσο και στις οικίες των μελών των δύο εγκληματικών ομάδων που έκαναν ληστείες με ορμητήριο τις φοιτητικές εστίες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:


Καραμπίνα,

πιστόλι-αεροβόλο όπλο,

πτυσσόμενο γκλοπ και αναδιπλούμενο σουγιά,

σιδερογροθιά-μαχαίρι,

σιδερογροθιά,

20 φυσίγγια,

αλεξίσφαιρο,

ζυγαριά ακριβείας,

νάιλον συσκευασία περιέχουσα άγνωστη ναρκωτική ουσία,

μπαλακλάβα και

δύο τρίφτες και γάντια.












Η Πολυτεχνειούπολη άντρο κακοποιών και Τζανακόπουλος - Σπίρτζης προκαλούν την κοινωνία

 


Αποκαλύψεις για συμμορίες που ζουν μέσα στις φοιτητικές εστίες που πληρώνει ο Ελληνικός λαός!! Συμμορίες με σκληρούς κακοποιούς που ληστεύουν, πουλάνε ναρκωτικά, βιάζουν και απειλούν φοιτητές!! Κακοποιοί που έχουν φέρει μέσα στις φοιτητικές εστίες να μένουν τζάμπα μαζί τους τις οικογένειες τους!! Γεμάτο το πανεπιστήμιο παραβατικούς Αλβανούς και Έλληνες, σε βάρος της ασφάλειας των φοιτητών, με την ανοχή των πρυτανικών αρχών, και την προστασία του ΣΥΡΙΖΑ και ακροαριστερών οργανώσεων.

Παρά τις αποκαλύψεις για τις σκληρές συμμορίες εντός των πανεπιστήμιων, ο ΣΥΡΙΖΑ με τους ακροαριστερούς βουλευτές του Τζανακόπουλο και Σπίρτζη προκαλούν την κοινωνία δείχνοντας το πραγματικό πρόσωπο του επικίνδυνου για την Ελλάδα ΣΥΡΙΖΑ.

Με αδιανόητα και ανόητα λογίδρια για να υπερασπιστούν τις ιδεοληπτικές τους απόψεις περί χούντας που θέλει να αστυνομεύσει τη διακίνηση των ιδεών στα πανεπιστήμια, χωρίς ίχνος ηθικής και ντροπής δεν βρήκαν μία λέξη να καταδικάσουν τους συντρόφους κακοποιούς αλλά τα έβαλαν με την αστυνομία.

Ο ακροαριστερός Δημήτρης Τζανακόπουλος, κυβερνητικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε ο προκλητικός στο OPEN και χαρακτήρισε την αστυνομική επιχείρηση ως «επιχείρηση αυταρχισμού και κατατρομοκράτησης»: Όπως είπε ο χυδαία προκλητικός ακροαριστερός, «ένα γιουρούσι της Αστυνομίας το οποίο δε νομίζω ότι είχε, ότι επιβαλόταν απ' οποιαδήποτε επιχειρησιακή ανάγκη. Νομίζω ότι είναι περισσότερο μια επιχείρηση, έτσι, επίδειξης αυταρχισμού και κατατρομοκράτησης» (δηλαδή ήταν επίδειξη αυταρχισμού και κατατρομοκράτησης η σύλληψη κακοποιών, ληστών και ναρκεμπόρων, σε πανεπιστημιακό χώρο!).

Ο άλλος ακροαριστερός Χρήστος Σπίρτζης, τομεάρχης ΣΥΡΙΖΑ στον τομέα εάν είναι δυνατόν προστασίας του πολίτη, στον απόηχο των γεγονότων, ανήρτησε στα social media την ακροαριστερή γελοιότητα: «Η σημερινή πολιτική ηγεσία έχει θέσει ως βασική της προτεραιότητα την εργαλειοποίηση της αστυνομίας στην κατεύθυνση της καταστολής και της πάταξης, και όχι στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, βαρύνουσας ή μη» (δηλαδή η επιχείρηση σύλληψης των συμμοριών ήταν καταστολή και πάταξη και όχι αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, βαρύνουσας ή μη!).

Συμπέρασμα ότι πέρα από προκλητικοί και γελοίοι είναι και επικίνδυνοι κάτι που το έχει καταλάβει η κοινωνία μας ευτυχώς.