Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

Με εντολή Τσίπρα κλείνει πάλι το μάτι στους αντιεμβολιαστές ο Πολάκης

 



Στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν τους βγήκαν, οι φωτιές, δεν τους βγήκαν οι υποκλοπές, δεν τους βγαίνει τίποτα από ότι στήνουν πάμε πάλι στην πανδημία.

Ο φαιδρός Αλέξης Τσίπρας είπε να παίξει και πάλι με τους αντιεμβολιαστές και αμόλησε τον Παύλο Πολάκη να φωνάζει πάλι κατά των εμβολίων, αλλά είπε και στον Ξανθό να έχει διαφορετική γνώμη.

Ο αντιεμβολιαστής Παύλος Πολάκης, επέστρεψε με εντολή Τσίπρα και αφορμή τη νέα μελέτη του καθηγητή, Θεόδωρου Λύτρα, για τους θανάτους που προκλήθηκαν από κορονοϊό, σε όσους διασωληνώθηκαν εντός και εκτός ΜΕΘ.

Η μελέτη στάθηκε αφορμή για νέα αντιπολιτευτική κατεύθυνση απο τον ΣΥΡΙΖΑ με τον Παύλο Πολάκη  διαστρεβλώνοντας σκόπιμα και πλήρως τα στοιχεία της έρευνας, προσπάθησε να βγάλει το συμπέρασμα ότι το εμβόλιο δεν προστάτευσε τους πολίτες και ήταν αχρείαστο, κλείνοντας το μάτι στους ξεχασμένους αντιεμβολιαστές.

Ο φαιδρός αντιεμβολιαστής Πολάκης σχολίασε άμεσα την έρευνα Λύτρα στα social media, αφήνοντας τις γνωστές αιχμές του κατά του εμβολίου, πήρε όμως άμεσα την απάντησή του από τον κ. Λύτρα, ο οποίος με ένα σχεδιάγραμμα του απέδειξε πως όσα λέει ήταν λάθος.

Ο Πολάκης εκ του ασφαλούς φυσικά γιατί έχει εμβολιαστεί άρχισε το γνωστό παλιό παραμύθι, και όσα θύματα τσιμπήσουν, τσίμπησαν.

Για να παίζει σε δύο ταμπλό ο Τσίπρας, είπε και στον Ξανθό να πει ότι αυτά που λέει ο Πολάκης δεν είναι θέση του κόμματος, για να εξαπατήσουν έτσι περισσότερο τους πολίτες.

Ο αρμόδιος τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Ξανθός άδειασε στην βουλή τον Παύλο Πολάκη : «Οχι! Δεν είναι αυτή η θέση του ΣΥΡΙΖΑ. Το έχουμε πει χίλιες φορές».

Με λίγα λόγια εντολή Τσίπρα, πάμε από την αρχή γιατί είμαστε ανίκανοι για οτιδήποτε άλλο!!



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου