Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

Αλβανοί πήγαν να φυγαδεύσουν από το νοσοκομείο τον μαφιόζο της Πανεπιστημιούπολης

 


Συναγερμός σήμανε το απογευμα της Πέμπτης στον Ερυθρο Σταυρό, όπου νοσηλεύεται ο επικίνδυνος Αλβανος αρχηγός της μαφίας της Πανεπιστημιούπολης.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Αλβανός ήταν αρχηγός συμμοριών που μαζί με άλλους 32 συνεργούς του, πουλούσαν ναρκωτικά, βίαζαν έκαναν ληστείας απειλούσαν και λήστευαν φοιτητές, και είχαν κάνει κατάληψη σε δωμάτια που προορίζονταν για φοιτητές.

Όλα αυτά με την κάλυψη του ΣΥΡΙΖΑ, ακροαριστερών οργανώσεων, και της Αλβανικής μαφίας που έκανε ότι ήθελε μέσα στα πανεπιστήμια με τις ευχές του ΣΥΡΙΖΑ.

Δυο αυτοκίνητα με 10 Αλβανούς κακοποιούς και συγγενείς των κακοποιών, έφθασαν έξω απο το νοσοκομείο, κινούνταν περίεργα και αμέσως έγιναν αντιληπτοι απο την ομάδα ΟΠΚΕ που βρισκόταν εκει. 

Οι αστυνομικοί κάλεσαν ενισχύσεις, στο σημείο έφθασε άμεσα και δεύτερη ομάδα ΟΠΚΕ, με αποτέλεσμα τα δυο αυτοκίνητα των Αλβανών κακοποιών να σπεύσουν να εξαφανιστούν, με τους οδηγους να κινούνται ανάποδα στα στενά, βάζοντας σε κίνδυνο ζωές πολιτών.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν έναν Αλβανό, ο οποίος δεν πρόλαβε να μπει σε κάποιο από τα οχήματα και κρύφτηκε σε μια πρασιά. Όπως προέκυψε, ο Αλβανός είναι θείος του τραυματία και οδηγήθηκε στην Υποδιευθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες εχθες, στο νοσοκομείο οπου νοσηλέυεται ο σκληρός κακοποιός «Εσκο», μπήκε ενας Αλβανός ζητώντας να μάθει πληροφορίες απο τους γιατρούς για την κατάσταση του τραυματία. Αυτό που εξετάζεται, είναι το ενδεχόμενο να πρόκειται για οργανωμένη επιχείρηση αρπαγής του αρχηγού της αλβανικής μαφίας της Πανεπιστημιούπολης, και οι αρχές είναι σε εγρήγορση για να συλλάβουν και τους υπόλοιπους κακοποιούς που διαφεύγουν.

Ο Αλβανός κακοποιός δεν φυλάσσεται από άντρες των ΕΚΑΜ όπως θα έπρεπε, και εάν σήμερα υπήρχε η απαιτούμενη φύλαξη από αστυνομικούς οι 10 Αλβανοί κακοποιοί δεν θα εξαφανιζόντουσαν εύκολα.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου