Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

Η Πολυτεχνειούπολη άντρο κακοποιών και Τζανακόπουλος - Σπίρτζης προκαλούν την κοινωνία

 


Αποκαλύψεις για συμμορίες που ζουν μέσα στις φοιτητικές εστίες που πληρώνει ο Ελληνικός λαός!! Συμμορίες με σκληρούς κακοποιούς που ληστεύουν, πουλάνε ναρκωτικά, βιάζουν και απειλούν φοιτητές!! Κακοποιοί που έχουν φέρει μέσα στις φοιτητικές εστίες να μένουν τζάμπα μαζί τους τις οικογένειες τους!! Γεμάτο το πανεπιστήμιο παραβατικούς Αλβανούς και Έλληνες, σε βάρος της ασφάλειας των φοιτητών, με την ανοχή των πρυτανικών αρχών, και την προστασία του ΣΥΡΙΖΑ και ακροαριστερών οργανώσεων.

Παρά τις αποκαλύψεις για τις σκληρές συμμορίες εντός των πανεπιστήμιων, ο ΣΥΡΙΖΑ με τους ακροαριστερούς βουλευτές του Τζανακόπουλο και Σπίρτζη προκαλούν την κοινωνία δείχνοντας το πραγματικό πρόσωπο του επικίνδυνου για την Ελλάδα ΣΥΡΙΖΑ.

Με αδιανόητα και ανόητα λογίδρια για να υπερασπιστούν τις ιδεοληπτικές τους απόψεις περί χούντας που θέλει να αστυνομεύσει τη διακίνηση των ιδεών στα πανεπιστήμια, χωρίς ίχνος ηθικής και ντροπής δεν βρήκαν μία λέξη να καταδικάσουν τους συντρόφους κακοποιούς αλλά τα έβαλαν με την αστυνομία.

Ο ακροαριστερός Δημήτρης Τζανακόπουλος, κυβερνητικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε ο προκλητικός στο OPEN και χαρακτήρισε την αστυνομική επιχείρηση ως «επιχείρηση αυταρχισμού και κατατρομοκράτησης»: Όπως είπε ο χυδαία προκλητικός ακροαριστερός, «ένα γιουρούσι της Αστυνομίας το οποίο δε νομίζω ότι είχε, ότι επιβαλόταν απ' οποιαδήποτε επιχειρησιακή ανάγκη. Νομίζω ότι είναι περισσότερο μια επιχείρηση, έτσι, επίδειξης αυταρχισμού και κατατρομοκράτησης» (δηλαδή ήταν επίδειξη αυταρχισμού και κατατρομοκράτησης η σύλληψη κακοποιών, ληστών και ναρκεμπόρων, σε πανεπιστημιακό χώρο!).

Ο άλλος ακροαριστερός Χρήστος Σπίρτζης, τομεάρχης ΣΥΡΙΖΑ στον τομέα εάν είναι δυνατόν προστασίας του πολίτη, στον απόηχο των γεγονότων, ανήρτησε στα social media την ακροαριστερή γελοιότητα: «Η σημερινή πολιτική ηγεσία έχει θέσει ως βασική της προτεραιότητα την εργαλειοποίηση της αστυνομίας στην κατεύθυνση της καταστολής και της πάταξης, και όχι στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, βαρύνουσας ή μη» (δηλαδή η επιχείρηση σύλληψης των συμμοριών ήταν καταστολή και πάταξη και όχι αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, βαρύνουσας ή μη!).

Συμπέρασμα ότι πέρα από προκλητικοί και γελοίοι είναι και επικίνδυνοι κάτι που το έχει καταλάβει η κοινωνία μας ευτυχώς.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου