Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023

Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους ο 16χρονος πατροκτόνος

 


Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους και μόνο με την επίβλεψη επιμελητή, αφέθηκε μετά την απολογία του ο 16χρονος που σκότωσε τον πατέρα του στα Καλύβια την περασμένη Παρασκευή.

Ο κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία απολογήθηκε στην ανακρίτρια Ανηλίκων, χωρίς η απολογία του να έχει μεγάλη διάρκεια. Με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους.

Ορίστηκε μόνο επιμελητής για να επιβλέπει την πορεία του, όπως προβλέπεται για ανήλικους κατηγορούμενους.

Υπενθυμίζεται ότι ο ανήλικος είχε στήσει καρτέρι θανάτου στον 71χρονο πατέρα του στην είσοδο του σπιτιού τους, μαχαιρώνοντάς τον θανάσιμα 20 φορές . Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε ο ανήλικος δράστης, ένα τηλεφώνημα που έκανε το θύμα στον γιο του το βράδυ της δολοφονίας, ήταν και αυτό που όπως όλα δείχνουν «όπλισε» το χέρι του 16χρονου.

Ο ανήλικος ανέφερε ότι τόσο ο ίδιος και ο 19χρονος αδελφός του, όσο και η μητέρα τους είχαν υποστεί επί χρόνια κακοποίηση και προσβλητική συμπεριφορά από το θύμα.

Σύμφωνα με τον δράστη, το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας και ενώ ο ίδιος βρισκόταν στο κέντρο της Αθήνας με τη μητέρα του, τον σύντροφό της και τον μεγαλύτερο αδελφό του, δέχθηκε τηλεφώνημα από τον 71χρονο, ο οποίος τους έβριζε και τους μιλούσε υποτιμητικά.



Μήν περιμένετε να δείτε πορείες αγανάκτησης για τον θάνατο του αστυνομικού



Κατέληξε ο 31χρονος αστυνομικός, ο οποίος δέχθηκε δολοφονική επίθεση με ναυτική φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια επεισοδίων έξω από το κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη.

Χούλιγκανς κάθε παρακμιακής ομάδας κακοποιών, ειδικά ακροαριστεροί και ακροδεξιοί που δεν έχουν ομάδες, απλά πηγαίνουν παντού για να δημιουργήσουν επεισόδια, και να κάνουν κακό.

Για τον θάνατο του νεαρού αστυνομικού δεν θα δείτε καμία πορεία αγανάκτησης για το έγκλημα! Κανένας ακροαριστερός κακοποιός αντιεξουσιαστής των Εξαρχείων, η ακροδεξιός που συνδέεται με τις εγκληματικές δραστηριότητες των ακροαριστερών, δεν πρόκειται να αγανακτήσει για τον θάνατο του αστυνομικού, αντίθετα τώρα θα πανηγυρίζουν.

Κανένα ΓΙΑΤΙ, κανένα ΜΝΗΜΕΙΟ, δεν θα ακολουθήσει τον θάνατο του αστυνομικού γιατί οι δήθεν ευαίσθητοι, ευαισθητοποιούνται μόνο εάν το θύμα είναι της ακροαριστεράς, οι υπόλοιποι τους είναι αδιάφοροι, πολίτες αστυνομικοί. θύματα αλλοδαπών και ακροαριστερών κακοποιών.






Θράσος Μπέου, πήρε φωτιά ένα σκάφος στον Βόλο από τα φαναράκια που αμόλησαν και έβαλε χέρι στον ιδιοκτήτη


 

Ένα ωραίο γεγονός έλαβε χώρα στον Βόλο, με τον νυχτερινό ουρανό να φωτίζεται από αναμμένα φαναράκια στον Βόλο και χάρισε εντυπωσιακές εικόνες στον κόσμο που κατέκλυσε την παραλία της πρωτεύουσας της Μαγνησίας. 

Η εκδήλωση έγινε, με στόχο την ενίσχυση ιδρυμάτων της ευρύτερης περιοχής του Βόλου.

Ωστόσο, από αστοχία; Από λάθος; Κάποια από τα φαναράκια έπεσαν σε σκάφος που ήταν αγκυροβολημένο στην παραλία του Βόλου το απόγευμα της Τρίτης (26/12) με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά. 

Βλέποντας όσα γίνονταν, τους ιδιοκτήτες να προσπαθούν να την σβήσουν, και κόσμο να προσπαθεί να βοηθήσει, ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος... με θράσος και αντί να πει και τι έγινε θα βοηθήσουμε να στο φτιάξουμε, πήρε το μικρόφωνο και είπε «Ρε μην χαλάτε την γιορτή, καλά είμαστε. Ας το έπαιρνε. Του είπε κανείς να το αφήσει εκεί; Γιορτάζουμε σήμερα. Γιορτάζει όλος ο Βόλος. Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο, υγεία". 

Κάτι ανάλογο με φαναράκια έγινε και στην Αθήνα που δεν κάηκε ούτε πεζοδρόμιο, και εάν καιγόταν κάτι ο δήμος Αθηναίων δεν θα το έπαιζε πονηρός θα αναλάμβανε την αποκατάσταση της ζημιάς.

Δείτε σχετικά βίντεο:











Την ίδια στιγμή διακρίνονται στο βίντεο τρία άτομα να παλεύουν με τις φλόγες με πανιά που κρατούν στα χέρια τους. Στο σημείο έσπευσαν δυο πυροσβεστικά οχηματα που συνέβαλαν στη κατάσβεση της φωτιάς . Για την ιστορία , αφέθηκαν 11.000 φαναράκια στον ουρανό συμβολικά στα πλαίσια σε φιλανθρωπικής πρωτοβουλίας του Δήμου Βόλου , με στόχο τη στήριξη των ιδρυμάτων της πόλης



Νεκρός ο πιλότος του εκπαιδευτικού αεροσκάφους της Πολεμικής Αεροπορίας



Τραγωδία σημειώθηκε λίγο μετά τις 11:00 το πρωί στην Καλαμάτα, όταν κατέπεσε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, εκπαιδευτικό αεροσκάφος της Πολεμικής αεροπορίας, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ο πιλότος του. 



Πρόκειται για διθέσιο εκπαιδευτικό αεροσκάφος, τύπου Τ-2 της 120 Πτέρυγας Εκπαίδευσης Αέρος, στο οποίο επέβαινε μόνο ένας πιλότος που έχασε τη ζωή του.

Η πτώση έχει γίνει κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, στα 500 μέτρα βόρεια της πύλης του αεροδρομίου, κοντά στην περιοχή Άρι στη Μικρομάνη.

Το διθέσιο αεροσκάφος που εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση κατέπεσε λίγο πριν προσγειωθεί, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν την πτώση ακούστηκαν εκρήξεις. 

Ο πιλότος της πολεμικής αεροπορίας που έχασε τη ζωή του ήταν παντρεμένος και είχε δυο παιδιά. 



Σύμφωνα με την ενημέρωση από την πολεμική αεροπορία: 

«Tην Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 11:28, αεροσκάφος T-2E BUCKEYE της 120ΠEA/363MEA, που εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση κατέπεσε, κατά την επιστροφή του, μισό ναυτικό μίλι βορειοδυτικά του αεροδρομίου». 

Πρόκειται για αεροσκάφος T-2E Buckeye

Είναι Αμερικάνικης κατασκευής, δικινητήριο εκπαιδευτικό αεροσκάφος.

Το Τ-2 Buckeye είναι εκπαιδευτικό jet της Πολεμικής Αεροπορίας και με αυτό ολοκληρώνουν την εκπαίδευσή τους οι Ίκαροι και οι νέοι Ανθυποσμηναγοί.

Η προμήθεια 40 εκπαιδευτικών αυτού του τύπου το 1976 αναμόρφωσε ριζικά το σύστημα αεροπορικής εκπαίδευσης.

Το Τ-2Ε μπορεί να μεταφέρει μέχρι και 3500 lb οπλισμού σε 6 πτερυγικούς φορείς συμπεριλαμβανομένων και ατρακτιδίων πολυβόλων και ρουκετών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εκπαίδευση με οπλικό φορτίο, αλλά και να αναλάβει πολεμικό ρόλο αν απαιτηθεί.

Φέρει τρίχρωμη παραλλαγή πράσινου, καφέ και άσπρου.



Πέθανε ο αστυνομικός που χτυπήθηκε από φωτοβολίδα στου Ρέντη


 

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο αστυνομικός που είχε χτυπηθεί από φωτοβολίδα στα επεισόδια στου Ρέντη.

Ο άτυχος υπαρχιφύλακας των ΜΑΤ Γιώργος Λυγγερίδης, καταγωγή από Σέρρες και Θεσσαλονίκη, νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νικαίας από τις 7 Δεκεμβρίου, μετά τα επεισόδια που είχαν σημειωθεί έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη».

Τις τελευταίες ημέρες η υγεία του 31χρονου αστυνομικού είχε επιδεινωθεί και ήταν εγκεφαλικά νεκρός. Σήμερα νωρίς το μεσημέρι (περίπου στις 12:30 μ.μ.) ο οργανισμός του δεν άντεξε και ο νεαρός αστυνομικός έφυγε από τη ζωή.



Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος αστυνομικός είχε υποβληθεί σε ακρωτηριασμό του ποδιού του. Του είχε αφαιρεθεί από το πόδι ένα μεταλλικό αντικείμενο μήκους 5 εκατοστών, 2 εκατοστών πάχους και 2 εκατοστών πλάτους.

Για τα επεισόδια στου Ρέντη έχει προφυλακιστεί ένας 18χρονος, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 31χρονου αστυνομικού και τώρα η κατηγορία θα αναβαθμιστεί σε ανθρωποκτονία.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου:

«Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών, ο ασθενής αστυνομικός που νοσηλευόταν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του στην περιοχή του Ρέντη, κατέληξε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, σήμερα Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου και ώρα 12.34 μ.μ




Μία κάποια Τραϊάνα Ανανία δεν θέλει να γεννήσει γιατί είναι ακριβό το ρεύμα και αλλάζουν συνέχεια οι τιμές


 

Δεν φταίει η Τραϊάνα Ανανία, που δεν γνωρίζουμε πόσοι την ξέρουν (εμείς τώρα μάθαμε το όνομα της και γελάμε με την προκλητικότητα της), που μίλησε για τη μητρότητα και το ενδεχόμενο να κάνει τη δική της οικογένεια, φταίνε όσοι την πλησιάζουν για να κάνει προκλητικές δηλώσεις για λίγη δημοσιότητα.

Πληκτρολογώντας το όνομα της, είδαμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί λέγοντας διάφορα για να ακουστούν, όπως το "θα έκανα σέξ με την Άννα Βίσση" κτλπ.

Για το αν σκέφτεται να κάνει οικογένεια, η καλλιτέχνης ανέφερε στο περιοδικό «Λοιπόν»: «Έχω οικογένεια! Είναι οι φίλοι μου, οι συνεργάτες μου, είναι όλοι οι άνθρωποι που έχω επιλέξει να έχω στη ζωή μου».

Για την μητρότητα σχολίασε: «Βιολογικά χτυπάει το καμπανάκι της μητρότητας σε μια γυναίκα από τα 20 μέχρι τα 35 περίπου. Εγώ έχω έναν τρόπο να ελέγχω τα καμπανάκια που μου χτυπάνε, να τα διαχειρίζομαι δηλαδή, χωρίς να με πιέζουν».

Στη συνέχεια το τερμάτισε συνδυάζοντας την γέννηση ενός παιδιού με τον λογαριασμό του ρεύματος, λέγοντας ότι δεν της αρέσει και η χώρα που ζει αυτή την στιγμή : «Λαμβάνω υπόψη μου τις συνθήκες που ζω και τη χώρα που ζω αυτή τη στιγμή. Πώς θα φέρω στον κόσμο ένα παιδί όταν δεν ξέρω πόσο θα έχει το ρεύμα τον επόμενο μήνα; Μπορεί να κοστίζει δέκα ευρώ η κιλοβατώρα για παράδειγμα. Πώς θα φέρω ένα παιδί σ’ αυτόν τον κόσμο όταν μπορεί να μην έχει να φάει σε δέκα χρόνια και να μην έχει στέγη να μείνει; Δεν νιώθω ασφαλής σ’ αυτή τη χώρα και δεν έχω εμπιστοσύνη σ’ αυτούς που την κυβερνούν για να φέρω ένα παιδί στον κόσμο».

Εμείς έχουμε την λύση για την καλλιτέχνη, να αλλάξει χώρα για να αισθάνεται μεγαλύτερη ασφάλεια, αλλά μην ξανά γυρίσει λέγοντας τι μ.....α έκανα που έφυγα από την χώρα μου!!!!



Γερμανοί αστυνομικοί εκτελούν Τούρκο με μαχαίρι

 



Στο Μανχάιμ της Γερμανίας, η αστυνομία πυροβόλησε και σκότωσε τον 49χρονο επικίνδυνο Τούρκο πολίτη Ερτεκίν Οτζακάν στη μέση του δρόμου.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στο κρατίδιο της Βάδης-Βυρτεμβέργης όταν η αστυνομία ειδοποιήθηκε ότι είχε διαπραχθεί έγκλημα στην περιοχή. Εκει οι Αρχές βρήκαν τον Οτζκάν ημίγυμνο και κρατώντας ένα μαχαίρι στο χέρι.

Οι αστυνομικοί προειδοποίησαν επανειλημμένα τον 49χρονο άνδρα να πετάξει το μαχαίρι, όμως αναγκάστηκαν να τον πυροβολήσουν τέσσερις φορές όταν κινήθηκε επιθετικά εναντίον τους. Ο Οτζκάν τραυματίστηκε σοβαρά και πέθανε στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε.

Η κόρη του Οτζκάν δήλωσε ότι ο πατέρας της δεν ήταν ψυχικά υγιής και ότι αυτό ήταν γνωστό στην αστυνομία, ενώ πρόσθεσε ότι ο 49χρονος πατέρας της ήταν θύμα δολοφονίας. Κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν επίσης ότι ήταν σε διαδικασία απεξάρτησης από τα ναρκωτικά, αλλά είχε αρχίσει να κάνει ξανά χρήση. 

Παράλληλα, στην Τουρκία επικρατεί οργή για την εκτέλεση του 49χρονου και ο γενικός πρόξενος της Τουρκίας στην Καρλσρούη, μετέβη στο Μανχάιμ μετά το περιστατικό, έλαβε πληροφορίες από τις αστυνομικές αρχές, επισκέφθηκε το σπίτι του Οτζκάν και εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στους συγγενείς του. 

Στη δήλωσή του, ανέφερε: «Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε το θέμα σε όλες του τις διαστάσεις».

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ



Ο 16χρονος βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένος στο σπίτι του - Ανακρίνεται ο 18χρονος αδελφός του

 


Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τρίτης στην περιοχή της Νέας Σμύρνης όταν ένας 16χρονος βρέθηκε βαριά τραυματισμένος μέσα στο σπίτι του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και στη συνέχεια κατέληξε στο Λαϊκό Νοσοκομείο.

Ήταν λίγο μετά τις 9 το βράδυ όταν οι γείτονες της οικογένειας άκουσαν φωνές από το διαμέρισμα της πολυκατοικίας επί της οδού Σταδίου και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Μέσα στο σπίτι βρίσκονταν, η μητέρα του 16χρονου, η γιαγιά του, ο 18χρονος αδελφός του και μια φίλη του.

Στο σημείο έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον 16χρονο και τον μετέφερε στο Λαϊκό Νοσοκομείο όπου λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί έφερε τραύματα από ψαλίδι, όλοι τους έδωσαν κατάθεση στο Αστυνομικούς και αφέθηκαν ελεύθεροι εκτός από τον 18χρονο αδελφό του ο οποίος κρατήθηκε στο Τμήμα της Νέας Σμύρνης και μετά οδηγήθηκε στην Γ.Α.Δ.Α.

Οι Αρχές διεξάγουν έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο ανήλικος την ώρα που άτομα από το στενό περιβάλλον της οικογένειας δείχνουν τον 18χρονο αδελφό ως υπεύθυνο για την δολοφονία του 16χρονου.




518 νεκροί από Ιανουάριο μέχρι Οκτώβριο του 2023

 



Πολεμικό σκηνικό στους δρόμους της χώρας μας, με εκατοντάδες νεκρούς και τραυματίες.

518 άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους σε τροχαία δυστυχήματα το πρώτο δεκάμηνο του 2023, τα τροχαία που σημειώθηκαν τις τελευταίες ημέρες, εν μέσω γιορτών, είχαν σαν αποτέλεσμα δέκα άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, από τις 23 έως τις 25 Δεκεμβρίου, σε 95 τροχαία σε όλη τη χώρα -τα περισσότερα στον αστικό ιστό- σκοτώθηκαν 10 άνθρωποι -νέοι στην πλειονότητα τους- και τραυματίστηκαν 119.

518 νεκροί σε 492 τροχαία ατυχήματα το πρώτο δεκάμηνο του 2023, θύματα που σε τόσο λίγο διάστημα μόνο σε πόλεμο μπορείς να τα δεις

Παράλληλα, 23 με 25 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκαν 14.298 έλεγχοι αλκοτέστ σε όλη τη χώρα και διαπιστώθηκαν 380 άτομα για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.



Τάζει σπίτια σε άστεγους ο "Μαυρογιαλούρος" Κασσελάκης εκμεταλλευόμενος την ανάγκη ανθρώπων

 



Είναι τακτική του ΣΥΡΙΖΑ να εκμεταλλεύεται ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, που έχουν την οποιαδήποτε ανάγκη τάζοντας χωρίς κανένα ίχνος ηθικής.

Την τακτική αυτή έχει υιοθετήσει και ο Στέφανος Κασσελάκης, προφανώς γιατί αυτή την γραμμή του έχουν δώσει αυτοί που έχουν μείνει στην ΣΥΡΙΖΑ.

Ο τα θεωρώ όλα εύκολα, οπότε θα τάξω τα πάντα, αυτός που έχει ξευτιλιστεί πολλές φορές για όσα λέει και όσα κάνει, έδειξε για άλλη μια φορά την επικινδυνότητα του και την ακαταλληλότητα του, κάνοντας βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, όπου και υποσχέθηκε ο "Μαυρογιαλούρος"ότι μόλις γίνει πρωθυπουργός θα εξαλείψει το πρόβλημα της αστεγίας.

Με ένα ακόμα στημένο σκηνοθετικά βίντεο, ο τουρίστας αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, περπάτησε στους δρόμους της Αθήνας, συνοδευόμενος από τον εκδότη του περιοδικού δρόμου «Σχεδία», και ανέβασε ανέβασε τα κατορθώματα του μετά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

«Ημέρες γιορτής στην Αθήνα. Θέλησα να κάνω τις αόρατες διαδρομές στην πόλη. Τις διαδρομές των αστέγων. Με τον κύριο Μιχάλη, που γνώρισε πώς είναι να είσαι άστεγος στην πρωτεύουσα. Και τον εκδότη του περιοδικού δρόμου "Σχεδία", Χρήστο Αλεφάντη. Ξεκινήσαμε από τον σταθμό του μετρό στο Μεταξουργείο, περάσαμε από το Πολυδύναμο Κέντρο Αστέγων (ξενώνας «Ionis»), Δεληγιώργη, Σοφοκλέους , Πειραιώς, Αγίων Αναργύρων… Καταλήξαμε στο σπίτι της "Σχεδίας" (Κολοκοτρώνη & Νικίου), όπου μου έκαναν την τιμή να με βάλουν στο γιορτινό τραπέζι τους άστεγοι και πρώην άστεγοι συμπολίτες μας. Άνθρωποι που έχασαν τη γη κάτω απ’ τα πόδια τους και προσπαθούν να ξαναπιάσουν το νήμα της ζωής. Όταν θα γίνουμε κυβέρνηση, εθνικός στόχος θα είναι να εξαλειφθεί πλήρως η αστεγία. Με σχέδιο. Προσήλωση. Οργάνωση. Και θα το καταφέρουμε» έγραψε.