Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021

Μετά την κάλυψη Τσίπρα σε Πολάκη - Βαξεβάνη ξέρουμε ποιος δίνει χυδαίες εντολές

 


Μόνο αρνητικά σχόλια για τον ανήθικο Αλέξη Τσίπρα, δημιούργησε η κάλυψη του στις χυδαιολογίες του Παύλου Πολάκη και του Κώστα Βαξεβάνη.

Όλος ο ΣΥΡΙΖΑ αντιδρά κατά της χυδαίας και ανήθικης τακτικής Πολάκη - Βαξεβάνη και δείχνουν ως ενορχηστρωτή της χυδαιότητας τον Αλέξη Τσίπρα που δεν διαφέρει σε τίποτα από τους κοντινούς τους Πολάκη - Βαξεβάνη.

Η χυδαιότητα και η ακαταλληλότητα του Αλέξη Τσίπρα να ηγείται του ΣΥΡΙΖΑ φάνηκε για ακόμα μία φορά στην Βουλή όταν κάλυψε τις αναρτήσεις Πολάκη και τα χυδαία, αισχρά υπονοούμενα του εκδότη του «Documento» Κώστα Βαξεβάνη με τα οποία φωτογράφιζε ως παιδεραστή τον Κυριάκο Μητσοτάκη, υπονοούμενα που ο διευθυντής της «Αυγής» Αγγελος Τσέκερης δεν άντεξε και χαρακτήρισε ως «εμετικό κιτρινισμό».

Με λίγα λόγια όλοι πλέον είναι σίγουροι ότι πίσω από τις αναρτήσεις των Πολάκη - Βαξεβάνη είναι ο Αλέξης Τσίπρας, και αυτό κάνει περισσότερο κακό και στον τελειωμένο πολιτικά, και στον ΣΥΡΙΖΑ κατά επέκταση.

Ούτε αποστάσεις δεν κρατάει ο Αλέξης Τσίπρας και από τους δύο γιατί απλά εκφράζει και εκφράζεται και από τους δύο και τις χυδαιότητες που γράφουν κατά εντολή του. Ο Αλέξης Τσίρπας χωνέψτε το συντονίζει και είναι πλήρως ενήμερος όταν ο Πολάκης και ο Βαξεβάνης εξαπολύουν εσωκομματικές επιθέσεις

Χωνέψτε το, ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχει δίπλα του μόνο χυδαίους και ανήθικους όπως τον Πολάκη και τον Βαξεβάνη, και για στενούς συνεργάτες τον Ραγκούση που έβριζε και ξεφτίλιζε τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ τόσα χρόνια μέχρι να τον μαζέψει στον θίασο.

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζουν. Γνωρίζουν ότι ο Πολάκης και ο Βαξεβάνης πέρα από πολιτική και δημοσιογραφική είναι και πολιτιστική και αισθητική επιλογή του κ. Τσίπρα, με συχνές συναντήσεις τους στην βίλα του Σούνιου. 




Στο φως σχεδόν άθικτο ρωμαϊκό άρμα κοντά στην Πομπηία

 



Ανασκαφές έφεραν στο φως ένα ρωμαϊκό άρμα από μια έπαυλη έξω από την Πομπηία, το οποίο ήταν σχεδόν άθικτο.

Το σχεδόν τέλεια διατηρημένο τετράτροχο άρμα, το οποίο ήταν κατασκευασμένο από ορείχαλκο και κασσίτερο, βρέθηκε κοντά στους στάβλους μιας αρχαίας έπαυλης στην Τσίβιτα Τζουλιάνα, περίπου 700 μέτρα από τα τείχη της αρχαίας Πομπηίας.

Η άμαξα ήταν η πρώτη του είδους της που ανακαλύφθηκε στην περιοχή, όπου μέχρι σήμερα είχαν ανακαλυφθεί οχήματα που χρησιμοποιούνταν για εργασίες και μεταφορές αλλά όχι για τελετές όπως αυτό.



"Πρόκειται για μια εκπληκτική ανακάλυψη, η οποία εξελίσσει την αντίληψή μας για τον αρχαίο κόσμο", δήλωσε ο Ο Μάσιμο Οζάνα, ο απερχόμενος διευθυντής του Αρχαιολογικού Πάρκου της Πομπηίας και πρόσθεσε ότι το άρμα θα "χρησιμοποιούνταν σε εορταστικές εκδηλώσεις της κοινότητας όπως παρελάσεις και πομπές".

Η Πομπηία, η οποία βρίσκεται σε απόσταση 23 χιλιομέτρων νοτιοανατολικά της Νάπολης, είχε περίπου 13.000 κατοίκους όταν θάφτηκε μετά την έκρηξη του Βεζούβιου το 79 μ.Χ, που ήταν τόσο ισχυρή όσο η έκρηξη πολλών ατομικών βομβών μαζί. Περίπου 2.000 με 15.000 άνθρωποι σκοτώθηκαν.

Σχεδόν τα δύο τρία της αρχαίας πόλης έχουν έρθει στο φως. Τα συντρίμμια της δεν είχαν ανακαλυφθεί μέχρι τον 16ο αιώνα και οι οργανωμένες ανασκαφές ξεκίνησαν περίπου το 1750.



Ανακοίνωση συγγενών των θυμάτων εκτελεστή Κουφοντίνα




Aνακοίνωση με αφορμή τον εκβιασμό του δολοφόνου Κουφοντίνα, εξέδωσαν συγγενείς των θυμάτων της τρομοκρατίας.

Η ανακοίνωση:

«Εμείς, οι συγγενείς των δεκάδων θυμάτων του δολοφόνου, – νεκρών και τραυματιών- παρακολουθούμε όλο το τελευταίο διάστημα την υπόθεση της απεργίας πείνας του. Παρακολουθούμε την κατάσταση της υγείας του όπως τη διαβάζουμε από τα Μέσα και παρακολουθούμε και ο,τι λέγεται και γράφεται για το θέμα.

Θα θέλαμε πολύ να μην το κάνουμε.

Αλλά δεν γίνεται. Κάθε μέρα ξυπνάμε και λέμε «σήμερα θα ασχοληθώ με κάτι άλλο, παιδιά, δουλειά, κάτι» και μετά κρυβόμαστε από τα παιδιά μας, από τους ανθρώπους που μας αγαπούν, τους διώχνουμε σχεδόν, για να δούμε τι κάνει ο δολοφόνος. Και την άλλη μέρα πάλι.

Κάθε είδηση, κάθε ανακοίνωση ξαναζωντανεύει όλες τις μνήμες και όλο τον πόνο με τον οποίο έχουμε μάθει να συνυπάρχουμε για να έχουμε ζωή.

Θυμόμαστε τις στιγμές που ζήσαμε με τους δικούς μας και πως θα θέλαμε λίγο ακόμα, θυμόμαστε όλες τις φορές που… δεν ήταν, στα σημαντικά της ζωής μας. Θυμόμαστε και το αίμα. Τόσο πολύ αίμα. Που οι περισσότεροι από μας, επειδή είμασταν μικροί, δεν είχαμε δει ούτε στα έργα και το είδαμε για τον μπαμπά, τον γιο, το σύζυγο, τον αδερφό. Και όλες αυτές οι μνήμες πονάνε. Και μας απομακρύνουν από τους τωρινούς δικούς μας, οι οποίοι όσο και να προσπαθούν, όσο και αν μας αγαπούν, δεν μπορούν να καταλάβουν…

Και θέλουμε να πούμε μόνο τρία πράγματα:

1. Προς το δολοφόνο:

Παρά το γεγονός ότι δολοφόνησε τους ανθρώπους μας, τον καλούμε να υποχωρήσει από το αίτημά του και να ζήσει. Το να πεθάνει δεν θα φέρει κανέναν από τους δικούς μας πίσω.

2. Προς όσους καλούν το κράτος να υποχωρήσει για να μην πεθάνει ο δολοφόνος:

Σας καλούμε, αντί να ζητάτε την υποχώρηση του κράτους, να ζητήσετε από το δολοφόνο να διακόψει την απεργία πείνας. Το δίκιο του, αν θεωρείτε ότι έχει, ας το βρει στα δικαστήρια.

3. Προς όλους:

Το Κράτος Δικαίου είναι ακρογωνιαίος λίθος της έννομης τάξης. Δεν εκβιάζεται, γιατί αλλιώς δεν υπάρχει τίποτα πάνω στο οποίο να βασιστούμε όλοι εμείς, που σε αντίθεση με τον δολοφόνο, πιστεύουμε στη Δημοκρατία και τον τρόπο λειτουργίας της.

Και κάτι τελευταίο προς όλους αυτούς που κάνουν δηλώσεις και διαδηλώσεις για τον δολοφόνο:

ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΤΕ ΣΑΣ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ. Αναρωτιόμαστε εάν το έχετε σκεφτεί έστω και μία φορά».



BioNTech: Απαραίτητη ίσως και τρίτη δόση του εμβολίου

 


«Έως το τέλος του καλοκαιριού θα έχουμε θέσει την πανδημία υπό έλεγχο», εάν έχει προχωρήσει ικανοποιητικά ο εμβολιασμός, δηλώνει ο Ουγούρ Σαχίν, συνιδρυτής της γερμανικής εταιρίας βιοτεχνολογίας BioNTech, η οποία ανέπτυξε το πρώτο εμβόλιο κατά του SARS-CoV-2.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Der Spiegel, ο κ. Σαχίν δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να απαιτείται και μια τρίτη δόση του εμβολίου, το αργότερο έως το επόμενο έτος, ενώ επισημαίνει ότι το πιθανότερο είναι ότι στο εξής το εμβόλιο θα επαναλαμβάνεται κάθε δύο χρόνια, προσαρμοσμένο στις νέες παραλλαγές που θα προκύπτουν, όπως συμβαίνει και με το εμβόλιο κατά της γρίπης. «Θα είναι η νέα κανονικότητά μας», ανέφερε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τα κρούσματα στην Γερμανία θα μειωθούν αισθητά από το τέλος Μαΐου, ενώ από το τέλος του καλοκαιριού η κατάσταση θα έχει τεθεί υπό έλεγχο. «Δε λέω ότι δε θα υπάρχουν κρούσματα, αλλά θα μπορούμε να επιστρέψουμε στην κανονική μας ζωή», διευκρινίζει.

Ο κ. Σαχίν και η συνιδρύτρια της BioNTech και σύζυγός του Εζλέμ Τουρετσί, θα τιμηθούν στις 19 Μαρτίου με τον Μεγαλόσταυρο του Τάγματος της Αξίας της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, από τον Ομοσπονδιακό Πρόεδρο Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ



Κακοποιοί σύντροφοι Κουφοντίνα κατέστρεψαν περιουσίες αθώων πολιτών στο Π. Φάληρο

 


Οι εκβιαστικές επιθέσεις, σε περιουσίες αθώων πολιτών συνεχίζονται από κακοποιούς συντρόφους, και υποστηρικτές του δολοφόνου τρομοκράτη της 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα.

Οι γνωστοί, και όχι άγνωστοι κακοποιοί σύντροφοι Κουφοντίνα έσπασαν τις βιτρίνες εννέα καταστημάτων, που λόγω της πανδημίας είναι κλειστά και τώρα οι ζημιές τους επιβαρύνουν περισσότερο οικονομικά.

Ο τρόπος δράσης αυτών των κακοποιών δείχνουν το πόσο αναίσθητοι κακοποιοί είναι, και πόσο κοντά είναι στην τρομοκρατική οργάνωση της 17Ν που δεν τους ενδιαφέρει ούτε η ανθρώπινη ζωή, ούτε οι αντιδράσεις στην κοινωνία.



Μπάιντεν σε Βασιλιά Σαλμάν: «Θα λογοδοτήσεις»

 



Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τις αποκαλύψεις περί έγκρισης που φέρεται να έδωσε ο πρίγκιπας διάδοχος της Σαουδικής Αραβίας Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν για τη δολοφονία του Σαουδάραβα δημοσιογράφου, Τζαμάλ Κασόγκι, ο Τζο Μπάιντεν τοποθετήθηκε σε τηλεοπτική του συνέντευξη, λέγοντας πως επικοινώνησε με τον Σαουδάρα Βασιλιά Σαλμάν και του ξεκαθάρισε ότι θα «λογοδοτήσει για παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων».

Επιπλέον, ανέφερε πως οι Ηνωμένες Πολιτείες θα ανακοινώσουν σημαντικές αλλαγές στις διμερείς σχέσεις με τη Σαουδική Αραβία μέχρι τη Δευτέρα.

«Μίλησα χθες με τον βασιλιά... Του κατέστησε σαφές ότι οι κανόνες αλλάζουν και πρόκειται να ανακοινώσουμε σημαντικές αλλαγές μέχρι και τη Δευτέρα. Θα τους θεωρήσουμε υπεύθυνους για παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων», δήλωσε ο Μπάιντεν σε συνέντευξή του στη Univision.

Ο πρίγκιπας διάδοχος της Σαουδικής Αραβίας Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν φέρεται να ενέκρινε «μια επιχείρηση για τη σύλληψη ή τη δολοφονία του δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι το 2018», σύμφωνα με πληροφορίες των υπηρεσιών ΗΠΑ που κυκλοφόρησαν την Παρασκευή.


Πηγή : protothema.gr



Nέες προδιαγραφές για τα ηλεκτρονικά τιμολόγια

 


Με νέες προδιαγραφές, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα για την ηλεκτρονική τιμολόγηση, θα εκδίδονται τα ηλεκτρονικά τιμολόγια από τα πληροφοριακά συστήματα προς το Δημόσιο αλλά και προς επιχειρήσεις.

Ο νέος τρόπος τιμολόγησης θα επιφέρει μείωση στη διακίνηση πλαστών παραστατικών, περιορισμό της φοροδιαφυγής, επιτάχυνση της αποπληρωμής των ηλεκτρονικών τιμολογίων για Δημόσιες Συμβάσεις και ενιαίες προδιαγραφές ηλεκτρονικής τιμολόγησης μεταξύ επιχειρήσεων.

Οι νέες προδιαγραφές βασίζονται στις οδηγίες του οργανισμού OPENPEPPOL (Pan-European Public Procurement On-Line), που είναι υπεύθυνος για τη διαμόρφωση κοινών προδιαγραφών για τις Δημόσιες Προμήθειες και την Ηλεκτρονική Τιμολόγηση σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Για την Ελλάδα, επίσημη Εθνική Αρχή PEPPOL είναι η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης (ΓΓΠΣΔΔ).

Οι νέες κοινές ευρωπαϊκές προδιαγραφές θα «καθοδηγούν» και θα ρυθμίζουν τα πληροφοριακά συστήματα ηλεκτρονικής τιμολόγησης με τέτοιο τρόπο ώστε να εκδίδονται από τις επιχειρήσεις ηλεκτρονικά τιμολόγια έγκυρα, με ενιαίους κανόνες σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Ενδεικτικά, οι κανόνες που εναρμονίστηκαν αφορούν:

τον τρόπο αρίθμησης του τιμολογίου που εκδίδεται στην Ελλάδα,

το είδος του παραστατικού (όπως τιμολόγιο πώλησης, τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών κ.λπ.),

τον μοναδικό αριθμό καταχώρησης του τιμολογίου για φορολογικούς σκοπούς στα πληροφοριακά συστήματα της ΑΑΔΕ,

τον σύνδεσμο στο Διαδίκτυο, όπου οι πάροχοι υπηρεσιών ηλεκτρονικής έκδοσης στοιχείων δημοσιεύουν το ηλεκτρονικό τιμολόγιο.

Ειδικά για τις δημόσιες συμβάσεις, με τους νέους κανόνες παρέχεται η δυνατότητα άμεσης αποστολής των ηλεκτρονικών τιμολογίων στις αρμόδιες αναθέτουσες αρχές και οικονομικές υπηρεσίες, με στοιχεία που διευκολύνουν την ηλεκτρονική συλλογή των δικαιολογητικών πληρωμής.

Ενδεικτικά, αναφέρεται ότι οι δημόσιες συμβάσεις το 2020 ανήλθαν περίπου σε 190.000, για 48.000 αναδόχους, ενώ οι εντολές πληρωμής με αντίστοιχες τιμολογήσεις έφτασαν τις 585.000.



Οι 13 δολοφονίες του εκτελεστή τρομοκράτη της 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα


 

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στα social media και το διαδίκτυο ένα βίντεο στο οποίο προβάλλονται οι 13 δολοφονίες που διέπραξε ο εκτελεστής τρομοκράτης της 17Ν Δημήτρης Κουφοντίνας με το ψευδώνυμο «Λουκάς».


Οι 13 δολοφονίες που διέπραξε ο Δημήτρης Κουφοντίνας


1) Νίκος Μομφεράτος Εκδότης Απογευματινής, 21 Φεβρουαρίου 1985


2) Παναγιώτης Ρουσέτης Οδηγός του Νίκου Μομφεράτου, 21 Φεβρουαρίου 1985


3) Δημήτρης Αγγελόπουλος Βιομήχανος, πρόεδρος της Χαλυβουργικής, 8 Απριλίου 1986


4) Αλέξανδρος Αθανασιάδης - Μποδοσάκης Επιχειρηματίας, 11 Μαρτίου 1988


5) Ουίλιαμ Νορντίν Πλοίαρχος του Αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού και Ακόλουθος Αμύνης της αμερικανικής πρεσβείας, 28 Ιουνίου 1988


6) Παύλος Μπακογιάννης Βουλευτής της ΝΔ, 26 Σεπτεμβρίου 1989


7) Ρόναλντ Στιούαρτ Λοχίας της Αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας, 12 Μαρτίου 1991


8)Τσετίν Γιοργκού Τούρκος διπλωμάτης, 7 Οκτωβρίου 1991


9) Αθανάσιος Αξαρλιάν Φοιτητής, 14 Ιουλίου 1992


10) Μιχάλης Βρανόπουλος Διοικητής της Εθνικής Τράπεζας επί κυβέρνησης Μητσοτάκη, 24 Ιανουαρίου 1994


11) Ομέρ Σιπαχίογλου Τούρκος διπλωμάτης, 4 Ιουλίου 1994


12) Κώστας Περατικός Εφοπλιστής, 28 Μαΐου 1997


13) Στίβεν Σόντερς Ταξίαρχος του Βρετανικού Στρατού Ξηράς και στρατιωτικός ακόλουθος της βρετανικής πρεσβείας, 8 Ιουνίου 2000



Λακόπουλος για Πολάκη: Απροσάρμοστος, ανάγωγος, προσβλητικός, ανοιχτή πληγή για τον ΣΥΡΙΖΑ

 


Σκληρή κριτική από τον ΣΥΡΙΖΑ δέχεται ο τραμπούκος Παύλος Πολάκης, ο οποίος με τις συνεχείς επιθέσεις του κατά του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη και με τον χυδαίο λόγο του έχει καταντήσει βαρίδι.

Το άρθρο του Γιώργου Λακόπουλου στην ιστοσελίδα, anoixtoparathyro.gr :

-«Προς Βοθροκάναλα που βρήκαν πάτημα κι έχουν λυσσάξει απ το πρωί: Και θα πολεμώ και θα μιλώ και θα γλεντώ και θα τραγουδώ και θα χορεύω και θα ταξιδεύω και θα ψαρεύω και κουδούνια θα σας κρεμώ!!! …Γιατι ΜΠΟΡΩ ,γιατι σας ΕΧΩ….με τη “δικη μου” αριστερά ….. που ‘ναι μεγάλη δυνατή και αποφασισμένη!!!«

Παύλος Πολάκης

29-11-2019

Είναι επιστήμονας – γιατρός. Ήταν υπουργός και είναι βουλευτής. Ανήκει σε προοδευτικό κόμμα που έχει σε υψηλή προτεραιότητα τα δικαιώματα των πολιτών, την ευπρέπεια του λόγου, τον πολιτικό πολιτισμό και το δημόσιο ήθος. Στοιχεία που εκπροσωπεί με επάρκεια ο επικεφαλής αυτού του κόμματος..

Κι όμως ο Παύλος Πολάκης δεν είναι σε θέση να καταλάβει ότι ο σκηνοθέτης που βρίσκεται αυτή την περίοδο στο προσκήνιο της επικαιρότητας ονομάζεται Λιγνάδης και όχι «Λιγδιάρης». Ότι είναι πλέον κατηγορούμενος και δικαιούνται να υπερασπιστεί στον εαυτό του.

Παρά είναι ψιλά γράμμα αυτά για κάποιον που προβάλλει ότι γι’ αυτόν δεν ισχύουν οι νόμοι. Όταν ο αρμόδιος για την Υγεία κοινοτικός Επίτροπος τον επέκρινε γιατί, ως υπουργός κοινοτικής χώρας, κάπνιζε σε κλειστό χώρο του απάντησε: «Δεν θα μου πει πότε θα κόψω το κάπνισμα».

Ίσως τον παρασύρει ο χυδαίος υπολογισμός: «Μιλάτε για το κάπνισμα; Όσες φορές το αναφέρατε, τόσες ψήφους πήρα!»

Ή δεν καταλαβαίνει. Αν είναι καπνιστής ας το κουβεντιάσει με τον γιατρό του. Αλλά για το κάπνισμα σε κλειστούς χώρους απαγορεύεται για όλους.

Το πρόβλημα Πολάκη έχει επισημανθεί και από τον Αλέξη Τσίπρα: «Πάρτε του το πληκτρολόγιο». Φωνή βοώντος. Κανείς δεν του το πήρε. Συνεχίζει απερίσκεπτα να το θέτει στην υπηρεσία της… ΝΔ. Του οφείλει και για τη εκλογική νίκη τής το 2019.

Ο Πολάκης δεν περιορίζεται καν στο χώρο της κομματικής ευθύνης του. Παρεμβαίνει σε όλα και ανατινάζει κυρίως το κόμμα του. Μια απεχθής φιγούρα που εκθέτει ένα κόμμα.

Το έκανε και με την υπόθεση Λιγνάδη- Μενδώνη. Έβγαλε τον Μητσοτάκη από τη γωνία, όταν έπιασε πληκτρολόγιο: «Ο Μητσοτάκης προσωπικά επέλεξε και με αλλαγή νόμου τοποθέτησε τον παιδεραστή Λιγνάδη, πρόεδρο στο Εθνικό Θέατρο».

Αυτός ο άνθρωπος ψηφίζει νόμους. Αν τον δίκασε ήδη και ξέρει με αποδείξεις ότι τον διάλεξε ο Μητσοτάκης γιατί δεν το λέει και στον Τσίπρα να τον καταγγείλει και κάθεται και ρωτάει στη Βουλή;

Χωρίς το Πολάκη ο Μητσοτάκης θα κατάπινε τη γλώσσα του. Ποιος του ανέθεσε να ξεσαλώσει πάλι για τη γνωστή και μη εξαιρετέα Αγαπηδάκη και να γίνεται χειρότερός της; Γιατί δεν της καταλογίζει ό,τι νόμιζε χωρίς ακρότητες;

Ειδικά όταν επ’ αυτού τον έχει ήδη αποδοκιμάσει ο Τομέας Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ: «Η αριστερά έχει το δικό της τρόπο, τις δικές της λέξεις, με βάση το αξιακό της φορτίο, να απαντά σε χυδαιότητες ή σε ακροδεξιές κορώνες».

Κάθε φορά που μιλάει ο Πολάκης στη ΝΔ κάνουν πάρτι. Γιατί βρίσκει ακροατήριο καταγγέλλοντας το «αγροίκο πρόσωπο» της Αριστεράς.

Είναι τοξικός για το κόμμα του γιατί είναι τοξικός ο δημόσιος λόγος του. Το λούμπεν «θεριακλίκι» είναι βούτυρο στο ψωμί του Μητσοτάκη. Τα «Άπαντα Πολάκη» είναι βίβλος καταστροφής του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ.

Διατυπώσεις όπως «αρχιψεύτη Μητσοτάκη» «ελεεινέ και τρισάθλιε αρχιτραπεζίτη Στουρνάρα», «βορθροκάναλο», «ακροδεξιό ρετάλι «, «φτου σας ξεφτιλισμένοι»,»Νίκο Γεωργιάδη δεν είσαι αθώος, είσαι ένα βδελύγμα του ανθρώπινου είδους».

Εδώ κάτι δεν πάει καλά. Είναι λόγος ασυδοσίας. Νομικός πολιτισμός μηδέν. Διατυπώσεις καταγωγίων. Χωρίς καμία απολύτως «νομιμοποίηση» και καμία «δικαιολογία».

Ουδείς τον εξουσιοδότησε να παίζει τον πορτ παρόλ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με βλακώδεις απειλές γκεμπελικών συνειρμών: «Θα ξανάρθουμε και θα είναι αλλιώς». Έτσι δεν θα ξανάρθουν.

Το μότο του είναι «μόνος μου και όλοι σας». Εκτός αν πρόκειται να αρθεί η ασυλία του. Ένας κουτσαβάκης του Ίντερνετ με οπαδούς που ενέπνεε και ο Κουτσόγιωργας: «Πες τα Μένιο».

Τα λέει και τον αποθεώνουν οι φαν του: «Παύλο, δώσε πόνο στα λαμόγια». Αλλά το έργο »Ο κουζουλός – τρελός του χωριού» δεν κόβει εισιτήρια» . Ακυρώνει τον αριστερό λόγο, την πολιτική ευπρέπεια, την κρητική λεβεντιά, την ίδια την πολιτική.

Απροσάρμοστος, ανάγωγος, προσβλητικός, υβριστής, αντιθεσμικός και πολυλογάς. Ίσως πιστεύει ότι δρα ως εξολοθρευτής των πολιτικών αντίπαλων του ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά τελικά είναι ο ίδιος εξολοθρευτής του ΣΥΡΙΖΑ . Βασικό όπλο της …Νέας Δημοκρατίας.

Μπορεί να εκχυδαΐζει την πολιτική, αν έτσι του βγαίνει. Αλλά αυτό δεν μπορεί να βαρύνει το κόμμα του.

Ο Τσίπρας κάνει αγώνα να βάλει τον ΣυΡΙΖΑ-ΠΣ σε τροχιά επιστροφής. Αλλά όσο γάλα μαζεύει, ρίχνει μια κλωτσιά ο Πολάκης και το χύνει. Πάτησε τον Μητσοτάκη πάλι στη Βολή, και του έριξε σωσίβιο ο Πολάκης.

Είναι θλιβερό βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ να αντιγράφει τους καραγκιόζηδες της Δεξιάς. Γίνεται πρόβλημα για τον ΣΥΡΙΖΑ, καθυβρίζοντας σωρηδόν αντίπαλους, δημοσιογράφους, δικαστικούς. Επικίνδυνος

Αν ο Πολάκης θέλει να είναι συμπληρωματικό μέγεθος του Γεωργιάδη, του Λοβέρδου και του Μπογδάνου, μαγκιά του. Αλλά δεν χωράει στο νέο κόμμα που πασχίζει να διεκδικήσει τη διακυβέρνηση. Αλλιώς κάποια στιγμή δεν θα χωράνε οι άλλοι.

Γιατί θα πρέπει κάθε φορά ο Τσίπρας να βρίσκεται μπροστά στο δίλημμα: τον διαγράφει ή να κάνει πως δεν τον ακούει; Και να προκαλεί κι από πάνω: «Με τον Αλέξη είμαστε κοντά». Μέρα με τη νύχτα είναι.

Για τους ψηφοφόρους του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν πάει άλλο. Γιατί ένας πολιτικός αρχηγός με τον δημόσιο λόγο του πρώην- και εν δυνάμει- πρωθυπουργού θα πρέπει να χρεώνεται κάποιον φευγάτο που εκ των πραγμάτων δρα πότε σαν ανισόρροπος και πότε σαν προβοκάτορας;

Γιατί θα πρέπει οι οπαδοί και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να απολογούνται για την προβληματική παρουσία του; Και ως πότε θα το κάνουν;



Μητσοτάκης: Δεν μπορεί ο κ. Τσίπρας να ζητάει παραβίαση της έννομης τάξης για τον Κουφοντίνα

 


Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δίνει τη δική του απάντηση στον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας πως «αντί να ζητήσει από τον καταδικασμένο να διακόψει την απεργία πείνας, καλεί την κυβέρνηση να κάνει δεκτό το αίτημά του, να επιλέξει εκείνος τη φυλακή στην οποία θα εκτίσει την ποινή του». 

Αναλυτική η απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Αλέξη Τσίπρα:

«Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ διαδήλωναν σήμερα υπερ του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες Δ. Κουφοντίνα υπό το σύνθημα "όταν οι αντάρτες θα μπαίνουν στην Αθήνα το Σύνταγμα θα λέγεται πλατεία "Κουφοντίνα"

Ενας από τους πρώτους νόμους της κυβέρνησής του ΣΥΡΙΖΑ ήταν να δώσει ειδικά προνόμια στον Δ.

Κουφοντίνα. Και σήμερα έρχεται ο κ.Τσίπρας και αντι να ζητήσει από τον καταδικασμένο να διακόψει την απεργία πείνας, καλεί την κυβέρνηση να κάνει δεκτό το αίτημά του να επιλέξει εκείνος την φυλακή στην οποία θα εκτίσει την ποινή του.

Σε ένα Κράτος Δικαίου, ο νόμος ισχύει για όλους, ακόμη και για εκείνους που τους περιφρονούν, δεν δείχνουν ίχνος μεταμέλειας και προσβάλουν τη μνήμη των θυμάτων τους, κάνοντας επιδεικτικά βόλτες στα σημεία που τα δολοφόνησαν. Δεν είναι δυνατόν, όμως, ο Δ.Κουφοντίνας να επιλέξει εκείνος τη φυλακή κράτησης του υπό την απειλή της αυτοχειρίας. Θα μπορούσε να προσφυγει στη Δικαιοσύνη για τη μεταγωγή του, αλλά δεν το κάνει κι εκβιάζει.

Με σεβασμό στο Κράτος Δικαίου και στις ανθρωπιστικές αξίες, παρέχεται στον κατάδικο κάθε δυνατη ιατρική φροντίδα. Προνομιακή μεταχείριση, όμως και παραβίαση της έννομης τάξης δεν είναι δυνατόν να ζητείται και μάλιστα από τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης».



Γνήσιος ακροαριστερός ο Τσίπρας πήρε θέση υπέρ του συντρόφου δολοφόνου Κουφοντίνα

 



Κρατήθηκε όσο μπορούσε ο ακροαριστερός Αλέξης Τσίπρας, αλλά δεν μπορούσε να μην πάρει θέση για τον σύντροφο δολοφόνο τρομοκράτη της 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα

Το πισωγύρισμα Αλέξη Τσίπρα στο 3%:

Alexis Tsipras
12 ώρες πριν

Η ζωή του καταδικασμένου για τρομοκρατία Δημήτρη Κουφοντίνα, σύμφωνα με τους γιατρούς, κρέμεται από μία κλωστή. Απευθύνω, αυτήν την ύστατη ώρα, έκκληση στην κυβέρνηση να αλλάξει τη στάση της, για να μην κοπεί.

Η ανθρώπινη ζωή σε ένα κράτος δικαίου αποτελεί ύψιστο αγαθό. Ακόμα και όταν πρόκειται για καταδικασμένους επειδή δεν τη σεβάστηκαν.

Η Δημοκρατία, άλλωστε, είναι ισχυρή όταν έχει νόμους που ισχύουν για όλους και δεν εκδικείται.

7 χιλ.
1,5 χιλ.
835