Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021

Μετά την κάλυψη Τσίπρα σε Πολάκη - Βαξεβάνη ξέρουμε ποιος δίνει χυδαίες εντολές

 


Μόνο αρνητικά σχόλια για τον ανήθικο Αλέξη Τσίπρα, δημιούργησε η κάλυψη του στις χυδαιολογίες του Παύλου Πολάκη και του Κώστα Βαξεβάνη.

Όλος ο ΣΥΡΙΖΑ αντιδρά κατά της χυδαίας και ανήθικης τακτικής Πολάκη - Βαξεβάνη και δείχνουν ως ενορχηστρωτή της χυδαιότητας τον Αλέξη Τσίπρα που δεν διαφέρει σε τίποτα από τους κοντινούς τους Πολάκη - Βαξεβάνη.

Η χυδαιότητα και η ακαταλληλότητα του Αλέξη Τσίπρα να ηγείται του ΣΥΡΙΖΑ φάνηκε για ακόμα μία φορά στην Βουλή όταν κάλυψε τις αναρτήσεις Πολάκη και τα χυδαία, αισχρά υπονοούμενα του εκδότη του «Documento» Κώστα Βαξεβάνη με τα οποία φωτογράφιζε ως παιδεραστή τον Κυριάκο Μητσοτάκη, υπονοούμενα που ο διευθυντής της «Αυγής» Αγγελος Τσέκερης δεν άντεξε και χαρακτήρισε ως «εμετικό κιτρινισμό».

Με λίγα λόγια όλοι πλέον είναι σίγουροι ότι πίσω από τις αναρτήσεις των Πολάκη - Βαξεβάνη είναι ο Αλέξης Τσίπρας, και αυτό κάνει περισσότερο κακό και στον τελειωμένο πολιτικά, και στον ΣΥΡΙΖΑ κατά επέκταση.

Ούτε αποστάσεις δεν κρατάει ο Αλέξης Τσίπρας και από τους δύο γιατί απλά εκφράζει και εκφράζεται και από τους δύο και τις χυδαιότητες που γράφουν κατά εντολή του. Ο Αλέξης Τσίρπας χωνέψτε το συντονίζει και είναι πλήρως ενήμερος όταν ο Πολάκης και ο Βαξεβάνης εξαπολύουν εσωκομματικές επιθέσεις

Χωνέψτε το, ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχει δίπλα του μόνο χυδαίους και ανήθικους όπως τον Πολάκη και τον Βαξεβάνη, και για στενούς συνεργάτες τον Ραγκούση που έβριζε και ξεφτίλιζε τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ τόσα χρόνια μέχρι να τον μαζέψει στον θίασο.

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζουν. Γνωρίζουν ότι ο Πολάκης και ο Βαξεβάνης πέρα από πολιτική και δημοσιογραφική είναι και πολιτιστική και αισθητική επιλογή του κ. Τσίπρα, με συχνές συναντήσεις τους στην βίλα του Σούνιου. 




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου