Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2022

Ο ΣΥΡΙΖΑ υπέρ του Δημητρά που διώκεται για εγκληματική οργάνωση - Καμία έκπληξη

 


Βαριά ποινική δίωξη για εγκληματική οργάνωση ασκήθηκε σε βάρος του Παναγιώτη Δημητρά, διευθυντή του Ελληνικού Παρατηρητηρίου Συμφωνιών του Ελσίνκι, γνωστού στις ελληνικές δικαστικές αρχές καθώς κατά καιρούς υποβάλλει εκατοντάδες μηνύσεις κατά πάντων και ειδικά στους λιμενικούς.

Ο Παναγιώτης Δημητράς μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ, τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, τους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, τον Αλέξη Τσίπρα, τον Ταγίπ Ερντογάν, διέσυραν την Ελλάδα με το  fake news που έστησαν στον Έβρο με το δήθεν νεκρό παιδάκι. Όλοι αυτοί μαζί με ΜΜΕ που ελέγχει ο ΣΥΡΙΖΑ και δημοσιογράφους που ελέγχει ο ΣΥΡΙΖΑ, σε ΜΜΕ εσωτερικού και εξωτερικού προσπάθησαν καθημερινά και για ένα ολόκληρο μήνα να διασύρουν την χώρα μας υπέρ της προπαγάνδας των Τούρκων.



Ο Παναγιώτης Δημητράς όμως δεν διώκεται για αυτόν τον λόγο, ούτε οι συνεργοί του στον ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα είναι αντιμέτωπος με τη βαριά κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης, διώχθηκε ποινικά από τις εισαγγελικές αρχές της Κω, μετά από έρευνα που διενεργήθηκε -για καιρό- για παράνομη διακίνηση μεταναστών στη χώρα μας.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο που συντάχθηκε, ο Παναγιώτης Δημητράς μαζί με τον Τόμι Ολσεν, που επίσης διώκεται ποινικά για εγκληματική οργάνωση, μετείχαν σε οργανωμένες προσπάθειες παράνομης διακίνησης μεταναστών στη χώρα μας.

Ο Τόμι Ολσεν είναι ιδρυτής και διευθυντής της μη κυβερνητικής οργάνωσης Aegean Boat Report.

Όπως αναφέρεται στο κατηγορητήριο, και οι δύο είναι αντιμέτωποι με «το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης που είχε σκοπό να παραλαμβάνει στοιχεία πολιτών τρίτων χωρών, οι οποίοι επιχειρούσαν παράνομη είσοδο στην Ελλάδα, προκειμένου να διευκολύνει την παράνομη είσοδο και διαμονή αυτών στην Ελλάδα, αποστέλλοντας στις αρχές τα πλήρη στοιχεία τους και το ακριβές σημείο εντοπισμού τους στη χώρα, προκειμένου οι τελευταίοι να υπαχθούν στις διαδικασίες ασύλου».

Οι κατηγορίες σε βάρος του Παναγιώτη Δημητρά έχουν ασκηθεί με την επιβαρυντική περίπτωση της τέλεσης αυτών «κατ’ επάγγελμα, καθώς, όπως αναφέρεται στο κατηγορητήριο, από την υποδομή που έχει δημιουργήσει (δηλαδή τη λειτουργία της οργάνωσης Ελληνικό Παρατηρητήριο Συμφωνιών του Ελσίνκι) προκύπτει πρόθεση επανειλημμένης τέλεσης της πράξης και πορισμός εισοδήματος».

Αυτή την στιγμή ο Δημητράς περιμένει την απόφαση του δικαστικού συμβουλίου για το εάν θα προφυλακιστεί η θα αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μέχρι να δικαστεί για κακούργημα.

Αυτόν λοιπόν με σημερινή ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ, στηρίζει και συντάσσεται μαζί του γιατί άραγε; Μήπως κρύβονται πολλά στελέχη για την κονόμα πίσω από αυτή την ΜΚΟ και άλλες περίεργες ΜΚΟ;

Σε κανένα μας δεν ήταν έκπληξη η στήριξη γιατί απλά ολόκληρος ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μια εγκληματική οργάνωση!!!

Όπως και να έχει για ακόμα μία φορά ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει ποιος πραγματικά είναι, πόσο ακροαριστερός είναι, και πόσο ντροπή είναι για την χώρα μας.



Κάλαντα στον πρωθυπουργό με το Πίνατ να κλέβει την παράσταση

 


Χριστουγεννιάτικα κάλαντα άκουσαν στο Μέγαρο Μαξίμου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, η σύζυγός του Μαρέβα-Γκραμπόφκσι Μητσοτάκη και τα παιδιά τους Κωνσταντίνος και Δάφνη.

Τα κάλαντα είπαν στον Πρωθυπουργό και την οικογένειά του τα παιδιά του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, η Δημοτική Φιλαρμονική Αμφιλοχίας και τα μέλη της «Ευξείνου Λέσχης» Ποντίων Νάουσας.

Αυτό όμως που έκλεψε την παράσταση και έπαιξε με τους καλεσμένους είναι ο Πίνατ με το κόκκινο χριστουγεννιάτικο φουλάρι του.












Μπίστης απειλεί υποχείριο Ανδρουλάκη για το καλό του να προχωρήσει από τώρα σε συνεννοήσεις με ΣΥΡΙΖΑ

 



Θράσος Μπίστη που με άρθρο του στο ieidiseis.gr, ζητάει από το υποχείριο, ανεπαρκή και καταστροφή του ΠΑΣΟΚ Ανδρουλάκη, να τελειώνει ώστε να μπορεί εύκολα να αλωθεί το ΠΑΣΟΚ από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Νίκος Μπίστης με το άρθρο του, οδηγεί σε διάσπαση το ΠΑΣΟΚ, γιατί δεν θα μείνει κεντρώος να ακολουθήσει τέτοια καταστροφική κίνηση συνεργασίας ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ, με πρώτο ρόλο την ομάδα των ακροαριστερών που ηγείται του κόμματος Τσίπρα.

Ο Μπίστης, σίγουρος ότι έχει στο τσεπάκι του τον δειλό και ανεπαρκή Ανδρουλάκη, ζητάει να ξεκινήσουν οι προγραμματικές συζητήσεις και προειδοποιεί - απειλεί ευθέως το ΠΑΣΟΚ ότι  όσο πιο γρήγορα απαντήσει τόσο το καλύτερο, καθώς και ότι  προοδευτική κυβέρνηση χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ δεν γίνεται, αδιαφορώντας για το ότι οι πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών τρομάζει σε κάτι τέτοιο, όπως και οι κεντρώοι ψηφοφόροι που στηρίζουν ακόμα και για λίγο ακόμα ΠΑΣΟΚ.

Για να γελάσει ο κόσμος ο Νίκο Μπίστης δηλώνει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία έχει την δυνατότητα να πορευτεί και να νικήσει μόνος του».

Και συνεχίζοντας να απειλεί ευθέως το ΠΑΣΟΚ δήθεν για το καλό του να προχωρήσει από τώρα σε συνεννοήσεις ξεκαθαρίζει πως «σε κάθε περίπτωση λύση προοδευτική, λύση σοσιαλδημοκρατική, λύση τέλος πάντων, δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εμάς. Αυτό επιτάσσει η λογική και η αριθμητική».

Παραμυθιάζοντας τον ίδιο, τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ και τους αφελής του ΠΑΣΟΚ, ο Νίκος Μπίτσης βλέπει ότι «η σωρευμένη αγανάκτηση θα γίνει ορμητικό κύμα αλλαγής και απαλλαγής. Αυτό θα γίνει ούτως η άλλως αλλά μια καθαρή προοπτική συνεργασίας των προοδευτικών δυνάμεων θα λειτουργήσει σαν επιταχυντής και εμβρυουλκός».

Την οργή όμως την βλέπει μόνο ο ίδιος και αυτό δείχνει ότι μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ παραμυθιάζονται όλοι, λέγοντας ψέματα αναμεταξύ τους για να περνάει η ώρα, και για να παραπλανούν όποιον αφελή τους πιστέψει.




Παρίσι: Σε ψυχιατρική κλινική ο 69χρονος που προκάλεσε το μακελειό

 


Σε ψυχιατρική κλινική μεταφέρθηκε ο 69χρονος που άνοιξε πυρ την Παρασκευή έξω από ένα κοινοτικό κέντρο των Κούρδων του Παρισιού, σκοτώνοντας τρεις ανθρώπους, όπως ανακοίνωσαν οι εισαγγελικές αρχές.

Η ανάκριση του θα συνεχιστεί όταν το επιτρέψει η υγεία του, σύμφωνα με τη νεότερη ανακοίνωση των αρχών.

Η γαλλική αστυνομία συνέλαβε την Παρασκευή τον άνδρα ο οποίος είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα και επρόκειτο να δικαστεί για μια άλλη υπόθεση, για επίθεση με σπαθί εναντίον ενός καταυλισμού μεταναστών στο Παρίσι.

Νωρίτερα σήμερα, ξέσπασαν επεισόδια στο κέντρο του Παρισιού, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας των Κούρδων. Οι συγκεντρωμένοι ανέτρεψαν οχήματα, τουλάχιστον ένα αυτοκίνητο πυρπολήθηκε και μικρές φωτιές άναψαν κοντά στην Πλατεία Δημοκρατίας. Ο αρχηγός της αστυνομίας του Παρισιού είπε ότι έγιναν 11 συλλήψεις και περίπου 30 άνθρωποι τραυματίστηκαν ελαφρά.

Οι συγκρούσεις με τις δυνάμεις ασφαλείας συνεχίστηκαν για περίπου δύο ώρες, μέχρι που οι συγκεντρωμένοι διαλύθηκαν.


ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ



Δημοσκόπηση Marc: Στο 8,1% το προβάδισμα της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ


 


Στο 8,1% διαμορφώνεται η διαφορά της Νέας Δημοκρατίας από τον ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τη νέα δημοσκόπηση της MARC, λίγο πριν τις εκλογές. Η δημοσκόπηση έγινε το διάστημα 16-21 Δεκεμβρίου για λογαριασμό της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα».

Η δημοσκόπηση της MARC δείχνει τη Νέα Δημοκρατία να συγκεντρώνει 33,4%, (ανέβηκε 0,5%) έναντι 25,3% του ΣΥΡΙΖΑ (ανέβηκε 0,6%). Ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με 10,5%, το οποίο έπεσε σε ποσοστά και είναι 1,1% λιγότερο από την προηγούμενη δημοσκόπηση της MARC.

Τέταρτο είναι το ΚΚΕ με 5,8%, μετά η Ελληνική Λύση με 4,1% ενώ οριακά για να μπει στην Βουλή εμφανίζεται το ΜεΡΑ25 με 3,1%. Κοντά στο όριο της βουλής εμφανίζεται και το «Εθνικό Κόμμα – Έλληνες» του Ηλία Κασιδιάρη.

Η πλειοψηφία των πολιτών τάσσεται υπέρ του σχηματισμού αυτοδύναμης κυβέρνησης από τη Νέα Δημοκρατία.

Περισσότεροι, από το 50% των Ελλήνων πιστεύουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να υπερασπιστεί καλύτερα τα συμφέροντα της χώρας απέναντι στην Τουρκία (54,5%) και να διαχειριστεί καλύτερα τις κρίσεις (50,1%). 




Προφυλακίστηκαν 3 απο τους ανήλικου που βίαζαν τον 15χρονο έρχονται νέες συλλήψεις

 


Για τον βιασμό και την κακοποίηση του 15χρονου μαθητή, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να εκδοθούν νέα εντάλματα συλλήψεων για μαθητές που εμπλέκονται στο αποτρόπαιο περιστατικό.

Χθες το μεσημέρι, η Ανακρίτρια Ανηλίκων διέταξε την προφυλάκιση τριών εκ των έξι συλληφθέντων οι οποίοι κατηγορούνται ότι από τις αρχές του Νοεμβρίου μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου βίασαν κατ εξακολούθηση τον 15χρονο. Στα δικαστήρια της Ευελπίδων οδηγήθηκαν δύο ακόμη κατηγορούμενοι οι οποίοι ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν το πρωί της Τρίτης ενώ ο τελευταίος ανήλικος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους καθώς δεν έχει συμπληρώσει τα 15 έτη και αυτό τον γλίτωσε.

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να εκδοθούν έξι εντάλματα σύλληψης. Το ένα αφορά έναν 15χρονο ο οποίος είχε ταυτοποιηθεί από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων αλλά αναζητούνταν. Ο μαθητής εμφανίστηκε οικειοθελώς στην Αστυνομία αλλά δεν συνελήφθη επειδή είχε παρέλθει η προθεσμία του αυτοφώρου.

Από την έρευνα της Ασφάλειας είχε ταυτοποιηθεί και ένας άλλος μαθητής Λυκείου τον οποίον ο 15χρονος είχε κατονομάσει ως έναν εκ των δραστών του βιασμού. Πρόκειται, μάλιστα, για το μέλος της συμμορίας που είχε την ιδέα οι ανήλικοι να καταγράφουν τη νοσηρή δράση τους σε βίντεο και είχε στο κινητό του το επίμαχο υλικό.

Μέχρι στιγμής ο 15χρονος Αλβανός αναζητείται και πληροφορίες τον θέλουν να έχει φύγει από τη χώρα, όπως κάνουν όλοι οι Αλβανοί κακοποιοί μόλις διαπράττουν έγκλημα στην χώρα μας, αλλά είναι θέμα χρόνου η σύλληψη του.

 Τα υπόλοιπα τέσσερα εντάλματα αφορούν μια παρέα κοριτσιών, ηλικίας 14-15 ετών, τα οποία, σύμφωνα με όσα έχει αναφέρει το θύμα, ήταν παρόντα στα περιστατικά κακοποίησης του.

Τα μέλη της συμμορίας προσπάθησαν να διαγράψουν από τις συσκευές τους τα βίντεο με τους βιασμούς ώστε να μην αφήσουν ίχνη και συνομιλούσαν μεταξύ τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου να «σβήσουν» το παράνομο υλικό.