Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2022

Μπίστης απειλεί υποχείριο Ανδρουλάκη για το καλό του να προχωρήσει από τώρα σε συνεννοήσεις με ΣΥΡΙΖΑ

 



Θράσος Μπίστη που με άρθρο του στο ieidiseis.gr, ζητάει από το υποχείριο, ανεπαρκή και καταστροφή του ΠΑΣΟΚ Ανδρουλάκη, να τελειώνει ώστε να μπορεί εύκολα να αλωθεί το ΠΑΣΟΚ από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Νίκος Μπίστης με το άρθρο του, οδηγεί σε διάσπαση το ΠΑΣΟΚ, γιατί δεν θα μείνει κεντρώος να ακολουθήσει τέτοια καταστροφική κίνηση συνεργασίας ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ, με πρώτο ρόλο την ομάδα των ακροαριστερών που ηγείται του κόμματος Τσίπρα.

Ο Μπίστης, σίγουρος ότι έχει στο τσεπάκι του τον δειλό και ανεπαρκή Ανδρουλάκη, ζητάει να ξεκινήσουν οι προγραμματικές συζητήσεις και προειδοποιεί - απειλεί ευθέως το ΠΑΣΟΚ ότι  όσο πιο γρήγορα απαντήσει τόσο το καλύτερο, καθώς και ότι  προοδευτική κυβέρνηση χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ δεν γίνεται, αδιαφορώντας για το ότι οι πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών τρομάζει σε κάτι τέτοιο, όπως και οι κεντρώοι ψηφοφόροι που στηρίζουν ακόμα και για λίγο ακόμα ΠΑΣΟΚ.

Για να γελάσει ο κόσμος ο Νίκο Μπίστης δηλώνει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία έχει την δυνατότητα να πορευτεί και να νικήσει μόνος του».

Και συνεχίζοντας να απειλεί ευθέως το ΠΑΣΟΚ δήθεν για το καλό του να προχωρήσει από τώρα σε συνεννοήσεις ξεκαθαρίζει πως «σε κάθε περίπτωση λύση προοδευτική, λύση σοσιαλδημοκρατική, λύση τέλος πάντων, δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εμάς. Αυτό επιτάσσει η λογική και η αριθμητική».

Παραμυθιάζοντας τον ίδιο, τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ και τους αφελής του ΠΑΣΟΚ, ο Νίκος Μπίτσης βλέπει ότι «η σωρευμένη αγανάκτηση θα γίνει ορμητικό κύμα αλλαγής και απαλλαγής. Αυτό θα γίνει ούτως η άλλως αλλά μια καθαρή προοπτική συνεργασίας των προοδευτικών δυνάμεων θα λειτουργήσει σαν επιταχυντής και εμβρυουλκός».

Την οργή όμως την βλέπει μόνο ο ίδιος και αυτό δείχνει ότι μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ παραμυθιάζονται όλοι, λέγοντας ψέματα αναμεταξύ τους για να περνάει η ώρα, και για να παραπλανούν όποιον αφελή τους πιστέψει.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου