Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022

Νέα αθλιότητα του Ιάσονα Αποστολόπουλου κατηγορεί την Ελλάδα επειδή έσωσε μετανάστες


 

Απάντηση στον προκλητικό ακροαριστερό που κατηγορεί σε κάθε ευκαιρία την Ελλάδα Ιάσονα Αποστολόπουλο μέσω Twitter έδωσε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, αναφορικά με το ναυάγιο νοτίως της Ρόδου στο οποίο υπάρχουν ακόμη αγνοούμενοι μετανάστες.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ακροαριστερός σύντροφος του ΣΥΡΙΖΑ, Ιάσων Αποστολόπουλος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, σχολίασε το δυσάρεστο γεγονός επιρρίπτοντας με θράσος χωρίς ίχνος ντροπής, ευθύνες στην ελληνική πολιτεία σημειώνοντας πως το «ελληνικό κράτος δολοφονεί, είτε άμεσα, είτε έμμεσα». Στην ίδια ανάρτηση ο προκλητικός ακροαριστερός που η δουλειά του είναι η "διάσωση μεταναστών" έγραφε πως το ναυάγιο στη Ρόδο είναι το πιο θανατηφόρο στη Ρόδο και πως αυτό ήρθε σαν αποτέλεσμα της προσπάθειας των μεταναστών να φτάσουν στην Ιταλία από την Τουρκία για «αποφύγουν τα ελληνικά pushbacks».

Δείτε την ανάρτηση:

Απάντηση στον προκλητικό ακροαριστερό Ιάσονα Αποστολόπουλο μέσω Twitter έδωσε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, αναφορικά με το ναυάγιο νοτίως της Ρόδου στο οποίο υπάρχουν ακόμη αγνοούμενοι μετανάστες.

Στο συγκεκριμένο σχόλιο απάντησε στο Twitter ο ίδιος ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, ο οποίος επισημαίνει πως η Ελλάδα διέσωσε μετανάστες επισημαίνοντας πως είναι «ντροπή και μόνο ντροπή να κατηγορείτε την Ελλάδα». Ο κ. Μηταράκης σημειώνει πως οι μετανάστες «χωρίς κανόνες ασφαλείας, πληρώνοντας δουλέμπορους, προσπάθησαν παρανόμως από Τουρκία να πάνε Ιταλία».

Στο ίδιο σχόλιο ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου επισημαίνει ότι «δεν συνηθίζω να απαντώ στο Twitter αλλά το σχόλιο σας είναι απαράδεκτο. Και προσβάλλει τη χώρα μας».

Δείτε την ανάρτηση:




Δίπλα στους συντρόφους στα Εξάρχεια ο ΣΥΡΙΖΑ - Επίθεση της Ν.Δ.

 



Για ακόμα μία φορά ο ΣΥΡΙΖΑ, δείχνει ότι δεν είναι υπέρ του πολιτείας, αλλά δίπλα στον ακροαριστερό, στον αντιεξουσιαστή, στον μπαχαλάκια.

Υπενθυμίζουμε ότι ακροαριστερές ομάδες και αντιεξουσιαστές, νομίζοντας ότι τα Εξάρχεια είναι γιάφκα τους και τσιφλίκι τους, εναντιώνονται στο Μετρό που θα κάνει στάση στην πλατεία Εξαρχείων, και αυτό γιατί δεν θα παραμείνει άβατο, θα σταματήσει να είναι γκέτο κακοποιών κάθε είδους, και οι αντιεξουσιαστές θα πρέπει να βρούν αλλού μέρος να κρυφτούν.

Για την στάση του αυτή η Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τον υπό κατασκευή σταθμό του Μετρό στα Εξάρχεια.

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

Τελικά ύστερα από ημέρες αφωνίας, ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε θέση και μάλιστα σαφή, για την κατασκευή σταθμού μετρό στα Εξάρχεια. Δια του πρώην Υπουργού και Βουλευτή Α Αθήνας Χρ.Βερναρδάκη μας πληροφορεί ότι «με πρόσχημα την κατασκευή του ΜΕΤΡΟ καταστρεφεται μια ιστορική γειτονιά!». Για τον ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν το μετρό που θα διευκολύνει τη ζωή των κατοίκων, όπως έχει γίνει παντού όπου υπάρχουν σταθμοί, είναι πρόσχημα για την καταστροφή της γειτονιάς. Κι όμως! Με τέτοιες οπισθοδρομικές αντιλήψεις ο ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του εξακολουθούν να σηκώνουν τη σημαία της προόδου.



Δυστυχώς ο Τσίπρας βρήκε το alter ego του Ανδρουλάκη - Αρνείται να ενημερωθεί - Ούτε λέξη για Λοβέρδο

 



Είναι τραγικές η ημέρες που ζει το ΠΑΣΟΚ και η πολιτική ζωή της χώρας. 

Κανένας δεν περίμενε ότι η εκλογή Ανδρουλάκη,  δεν θα κατάφερνε να δείξει στους πολίτες ότι υπάρχει και σοβαρή αντιπολίτευση στην χώρα! Ο Νίκος Ανδρουλάκης απέδειξε ότι συναγωνίζεται σε φαιδρότητα, τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης απο την ημέρα της εκλογής του έδειξε ότι κάτι δεν πάει καλά, και φάνηκε ότι έχει τεράστιο έλλειμα πολιτικής επάρκειας, δεν μπορεί να καλύψει την θέση του αρχηγού του ΠΑΣΟ,Κ και κινδύνευε από την αρχή να συγκριθεί με ότι έχει απαξιώσει και κοροιδεύει ο πολίτης, τον Αλέξη Τσίπρα.

Η συμπεριφορά του Νίκου Ανδρουλάκη στο θέμα των παρακολουθήσεων, αμολώντας τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ όσα δέχονται για να τον καλύψουν, ενώ αυτός βγάζει μόνο ανακοινώσεις, και η συμπεριφορά του για τον θέμα Λοβέρδου, που δεν βγήκε να γράψει ούτε μία λέξη, δείχνει ότι Τσίπρας = Ανδρουλάκης ξεκάθαρα.

Η κυβέρνηση περιμένει τον Νίκο Ανδρουλάκη στην βουλή, και είναι αποφασισμένη να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση των υποκλοπών, χωρίς όμως η χώρα να διολισθήσει σε συνθήκες αστάθειας, είναι η κυβέρνηση, επιμένοντας στη λήψη θεσμικών μέτρων για τη θωράκιση της λειτουργίας της ΕΥΠ.

Ταυτόχρονα, θα απαντά σε όλες τις επιθέσεις που εξαπολύει η αντιπολίτευση, καθώς κυβερνητικά στελέχη διαβλέπουν ότι το ΠΑΣΟΚ κινείται δυστυχώς στη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ και παίζει το παιχνίδι του φαιδρού Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στον ΣΚΑΪ η αναπληρώτρια εκπρόσωπος, αναφερόμενη στη στάση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ.: «Θεωρώ ότι υπάρχει μια προϊούσα πολιτική ταύτιση και ο κ. Ανδρουλάκης είναι πιο κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ από ό,τι θέλει στην πραγματικότητα να φανεί».

Ξεκαθάρισε, δε, ότι η κυβέρνηση αναγνώρισε το λάθος της, επισημαίνοντας όμως ότι δεν πρέπει να απαξιώνεται η ΕΥΠ και πως «η συζήτηση δεν πρέπει να γίνεται με όρους καφενείου και πολιτικής εκμετάλλευσης».

ο Μέγαρο Μαξίμου έχει καταστήσει σαφές πως «η συνέχεια θα δοθεί στη Βουλή» και δεν πρόκειται να γίνει μέρος του μικροκομματικού παιχνιδιού που στήνει η αντιπολίτευση με καθημερινές δηλώσεις και ανακοινώσεις, για να εκμεταλλευθεί επικοινωνιακά το θέμα.




Οι ΡώSSικες δυνάμεις κατοχής γκρέμισαν συνεργείο επειδή δεν επισκεύαζε φορτηγό με το Ζ

 



Στην περιοχή Κρασνοβαρντέισκι της Κριμαίας οι ΡώSSικες δυνάμεις κατοχής, γκρέμισαν συνεργείο στον οικισμό Βίντνογε, επειδή ο ιδιοκτήτης του αρνήθηκε να επισκευάσει φορτηγό του ρωSSικού στρατού που έφερε το σύμβολο «Ζ». 

Την σχετική ανακοίνωση έκανε ο υπεύθυνος Παιδείας της περιοχής, ο Ρομάν Σαντάγεφ, με ανάρτησή του στο κανάλι του στο Telegram.

Ο Σαντάγεφ ανέβασε βίντεο από το σημείο στο οποίο βρισκόταν το συνεργείο, στο οποίο φαίνονται μια βάση από μπετόν και ξηλωμένες μεταλλικές κατασκευές, όπου κάποτε υπήρχε το συνεργείο.

Δικαστήριο της Κριμαίας αποφάσισε το γκρέμισμα του συνεργείου στις 19 Ιουνίου. Αυτό συνέβη αφότου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναρτήθηκε βίντεο, στο οποίο αναφέρεται ότι στον οικισμό Βίντνογε αρνήθηκαν να εξυπηρετήσουν φορτηγά με το σύμβολο Ζ, και ότι «δεν βοηθούν τους στρατιωτικούς». 

Ο ιδιοκτήτης του συνεργείου, Βιλέν Σεϊγκοσμάνοφ δήλωσε ότι το συνεργείο «δεν διαθέτει τον τεχνικό εξοπλισμό» για να εξυπηρετεί φορτηγά.

Εν συνεχεία στο συνεργείο έφθασαν παράγοντες για να κάνουν έλεγχο και όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Βουλής της Κριμαίας, Βλαντίμιρ Κονσταντίνοφ, μετά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι το συνεργείο αποτελεί «μη νόμιμη κατασκευή» και ο ιδιοκτήτης υποχρεούται σε διάστημα 14 ημερών να το γκρεμίσει, διαφορετικά θα παραπεμφθεί στην δικαιοσύνη.

Ο Κονσταντίνοφ δήλωσε ευθέως ότι η απόφαση έχει ιδεολογικό υπόβαθρο και πρέπει να αποτελέσει για τον ιδιοκτήτη του συνεργείου «μάθημα πατριωτισμού». Του πρότεινε μάλιστα να φύγει από τη χώρα.

«Ως πολίτης απολαμβάνει τα οφέλη μιας μεγάλης χώρας, ας ζήσει λοιπόν σύμφωνα με τον νόμο. Μπορεί ο ίδιος να μην αγαπά την δική μας εξουσία, με το ζόρι παντρειά δεν γίνεται. Όμως θα πρέπει να την σέβεται» δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής της Κριμαίας.




Αστυνομικός συνοδός ασθενή χτύπησε δυο νοσηλεύτριες στο νοσοκομείο Λαμίας

 


Ένα σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε λίγο πριν τις 11 το βράδυ της Πέμπτης (11/8) στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Γιος ασθενή, που νοσηλεύεται στην Παθολογική Κλινική, για άγνωστο λόγο χτύπησε δύο νοσηλεύτριες και στη συνέχεια βγήκε στο μπαλκόνι του 5ου ορόφου και έβριζε θεούς και δαίμονες.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες έβριζε τους πολιτικούς όλων των κομμάτων και στη συνέχεια απειλούσε ότι θα βάλει φωτιά στο Νοσοκομείο και θα κάψει όλη τη Λαμία!

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία που έσπευσε με αρκετά πληρώματα στο χώρο και με πολύ δυσκολία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport.gr, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον απομακρύνουν και να τον οδηγήσουν στη Διεύθυνση. 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο δράστης είναι αστυνομικός που υπηρετεί σε άλλο νομό!

Την ίδια ώρα οι νοσηλεύτριες μεταφέρθηκαν στα επείγοντα για εκτίμηση της κατάστασής τους, ενώ το πρωί θα κατατεθεί από το Ίδρυμα μήνυση κατά του ανθρώπου που προκάλεσε το σοβαρότατο επεισόδιο.



Αμερικανίδα βιάστηκε από άστεγο σε δημόσια τουαλέτα κοντά στην Παναγία των Παρισίων

 



Η υπόθεση βιασμού μιας Αμερικανίδας τουρίστριας από έναν άγνωστο σε δημόσια τουαλέτα δίπλα στον καθεδρικό ναό της Παναγίας των Παρισίων στο Παρίσι, απασχολεί τις εισαγγελικές αρχές της γαλλικής πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο σύντροφος της γυναίκας την αναζήτησε, όταν διαπίστωσε πως καθυστερεί να βγει από τις τουαλέτες και τη βρήκε να κλαίει με λυγμούς, έπειτα από τη σεξουαλική επίθεση που είχε δεχτεί. Πολίτες κατάφεραν να στριμώξουν και να ακινητοποιήσουν τον φερόμενο ως βιαστή μέχρι να φτάσουν και να τον παραλάβουν οι αστυνομικοί.

Ένας άστεγος άνδρας ηλικίας 23 ετών, με καταγωγή από τη Βόρεια Αφρική, κατηγορήθηκε για τον βιασμό μετά το περιστατικό που σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της περασμένης Κυριακής. Φέρεται να πλησίασε το θύμα, την 27χρονη γυναίκα, σε δημόσια τουαλέτα κοντά στη γέφυρα Louis-Philippe, απέναντι από τον καθεδρικό ναό.

Πηγή που συμμετέχει στις έρευνες δήλωσε πως «η Αμερικανίδα περπατούσε κατά μήκος της όχθης του Σηκουάνα στο τέλος μιας σαββατιάτικης βραδινής εξόδου με τον σύντροφό της, όταν μπήκε στην τουαλέτα, η οποία είναι καλά φωτισμένη και υπήρχε πολύς κόσμος γύρω της. Ο σύντροφος της γυναίκας ανησύχησε όταν διαπίστωσε πως παρέμεινε μέσα για πολλή ώρα».

Όταν μπήκε στις τουαλέτες, άκουσε τη γυναίκα να κλαίει και στη συνέχεια συνειδητοποίησε ότι δέχθηκε επίθεση σε μια καμπίνα, ανέφερε η ίδια πηγή.

Το θύμα κατάφερε να απελευθερωθεί και στη συνέχεια ο σύντροφός της και άλλες γυναίκες που βρίσκονταν στην τουαλέτα κατάφεραν να παγιδεύσουν τον φερόμενο ως βιαστή, μέχρι να φτάσει στο σημείο και η αστυνομία.

Μετά από την ανάκρισή του, του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για βιασμό. Ο 23χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες, λέγοντας ότι η πράξη του έγινε με τη συναίνεση της 27χρονης, πριν οδηγηθεί στη φυλακή.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Pitie-Salpetrière στο ανατολικό Παρίσι, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ έχει ήδη επιστρέψει στις ΗΠΑ με τον σύντροφό της, διατηρώντας επαφή με τη γαλλική αστυνομία και τις εισαγγελικές αρχές.

Η περιοχή όπου σημειώθηκε η επίθεση είναι συνήθως γεμάτη τουρίστες και περιλαμβάνει το Paris Plage, μια τεχνητή «παραλία» στον Σηκουάνα γεμάτη από τουριστικά αξιοθέατα. Ωστόσο, υπάρχουν συχνές καταγγελίες για περιστατικά ανομίας από νέους που απειλούν τους περαστικούς.


Πηγή



Εκατοντάδες Αμερικανοί πεθαίνουν καθημερινά εξαιτίας της Covid-19

 


Παρότι έχουν σημειωθεί πρόοδοι, οι θάνατοι εξαιτίας της COVID-19 παραμένουν σε επίμονα υψηλό επίπεδο στις ΗΠΑ, όπου καταγράφονται σχεδόν 400 ημερησίως, αριθμός που δεν έχει μεταβληθεί σημαντικά από την άνοιξη, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ABC News, που επικαλέστηκε δεδομένα των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών (CDC), της κυριότερης ομοσπονδιακής υπηρεσίας υγείας.

Τις προηγούμενες επτά ημέρες στη χώρα καταγράφηκαν λίγοι λιγότεροι από 2.700 θάνατοι συνδεόμενοι με τη λοίμωξη που προκαλεί ο νέος κορωνοϊός και ο απολογισμός των θυμάτων της πανδημίας από την αρχή του 2022 πλησιάζει τους 205.000 νεκρούς, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Η πρόσφατη έξαρση των μολύνσεων αποδίδεται σε πιο μολυσματικές υποπαραλλαγές του στελέχους Όμικρον του SARS-CoV-2, ιδίως στην BA.5.

Αν και 61 εκατ. άνθρωποι άνω των 50 έχουν δυνατότητα να λάβουν δεύτερη αναμνηστική δόση εμβολίων κατά της COVID-19, μόλις το ένα τρίτο εξ αυτών το έχει κάνει. Εκφράζεται ανησυχία ειδικά για τους πιο ηλικιωμένους και ευάλωτους.

Συνολικά, οι ΗΠΑ έχουν καταγράψει 1,03 εκατ. θανάτους επί συνόλου 92,5 εκατ. μολύνσεων. Πρόκειται για τον βαρύτερο απολογισμό θυμάτων της πανδημίας στην υφήλιο.


Πηγή



Συνεχίζει το παραμύθι ο Τσαβούσογλου : Η Ελλάδα παραβιάζει ξεκάθαρα το διεθνές δίκαιο με τα νησιά

 


Δεν μπορούν να αντιληφθούν οι Τούρκοι, ότι δεν τους πιστεύει κανένας, όσο λένε ανυπόστατα πράγματα, τόσο απομονώνονται από την διεθνή κοινότητα.

Αντί να σοβαρευτούν και να σταματήσουν να παραπλανούν με ψέματα, βρήκαν νέο αφήγημα για δήθεν «εκστρατεία της Ελλάδας κατά της Τουρκίας», ενώ δεν καταλαβαίνουν ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να τους αφήσει να λένε ότι θέλουν, η Ελλάδα δεν είναι πλέον η Ελλάδα που ξέρανε.

Πράπονα εξέφρασε σε δηλώσεις του την Πέμπτη ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου, προσθέτοντας πως η χώρα του, σε αντίθεση με τη δική μας, επιδιώκει δήθεν την «ολοκληρωμένη λύση των προβλημάτων».

«Μετά από την εκστρατεία που ξεκίνησε η Ελλάδα εναντίον της Τουρκίας, είχαμε χαιρετισμούς στα όρθια με Έλληνες ομολόγους μας στο συνέδριο του ΝΑΤΟ στη Μαδρίτη. Εκεί, είδα τον Δένδια και είχαμε έναν χαιρετισμό 'στο πόδι' και ο υπουργός Άμυνάς μας, Χουλουσί Ακάρ είχε χαιρετισμό με τον υπουργό Άμυνας της Ελλάδας. Πέρα από αυτό, δεν υπήρξε καμία άλλη συνάντηση» είπε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών.

Και συνέχισε: «Είναι η σειρά μας να φιλοξενήσουμε διμερή συνάντηση, ωστόσο η ελληνική πλευρά δεν έχει έρθει εδώ και πολύ καιρό στα μέρη μας. Υπάρχουν συμβουλευτικές συνομιλίες. Η Τουρκία θέλει να λύσει όλα τα προβλήματα ολοκληρωμένα, ωστόσο η Ελλάδα παίζει με τον χρόνο».

Ο Τσαβούσογλου αναφέρθηκε ξανά στα «στρατιωτικοποιημένα ελληνικά νησιά», λέγοντας πως «εξοπλίζοντας τα νησιά, η Ελλάδα παραβιάζει ξεκάθαρα το διεθνές δίκαιο. Φέραμε το θέμα στην ατζέντα του ΟΗΕ και της διεθνούς κοινότητας, δεν μπορούμε να ανεχθούμε αυτές τις παραβιάσεις της Συνθήκης της Λωζάνης».

Μετά από όσα ανυπόστατα είπε, μετά τις καθημερινές προκλήσεις στο Αιγαίο, η Τουρκία θέλει να μπεί στην Ευρώπη, με τον Τσαβούσογλου να λέει : «τεχνικά είμαστε έτοιμοι να απομακρύνουμε τα πολιτικά εμπόδια και να διαπραγματευτούμε. Δεν βλέπουμε, όμως, μια ειλικρινή προσέγγιση από την πλευρά της ΕΕ. Υπάρχει μια μικρή απόσπαση της προσοχής. Υπάρχουν κάποια προβλήματα στην Ευρώπη. Η Τουρκία είναι η μόνη χώρα που μπορεί να σταθεί μόνη της για να λύσει αυτά τα προβλήματα. Η Τουρκία είναι η χώρα που σκέφτεται τη λύση των προβλημάτων και κάνει συγκεκριμένα βήματα. Αν είχαμε προχωρήσει με την ΕΕ, η Ένωση θα ήταν ένας παγκόσμιος παίκτης. Η Τουρκία είναι μια απαραίτητη χώρα για την Ευρώπη».



Πακιστανοί - Αλγερινοί επιτέθηκαν να ληστέψουν στον Κωστέτσο έξω από την Βουλή

 



Λαθρομετανάστες Πακιστανοί, Αλγερινοί και άλλοι, αλωνίζουν ανεξέλεγκτοι την Αθήνα διαπράττοντας κάθε είδους εγκλήματα.

Θύμα των λαθρομεταναστών κυρίως Πακιστανών κακοποιών έπεσε στο κέντρο της Αθήνας απέναντι από την βουλή στο κέντρο της Αθήνας το βράδυ της Πέμπτης ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Η ανάρτηση του Κωστέτσου

«Στην καρδιά της Αθήνας!! Πριν λίγο στα σκαλιά της πλατείας Συντάγματος όπως κατεβαίνουμε να πάμε προς Ερμού, έπεσε ένα μπουλούκι από αλλοδαπούς Αλγερινοί η Πακιστανοί με σκοπό να μας κλέψουν κλείνοντας μας τον δρόμο! Το αντιληφθήκαμε αμέσως της πρόθεση τους για κλοπή και ώσπου να αντιδράσουμε πετάγοντάς μας μπουκάλια, χτύπησαν τον φίλο μου με στιλέτο στο πρόσωπο τραυματίζοντας τον, εμένα με πέταξαν με την μούρη από τα σκαλιά και αστυνομία πουθενά!!!! Ύστερα θέλουμε και τουρισμό! Καμία προστασία, Αίσχος», περιέγραψε ο Βασίλειος Κωστέτσος.