Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022

Δίπλα στους συντρόφους στα Εξάρχεια ο ΣΥΡΙΖΑ - Επίθεση της Ν.Δ.

 



Για ακόμα μία φορά ο ΣΥΡΙΖΑ, δείχνει ότι δεν είναι υπέρ του πολιτείας, αλλά δίπλα στον ακροαριστερό, στον αντιεξουσιαστή, στον μπαχαλάκια.

Υπενθυμίζουμε ότι ακροαριστερές ομάδες και αντιεξουσιαστές, νομίζοντας ότι τα Εξάρχεια είναι γιάφκα τους και τσιφλίκι τους, εναντιώνονται στο Μετρό που θα κάνει στάση στην πλατεία Εξαρχείων, και αυτό γιατί δεν θα παραμείνει άβατο, θα σταματήσει να είναι γκέτο κακοποιών κάθε είδους, και οι αντιεξουσιαστές θα πρέπει να βρούν αλλού μέρος να κρυφτούν.

Για την στάση του αυτή η Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τον υπό κατασκευή σταθμό του Μετρό στα Εξάρχεια.

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

Τελικά ύστερα από ημέρες αφωνίας, ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε θέση και μάλιστα σαφή, για την κατασκευή σταθμού μετρό στα Εξάρχεια. Δια του πρώην Υπουργού και Βουλευτή Α Αθήνας Χρ.Βερναρδάκη μας πληροφορεί ότι «με πρόσχημα την κατασκευή του ΜΕΤΡΟ καταστρεφεται μια ιστορική γειτονιά!». Για τον ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν το μετρό που θα διευκολύνει τη ζωή των κατοίκων, όπως έχει γίνει παντού όπου υπάρχουν σταθμοί, είναι πρόσχημα για την καταστροφή της γειτονιάς. Κι όμως! Με τέτοιες οπισθοδρομικές αντιλήψεις ο ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του εξακολουθούν να σηκώνουν τη σημαία της προόδου.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου