Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022

Δυστυχώς ο Τσίπρας βρήκε το alter ego του Ανδρουλάκη - Αρνείται να ενημερωθεί - Ούτε λέξη για Λοβέρδο

 



Είναι τραγικές η ημέρες που ζει το ΠΑΣΟΚ και η πολιτική ζωή της χώρας. 

Κανένας δεν περίμενε ότι η εκλογή Ανδρουλάκη,  δεν θα κατάφερνε να δείξει στους πολίτες ότι υπάρχει και σοβαρή αντιπολίτευση στην χώρα! Ο Νίκος Ανδρουλάκης απέδειξε ότι συναγωνίζεται σε φαιδρότητα, τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης απο την ημέρα της εκλογής του έδειξε ότι κάτι δεν πάει καλά, και φάνηκε ότι έχει τεράστιο έλλειμα πολιτικής επάρκειας, δεν μπορεί να καλύψει την θέση του αρχηγού του ΠΑΣΟ,Κ και κινδύνευε από την αρχή να συγκριθεί με ότι έχει απαξιώσει και κοροιδεύει ο πολίτης, τον Αλέξη Τσίπρα.

Η συμπεριφορά του Νίκου Ανδρουλάκη στο θέμα των παρακολουθήσεων, αμολώντας τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ όσα δέχονται για να τον καλύψουν, ενώ αυτός βγάζει μόνο ανακοινώσεις, και η συμπεριφορά του για τον θέμα Λοβέρδου, που δεν βγήκε να γράψει ούτε μία λέξη, δείχνει ότι Τσίπρας = Ανδρουλάκης ξεκάθαρα.

Η κυβέρνηση περιμένει τον Νίκο Ανδρουλάκη στην βουλή, και είναι αποφασισμένη να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση των υποκλοπών, χωρίς όμως η χώρα να διολισθήσει σε συνθήκες αστάθειας, είναι η κυβέρνηση, επιμένοντας στη λήψη θεσμικών μέτρων για τη θωράκιση της λειτουργίας της ΕΥΠ.

Ταυτόχρονα, θα απαντά σε όλες τις επιθέσεις που εξαπολύει η αντιπολίτευση, καθώς κυβερνητικά στελέχη διαβλέπουν ότι το ΠΑΣΟΚ κινείται δυστυχώς στη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ και παίζει το παιχνίδι του φαιδρού Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στον ΣΚΑΪ η αναπληρώτρια εκπρόσωπος, αναφερόμενη στη στάση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ.: «Θεωρώ ότι υπάρχει μια προϊούσα πολιτική ταύτιση και ο κ. Ανδρουλάκης είναι πιο κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ από ό,τι θέλει στην πραγματικότητα να φανεί».

Ξεκαθάρισε, δε, ότι η κυβέρνηση αναγνώρισε το λάθος της, επισημαίνοντας όμως ότι δεν πρέπει να απαξιώνεται η ΕΥΠ και πως «η συζήτηση δεν πρέπει να γίνεται με όρους καφενείου και πολιτικής εκμετάλλευσης».

ο Μέγαρο Μαξίμου έχει καταστήσει σαφές πως «η συνέχεια θα δοθεί στη Βουλή» και δεν πρόκειται να γίνει μέρος του μικροκομματικού παιχνιδιού που στήνει η αντιπολίτευση με καθημερινές δηλώσεις και ανακοινώσεις, για να εκμεταλλευθεί επικοινωνιακά το θέμα.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου