Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021

Η Κανέλη θύμισε στην κοινωνία τι σημαίνει Κομουνιστής

 


Η Λιάνα Κανέλλη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή ΣΗΜΕΡΑ του ΣΚΑΙ.

Αντί να καταδικάσει ανθρώπινα την απόπειρα ανθρωποκτονίας του αστυνομικού από ακροαριστερούς κακοποιούς συντρόφους, η Λιάνα Κανέλη χωρίς ίχνος ηθικής είπε να θυμίσει στην κοινωνία τι σημαίνει Κομουνιστής.

Έκανε άθλια κριτική η Κανέλη εκμεταλλευόμενη την στιγμή που οι αστυνομικοί της ομάδας Δράσης ακούνε στον ασύρματο για την απόπειρα ανθρωποκτονίας του συναδέλφου τους και ανεβαίνουν αγανακτισμένοι στην μηχανές να πάνε πίσω και να σώσουν τον άτυχο συνάδελφο τους, λέγοντας εκφράσεις αγανάκτησης, "τελειώσανε" και "πάμε να τους γ@@@, πάνε να τους σκοτώσουμε", εννοώντας όλους τους ακροαριστερούς που έκαναν την απόπειρα ανθρωποκτονίας εκείνη την ώρα.

Αυτό βρήκε να πει για να δείξει τι σημαίνει στην κοινωνία κομουνιστής και δεν βρήκε ούτε μία κουβέντα για να χαρακτηρίσει του ακροαριστερούς συντρόφους που διέπραξαν απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής Δημήτρης Οικονόμου διέκοψε την κ. Κανέλλη και της ζήτησε να ζητήσει συγγνώμη για τη μεταφορά των απαράδεκτων εκφράσεων που ακούγονται από τους αστυνομικούς.

"Αυτά δεν τα επιτρέπουμε εμείς στην εκπομπή, την ευθύνη την έχουμε εμείς εδώ. Δεν σας επιτρέπουμε να μιλάτε έτσι.", είπε ο Δημήτρης Οικονόμου και διέκοψε τη σύνδεση λίγο αργότερα.

Και η αθλιότητα της Λιάνας Κανέλη συνεχίστηκε "Αυτό ακούστηκε στο βίντεο. Παίξτε το βίντεο και θα δείτε ότι έχω δίκιο", του απάντησε η Λιάνα Κανέλλη. "Ζητώ συγγνώμη για τη μεταφορά...", πρόσθεσε.

Το video με τους αγανακτισμένους αστυνομικούς μόλις ακούν ότι έγινε απόπειρα ανθρωποκτονίας από ακροαριστερούς κακοποιούς σε συνάδελφο τους, και πριν φτάσουν να κάνουν κλοιό γύρω από το ματωμένο σώμα του που γλίτωσε από τύχη :





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου