Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021

Η βία φέρνει βία των Συριζαίων είναι υπεκφυγή για το καλά του κάνανε

 


Από το πρωί όσοι από τον ΣΥΡΙΖΑ που οργάνωσε την χθεσινή συγκέντρωση, τολμάνε να σχολιάσουν χωρίς να ντρέπονται την χθεσινή απόπειρα ανθρωποκτονίας του αστυνομικού από συντρόφους, προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από το "Η βία φέρνει βία".

Με απλά λόγια για να μην πουν ευθέως στον ελληνικό λαό "καλά του κάνανε" και όπου τους βρίσκουν πολίτες τους πετάνε πέτρες, κρύβονται στο η βία φέρνει βία που σημαίνει σε απλά Συριζαίικα καλά του κάνανε.

Βέβαια τώρα υπάρχει πρόβλημα γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ ανίκανος για αντιπολίτευση έχει σηκώσει σημαία για την πανδημία και την αστυνομική βία, και από εχθές με την συγκέντρωση που διοργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ και την απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του αστυνομικού απο συντρόφους, κατέβασαν την σημαία κακήν κακώς και την έκρυψαν.

Ο ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά ο τελειωμένος πολιτικά ψεύτης, και στυγνός λαοπλάνος Αλέξης Τσίπρας, ποντάρει στην κοινωνική αναταραχή, για να ανατρέψει την κυβέρνηση, αυτός είναι ο εγκληματικός στόχος του, με αυτή την αλητεία κοιμάται και ξυπνάει ο Αλέξης Τσίπρας.

Εκμεταλλεύεται την κόπωση των πολιτών από την καραντίνα, και θέλει να τους αγανακτήσει και άλλο, και να τους χρησιμοποιήσει για να επιβιώσει πολιτικά.

Η κυβέρνηση όμως με σοβαρότητα, και σοβαρό πρωθυπουργό, κάτι που δεν διαθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ ,αντέχει και αυτό δεν μπορεί να το δεχτεί ο ακροαριστερός επικίνδυνος Αλέξης Τσίπρας.

Η αλητεία του Αλέξη Τσίπρα για να αντιπολιτευτεί είναι να χρησιμοποιεί ψεύτικες φωτογραφίες για την πανδημία, ψεύτικες πληροφορίες για την πανδημία, λέει ασύδοτα και ανήθικα ψέματα για τα πάντα, παρά την αλήθεια που τον διαψεύδει και κοροιδεύει τον ελληνικό λαό.

Λέει πως «η Αθήνα θα γίνει Μπέργκαμο» για να σπείρει τον πανικό στους πολίτες για τέτοιο αλήτη μιλάμε που θέλει να ξανακυβερνήσει και να εδραιώσει καθεστώς.

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει ηθικά όρια, και είναι πάρα πολύ επικίνδυνος για την Ελλάδα και την πολιτική γενικότερα.

Ποντάρει και ελπίζει χρησιμοποιώντας την νεολαία του και τους κακοποιούς συντρόφους που ελέγχει, στο να επικρατήσει το μπάχαλο των κουκουλοφόρων, όπως το 2008 και το 2011 με την πλατεία των Αγανακτισμένων.

Είναι τέτοια η αθλιότητα του Αλέξη Τσίπρα που τόλμησε να χαρακτηρίσει τον πρωθυπουργό «επικίνδυνο για τη Δημοκρατία», ενώ ξέρει ότι επικίνδυνος είναι ο ίδιος που επενδύει στον υποδαυλισμό της βίας στην ένταση και την πόλωση, και αυτά είναι τελικά οι εχθροί της δημοκρατίας.

Θέλει να επανέλθει παρά το ότι γνωρίζουν όλοι στην Ελλάδα και το εξωτερικό ότι είναι ψεύτης, απατεώνας, ανεπαρκής και επικίνδυνος με μοναδικό στόχο να καταλύσει και πάλι κάθε έννοια κράτους δικαίου και δημοκρατικής λειτουργίας, καταστρέφοντας τους θεσμούς, και κυβερνώντας ως μονάρχης.

Ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν και οι λογικοί, ότι οι ημέρες του Αλέξη Τσίπρα στην πολιτική είναι μετρημένες, για το καλό της δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου