Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024

Δεν χρειάζεται η Βουλή τον Κασσελάκη φτάνει η πολιτική παρακμή - Προσπαθεί να κλέψει την έδρα που δεν του ανήκει

 



Υποστηρικτές του τυχοδιώκτη Στέφανου Κασσελάκη ζητάνε με θράσος να παρακαμφθούν οι υπόλοιποι επιλαχόντες, για να κλέψει την έδρα που δεν δικαιούται ο τυχοδιώκτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες αντιδρούν πολλά στελέχη για αυτή την προσπάθεια των παρακμιακών που στηρίζουν τον τυχοδιώκτη με το θολό οικονομικό παρελθόν.

Η ομάδα του Αλέξη Τσίπρα, είναι ξεκάθαρη και όλοι υποστηρίζουν ότι πρέπει να διατηρηθεί κανονικά η σειρά του ψηφοδελτίου Επικρατείας και να αναλάβει τη θέση η επόμενη επιλαχούσα, δηλαδή η Πόπη Τσαπανίδου. Άλλωστε δεν δικαιούται ο Κασσελάκης να βρίσκεται στην βουλή με τέτοιο καθεστωτικό τρόπο, και επιτέλους δεν έχει ανάγκη η Βουλή για ακόμα ένα παρακμιακό πολιτικό.

Για να πάρει την έδρα ο κ. Κασσελάκης θα πρέπει να παραιτηθεί η Πόπη Τσαπανίδου, η οποία έχει πάρει ήδη θέση δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα στον Ινστιτούτο του πρώην πρωθυπουργού.

Αλλά δεν αρκεί μόνο η πρώην εκπρόσωπος Τύπου να κάνει πίσω. Θα πρέπει να παραιτηθεί από την έδρα και το δεξί χέρι του πρώην προέδρου Μιχάλης Καλογήρου, αλλά και οι υπόλοιποι υποψήφιοι που είχε τοποθετήσει ο κ. Τσίπρας μέχρι να φτάσει η επετηρίδα στον κ. Κασσελάκη.

Η Ζορζέτα Λάλη έχει ήδη εδώ και μήνες ξεκαθαρίσει ότι δεν παραδίδει την έδρα και ακόμη κι αν παραιτηθούν όλοι πριν από εκείνη, θα πάρει την έδρα και θα καθίσει στα έδρανα της Νέας Αριστεράς.

Η Τσαπανίδου θα πρέπει να θεωρείται απίθανο να παραδώσει την έδρα της.

Η πίεση όμως που ασκείται δεν αφορά μόνο τους εσωκομματικούς αντιπάλους αλλά και τους συμμάχους του κ. Κασσελάκη και πρόσωπα που βρίσκονται πολύ κοντά του, όπως ο ναύαρχος Αποστολάκης και η Έλενα Ακρίτα, που κατέχουν τη δεύτερη και τρίτη θέση του Επικρατείας.

Ο τυχοδιώκτης και ακατάλληλος για πολιτική Στέφανος Κασσελάκης, βάζει τα στελέχη και τις τοπικές οργανώσεις που επηρεάζει, να βγάζουν ανακοινώσεις και ψηφίσματα προκειμένου να πιέσουν τους επιλαχόντες να παραιτηθούν και να πάρει ο ίδιος την βουλευτική θέση. 

Δηλαδή αυτός ο τύπος που τον ανέχεται η πολιτική και ο κόσμος εδώ και ένα χρόνο όπου ήρθε για τουρισμό και έμεινε θέλει να κλέψει και μια έδρα που ανήκει σε άλλον, ζητάει ανήθικα και χωρίς κανένα δισταγμό να παρακαμφθούν όλοι οι υπόλοιποι επιλαχόντες και να λάβει την έδρα με το έτσι θέλω.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου