Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

Την αφαίρεση άδειας του ταξιτζή με το "βγες έξω" εισηγείται το ΣΑΤΑ



Προσπάθησε να δικαιολογηθεί ο ταξιτζής για την απάνθρωπη συμπεριφορά του για όσα έγιναν στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο Ελληνικό, με τη γυναίκα που πυροβολήθηκε θανάσιμα από τον σύζυγό της και μπήκε στο ταξί του, και ο ταξιτζής της είπε "βγές έξω".

"Είναι άδικο, έχω οικογένεια, έχω κόρη... λαμβάνω απειλητικά μηνύματα. Όλα έγιναν γρήγορα, μπήκε στο ταξί, τότε είδα τα αίματα" είπε στο Star, με δάκρυα στα μάτια ο ταξιτζής : "Μέχρι να καταλάβω τι έγινε ακούστηκαν οι πυροβολισμοί. Φοβήθηκα. Η γυναίκα έγειρε και έπεσε έξω από το αυτοκίνητο" πρόσθεσε. Και δήλωσε αμετανόητος: "Δεν θα έλεγα ότι μετανιώνω, θα έλεγα λυπάμαι που δεν κατάλαβα ότι ήταν ένα ενδοοικογενειακό θέμα, αλλιώς θα έμπαινα μπροστά στην κυρία να την προστατεύσω".

Το ΣΑΤΑ με ανακοίνωσή του καταδικάζει τη συμπεριφορά του οδηγού χαρακτηρίζοντάς της απάνθρωπη, ενώ εισηγείται να του αφαιρεθεί η άδεια από το υπουργείο Μεταφορών και να διαγραφεί από τον κλάδο.

Η ανακοίνωση:

«Το περιστατικό που συνέβη χθες στο Ελληνικό με το θάνατο δύο ανθρώπων μπροστά στα μάτια ενός αυτοκινητιστή ταξί, είναι ενδεικτικό της απάθειας και της ασέβειας με την οποία αντιμετωπίζει ένας άνθρωπος τον διπλανό του.

Το ΣΑΤΑ καταδικάζει την συμπεριφορά του ταξιτζή και την χαρακτηρίζει όχι απλά αντιεπαγγελματική αλλά και απάνθρωπη. Ακόμη κι αν είχε προγραμματισμένη μεταφορά, όφειλε ως άνθρωπος, να βοηθήσει έναν συνάνθρωπό του που είχε ανάγκη.

Σαν διοίκηση, το ελάχιστο που εισηγούμαστε είναι η αφαίρεση της ειδικής του άδειας από το Υπουργείο Μεταφορών και η αποπομπή του από τον κλάδο μας.»


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου