Σάββατο 22 Ιουνίου 2024

Πρόκληση απο το νούμερο Μίτσκοσκι που αποκάλεσε 3 φορές τη χώρα του «Μακεδονία»


 

Δεν έχουν τέλος οι προκλήσεις από τα νούμερα που κυβερνούν τα Σκόπια.

Ο προκλητικός Χρίστιαν Μίτσκοσκι, αρχηγός του δεξιού κόμματος VMRO-DPMNE που θα ηγηθεί της νέας κυβέρνησης στα Σκόπια, αποκάλεσε τη χώρα του «Μακεδονία» σε συζήτηση που πραγματοποιείται στη Βουλή, χωρία να υπολογίσει τις συνέπειες απο τα κραγκιοζιλίκια του και ότι έχει απέναντι του μιά σοβαρή χώρα όπως η Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή της ΕΡΤ, Νίκο Φραγκόπουλο, οι προκλητικές τοποθετήσεις του εν αναμονή καραγκιόζη πρωθυπουργού έγιναν λίγο αφότου ξεκίνησε το μεσημέρι στο κοινοβούλιο της Βόρειας Μακεδονίας η διήμερη συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων της νέας κυβέρνησης.

Συγκεκριμένα, κατά την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων, ο προκλητικός καραγκιόζης Μίτσκοσκι αποκάλεσε τρεις φορές τη χώρα «Μακεδονία», χωρίς να χρησιμοποιήσει τη συνταγματική ονομασία της χώρας, δείχνοντας ότι δεν βάζει μυαλό και αυτό πρέπει να τελειώνει με την απομόνωση των Σκοπίων μέχρι να βάλουν μυαλό.

Υπενθυμίζεται ότι ο καραγκιόζης Χρίστιαν Μίτσκοσκι δήλωσε πριν μερικές ημέρες ότι στην ορκωμοσία της κυβέρνησής του θα χρησιμοποιήσει τη συνταγματική ονομασία της χώρας (σ.σ.Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας).




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου