Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023

Ο παπατζής δεν ψήφισε κανένα νομοσχέδιο για τα ΑΜΕΑ και τώρα κουβαλάει καρότσια

 


Αλέξης Τσίπρας, παπατζής όσο δεν παίρνει, απατεώνας όσο δεν παίρνει, ψεύτης όσο δεν παίρνει, υποκριτής όσο δεν παίρνει.

Τον Φεβρουάριο ο ΣΥΡΙΖΑ με εντολή Τσίπρα απείχε από τις ψηφοφορίες της Βουλής, ακόμα και σε νομοσχέδια που αφορούν ευπαθείς ομάδες. 

Έτσι ο ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά ο υποκριτής και φαιδρός Αλέξης Τσίπρας δεν ψήφισε το νόμο για τα ίσα δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρία. 

Τον Οκτώβριο του 2021, πριν δώσει ο Αλέξης Τσίπρας εντολή για αποχή από τις εργασίες της βουλής είχε ήδη καταψηφίσει το νόμο που περιελάμβανε και τον προσωπικό βοηθό. 



Τώρα ο μεγαλύτερος παπατζής στην ιστορία της Ελλάδας υποσχέθηκε εξαπατώντας και κοροιδεύοντας τα ΑΜΕΑ προσωπικούς βοηθούς για 70.000 ωφελούμενους…

Ο Αλέξης Τσίπρας για επικοινωνιακό σώου συναντήθηκε με μέλη του Πανελλήνιου Συλλόγου Παραπληγικών και περιηγήθηκε στους κεντρικούς δρόμους Κυψέλης, για να δεις όπως είπε ο παπατζής τις δυσκολίες προσβασιμότητας που αντιμετωπίζουν.

«Στόχος μας ήταν κι εγώ ο ίδιος να συνειδητοποιήσω και να καταλάβω τι μπορεί να σημαίνει για έναν συμπολίτη μας με αναπηρία να θελήσει να έχει αυτό που κάθε άνθρωπος μπορεί να έχει, δηλαδή να βγει από το σπίτι και να πάει να πιει έναν καφέ. Αυτό το αυτονόητο πράγμα δεν μπορεί να το έχει ένας συμπολίτης μας με αναπηρία», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας έχοντας μάθει απ΄έξω τις ατάκες για το σώου.

Τα μέλη του συλλόγου παραπληγικών, είχαν απέναντι τους αυτόν που δεν ψήφισε κανένα νομοσχέδιο που τους αφορά, και ο φαιδρός ξέροντας τι έχει κάνει τους αντιμετώπιζε δήθεν ότι θα τους κάνει πράγματα.

Είπε ο απατεώνας «το κρίσιμο είναι να έχει τη δυνατότητα ένας πολίτης με αναπηρία να μπορεί να ενταχθεί ισότιμα στη ζωή και τον κοινωνικό ιστό κι αυτό σημαίνει πρώτα να έχει τη δυνατότητα στην εργασία»

Και πρόσθεσε ο απατεώνας για να εξαπατήσει «το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ προβλέπει αύξηση 20% στο επίδομα αναπηρίας και κατέληξε ότι «προβλέπει τη δυνατότητα προσωπικού βοηθού για 70.000 ωφελούμενους».

«Διότι υπάρχουν ανάπηροι συμπολίτες μας για τους οποίους αυτό είναι απολύτως αναγκαίο για να μπορέσουν αν επιβιώσουν με αξιοπρέπεια» είπε, ο απατεώνας και ψεύτης Αλέξης Τσίπρας που με απόφασή του οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισαν το σχετικό νομοσχέδιο το οποίο είναι σε ισχύ από την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου