Πέμπτη 15 Αυγούστου 2024

Συνελήφθη από την ΔΙ.ΑΣ. αλλοδαπός για ληστεία σε βάρος εγκυμονούσας σε κατάστημα στον Πειραιά

 



Συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, πρωινές ώρες χθες (13-8-2024) στον Πειραιά, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής, 33χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για ληστείες κατ’ επάγγελμα και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες της 13-8-2024, ο 33χρονος εισήλθε σε κατάστημα στην περιοχή του Πειραιά, και με την απειλή μαχαιριού σε βάρος εγκυμονούσας υπαλλήλου, αφαίρεσε χρηματικό ποσό και διέφυγε.

Άμεσα αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή και ενημερώθηκαν για την διαπραχθείσα ληστεία, προέβησαν σε συνεχείς και στοχευμένες αναζητήσεις για τον εντοπισμό του δράστη.

Στο πλαίσιο αυτό, εντόπισαν τον 33χρονο και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Δημοτικού Θεάτρου όπου ταυτοποιήθηκε ως δράστης της εν λόγω ληστείας ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μαχαίρι.

Ο κατηγορούμενος ταυτοποιήθηκε ως δράστης επιπλέον 2 περιπτώσεων ληστειών, που έλαβαν χώρα τη 7 και 12 Αυγούστου 2024 σε καταστήματα στην περιοχή του Πειραιά.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου