Τετάρτη 14 Αυγούστου 2024

Ο Κασσελάκης διασπείρει ψευδείς ειδήσεις προκαλώντας φόβο στην κοινή γνώμη

 


Δεν έχει τέλος η επικινδυνότητα του τυχοδιώκτη με το θολό οικονομικό παρελθόν που ηγείται στον θίασο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Κασσελάκης, μετά την γελοιότητα να μετρήσει τα πτητικά μέσα που πετούσαν στην φωτιά, είχε το θράσος να αμφισβητήσει την γνησιότητα δημοσίων εγγράφων μόλις του απάντησε η πυροσβεστική για να τον αποστομώσει.

Ο  Κυβερνητικός Εκπρόσωπος έβγαλε μια αιχμηρή ανακοίνωση σχετικά με τον τυχοδιώκτη με το θολό οικονομικό παρελθόν πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ,Στέφανο Κασσελάκη και τον κατηγορεί για τη διάδοση ψευδών ειδήσεων και την αμφισβήτηση της γνησιότητας δημόσιων εγγράφων των Σωμάτων Ασφαλείας, επισημαίνοντας ότι αυτές οι ενέργειες προκαλούν φόβο στην κοινή γνώμη και ξεπερνούν τα επιτρεπτά όρια αντιπολιτευτικής δράσης.

Αναλυτικά η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου : 

Ο κ. Κασσελάκης, αν και πρόεδρος του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, χρειάστηκε δυο προσπάθειες για να γράψει σωστά το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας στην ανάρτησή του. Μικρό, όμως, το κακό μπροστά στα υπόλοιπα.

Επίσης, έχει δικαίωμα να επιλέξει τι αντιπολίτευση θα κάνει, ακόμα και την πιο φθηνή.

Αυτό που είναι ανεπίτρεπτο είναι να αμφισβητεί τη γνησιότητα δημόσιων εγγράφων και μάλιστα εγγράφων των Σωμάτων Ασφαλείας, όπως αυτό που συμπεριέλαβε το Πυροσβεστικό Σώμα στη σημερινή αποστομωτική απάντησή του στην συκοφαντική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ περί εναέριων μέσων.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με τον τρόπο αυτό διασπείρει εν γνώσει του ψευδείς ειδήσεις, προκαλώντας φόβο στην κοινή γνώμη και ξεπερνώντας κάθε όριο.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου