Τετάρτη 7 Αυγούστου 2024

Ο Παπαγεωργίου μας είπε ξεκάθαρα ότι στον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν ηθική : «Δεν αποδοκιμάσαμε τις δηλώσεις Πολάκη γιατί δεν μεγιστοποιήθηκαν στα media»

 



Δεν τους ενδιαφέρει εάν θα προκαλέσουν, δεν τους ενδιαφέρει το πόσο βλακεία είναι αυτό που θα πουν, έτσι τους βγαίνει έτσι θα το πουν και ας ξεφτιλιστούν προκαλώντας την κοινή γνώμη.

 Ο Παυσανίας Παπαγεωργίου είπε να ξανά ξεφτιλιστεί με τις δηλώσεις του με το ποδόλουτρο που γελάει ο κόσμος μαζί του, έτσι λοιπόν έκανε την δήλωση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει αποδοκιμάσει τις δηλώσεις του Παύλου Πολάκη για την Αθηνά Λινού, γιατί το ζήτημα δεν έχει λάβει μεγάλη διάσταση στα μέσα ενημέρωσης, σε αντίθεση με τα σόσιαλ.

Με λίγα λόγια αυτός ο απίθανος τύπος, μας λέει ότι οι αντιδράσεις του ΣΥΡΙΖΑ δεν γίνονται από ηθικής άποψης, επειδή είναι όλοι είναι ανήθικοι μετράνε τις αντιδράσεις σε ΜΜΕ και σόσιαλ για να αντιδράσουν!!!

Τα νούμερα που αποτελούν το θίασο του τυχοδιώκτη με το θολό οικονομικό παρελθόν, προτιμούν να βασίζονται όχι στην ηθική και την σοβαρότητα, αλλά στη δημοσιότητα για να δράσουν. 

Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ!!!

Η ηθική ευθύνη ενός κόμματος δεν θα πρέπει να εξαρτάται από τη δημοσιότητα που λαμβάνει ένα θέμα.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου