Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023

Με 80% αποχή συνασπισμό ακροαριστεράς - ακροδεξιάς - ψεκασμένων πήρε ένα δήμο το ΠΑΣΟΚ και πανηγυρίζει

 



Έγινε και αυτό σε αυτή την χώρα, κάτι που δεν πρέπει να διατυμπανίζει το ΠΑΣΟΚ γιατί δεν το τιμά, και δεν είναι κολακευτικό για την ηγεσία του.

Αναμφισβήτητα το μήνυμα για την Νέα Δημοκρατία είναι ηχηρό, αλλά από αυτούς που ψηφίζουν Νέα Δημοκρατία και δεν θα ψήφιζαν κάτι άλλο, και αυτοί δεν πήγαν να ψηφίσουν στον δεύτερο γύρω των εκλογών για να δείξουν την δυσαρέσκεια τους για ακρίβεια, μεταναστευτικό, αισχροκέρδεια, ασφάλεια, λειτουργία του κράτους.

Χρειάστηκε να ενωθούν 4-5 κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΤΑΡΣΥΑ - ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ - ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ) άνθρωποι των άκρων και κάθε ιδεολογίας, να μην πάει να ψηφίσει το 80% της Αθήνας για να βγάλει ένα δήμαρχο το ΠΑΣΟΚ.

Μέχρι και οι αντιεξουσιαστές που δεν ήθελαν την ανάπλαση του λόφου του Στρέφη ψήφισαν Δούκα.

Οι αλαζονικοί πανηγυρισμοί Ανδρουλάκη λες και κέρδισε τις εθνικές εκλογές, με κερδισμένο ένα δήμο και με συνεργασίες από μισή Περιφέρεια δείχνουν ότι η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ παραμένει γελοία σε όλα τα επίπεδα και ανίκανη να εκμεταλλευτεί τον διασυρμό και την κατάντια του ΣΥΡΙΖΑ.

Ότι το ΠΑΣΟΚ έγινε δεύτερη δύναμη στις χθεσινές εκλογές, αυτό είναι γεγονός, αλλά το ότι δεν πήγε το 80% των ψηφοφόρων να ψηφίσουν αυτό πρέπει να προβληματίσει τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Και κάτι για να ξέρουμε όλοι ο Αγγελούδης στην Θεσσαλονίκη ουδέποτε στηρίχτηκε από το ΠΑΣΟΚ Ανδρουλάκη επειδή ήταν άνθρωπος του Βενιζέλου, και στον συνδυασμό του είχε και Νεοδημοκράτες υποψηφίους που ήθελαν να φύγει ο Ζέρβας.


Κώστας Βουκελάτος




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου