Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023

Κάποιος να προσγειώσει το νούμερο Κασσελάκη ονειρεύεται θριάμβους την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ πάτωσε και στις δύο εκλογικές διαδικασίες

 


Και ναι συμβαίνει, άφησαν τον Κασσελάκη στην Νέα Υόρκη να πανηγυρίζει ακόμα χωρίς νόημα και χωρίς ουσία.

Το νούμερο Κασσελάκης που το κόμμα του αφανίστηκε και στις δύο εκλογικές μάχες πανηγυρίζει χωρίς να υπάρχει κάποιος σοβαρός να του πει, προσγειώσου ξεφτιλίζεσαι. 

Ο Στέφανος Κασσελάκης εξέφρασε την ικανοποίηση του για τα αποτελέσματα που ο ΣΥΡΙΖΑ κανονικά πρέπει να κλαίει, μάλιστα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, είχε επενδύσει προσωπικά με συνεχής επισκέψεις και διαρκή στήριξη στο πρόσωπο του Δημήτρη Κουρέτα, το οποίο στήριξε και το ΠΑΣΟΚ.

Όπως είπε το νούμερο Κασσελάκης στους συνεργάτες του που τρώνε τις παπάτζες χωρίς να τον προσγειώνουν «αυτή είναι η πρώτη “ήττα” του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας και δεν θα είναι η τελευταία. Οι πολίτες έδειξαν πως δεν ανέχονται άλλο την κοροϊδία της κυβέρνησης». Αυτό βέβαια με 8 + 4 περιφέρειες σε Νεοδημοκράτες δεν στηρίζεται πουθενά παρά μόνο στο μυαλό του Κασσελάκη και έχει εξαφανιστεί εντελώς το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πάτωσε και πάλι σε όλη την Ελλάδα.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου