Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2023

Ο ακροαριστερός θαυμαστής του Βελουχιώτη Σπίρτζης δεν ζητά συγνώμη και επιμένει στο ψέμα για την "νεκρή Μαρία"

 


Αντί ο φαιδρός ακροαριστερός Σπίρτζης να ζητήσει συγνώμη απο τον Ελληνικό λαό και να απαιτήσει και απο τους συντρόφους του να κάνουν το ίδιο, ο ανήθικος προκαλεί περισσότερο του Έλληνες πολίτες.

Μέχρι και η Έλενα Ακρίτα έκανε ανάρτηση ζητώντας συγνώμη για το ότι εργαλειοποίησε μια στημένη απάτη του ΣΥΡΙΖΑ, της Τουρκίας και ΜΚΟ για να κάνουν κακό στην Ελλάδα.



Το Spiegel ζητά συγγνώμη και κατεβάζει οριστικά τα άρθρα για τη “νεκρή” Μαρία  στον Έβρο και τους μετανάστες, που έγιναν σημαία από τον ΣΥΡΙΖΑ, σπο την Τουρκία και προσωπικά απο τον Αλέξη Τσίπρα. Το ίδιο έχει πράξει και η ΜΚΟ που αντιμετωπίζει και τη δικαιοσύνη, και τα μέλη της διώκονται για κακούργημα. 

Ο φαιδρός ακροαριστερός Σπίρτζης, επιμένει και κατηγορεί την κυβέρνηση για προπαγάνδα και παραπληροφόρηση, και η συμπεριφορά του δείχνει ότι εάν δεν είναι βλάκας για να δικαιολογείτε η επιμονή του, τότε είναι συνειδητά επικίνδυνος για την χώρα.

Ο φαιδρός επιμένει με επιλεκτικές αναφορές ως προς την ανακοίνωση του Spiegel το οποίο αναγνωρίζει το λάθος του επιλέγοντας να μην αναρτήσει εκ νέου τα σχετικά άρθρα που πρόσφατα είχε κατεβάσει για να πραγματοποιήσει έρευνα. 

Και αντί να ζητήσει συγνώμη το θρασύμι του ΣΥΡΙΖΑ, λέει προκαλώντας τον Ελληνικό λαό πώς ηκυβέρνηση διαστρεβλώνει το… Spiegel, και αυτό δείχνει το πόσο ακροαριστερός προκλητικός είναι. ΌΠως και τα «πάντα πρόθυμα φιλοκυβερνητικα ΜΜΕ», διότι κατά τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που πρωτοστάτησε εκείνη την περίοδο στις καταγγελίες «με την αναπαραγωγή fake news στα πάντα πρόθυμα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, η Κυβέρνηση συνεχίζει ακόμη και την τελευταία μέρα του έτους την προπαγανδιστική της πολιτική, προσπαθώντας να παρουσιάσει την έρευνα του Spiegel για το θέμα των 38 προσφύγων ως δήθεν δικαίωσή της»

Ένας σοβαρός άνθρωπος που διαβάζει την ξεφτίλα Σπίρτζη εκτός από το να εξοργιστεί, αναρωτιέται και πόσο βλάκας είναι για να επιμένει σε ένα ψέμα που στήθηκε και διαψεύστηκε.

Και συνεχίζει το θρασύμι και θαυμαστής του παιδεραστή βιαστή δολοφόνου Άρη Βελουχιώτη «Και εμείς δεν σταματάμε, ακόμη και την τελευταία ημέρα του χρόνου, να αναδεικνύουμε τα ψέματα της κυβέρνησης Μητσοτάκη και να ρίχνουμε φως στην ΑΛΗΘΕΙΑ» αναφέρει και καταλήγει χωρίς ίχνος ηθικής και ντροπής συνεχίζοντας το ψέμα:

«Η θέση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν σαφής από την αρχή ως προς το ζήτημα των 38 προσφύγων, για του οποίους υπενθυμίζεται ότι υπήρχαν ασφαλιστικά μέτρα από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Ή έπρεπε η Κυβέρνηση να τους περισυλλέξει από τη νησίδα που άλλωστε ήταν εν μέρει ελληνική ή έπρεπε να ανεβάσει το θέμα πολιτικά ώστε να ασκηθεί πίεση στην Τουρκία από τον ΟΗΕ και την ΕΕ με σκοπό να διερευνηθεί τι έγινε στη νησίδα και να παρασχεθεί στήριξη στους πρόσφυγες στην Τουρκία.

Δυστυχώς αντί αυτών των επιλογών η Κυβέρνηση επέλεξε να χειριστεί το θέμα με τα επικοινωνιακά και ακροδεξιά αντανακλαστικά που την χαρακτηρίζουν με τραγικά αποτελέσματα, μεταξύ άλλων και για την διεθνή εικόνα της Ελλάδας. Θέλει πολύ θράσος να κουνάει τώρα το δάχτυλο.

Το 2022 φεύγει και μαζί φεύγουν η προπαγάνδα, τα ψέματα και η κοινωνική αναλγησία της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Καλή χρονιά»

Με λίγα λόγια ο Ελληνικός λαός δεν πρόκειται να ακούσει και αυτή την φορά συγνώμη απο τους φιαδρούς και επικίνδυνους για την χώρα Συριζαίους, και θα συνεχίσουν να διασύρουν την χώρα όποτε θέλουν κατασκευάζοντας fake news.

Να τους θυμηθείτε στις εκλογές και να τους στείλετε εκεί που πρέπει για να ξεβρωμίσει η χώρα.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου