Σάββατο 13 Μαρτίου 2021

Ανησυχία Βούτση για τις κάμερες των αστυνομικών προστατεύοντας τον ημιπιτσιρικά

 


Τα προβλήματα του ακροαριστερού πρώην προέδρου της βουλής, και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Βούτση, με την αντιεξουσιαστική δράση του γιού του 36 χρονών, που μόλις πριν λίγο καιρό τον χαρακτήρισε και ημιπιτσιρικά τα γνωρίζουμε όλοι.

Εκτός από το παρελθόν του ημιπιτσιρικά με ληστεία στην Εθνική τράπεζα που καταδικάστηκε και μπήκε στην φυλακή, η δράση του με τους αντιεξουσιαστές δεν έχει σταματήσει και τον συλλαμβάνουν σχεδόν κάθε εβδομάδα.

Κορυφαία στιγμή του ημιπιτσιρικά είναι οι αγκαλιές και η χαρά που υποδεχόταν τον δολοφόνο της 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα σε κάθε του έξοδο, και ήταν πολλές οι έξοδοι γιατί τότε φρόντιζε ο ΣΥΡΙΖΑ να περνάει καλά ο εκτελεστής τρομοκράτης.

Κατά την χθεσινή συζήτηση στην βουλή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε το μέτρο για τις κάμερες σε όλους τους αστυνομικούς, και ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης αντέδρασε έντονα.

Ο πρωθυπουργός τον άκουσε και επίμονα τον ρωτούσε τι λέει γιατί φορούσε την μάσκα ο Βούτσης και ήταν λίγο πριν το εγκεφαλικό ξέροντας ότι ο γιός του θα γίνει πρωταγωνιστής στην ασφάλεια και on camera. 

Όταν λίγα δευτερόλεπτα μετά την έβγαλε την μάσκα, ακούστηκε να λέει ότι οι αστυνομικοί θα βγάζουν και… selfie. 

Ο κ. Μητσοτάκης όταν τελικά κατάλαβε τι έλεγε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συμπέρανε: «Άρα είστε κατά του μέτρου», και πώς να είναι υπέρ του όταν έχει ένα ανεξέλεγκτο ημιπιτσιρικά.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου