Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021

Νέο γέλιο προσφέρει ο Κωνσταντινέας που επικαλείται δήθεν δημοσκοπήσεις από πρεσβείες

 


Κάνουν οι πρεσβείες δημοσκοπήσεις, βρίσκουν ψηλά ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ και αμέσως μετά παίρνουν τηλέφωνο τον Κωνσταντινέα να τον ενημερώσουν!

Γελάει και πάλι κόσμος με τον Κωνσταντινέα και όχι για τα "άψογα" ελληνικά του, αλλά για τις δημοσκοπήσεις που σκαρφίζεται για να κάνει προπαγάνδα λες οι πολίτες έχουν το δικό του μυαλό.

Δεν μπορούν να χωνέψουν οι Συριζαίοι την τεράστια διαφορά που έχουν απο την Νέα Δημοκρατία και προσπαθούν με fake news να σπείρουν ψέματα για να νιώσουν οι ίδιοι καλύτερα.

Με αφορμή την δημοσκόπηση της Opinion Poll που δημοσιεύτηκε στις 12/01/2021 και δίνει προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία με 17,4 ποσοστιαίες μονάδες, ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας, με ανάρτησή του στο Twitter αναφέρει οτι μία άλλη "δημοσκόπηση για λογαριασμό μεγάλης πρεσβείας" μάλλον εννοεί της Βενεζουέλας, δείχνει μία τελείως διαφορετική εικόνα.

Φυσικά επειδή είναι ψέμα και το μυαλό τους δεν φτάνει για να πει περισσότερα, δεν ανέφερε τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ αλλά βάσει αυτής της δημοσκόπησης "για λογαριασμό μεγάλης πρεσβείας" η Ελληνική Λύση συγκεντρώνει ποσοστό 9%.


Σας λέω μόνο ότι δημοσκόπηση για λογαριασμό μεγαλης πρεσβείας είναι εντελώς διαφορετική!Με αυτές της δημοσκοπήσεις που παρουσιάζονται γελάνε!Δεν θα πω τα ποσοστά του #ΣΥΡΙΖΑ ... Θα σας μονο ότι η #ΝΔ κατάφερε με αυτα που κάνει να παίρνει 9%ο #ΒΕΛΟΠΟΛΟΣ Να τον χαίρεστε καλοφάγωτος
Image
Image




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου