Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021

Με περιοριστικούς όρους ο ανώμαλος μεσήλικας - Ανέβαζε φωτογραφίες σε site πορνό μέχρι και πριν 7 μήνες!

 


Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, μετά την απολογία του για τη δεύτερη υπόθεση ανάρτησης βίντεο ερωτικού περιεχομένου με πρώην σύντροφο του, στο διαδίκτυο. Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας του επιβλήθηκαν απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και η εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα.

Την ώρα που η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σαρώνει ελληνικές και ξένες «ροζ» σελίδες για να εντοπίσει ηλεκτρονικά ίχνη του ανώμαλου μεσήλικα, και συμπαρουσιαστή των «Αρβύλα», έρχονται νέες καταγγελίες τουλάχιστον τριών γυναικών θυμάτων του.

Ο παρουσιαστής κλήθηκε σήμερα να δικαιολογήσει τις ρυπαρές και αδιανόητες πράξεις του, όταν πριν από 15 χρόνια, τράβηξε sex tape με την τότε σύντροφο του και το ανέβασε σε ελληνικό site οίκων ανοχής.

Η 42χρονη σήμερα γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη, παντρεμένη πλέον, προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ των αποκαλύψεων για τη δράση του 58χρονου παρουσιαστή με τα «ροζ» γούστα και το σαχλό χιούμορ και να σταθεί στα πόδια της, ζητώντας την τιμωρία για όλα όσα εφιαλτικά υπέστη από εκείνον.

Ο ανώμαλος μεσήλικας παρουσιαστής, εχθές ζήτησε συγγνώμη και ισχυρίστηκε ότι έχει σταματήσει από το 2019, να ανεβάζει βίντεο διαγράφοντας όλα τα αρχεία. Ωστόσο λέει ψέματα, αφού έχουν βρεθεί αναρτήσεις φωτογραφιών με σχόλια και φωτογραφίες του ίδιου πριν από 7 και 8 μήνες σε ελληνικά porn sites.

Τον λόγω έχει η δικαιοσύνη!!!



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου