Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023

Εκτός τόπου και χρόνου οι δηλώσεις Κασσελάκη μετά την νέα ήττα του ΣΥΡΙΖΑ

 



Ο Στέφανος Κασσελάκης, δεν κατάλαβε τίποτα, του έχουν περάσει τι θα λέει στον σκληρό δίσκο και αυτά χρησιμοποιεί, χωρίς να έχει αίσθηση της πραγματικότητας.

Ο Στέφανος Κασσελάκης θα συνεχίσει να πληρώνει τις επιλογές του, όπως τον ακροαριστερό φασίστα Παύλο Πολάκη, και τον καταδικασμένο Νίκο Παππά.

Πριν κάνει δηλώσει κάποιος έπρεπε να τον ενημερώσει, πώς με την ενσωμάτωση των αποτελεσμάτων στο 50% ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανιζόταν να χάνει 5 μονάδες πανελλαδικά στις 13 περιφέρειες της χώρας συγκεντρώνοντας 12,8% όταν στις εθνικές κάλπες του περασμένου Ιουνίου συγκέντρωσε 17,78%.

Οι δηλώσεις χθες βράδυ του Στέφανου Κασσελάκη ήταν εκτός τόπου και χρόνου, σαν να μην κατάλαβε τα αποτελέσματα της κάλπης, και τώρα έχει να αντιμετωπίσει μία νέα πραγματικότητα και στην Αυτοδιοίκηση, χωρίς ούτε ένα περιφερειάρχη σε δεύτερο γύρω πλην του Κουρέτα στη Θεσσαλία, ο οποίος επισήμως στηρίζεται και από το ΠΑΣΟΚ.

Ο Στάφανος Κασσελάκης, έδειξε ότι δεν βρίσκεται στην πραγματικότητα, και όταν του ζητήθηκε η αποτίμηση των αποτελεσμάτων του α’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών ήταν εκτός τόπου και χρόνου, δείχνοντας ότι μάλλον δεν του είχαν πει τι πραγματικά συμβαίνει.

Προσπάθησε να μιλήσει για «προοδευτικές δυνάμεις» προκειμένου να οικειοποιηθεί τις επιδόσεις των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ, έδειξε αξιολύπητος και "τσακωμένος" με την σοβαρότητα.

«Σήμερα ήταν ένα πρώτο μήνυμα για την ανάγκη η χώρα μας να έχει μια μεγάλη προοδευτική παράταξη η οποία μπορεί να κυβερνήσει τον τόπο», είπε ο κ. Κασσελάκης, και αναρωτήθηκαν όλοι εάν είναι καλά στα μυαλά του.

Του είχαν γράψει κάτι για πει, του τα είχαν μπουρδουκλώσει, και είπε ότι ο Αγοραστός είχε απώλειες στη Θεσσαλία, όπως και ότι στη Θεσσαλονίκη οι προοδευτικές υποψηφιότητες -εννοούσε το ποσοστό του δεύτερου Αγγελούδη και του τρίτου Πέγκα- υπερίσχυσαν, και έδειξε ότι κάτι δεν πάει καλά με τον πρόεδρο.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου