Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023

Και ο ακατάλληλος Ανδρουλάκης αντί να εκμεταλλευτεί την νέα ήττα ΣΥΡΙΖΑ , επιτέθηκε στον Μητσοτάκη χάνοντας την μπάλα

 


Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει Κασσελάκη και Πολάκη, το ΠΑΣΟΚ έχει όμως Νίκο Ανδρουλάκη, ένα ακατάλληλο για αρχηγό που γελάει ο κόσμος μαζί του.

Όταν στριμώχνεται ο Ανδρουλάκης σε ερώτηση δημοσιογράφου και όχι μόνο, και για οποιοδήποτε θέμα, η θα αρχίσει να μιλάει για τις υποκλοπές κάνοντας την ένοχη Μάρθα Βούρτση, η θα επιτίθεται στον Μητσοτάκη.

Το νούμερο Στέφανος Κασσελάκης, φανέρα μπερδεμένος εχθές το βράδυ και μην μπορώντας να αντιληφθεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε και άλλα ποσοστά μετά τις εθνικές εκλογές, κάλεσε λες και ήταν νικητής, τον ανεπαρκή Νίκο Ανδρουλάκη να στηρίξει προοδευτικούς υποψηφίους . 

Ο Ανδρουλάκης, ανήμπορος να κάνει την διαφορά, δείχνοντας ότι εκπροσωπεί την σοβαρή αντιπολίτευση στην χώρα, αντί να απαντήσει στον Κασσελάκη επέλεξε τη λύση της επίθεσης κατά της κυβέρνησης και προσωπικά κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο απίθανος Ανδρουλάκης, άρχισε αντί να βγει μπροστά και να αρπάξει την ευκαιρία της νέας ήττας ΣΥΡΙΖΑ και της ακαταλληλότητας Στέφανου Κασσελάκη, να καταγγέλλει κυβέρνηση και πρωθυπουργό και όπως και στις εθνικές εκλογές εμφανίσθηκε νικητής των αυτοδιοικητικών εκλογών κάνοντας τον κόσμο να γελάει για ακόμα μία φορά μαζί του. 

Το ότι το ΠΑΣΟΚ δεν πήρε τίποτα από την πτώση του ΣΥΡΙΖΑ, οφείλεται καθαρά στην ανεπάρκεια του Νίκου Ανδρουλάκη και αυτό πρέπει να προβληματίσει το σοβαρό ΠΑΣΟΚ, και όχι το ΠΑΣΟΚ Ανδρουλάκη που είναι ευχαριστημένο με ένα 11,5%, την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ καταρρέει.

Οι πολίτες για ακόμα μία φορά ψήφισαν κυβέρνηση και στις αυτοδιοικητικές, και θέλουν σοβαρή αντιπολίτευση που δεν υπάρχει από το ΠΑΣΟΚ και ιδιαίτερα στον ανεπαρκή αρχηγό του.

Η συμπεριφορά Ανδρουλάκη πρέπει να προβληματίσει το σοβαρό ΠΑΣΟΚ, γιατί το ΠΑΣΟΚ Ανδρουλάκη, στην προσπάθεια του να επιβιώσει ο ακατάλληλος Ανδρουλάκης δεν θα διστάσει να συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ του ακροαριστερού φασίστα Παύλου Πολάκη.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου