Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023

Άδωνις Γεωργιάδης σε καταδικασμένο Παππά: Αν σε ενοχλεί το ύφος του Μπέου, σε ενοχλεί και του Πολάκη



«Σε κάθε περίπτωση, να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν υπάρχει κανένας πολιτικός στην Ελλάδα, που να υποστηρίζει αυτά που είπε ο κύριος Μπέος», υπογράμμισε αρχικά ο Άδωνις Γεωργιάδης το πρωί στον ΑΝΤ1, για να προσθέσει:

«Αλλά κοιτάξτε την υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κύριος Πολάκης, προ πέντε ημερών, έγραψε για τον συνάδερφό σας τον κύριο Πρετεντέρη, ότι είναι ένας κουβάς με κόπρανα. Ρωτάω τον κύριο Παππά τώρα. 24 ώρες αφού το έγραψε αυτό, ο κύριος Κασσελάκης τον διόρισε υπέρ τομεάρχη του ΣΥΡΖΑ. Δηλαδή ο κ. Κασσελάκης του είπε: “μπράβο Παύλο, καλά έκανες και είπες τον Πρετεντέρη ένα κουβά με κόπρανα, μου αρέσει αυτός ο πολιτικός λόγος''».

«Συμφωνεί ο κύριος Παππάς με αυτόν τον πολιτικό λόγο;», αναρωτήθηκε ο υπουργός Εργασίας, με τον καταδικασμένο απο το ειδικό δικαστήριο Νίκο Παππά να κάνει τον κινέζο και απαντά ότι: «στη συγκεκριμένη περίπτωση ο κύριος Πολάκης αναπαρήγαγε μια φράση που είχε πει για τον κύριο Πρετεντέρη ο αείμνηστος Ραφαηλίδης. Εγώ δεν θα τη χρησιμοποιούσα».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης επανήλθε λέγοντας ότι στον ΣΥΡΙΖΑ «είναι υποκριτές. Αν σε ενοχλεί το πολιτικό ύφος του Μπέου, σε ενοχλεί και το πολιτικό ύφος ύφος του Πολάκη».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου